Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Äntligen Mattias Gardell äntligen är du nöjd


Ja, då har det äntligen hänt. Äntligen Mattias, nu blev det väl varmt i byx.. förlåt själen. Detta som Gardell längtat och kämpat för så länge.

 Skeppet är bordat. Enligt en tidning så är det attackerat. Attackerat?  

Finns mycketl lite om detta i utländska tidningar.Men självklart har Jonas Sjöstedt (V) redan hunnit uttala sig och fördömt bordningen. Ibland är han ”snabba Ville”

 Ship to Gaza-fartyget Estelle, som närmar sig Gazaremsan, har attackerats, uppger en taleskvinna enligt nyhetsbyrån  AFP som lämnar mycket knapphändiga uppgifter. Enligt den israeliska militären användes inget våld. Ombord finns aktivister som vill bryta Israels marinblockad och nå Gazaremsan.

- Omkring klockan 10.15 svensk tid talade jag med vår talesperson Dror Feiler ombord på Estelle, han såg då fem eller sex israeliska örlogsfartyg som omringat skeppet, berättar Ship to Gazas mediesamordnare Mikael Löfgren för TT.

- Kort därefter började maskerade soldater att borda fartyget och mycket kort därefter bröts vår förbindelse och den var inte möjlig att återuppta.

Enligt Jerusalem Post har den israeliska militären gått ut med ett pressmeddelande om att marinen agerat som planerat för att garantera säkerhten för soldaterna samt passagerna ombord. Soldaterna ska inte ha använt något våld för att ta över skeppet. 

”För en kort stund sedan bordade israeliska marinsoldater Estelle, ett fartyg på väg mot Gazaremsan som försökte bryta den marina säkerhetsblockaden,” hette det i uttalandet.

Estelle uppges nu tas till den sydliga israeliska hamnstaden Ashdod. Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt fördömer Israels insats mot Ship to Gazas skepp Estelle. 

– Israeliska UD har bekräftat bordningen för vår ambassad i Tel Aviv, säger Mats Samuelsson på UD:s presstjänst.

Enligt ”Ship to Gaza” hände det på internationellt vatten.

– Det de får göra på internationellt vatten är att gå ombord och kontrollera godset, att kolla att båten inte har med sig gods av icke tillåtet slag, som det heter. Och vi förutsätter att kontrollen av godset sker med fredliga medel, säger Mats Samuelsson.

”Bordningen genomfördes i enlighet med internationell lag … efter det att alla försök att stoppa fartyget från att nå Gazaremsan hade gjorts, både via direktkontakt och genom diplomatiska kanaler”, meddelar den israeliska armén.

Armén säger att beslutet fattades på grund av passagerarnas ”ovilja att samarbeta” och för att fartyget vägrade ändra kurs. ”Estelle” ska nu föras till den israeliska hamnstaden Ashdod där passagerarna ska överlämnas till polisen.

Svenskarna som är ombord:

Sven Britton, 74. Joel Opperdoes, 29. Charles Andreasson, 47. Daniel Särner, 26. Johan Uddebrant, 31.Anders Widell, 26. Dror Feiler, 61. Kristian Svenberg, 65. Maria-Pia Boethius, 65. Mattias Gardell, 53. Stellan Vinthagen, 48.

 svd   dn   expr  AB   Ship to Gaza hemsida

 • snuffid

  Skall man skicka förnödenheter, så inte använder man en rostig ”skorv” från medeltiden. En ren provokation utförd av arbetsskygga multihippis.

 • biran

  Internera samtliga på ett år så lär det bli slut på dessa vänsterjippon. Jag kan också meddela israels regering att det är få, ja mycket få svenskar som skulle sakna dessa personer om de råkade ramla över bord.

 • http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=PIVLbgdxhKQ PKcensuren

  Är ”Ship to gaza” Propaganda mörka 90.000 asyl och anhöriginvandring?

