Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Stenrik + stupfull + arab = straff?


Prins Mubarak Hamad (29) från Baharain, släkt med Bahrains kung Hamad bin Isa Al Khalifa måste tvingas av planet i onsdags av beväpnade poliser efter landningen på Heathrow i London.

Orsak: Han var helt rabiat på resan och gick in i cockpit till piloterna för att klaga på servicen. Han vägrade vid tillsägelse att gå tillbaka till sin plats i planet. Bråket  började strax efter start från Doha, Qatar.
Flygbesättningen kallade på polis som väntade på Heathrow, när planet, en Boeing 777-landade. Den mycket berusade prinsen togs direkt till polisstationen på flygplatsen för DNA-prov och för att bli fotograferad. Han släpptes mot borgen, men måste infinna sig i rätten senare denna månad. Mubarak Hamad bor i det fashionabla stadsdelen Belgravia i London, , där kändisar som Sean Connery, Roger Moore och José Mourinho tidigare bott.

Det är inte första gången som medlemmar i Mellanösterns elit befunnit sig på fel sida av lagen i Storbritannien.

Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, en saudisk prins, fick livstids fängelse 2010 för att ha slagit och strypt sin tjänare på ett fem-stjärnigt hotell i London. När han arresterades trodde han helt felaktigt att han hade diplomatisk immunitet.

Sonen till miljardären Emir Ajman, som är en del av Förenade Arabemiraten, greps av Scotland Yard eftersom hans körde omkring i sin Ferrari FF ,värd i engelska pund, £ 200.000, helt oförsäkrad.

Sheikh Rashid Bin Al Humaid Nuaimi skröt senare på sin Fb-sida att han omedelbart fick tillbaka bilnycklarna när polisen upptäckte vem han var, och lade till: ”Arab Money Talks”

 Telegraph Dagbladet

 • Guest

  Men får muslimer dricka alkohol ?

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Magnus-Akerblom/100000215189005 Carl Magnus Åkerblom

    ne de e emot sin ”tro” … men de får rööka vattenpipa å bli full …. vilket oxå emot sin ”tro”  …….. i en vattenpipa så blir det en kemiskreaktion så att alkohol främträder i värmeprossessen ….

   • Guest

    Vatten och en pipa ? Här skall rökas H2O sent in på
    natta tills jag är dyngrak.

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Hur får dom fyr på vattnet?

     • Guest

      Nukleär förtändning.

  • Andersonszkan

   Jajamensan – bara dom kallar det medicin. Gamle kung Saud söp ju ihjäl sig i självaste Saudiarabien. Den muslimska överklassen i Saudi har fylleorgier som skulle få vilken tysk eller finne som helst att blekna av avund.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Vad är det förvånande med rabiata Araber ? Dom finns ju i tusentals runt om oss.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Sådana problem uppstår när människor som långt ifrån är civiliserade och anpassade till moderna tillvaron har pengar och i vissa fall är ju diplomatisk immunitet endast en fråga om att betala mutor till rätt tjänsteman i hemlandet.

  Ingen som inte direkt kan bevisa att denne arbetar inom diplomatiska kåren skall ha en sådan immunitet -sjävlklart inte.

  Förhoppningvis får fylle-araben et kännbart straff.

 • DrThomasJackson

  Notera att i England blev han gripen och tvingad till uppföljning. Att han skriver ”money talks” har ingen betydelse, han hade blivit släppt ändå även om han varit en fattiglapp.   England har till skillnad från Sverige fungerande ”law implementation”.  England fixar mångkulturen, Sverige är chanslöst.