Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Har Hallowen startat redan?


Foto: Des Moines Police departmentSmart eller knäpp? Fånig är kanske svaret. Eller har Hollowen redan startat?Men man kan alltid försöka. Någon gång fungerar det. Fast inte den här gången.

Joshua K. Pinney stal en bankkunds id-kort – klädde ut sig till kunden – och stegade in på banken i hopp om att bli rik.

Han greps och åtalades för identitetsstöld – sedan försvann han spårlöst. Hur det gick till har Des Moines Polisen svårt att förklara.

Planen var att lösa ut ett nytt kreditkort för att kunna plocka ut pengar från kundens konto.Foto: Des Moines Police departmentFör att efterlikna fotot på id-kortet hade han klätt sig i peruk, lösskägg och virat ett gigantiskt bandage runt huvudet.

När bankpersonalen fick syn på den ovanliga kunden blev de genast misstänksamma. Kunden som blivit av med sitt id-kort hade dessutom larmat banken – när Joshua K. Pinney kom fram till kassan kom ett varningsmeddelande upp direkt, skriver Daily Mail.

När polisen anlände höll Joshua K. Pinney till en början fast vid sin historia – att han verkligen var mannen på bilden. För att smälta in i förklädnaden hade han dessutom bett personalen om ett glas vatten och klagat över huvudvärk han fått efter en bilolycka.

Polismännen var däremot inte lika imponerade över förklädnaden. ”Trodde du verkligen att du skulle komma undan med det här”, frågade de honom på plats, skriver Daily Mail.

Senare erkände han att det inte var hans id-kort – han menade däremot att han fått kortet av en vän till hans bror – som i sin tur hade hittat det i en bil.

På frågan vad den speciella förklädnaden kom ifrån svarade han att en tidigare flickvän hjälpt honom – hur bandaget kom in i bilden är däremot inte känt.

Joshua K. Pinney åtalades för identitetsstöld, men när rättegången inleddes i torsdags dök han aldrig upp. Om han lyckats komma undan med hjälp av en bättre förklädnad den här gången är däremot oklart.

AB    Seattle pi

 • Medum

  Vi får hoppas att israelerna tar god tid på sig att förhöra dessa ”terrorister” så de får njuta
  av tillvaron. För det var väl det här dom ville?? 

 • Guest

  Av bilden att döma kan han vara en miljöpartist som
  försökt tillverka en passande foliehatt – mer spännande
  än Kommissarie Morse – Känner Ni igen mannen ?

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Jag tycker han liknar Jens Orback, han som hade en mor som bodde med en häst. Är det verkligen inte han?

   • Pantertanten

    Jag tycker också det. Är det inte han??

 • antidotes

  Redo för en kväll på krogen ser jag! Haha…

  • Pantertanten

   Ser snarare ut som en kväll efter krogen….

 • Pantertanten

  Den bilden måste vara ett skämt. Eller…?

 • 585961

  Bara en idiot som han kan väl inbilla sig att han med det utseendet ska få ut några pengar, penningsugna utländska idioter det finns många som han