 • Fryke

  Vet inte varför texten till ”We shall overcome” snurrar i min skalle så fort jag hör om dessa Ship To Gaza-skepp?
  Att envist hålla på att åka dit, ja eller mer FÖRSÖKA åka dit, är en liten gåta för mig.
  Men logiskt sett är dessa ”hippies” ombord enbart mest där för att bli uppmärksammade har jag på känn. Lite presskåta då dom vill hamna i morgonsoffan så klart…
  Vill man hamna i morgonsoffan ska man antingen vara blatte, genomföra någon aktion mot något (helst rasism) samt då åka med en Ship To Gaza-båt…
  Varför kan man inte överlåta diplomati till de som redan SKA kunna den, istället för att provocera som detta pack gör.
  Hippies i all ära, men snälla Mattias Gardell och company – sluta röka på..

 • PekingNorroping

  Israel bordar på internationellt vatten vilket betyder att det är terrorism vi snackar om

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Dom skulle ju ha kunnat vänta tills skeppet kommit in på territorialvattnet och då sänkt det. Men det hade varit synd på att så fint gammalt segelskepp.

 • Johan Rydberg

  De här figurerna pa ”Ship to Gaza” visste mycket väl att israelerna skulle borda skeppet. Själva syftet, som de mörkar, var deras chans att framställa sig själva som martyrer. Det hela är mycket genomskinligt och saknar all trovärdighet.

  Förpassa dem till ett läger i Negevöknen sa att de kan fortsätta spela sina martyrroller.

 • svenskeman

  Bojkotta Israeliska varor! Israelerna gör att vi får hit massa flyktingar.

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Israelerna? Du menar väl islamisterna!

   • svenskeman

     Ska jag ta det en gång till mer korrekt:
    Bojkotta Zionistiska varor. Zionisterna gör att vi får hit massa flyktingar. 

    • Theobservermum

     Skulle du vilja att andra länder bojkottade Sveriges varor för att vi tar hit en massa ”ekonomiska” flyktingar? Israel har inte ett dugg att göra med vår flyktingpolitik, den sköter våra korrupta politiker om själv.

     • micke_glad

      är du helt blind för vad som händer i världen? det är till stor del dom sionistiska krigen som driver flyktingarna hit.

     • Theobservermum

      Det är muslimerna själva som förintar sina hemländer och söker sig sedan till västvärlden när det inte går att bo där länge. 

     • micke_glad

      undra vilka som drar i trådarna bara?

     • Theobservermum

      Ja, mycket kan man beskylla judarna för, men att beskylla dem för att stödja krig i Somalia, Syrien och Irak är väl att ta i. Det är därifrån vi får den största flyktingströmmen. Det är snarare löften om en bättre framtid som driver dem hit.

     • micke_glad

       ja vilka var det som invaderade irak? och vilka styr landet som invaderade irak? vilka är dom största förespråkarna för mångkultur i västvärlden? jo judarna, men själva håller dom sig till sina egna.

  • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

   Varför inte bojkotta Finland för de har ju en strängare invandringspolitik och då bör det i rimligens namn de komma hit. Varför inta ta med Danmark och Norge samtidigt. Jag tror bestämt att vi får ta hela EU för hit kommer de flesta Somalierna.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Palestinierna har bara en sak på sin agenda – att utrota judarna till siste man. Den här Gardell, som för övrigt är en levande negation av alla mänskliga kvaliteter, lånar sitt namn till dessa satans mördare. Det kan bara vara vänsterfelande hjärnor som kan stödja och legitimera ett folkmord på detta sätt. Gardell önskar jag ingenting gott. Honom får gärna israelerna bura in för tid och evighet. Burar dom in resten av vänsterpacket också röstar jag för att det blir en ny nationaldag. 

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Vad fan tror du judarna har på sin agenda då? Läs på lite om deras radikala gossar innan du öppnar limpsaxen!

   • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

    Kan du ge mig en länk där jag kan läsa att judarna vill utrota palestinierna.

    • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

      http://livskunskap.ath.cx/veidos/fangelseplaneten/propaganda/JUDARNAS%20ETNISKA%20RENSNING%20AV%20PALESTINA.pdf

     • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

       Tack. Blir intressant att läsa.

