Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

X Factor-stjärnans T-shirt med blodig Åkesson


SJUKT BETEENDE  Lagom till fredagens avsnitt av X Factor poserar ”tittarfavoriten” Malcolm B med tröjan där SD-ledaren Jimmie Åkesson misshandlas blodig, allt med JK:s okej.

Tidigare i år rappade den grovt kriminella Sebastian ”Sebbe” Stakset, känd från gruppen Kartellen, ”nästa Sverigedemokrat jag kommer se, han slår jag sönder”, i musikvideon till låten ”Tystas ner”. Han var iklädd en tröja där SD:s Jimmie Åkesson blöder kraftigt och spottar blod. I videon hörs och syns även den svenska X Factor-aktuelle Malcolm Brandin, som lagom till fredagens avsnitt visar upp sig i den provocerande tröjan.

Brandin har under hösten synts i TV4:s storsatsning X Factor, och i kväll uppträder han under en livesänd fredagsfinal. Tröjan har tidigare anmälts och personerna bakom anmälan krävde då att den ska försvinna och de ansvariga ska ställas till svars.

I början av september kom dock beskedet från Justitiekanslern, JK, att det inte är tryckfrihetsbrott att ha en t-shirt med ett tryck där Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson blir slagen i ansiktet. Därmed beslutade JK att inte inleda en förundersökning trots anmälan.

Kommentarer överflödiga.

 • helkoll

  Vem blir först med att trycka tröjor med Reinfelt, Ullenhag och övriga överlöpare med ett skotthål i pannan? En sådan skulle jag med stolthet bära! Lagligt om än osmakligt.

  • klossen

    Ja, nu har ju JK sagt att det går bra, så det är bara att börja trycka. Jag förbokar gärna Reinfeldt-tröjan.

  • Fryke

   Ullenhag skulle jag vilja ha på en sådan t-shirt..
   Gillar verkligen inte honom.
   Likaså Annie Lööf… det blir nog många t-shirts om man tänker efter…

   Frankie Goes To Hollywood hade en t-shirt i början av 80-talet med Ronald Reagan som hade skotthål i pannan med texten ”Only Frankie can stop me now”
   Tror t o m att jag har den t-shirten kvar…

   • Andersonszkan

    Jag skulle vilja ha Reinfeldt där han blir analvåldtagen av två skäggiga araber – samtidigt!

    • Theobservermum

     Det säger allt om intelligensnivån hos muslimerna. 

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Då får vi trycka tröjor med alla partiledarna blodiga då?

 • svartamalin

  Sjuka politiker och journalister har uppviglat till detta hat mot svenskar som kritiserar deras sjuka politik. AFA och EXPO är i DDR-Sveriges tjänst och knähundar inkl.Fryshuset. Detta bör spridas till utländsk media. Det här anstår inte ett land som vill framstå som civiliserat. 

 • PastorCash

  Sverige är en bananrepublik

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Eftersom han dessutom gör tecknet ”Fuck you” ber han alla som ser bilden att dra åt helvete. Det kan vara bra för hans supporters att veta.

  • NissenN

   Malcolms ”fuck you” ser väldigt feminint ut.

 • mrsmarlowe

  Man går igenom många känslor varja dag man läser artiklarna på SweCon – äckel, ilska, frustration, maktlöshet, djup sorg och förtvivlan. Jimmie representerar godhet för mig och jag blir så arg när jag ser dessa slynglar med denna vidriga t-shirt. 

  Jag förstår inte hur t-shirten kan vara laglig. Är det tillåtet att någon trycker upp sådana bilder på mig och säljer? Jag tror faktiskt inte det. Vi är inte lika inför lagen. Hade någon tryckt upp denna t-shirt med Malcolm så hade det räknats som rasism.

  Extra obehagligt blir det här förstås när trycket föreställer en person som Jimmie, som redan är utsatt för ständiga hot. Trycket kan tolkas som en uppmaning till brott.

 • gbmye

  Denna fråga borde jag kanske ställa till JK.
  Får min son, som hatar matteläraren göra en blodig bild av honom på sin T-skirt och markera genom ´gester att han önskar gubben döööd?  Kan jag använda samma formulär och trycka upp detta med en Ullenhag, en MP-muppe eller Kungen?
  Jag frågar utifrån ett lagligt intresse.  Finns det någon gräns? T.EX. en namnlös muslim? Vem kan svara?

 • Professorn

  .
  Jag ska ha en T-shirt med blodspottande Olof Palme.
  Den blir nog omedelbart förbjuden av JK!
  .

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Bara ytterligare ett bevis på att JK-ämbetet FORTFARANDE inte innehas av en jurist värd namnet!

