Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Miljoner far som en hagelsvärm till fel fickor


Den våldsamma 25-åringen med autism har slagit och sparkat utan att dömas. Hans pappa är hans personliga assistent, men han i sin tur är dömd för vålds- och narkotikabrott. 

Det är inget som om säger att en dömd pappa skulle vara olämplig, absolut inte, men nu har till och med Socialstyrelsen fått upp ögonen för detta fall.

Socialstyrelsen reagerar skarpt på att 25-åringen bor med och får personlig assistans av sin pappa. Och har ytterligare en assistent beviljad genom ett assistansbolag.

Det innebär i praktiken att det är minst två till som arbetar, men förmodligen fler, eftersom han har beviljats assistans dygnet runt . 

Totalt kostar 25-åringens assistans Försäkringskassan nästan fem miljoner kronor om året.

Sydsvenskan har flera gånger tidigare skrivit om den 25-årige Malmöbon som i minst tio fall har slagit och sparkat Malmöbor, i flera fall barn, utan att kunna dömas till vare sig fängelse eller vård.
Annalisa Bengtsson fick exempelvis sin vänsterarm söndersparkad och Christoffer Carlsmose fick hjärnskakning efter hårda slag av 25-åringen.
Våldet har kunnat ske trots att 25-åringen är beviljad två personliga assistenter dygnet runt, sju dagar i veckan, till en kostnad för staten på 400 000 kronor i månaden!  4 800 000 kr per år!

I början av oktober fattade Socialstyrelsen beslutet att kräva in uppgifter från det assistansbolag som sedan i våras ansvarar för 25-åringens dagliga omsorg. Socialstyrelsen gav assistansbolaget en svarstid på en vecka. Svaret har kommit, men tillsynsmyndigheten är inte nöjd.
Nu skärper Socialstyrelsens kraven mot assistansbolaget – och uppvaktar även överförmyndarförvaltningen i Malmö. Skälet: Efter det förra beslutet har Socialstyrelsen fått veta att 25-åringens pappa tidigare i år dömdes till fängelse för bland annat grov misshandel och narkotikabrott.

Domen har överklagats till hovrätten. Men pappan, i vars hem 25-åringen bor, förekommer sedan tidigare nio gånger i polisens belastningsregister. Under rubriken ”risk för allvarliga missförhållanden”, upplyser Socialstyrelsen överförmyndarförvaltningen om tingsrättsdomen mot 25-åringens pappa.

Socialstyrelsen upplyser också förvaltningen om att 25-åringens gode man aldrig har kontaktat assistansbolaget för att förvissa sig om att 25-åringen har det bra.

Sydsvenskan

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Dom borde verkligen få sparken från sina assistent jobb, då dom inte har klarat av hålla ordning på han. Dessutom borde 25-åringen sitta i fängelse. Psyksjuk eller inte det handlar om skydda samhället från fortsatt våld.

 • j_london

  Förfallet fortsätter i muslimträsket i oförminskad takt. Ytterliggare ett kvitto på detta…

 • biran

  Slå ihjäl det inavlade fanskapet och gräv ner skiten i någon öken.

 • naivtive

  Min lilla undran är vad in i helskotta har detta inavlade missfoster här att göra? 

  Det är så ofta i LSS sammanhnag som fusket uppmärksammas, men alla ”riktiga” fall som vi står för uppehället för och som är inavlade mongon från öken och avlägsna berg, varför har vi får ansvar för dessa?

 • Mats53

  Det här fallet i Malmö bör grävas upp till allmännt beskådande.  Familjen påstår sig vara flyktingar som kommer från mellanöstern. Faderns arabiska namn stod nämnt i en sydsvenskanartikel för drygt 2 år sedan. Villka svenska politiker tar ansvaret för att de som överfallits inte får någon hjälp från det svenska samhället. 

  • 585961

    Skicka skadeståndskrav till landsförädarregeringen som släppt in skiten

 • svenskeman

  Mentalsjukhus. Inför snarast och skydda befolkningen!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Ja och låt det gå fort. Dröjer det för länge kan dom lika gärna sätta ett staket runt hela Sverige och kalla det för världens största sinnessjukhus. 

  • NE_Mannen

   Lås in både far och son i samma cell.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Vad har vi för nytta av sånt här folk, Fredrik Reinfeldt?

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Är han ens autistsik då?

  • 585961

    Har säkert bara dålig självkontroll som de flesta muslimer , kan inte se någon pensionsräddare i den skithögen eller vad tycker du Reinfelt och herr Ulltott

 • Guest

  Bara fem miljoner per år – en billig summa för svenska
  skattebetalare för att inhysa en av framtidens folk.

  Tack Gud och Fredrik för allt Ni gör som värnar Sverige

 • Blaator

  Den usla vård som svenska pensionärer får på vårdhem får inte kosta mycket. För att få ihop 4 800 000 kr går det åt minst c:a 30 vanliga svenskars hela årliga skatteinbetalning plus de ”sociala avgifter” som arbetsgivaren betalar in och som svensken vanligen tror fonderas på något sätt för att så småningom betala hans pension. Medborgarna måste upplysas om detta, de tror att det är ”socialfall” som kostar. Havererade svenskar som får 3 400/mån i s.k. försörjningsstöd. Det är det inte.
  Frågan är vad våra politiker har för agenda egentligen ? Är de ute efter att slutligen göra slut på socialsystemen eller vad ? Är de mutade som vissa EU-kommissionärer ? Fortsätter vi rösta på det här byket kommer det snart att gå mycket illa. Nu har det gått så långt att det inte bara är politik längre. Efter nästa val måste det bli högmålsprocess mot de ansvariga !

 • 585961

  Ja utlandssvinen kostas på fast dom är grovt kriminella , medan dom väger blöjorna för pensionärer och tar de mesta av det som blir kvar av pensionen efter världens högsta skatt  till att betala vårdbolaget som för ut pengarna ur landet, det är så 7 klöven och S styr Sverige åt he-vete, jag ser fram emot ättestupan när det är dags, SD 2014 dom enda som bryr sig

 • EnoughisreallyEnough

  Hmm. Allt går enligt din (NWO) plan John. Du vill rasera nationen Sverige och skapa totalt kaos.

  Jag hoppas vi svenskar lyckas minimera dina insatser så mycket som möjligt fram tills det är val 2014. 

 • cghansson

  25-åringen med autism och hans personliga
  assistent, säger inte mycket.
  Namn och adress tack, så att de stackars
  malmöborna kan hålla sig undan! 

 • naviclima

  Familj ska inte ha assistensjobb det ska vara kommunens anställda som sköter jobbet.Familjen skall ta hand om sina egna utan pengar vad är det för dravel som Svedala fixat ihop igen??