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Om man tar intryck av Lars Adelskogh är man  räddningslöst förlorad. Lars Adelskogh är judehatare ut i fingerspetsarna. Det kan inte finnas någon person med ett uns av intelligens som kan ta den mannen på allvar.

      Lars Adelskogh är förintelserevisionist och som sådan skeptisk till efterkrigsvittnesmål om gaskammare vid nazistiska koncentrationsläger och han har åsikten att ‘sex miljoner’-siffran (utrotade judar i koncentrationsläger) är en grundlös överdrift.

      Lars Adelskogh anser att all medicinsk forskning är humbug och han har presenterat [egna] alternativ till de mediciner vi har idag. Han har vidare egna metoder att bota aids, cancer, jordens energibehov, mm.

      I en enda kort mening; Lars Adelskogh är en förvirrad knäppgök!

    • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

     http://www.nationell.nu/2011/10/11/judisk-bosattarflicka-jag-alskar-att-morda-palestinier/

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Tycker du att det är konstigt att den som blir attackerad av muslimer svarar med samma mynt? Jag tippar på att du tillhör den lättleda gruppen människor som i dagligt kallas för nyttiga idioter. 

   • humanalltoohuman

    Judarna vill leva i fred i sitt eget land – det är deras agenda.

    • Bajen666

     Ha ha ha vakna nu eller lägg av att kommentera.

     SD 2014.

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Ha ha ha vakna nu eller lägg av att kommentera. Se min kommentar ovan. 

     • Andersonszkan

      SD 2014 – i Israel?

    • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

      HAHA ja eller hur. Är det därför man till varje pris vill att USA ska attackera Iran? Är det därför man kastar ut folk ur Jerusalem som är judar? Är det därför mer radikala grupper i landet vinner mark? Skitsnackare!

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      HAHA ja eller hur.

      Det finns drygt 13 miljoner judar i världen varav drygt fem miljoner i Israel och 18 000 i Sverige.

      Det finns ca 1.7 miljarder muslimer i världen varav 1 000 000 i Sverige.

      För mig framstår inte judarna som ett hot över huvudtaget. Dom må ha som agenda att radera ut den vita rasen. Med 18 000 judar mot 4 miljarder vita ser väl oddsen för judarna rätt klena ut?

     • Kullen

      Finns fler om man räknar med dom i USA skulle jag tro.

     • Andersonszkan

      Vilka är det som kastar ut folk ur Jerusalem som är judar?

    • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

     Det var israeliska säkerhetstjänsten som apterade tvillingtornen med thermite då dessa inte kunnat rasa annars.
     Att iscensätta False flag operationer för att få anledning att ta ut USA i krig mot arabvärlden är knappast att ”vilja leva i fred i sitt eget land”…

     • Korpralen

      ”Det var israeliska säkerhetstjänsten som apterade tvillingtornen med thermite då dessa inte kunnat rasa annars.”

      Och Elvis lever!

  • micke_glad

   judarna har bara en sak på sin agenda-att utrota den vita rasen!

  • Pantertanten

   Jag fattar inte hur denna Gardell tänker, och varför osv. Vad är det med honom? Hans bror är ju inte heller så där jätte-normalt-tänkande. Bröderna växte upp under strikta förhållanden i frireligiös familj. Skadade av sin uppväxt?
   Har jag sett förr, skulle inte förvåna mig.

 • amanski

  I år tills nu ligger antalet raketer och granater som har
  skjutits från Gaza mot civila mål (daghem, skolor, sjukhus, etc) i Israel på ca
  2 st per dag.  I Sverige får man det att
  låta som om det vore nyårsraketer men det är raketer som både dödar och skadar
  ifall de skulle träffa rätt och människorna i Israel inte hann söka sig till
  skyddsrum.

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Ja och för det ska folket i Gaza lida?

   • lars_pe

    Folket i gaza lider….   ja eller hur ? 

    http://petterssonsblogg.se/2012/10/19/varning-chockerande-bilder-fran-krisen-i-gaza/

    Ja de verkar ju verkligen lida !

