Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Två små notiser: Två förstörda barn för livet


Detta är bra två stycken små notiser i tidningen. Men det är två förstörda liv för all framtid. I det ena fallet är det pappan som har våldtagit sin son på ett bestialiskt sätt  under många år.

 I det andra en 10-årig pojke som blivit utsatt.

Att upplysningarna är vaga är förståligt i sammanhanget. Det är inte bara barnen som har blivit utsatta utan även deras närmaste, syskon, mammor, mor och farföräldrar och så vidare.

Handlingen dessa båda män utsatt barnen för är inte mänskligt. Straffen blir alltid låga verkar det som. Fängelsestraffet, när och om det utdelas något, får de tillbringa tillsammans med likasinnade.

Notis 1: I åratal utsatte den 46-årige mannen sin minderårige son för grova övergrepp. Nu döms han till sex års fängelse för grov fridskränkning och våldtäkt mot barn.

Pojken har i Växjö tingsrätt vittnat om det helvete han genomlevt. Hur pappan slagit honom med olika tillhyggen, hotat honom till livet, tvingat honom att dricka urin och utsatt honom för anala och orala våldtäkter.

Pappan nekar till brott, men rätten finner sonens uppgifter styrkta. Han tilldöms ett skadestånd på 460 000 kronor.

Notis 2:

En 36-årig man åtalades på fredagen vid Kristianstads tingsrätt för att i augusti ha våldtagit en pojke i tioårsåldern. Åklagaren skriver att mannen utsatt pojken för en handling som är jämförlig med samlag, rapporterar Kristianstadsbladet på nätet.

Mannen anhölls dagen efter händelsen och har varit frihetsberövad sedan dess. Han nekar till brott.

Kvp   Kvp

 • svenska12

  Såå fruktansvärd……..orkar inte läsa hela artiklen……det finns inte ord…..det är omänskligt……jag gråter..
   

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Rudolf som nästan fick sätta livet till får 122 879kr men här blir det 460000kr.
  Varför sådan skillnad. Helt obegripligt.

  • knattefnattetjatte

   Högst begripligt. Kulturella skillnader.
   Hur kan en mamma missa att sonen utsätts för dessa vidriga,bestialiska övergrepp?

   Om motsvarande ägt rum i USA hade båda blivit dömda till livstid.

   • kripokommissar

     Tyvärr är oftast mammorna medvetna om, men väljer att blunda eller förringa övergreppen. Ersättningen till Rudolf är för liten, det är det som är felet!

 • x_tra

  ”Små notiser” beror på att vi lever i feminismens högborg. I det här fallet så var det ju bara pojkar som drabbas och då är det väl OK och helt förenligt med feminismens unkna manssyn. För stora rubriker och uppmärksamhet på misshandlade pojkar kan ju lätt leda till att flytta fokus från de ständigt ”drabbade” flickorna till att omfatta båda könen. I förlängningen kanske till och med pojkar skulle få samma rätt till sin kropp som flickor har.
  Ändra lagen nu så att vi kan kasta alla barnmisshandlare i fängelse, även de som omskär sina omyndiga gossebarn.

 • snickersson

  namn och kulturell tillhörighet ? någon som vet?

 • 585961

  Ja det var väl en kullsugen  sk berikare som utnyttjade hela familjen, hade väl kanske bara en fru  och det var väl för lite , inget signaliment betyder blatte det har vi lärt oss

  • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

   Men f-n, kom igen nu! Att ALLTID, automatiskt, lägga skulden på berikare är ju för helvete lika dumt som när PK-arna gör tvärtom! Och något ”signaliment” (felstavat) behövs ju inte när förövarna redan är identifierade och gripna. Jeezus… Jag tycker att invandringen ska stoppas helt, och att kriminella utlänningar ska utvisas direkt, men man måste ju tänka med hjärnan ibland – inte bara ryggmärgen.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Det kan mycket väl vara Svenskar denna gång. I vilket fall som helst , så är kastrering och 20 år på kåken det enda rätta.