  Hade jag gjort en bild på Reinfeldt med samma tema, skulle det blivit världens bråk, polisanmälan, förundersökning, etc etc etc etc.

  • Andersonszkan

   Samma JK har godkänt att självmordsbomberskan Nalin Pekgul kallar Åkesson för nazist i Riksdagen, för att inte tala om JKs agerande i Tomas Qvick-fallet.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Pågällande skulle ha en storlek 46 där ”personen ifråga” är högst vid jordgubbsplockning!

    2012/10/19 Disqus

 • pica_pica

  Är Malcolm och Sebbe ute efter extra uppmärksamhet? De måste vara extremt dåliga (och dumma i huvudet) om de sänker sig så lågt. JK-ämbetet är ett hån mot svenska folket. Här kan vi tala om rasism.

 • Fryke

  Så logiskt sett om jag trycker upp t-shirts med Sebbe-aset och Malcolm-aset där dom arkebuseras så räknas även det inte som ett tryckfrihetsbrott?
  Dessa kräk som inte ens är värda att få uppmärksamhet vill bara slicka PK-media i rumpan samtidigt som dom tycker att dom är så jävla coola…
  Patetiska äckel är väl mer en bra beskrivning om dessa två där det enda dom bryr sig om är dom själva och den presskåthet dom besitter.
  Tror att dom två göra ALLT för uppmärksamhet.
  Men på ett sätt tycker jag att t-shirten är en uppmaning till våld. Skulle man ha en exakt samma stil på trycket där exempelvis en kvinna (eller man) i slöja blir slagen skulle det räknas som rasism, och man skulle direkt få ta bort denna t-shirt från hyllorna.
  Var går gränsen för just detta egentligen?

  As sin dessa snorungar borde utvisas då dom faktiskt känns som hot mot demokratin på många sätt. Inte för att rappare är nåt speciellt och att pladdra en massa meningslöst skit till musik har dom gjort i årtionden… knarkare som dom ofta är med kriminell bakgrund… Ja men det är bra att framhäva sånt skit i TVn… Ännu en orsak att inte skaffa TV

 • snuffid

  Er dag kommer fortare än ni kan ana, var så säker.

 • http://twitter.com/pandark2083 dan park

  Trycket säger att de inte har några hållbara motargument och då tar nävarna vid. Men låt grabbarna leka gangsta med sina kläder så kanske de inte använder nävarna.

 • svartamalin

  JK HAR LAGT RIBBAN !

 • Theobservermum

  Får vi göra en bild med Muhammed som slås blodig i så fall? Lika för lika, eller var det olika?

 • Allanoskar

  Tror faktiskt SD tjänar på detta. Men det är dessa ointelligenta snorungar för dumma för att förstå.

 • Fryke

  Men Aftonbladets jävla hemsida som har den här Malcolm B under ”Svenska hjältar”
  Hur friska i skallen är Aftonbladet på en skala?

  länk: http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article15636706.ab

  • NissenN

   Var det inte även Aftonbladet som hade någon krögare som ”hjälte”, som stod emot mcgänget som hotade deras krögarverksamhet?
   Sanningen var väl att dom själva hade hyrt tjänster av gänget och sedan ville gänget ha lite mer pengar pga krögarens ökande omsättning.

 • Lena2222

  Kom igen, nu frågar vi TV 4 vad dom tänker göra åt saken. Får Malcom B vara kvar i programmet?

   http://wwwb.tv4.se/1.323757/kontakta_tv4_gruppen

  • Lena2222

   Här är svaret:
   Tack för ditt mail!
   Detta är inte lämpligt och inte något som är förenligt med TV4s värderingar.Vi har tagit upp detta med Malcolm. Han kommer fortsätta i tävlingen.
   Med vänlig hälsning Tittarservice

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Sebbe snaxx får gärna komma ner till götet och ”träffa” några SDare men han backar säkert som alla fittor gör när han ser kamerorna

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Hela den här röran är ingenting vi ska se negativt på. Det här är ett självmål med råge av TV4 och dårarna som har tröjan. De verkligen lyser med sin frånvaro av intelligens. När man inte kan ta debatten så är det ju sådant här som dyker upp. De har i princip lämnat WO.

  Vi andra med det sunda förnuftet kvar beter oss inte som småbarn. Låt dessa trallgökar sitta med spaden och hinken i sandlådan. Vi tar diskussionen och låter barnen leka så länge.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  TV 4 kan väl förtsätta så där. Det är självmål av gigantiska mätt. Och dessutom möjliggör det motåtgätder av samma kaliber. Är dom lika balla då?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Visst är det ett självmål. Kåta på pengar är dom också. Minns debaclet med att sälja den i särklass mest intressanta fotbollsmatchen i mannanminne till Kanal5. Dom har köpt på sig så mycket rättigheter att dom inte har råd att behålla dom.