 • pica_pica

  Resan måste ha kostat en massa pengar. Alla visste vad som skulle hända. Men en gratis kryssning och uppmärksamhet. Vem betalar?

  • 585961

    Toligtvis vår föädarregering , SD 2014 då blir det slut på skiten och daltandet med muslimer

   • Pantertanten

    Lääääängtar till 2014!!!
    Tänk om jag vaknar då och det visar sig att jag drömmer!!???

  • http://sqworl.com/gscvmo Pensionsrederiet al-Estoniyya

   Allmänna arvsfonden. Döda svenskar m.a.o.

   • Pantertanten

    Nej, lägg av. Det kan väl inte stämma?

    • http://sqworl.com/gscvmo Pensionsrederiet al-Estoniyya

     Enligt Fria Tider är det så.

     • Pantertanten

      Varför blir jag förvånad?

 • UNObserver

  Sänk skiten med eller utan ”Stalinisterna” ombord. De kan välja själva vilket.
  Mig kvittar det! De har valt åka ”dumpråm” själva.
  Blir lite tjafs någon vecka sedan är det över.
  Glöms fort om det kommer en ”opponionsundersökning” där SD backar med 0,2%!
  DET blir ”soffornas krig” mellan likakanalerna. Vadå Gaza?

  Rösta på SD2014, enda hoppet för en fri värld! Enade vi stå, söndrade vi falla.

  • SluggoTuff

   Helst med;=))

 • kalleman

  Vem bryr sig om shit to Gaza, araberna verkar klara sig hur bra som helst, har dom råd med raketer, kan dom försörja sig själva också.
  Vänta bara när araberna slagits färdigt mot varandra (Egypten, Libyen, Syrien) vilka tror ni dom ger sig på då? Jo naturligtvis Israel, deras ärkefiende och den enda existerande demokratin i regionen. Vad tycker de sk. demokraterna i Sverige om detta?

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Det är Islamister för din upplysning!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Det finns massor med judar som vill döda alla palestinier. Ni som inbillar er att det enbart går åt ett håll borde vakna!

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Om ditt land, din familj och du konstant lever under hot från omgivningen så kommer du också att få helt andra värderingar än de du luftar nu.

   • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

    De visar kampvilja vi borde lära oss utav, vi kanske kunde bli en effektiv, läraktig och framåtskridande nation åter igen.

    ”Det är ingen riktig post!”

 • surkart

  Avantgardet anfaller! Maria Pia Boetius :) !

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Hon har väl passerat bäst-före datum för ett antal år sedan?

 • 585961

  Undrar hur mycket vapen dom har ombord, bra att det kollas, Israel är inte så dum att dom släpper in vad som helst , dom vet vad muslimerna är sugna efter VAPEN och inget annat

 • NE_Mannen

  Det var bättre på Thor Heyerdahl’s tid, när de åkte vassbåt, det var utmaning det. Detta är bara ett löjligt AFA-tjafs, hoppas båten rostar hål snart.

 • Brite_Liner

  Vad är Gardells EGENTLIGA skäl till engagemanget i detta projekt, såväl som i muslimfrågan rent allmänt – svaret finns att söka år 1982, för den som orkar söka vidare :) Den som söker skola finna och du kommer inte att bli besviken ;)

 • Alenno

  Den svenska bloggvärlden tycks nu vimla av kommentarer där bordningen framställs som ett brott mot folkrätten. IV Haagkonventionen av den 18.10.1907 är helt entydig i detta fall. Israel anser sig angripet av ett krigförande Hamas och har därför sin fulla rätt att hindra sjötransporter till Gaza. Konventionen säger inget om var detta får ske, så därför är pratet om internationellt vatten onödigt.
  Det kommunistiska Sovjet godkände aldrig folkrättens principer därför att deras ideologi utgick från att alla konflikter står mellan världsåskådningar, inte stater som är fundamentet för folkrätten. Av samma orsak kan inte muslimska stater erkänna folkrätten, ty i deras fall står striden inte mellan enskilda stater utan mellan rättrogna och otrogna.
  Det som dock förvånar att svenska media nu förvränger sakerna och talar om ”ett brott mot folkrätten”. Regeringen Reinfeldt borde klargöra var den står: Har Sverige sagt upp denna sjörättsliga konvention eller inte?

