Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Paraplyman angrep kvinna


Alla sätt är bra utom de dåliga. Detta var ett ovanligt vapen att attackera med. Ursäkten, rättare sagt förklaringen han gav till polisen verkar som rent fyllesnack.

Han var bra på trycket under överfallet. På torsdagsmorgonen blev en kvinna attackerad av en man som beväpnat sig med ett paraply.

Det var vid 08-tiden på torsdagen som händelsen inträffade i centrala Linköping. Kvinnan var ute och promenerade när hon plötsligt blev angripen bakifrån av en man i 60-årsåldern.

- Han slog henne med ett paraply, säger Martin Hedberg vid Linköpingspolisen.Kvinnan försökte undkomma genom att söka sig in i trafikskola. Hon gömde sig bakom disken när mannen ska ha gjort ett nytt utfall med paraplyet utan att träffa någon.

Polisen kallades till platsen och lyckades efter ett tag få tag på en person som stämde in på signalement. Mannen var berusad och fördes till polishuset. När han senare förhördes medgav han att han hade angripit kvinnan. Han förklarade sitt agerande med att han hade inbillat sig att kvinnan brutit sig in i hans lägenhet. Efter förhör försattes mannen på fri fot

Corren

 • kokoo

  Var han kommunalpolitiker?

 • YOTHI_TARZAN

  Kan vara ett svenskt psykfall , inget ovanligt

  • Alexander

   Mera troligt att han var ett Somaliskt psykfall…