 • Fotonen

  Jämför med vad som hände med Bosse Hansson!

 • http://www.facebook.com/people/Johnny-Larsson/100000534507754 Johnny Larsson

  Sebbe är en son till en hora inget annat.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Det är väl dags att göra en Reinfeldttröja eller blir man bötfälld då? 

 • PETER NYMAN

  Det visar klart var våldet finns,V och låg IQ-raser leder alla vålds och överfall i detta tidigare så trygga och trevliga land.

 • spiderbeam

  En T-shirt visande ett avslitet huvud på Reinfeldt måste väl anses som helt ok då?

 • MrLeffe

  Är det någon som har sett på programmet i TV4 och kan bekräfta att han burit denna t-shirt? Tänker kontakta TV4 om någon kan (gärna med bevis) bekräfta.

  • http://www.facebook.com/people/Ola-Holm/100001544555188 Ola Holm

   http://www.swedenconfidential.info/2012/10/19/x-factor-stjarnans-t-shirt-med-blodig-akesson/#more-46607

 • antidotes

  Finns en enkel lösning på det också. Man mailar pojkbandet One Directions skivbolag och säger som det är. One D ska ju uppträda på X Fac den 2 November. Och troligen blir det då påtryckningar från det hållet. Såant vill dom ICKE förknippas med!

 • Nemasproblemas

  Har skickat detta till tv4:

  Hej!
   
  Det är med bestörtning jag ser bilder på nätet av deltagaren Malcolm B där han poserar i en t-shirt med Sverigedemokraternas blodige partiledare Jimmie Åkesson!
   
  Är det denna typ av människor ni lyfter fram som förebilder för dagens ungdomar?
   
  Med hälsningar
  G K (skrev naturligtvis ut mitt namn)

  • antidotes

   Skicka till skivbolaget också. Hehe..

 • El Cid

  Det är bisarrt att man har skithögar som den här svarta besten i media. En gräsrökande n*ger som solklart visar tecken på anti-demokratiska värderingar, samt umgås i grovt kriminella kretsar.

  Det här landet är på väg rätt ner i avgrunden. 

 • NissenN

  Roligt med alla dessa wangstas och wiggers som hotar och svär att dom skall döda folk hit och dit. Vad har dom lyckas med?
  Sticka kniven i ryggen på en taxichaufför? Phett grymt asså leeennnn!

  När Betner drog skämtet om att svenska rappare skulle göra en driveby, och resultatet skulle bli att han blev skjuten i foten bevisar ju att han hade alldeles för höga tankar om dom!

  • antidotes

   kicka skiten till USA, LA och gangbangerseliten där över så ska vi se hur mycket gangsters dessa fjollor är! Jag har släkt där så det skulle säkert gå o fixa till nåt!

  • antidotes

   Och läser man om hur illa dom skjutit i diverse ”uppgörelser” så undrar man om de nånsin hållt i ett vapen, överhuvudtaget! Tragikomiskt är vad det är! Sååå tuffa sååå efter ett par folköl!

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Jisses tror det snöar i helvetet nu! Aftonblaskan av alla tog upp detta med bild och hela köret! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article15640774.ab

 • Lasselito

  Helt otroligt om Malcom kan komma undan kritik efter detta tilltag. Herregud, nu får vänstermedia skärpa sig.

 • http://twitter.com/Lobuz1 Lobuz

  Ni vill ha karikatyr på Mohamed så får ni tåla Jimies karikatyr också.
  Där emot så budskapet uppfattas som hot och det är inget bra.
  Jag föreslår t-shirt med Malcom hängande i telefon stolpe tex.

  • mrsmarlowe

   Jag tror inte någon hade brytt sig om Malcolm hade en bild/karikatyr av Jimmie på tröjan. Inför valet på 90-talet gick jag och många andra omkring med knappar som föreställde Carl Bildt, med texten ”Game Over” (alltså slut för honom som statsminister). 
   Det som borde vara olagligt är det vidriga budskapet där Jimmie bli misshandlad och slagen blodig. Det kan uppfattas som hot, precis som du skriver.

  • antidotes

   Upp-och-ner..dessutom! Från en bro med stora stenar i fickorna, dvs en typisk Illuminati-hängning!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Detta säger väl allt som behöver sägas om TV 4 ! YNKLIGT !

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Jag ser inte detta spektakel. Har sett Idol och tyckte det var kul med nya artister och såg detta program som ren underhållning.

  Jag är glad att jag valde bort detta.