  • surkart

   Stormullan håller förstås på de sina! Förvänta dig inget av folkrätten från denna regering. De tycker det är mycket schysstare med en islamist i försvarsutskottet som kan hålla reda på vad som försigår!

   • Alenno

    Tack för responsen! Den svenska regeringarna, i synnerhet under Palme, hade alltid en underligt romantisk syn på alla kommunistiska regimer och terrorister. En gång i början på 1970-talet dök självaste Hans Blix upp på Paasikivi-samfundet i Helsingfors och höll ett föredrag, där ha tyckte att folkrättens bestämmelser inte skulle gälla gerilla- och andra vänsterregimer. De skulle kunna föra krig enligt sina egna regler. Han sade bl.a att grundregeln i Haagkonventionens lantkrigsreglemente bör revideras så att gerillarörelser inte behöver följa bestämmelserna om att en laglig kombattant alltid är uniformerad och bär vapnet synligt. Blix, troligen med Palmes godkännande, förkunnade alltså att folkrätten gäller för vissa medan andra kan bryta mot den.

    • surkart

     Förvånar inte det minsta! Vänstern har alltid tagit sig rätten att tolka konventioner efter eget kynne. På den tiden du nämner var ju vänstergerilla högsta mode så Blixt agerande speglade den tiden. Nu är det muslimer som är högsta mode hos våra styrande och även de ägnar sig ju åt gerillakrigföring på sitt sätt! Bara att vänta på nästa självmordsbombare.

    • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

     Det var ungefär samtidigt som Olof och Sten stod och höll DDR och Kina i handen i stödet av Robert Mugabe.

     Zimbabwe är knappast den juvel Rhodesia kunde utvecklas till med den ekonomiska utveckling som svarta och vita arbetade för.

     Detta korttänkta och imbecilla faktum äcklar mig! Då kunde man sitta på avstånd och vara de ”fria” revolutionärernas beskyddare. USCH!!!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  UD’s Samuelsson tolkar sjörätten som fan läser bibeln – Israel kan, vid minsta misstanke om kontraband, uppbringa och ta in ett fartyg till isreals hamn för undersökning och kvarhållande om det visar sig att fartyget var på väg in i blockadbelagda farvatten.

  Förhoppningsvis kommer ”besättningen” att interneras för en lång period av israelerna bara för att statuera exempel, och vilka är bättre att statuera exempel på än ett gäng lågtpannade vänsterväsener.

  Att ”Estelle” med all sannolikhet blir konfiskerat anser jag vara bra för det stackars skeppet som fått utstå att bära dessa ”aktivister” så länge.

  Att bloggisar, vänstermurvlar, vänsterpolitiker och annat löst folk och såkallade experter håller på att få ett föl på tvären över detta, anser jag ganska så roande – detta är andra gången man från vänstermuppehåll försökt sig på ett sådant stunt – och de tror väl knappast att israelerna kommer att ta i saken med silkesvantar. Om ytterligare ett försök göres, så kommer israelerna, som två gångar visat berömvärd återhållsamhet, med all sannolikhet att sänka farkosten med stridsmedel – och med inte bara en beklaglig förlust av fartyget, men även en icke alls beklaglig förlust av de ombordvarande som resultat.

  Det torde vara av nytta för vänster-fän i landet att få in i sina av tomrum, gröt, eller massivt ben uppfylda skallar att Israel är i en krigssituation – konstant – de vet aldrig när deras islamistiska grannar försöker anfalla dem pånytt – och de handlar därefter.

  Vänsterpöbeln borde lärt sig av de två terrorist-aspiranterna som sattes i ethiopiskt fängelse – i verkliga livet är det de med de största vapnen och den största villigheten att använda dem som bestämmer – inte löjliga, naiva, eller politiskt korrekta do-gooders.

