Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Regler för kommentarer


Information om att lämna kommentarer på vår sida.

Sweden Confidential växer så det knakar, antalet kommentarer ökar dagligen vilket vi självklart är glada över. Sweden Confidential stävar efter att ha det så högt till tak som är möjligt under de lagar som finns runt om i världen. Vi är för att alla ska få uttrycka sina åsikter på ett så fritt sätt som möjligt. Bara för att en hel del artiklar handlar om samhällets avskum behöver inte betyda att vi ska sjunka ner till deras nivå.

Vad krävs för att skriva kommentarer?
För att kommentera hos oss krävs nu att man har ett registrerat bloggkonto. Dom som fungerar hos oss idag är Disqus, Google, Twitter, Facebook, Yahoo eller Openid. Har ni inget konto eller inte vill logga in med ert personliga konto går det utmärkt att starta ett nytt anonymt konto på Disqus. Ni behöver ange en fungerande e-mailadress, välja ett användarnamn och lösenord för att få ett konto som fungerar att skriva kommentarer med. Ni måste själva hålla reda på era uppgifter då inget registreras hos oss. Se även bilder längst ner på sidan.

Hur skriver jag kommentarer?
Under artikeln finns ett kommentarsfält, tryck på symbolen till höger där det står Disqus, välj logg in, välj med vilket konto ni vill logga in med, fyll i era uppgifter och tryck på Login. Skriv er kommentar och skicka som. KLART.

Viktigt att tänka på!
Vi varken lagrar eller registrerar något om läsarna. För oss är ni helt anonyma. Men tänk på att ni alltid lämnar spår efter er på internet tex. det ni skrivit och er ip-adress. Sådant lagras i databasen på webbsidans webbhotell. Om en myndighet anser att en läsare har begått ett brott i det den skrivit i sin kommentar och vill få tillgång till vår datatrafik så måste vi lämna ut den. Ni är själva ansvariga för vad ni skriver. Vi har inget ansvar för vad som skrivs. Vem som helst kan göra en polisanmälan.

Vad ”bör” jag tänka på?
Ni bör inte skriva inlägg som strider mot svensk lag eller goda seder. Ni bör alltså inte förtala, smäda, trakassera, diskriminera, förfölja eller hota andra eller på något annat sätt kränka andras rättigheter. Ni bör inte sprida information eller material som innebär hets mot folkgrupp, förtal, barnpornografibrott, olaga våldsskildring, brott mot tystnadsplikt eller uppmaningar till brott.

Vilket kommentaransvar har vi?
Då vi inte förhandsmodererar (godkänner) inläggen innan de publiceras har vi inget ansvar för en kommentar som bryter mot lagen när den är publicerad. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver. Däremot är vi skyldiga att ta bort kommentaren när den upptäcks. Så ser ni en olämplig kommentar, eller känner er påhoppad av andra läsare, tryck då på anmäl så att den kommer till vår kännedom.

Regler och avstängning!
Iakttag vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Kommentarer som innehåller hot mot läsare eller våra skribenter kommer att raderas och personen får en varning. Vid upprepning spärras personen från möjligheten att kommentera hos oss. Kommentarerna ska vara på svenska. I speciella fall går det bra med engelska, norska och danska.

Det är inte tillåtet att länka till sidor som inte berör ämnet i artikeln. Vi har inget ansvar för vad som finns på externa webbplatser. Vi förbehåller oss rätten att plocka bort inlägg, som vi anser strider mot våra enkla regler. Vid upprepade eller allvarliga överträdelser förbehåller vi oss också rätten att blockera användare. Användare som hyllar våldsbejakande islamism eller kriminalitet blockeras direkt.

  • Vi vill verkligen understryka att Sweden Confidential är för nästan total yttrandefrihet, tyvärr är inte alla lika okänsliga som vi. Det finns lagar och regler som måste följas.

Vid problem kan ni kontakta oss per email här.