Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Idén bakom Sweden Confidential


Vi som startade Sweden Confidential gjorde det när vi fick reda på att den gamla trotjänaren Politiskt Inkorrekt skulle gå i graven. Vi var livrädda att flödet av icke politiskt filtrerade nyheter skulle komma ut i internet-surret. Så därför startade ”Tingeling” Sweden Confidential. Detta för att kunna uttrycka sin egna åsikter utan att bli censurerade på forum och liknande.

Bloggen växte snabbt, helt plötsligt hade den 1000 läsare om dagen och Kapten_Krok hoppade på tåget. Men hans stora intresse om att skriva om kriminalitet och mitt stora intresse om att skriva om politiska idiotier växe vi väldigt snabbt och helt plötsligt hade vi nära 15 000 besökare om dagen. Vi kände också en liten oro att politiskt korrekta WordPress skulle stänga av vår blogg, så vi letade upp en egen server.

Det var inte lätt att hitta en lämplig server med de anonymitetskrav vi ställde. I en perfekt värld skulle man kunna få framföra de åsikter man vill, men tyvärr lever vi inte i en perfekt värld så vi var tvungna att hitta en ”free speech” server. De kostar aningen mer än vanliga servrar men jag och Kapten Krok lyckades skrapa ihop nödvändiga medel.

Så nu flyttade vi in på http://www.swedenconfidential.info, där du befinner dig just nu.

Idén med Sweden Confidential är enkel, vi tar upp obekväma ämnen och låter folk kommentera relativt fritt. För den som är lite känslig för påhopp och annat i kommentarsfälten kommer nog inte trivas här, för vi har högt till tak här. På bloggen tog vi bara bort 20 av över 8 000 kommentarer, så då kanske ni förstår att vi inte modererar så hårt.

Vi är också partipolitiskt obundna, vi som skriver har en sak gemensamt, vi är emot den sjuka invandringspolitik som förstör vårt land och vill skapa opinion emot den. Vi är alltså ingen propagandatrumpet för något speciellt parti.

Insamling för offer för mångkulturen

Vi samlar också in pengar till olika offer för mångkulturen, vilket ändamål vi just för tillfället samlar in pengar till finns alltid i bloggen. Om du vill donera pengar kan du göra det här.
 

Tingeling och Kapten_Krok