 • bloodgrape

  kl:17,15 ca 2 sjömil kvar till Ashdod, fart 5,5 knop.  Sen in i finkan med  Sven Britton, 74. Joel Opperdoes, 29. Charles Andreasson, 47. Daniel Särner, 26. Johan Uddebrant, 31.Anders Widell, 26. Dror Feiler, 61. Kristian Svenberg, 65. Maria-Pia Boethius, 65. Mattias Gardell, 53. Stellan Vinthagen, 48. och låt nötterna sitta över jul o nyår, åtminstående!!

  • Pantertanten

   Det heter åtminstone….

   • bloodgrape

    aha.. tack för hjälpen!

 • Skrotnils

  Vem är Mattias Gardell? Varför ska jag känna till honom? Är han känd för någon speciell prestation?

 • YOTHI_TARZAN

   Maria-Pia Boethius var judevänlig förr i tiden och ville inte höra talas om att judar styr pressen. Hon kan skriva mycket giftiga artiklar när hon kommer hem.

  • Roland X

   På vilken sida står du egentligen? Hoppas du att Maria-Pia Boethius skall skriva giftiga artiklar om israelernas bordning av Ship to Gaza?

   • valfisken

    Endast judar, fanatiska kristna eller personer djupt okunniga om konflikten historia kan stödja den judiska statens politik. Det är logiskt omöjligt att stödja ett etniskt svenskt Sverige och samtidigt stödja den judiska statens expensionspolitik och dess behandling av den palestinska ursprungsbefolkningen.

    • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

     Judarna försvarar sig väl i ett totalt mörker, all heder åt dylika försvarsvilja och patriotism.
     Att de sedan inte klarar att lösa/debattera folkmordet/erövringskriget på palestinas araber är en sak och att de övriga i regionen totalt skiter i sina ”bröder” sittandes i flyktingläger är en annan.

     • valfisken

      Jag gillar patriotism och försvarsvilja var den än finnes. Det är inte det som frågan gäller. Du vill inte gå i polemik om kärnfrågan – vem har egentligen rätten till de områden som den judiska staten kontrollerar? Hur får man behandla andra människor? Det där med flyktinglägren är en typiskt judisk debatteknik. Man övergår snabbt till en annan diskussion för slippa föra den diskussion man aldrig kan vinna. Skulle de arabiska staterna stänga flyktinglägren vore det ju den bästa tjänst de kunde göra Israel. Det förstår förstås du med…..

      Den 22 oktober 2012 16:51 skrev Disqus :

     • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

      Ja då är det ju det det handlar om! Att arabvärlden håller såret uppe för att kunna betvinga fienden på politikens arena när de inte lyckats bryta Israel militärt(dock nära flera gånger, senast fick de på pälsen i Libanon av Hizbollah med Ryska PV-robot system).

      Hade de känt så hjärteblödande för sina ”bröder” hade de tagit dem omhand, eller hur?

      Det handlar inte vem som har rätten i humanistisk mening, utan vem som betvingar vem i krig/politik.
      Diskussionen handlar inte om hur man får behandla någon? Det är ju förstås barbari att bedriva erövringskrig…. vilken sida det än må vara.
      Vinnaren skriver sanningen.

      Geopolitik äter människoliv som en köttharv och gråtande kvinnor är smärtsamt på vår lilla tv.
      Det finns ingen chans att rättfärdiga förtrycket av civilbefolkningen men det är där slaget står när öppen strid har blivit omöjlig.

      Kärnfrågan är får Israel finnas? Många av grannarna tycker inte det, inte heller vår förvirrade/extrema vänster eller högerkant.
      Fråga Finland och Baltstaterna om de har försvarsvilja mot total och påtaglig övermakt.

      Egypten och Syrien ”gav upp” militärt, men ideologiskt väntar de alla på att annektera landet och kommer palestinierna stå som de självklara regenterna efter ett sådant scenario?

      Men vi hoppas väl alla på upptining av frågan nu när den arabiska våren övergott i vinter.

     • http://twitter.com/Roberduder Rob

      Ja det gör dom och mörkare blir det, några frågor som du borde finna svaret på innan du stödjer terroristerna i Israel.
      Vilka krafter har drivit igenom med ilsken propaganda den så kallade mångkulturen i väst världen, här i Sverige hette den drivande kraften David Schwarz..
      Är det muslimer som styr och äger nyhetsförmedling och media, som hela tiden propagerar för vår utrotning ?
      Reuters och här i Sverige TT, TV4 styrs av muslimer ?
      Goldman Sachs är ett annat muslim styrt bolag, kanske ?
      Expo i Sverige med Ashberg i spetsen är kanske också under muslimsk kontroll ?
      Nu är ovan nämnda toppen av ett isberg, och det som nämns ovan är så judiskt som det kan bli, konstigt hur det kan bli, när man inte presenteras med fakta, utan bara judiska lögner.

    • krickadollos

     det dumma är att vänstern i sverige hakar på! dom vet inte botten av konflikten utan på politiska skäl hänger på till gaza

   • YOTHI_TARZAN

     Hon kommer att skriva så att pennan glöder

  • http://twitter.com/Roberduder Rob

   Maria-Pia Boethius är judisk , så det är inte så konstigt………..

 • AliAnsen

  …. och varför skall UD träffa dem i Gaza? Det hade varit lika bra eller lika illa att tala med dem innan de lämnade Sverige. Finns för övrigt ingen anledning överhuvudtaget att slösa bort tid och skattepengar på denna ”privata” utflykt. Jmfr gärna med regeringens ställningstagande till Nobelstiftelsens beslut att inte bjuda in någon representant till prisutdelningen, som också är ”privat”.

  För min del får israelerna gärna behålla skeppet och låta besättning/passagerare få PUT i Gaza. Sverige kan klara sig utan dem.
   

  • Pantertanten

   Jo UD ska kolla om ”dom mår bra” eller ”behöver något”.
   Jag har just nu en nära vän som är i ett land utomlands, där hen hotas av div. problem, kommer UD att ta kontakt och fråga: ”mår du bra, behöver du något?”.
   Nej, självklart inte, det händer nämligen aldrig. Utom nu, med dom här piraterna.

 • Pantertanten

  Vad är det med dessa människor? Leker som 7-åringar.

  • Pantertanten

   Jag menar ju svenskarna som är ombord på detta fartyg. 11 svenskar? Orkar knappt läsa.
   5 av dem är riksdagsmän?? Stämmer det?? 
   Jag skäms och skräms.

 • cinoma

  Ni måste ha förståelse för att mattias gardell är i övergångsåldern och gärna vill uppleva fornstora dar i ungdomen som demonstrant.
  Det är minsann inte lätt att känna ålderdomens pust i nacken.

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  Motbjudande persongaleri med kommunistiska sverigehatare. Synd att islamisterna i Gaza fick aldrig träffa dessa dhimmis.

 • Korpralen

  Hoppas dessa islamistkramare får skaka galler i flera år på vatten och bröd och komma ut lagom fysiskt och psykiskt nedbrutna. De vill ju bli martyrer så hoppas dom få verklig anledning till det då…

 • kokoo

  Kan inte gaza fartygets personal söka asyl i  Gaza remsan ?

  • BunnyOle

   HA HAAAAAAA

 • http://www.facebook.com/shane.gustafsson Shane Gustafsson

   Lås in dem i ett mörkt hål och släng nyckeln!….
  Det är ju liksom inte folk som kommer att saknas precis…bye bye

  • krickadollos

   fy fan vad jag håller med dej

 • krickadollos

  jonas sjöstedt hoppade redan av i frankrike   vilken proletär ja jisses! en fegis som bor på östermalm!

 • krickadollos

  det går inte att komma ifrån den enda demokratin finns i israel ! resten med palestina kommer aldrig att funka för araber går det helt enkelt inte att demokratisera