Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Man sköts i ansiktet på Rosengård


GANGSTERSTADEN  En 29-årig man sköts i ansiktet på Hårds väg i Malmö på torsdagens eftermiddag. Enligt personal på akutmottagningen i Malmö är mannen lindrigt skadad och vid medvetande. Mannen hade blivit misshandlad och beskjuten i trapphuset.

Klockan 17.18 fick polis in ett larm till Hårds väg där en man hittades skadad vid en portuppgång. Den skjutne transporterades till sjukhus med ambulans, och uppges endast bara vara lindrigt skadad. Mannen fick en skottskada i ena kinden, uppger Malmöpolis. Polisen spärrade av området och tekniker gjorde några  fynd på platsen som undersöktes. En övervakningsfilm från området kommer även att gås igenom.

Den skjutna mannen som även hade misshandlats hördes under kvällen, men har ännu inte kunnat ge polisen någon bra förklaring till varför han har blivit skjuten, inte som uppges i media i alla fall. Han blev även bestulen på tillhörigheter i anknytning till incidenten. Händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök och stöld. På torsdagskvällen hade polisen ännu inte någon misstänkt person.

Polispatruller var på plats i området under kvällen för att förhöra eventuella vittnen till händelsen och försöka få en bild av vad som har hänt. Polisen spärrade av området och genomförde en teknisk undersökning av platsen.

KvP DN AB SDS

 • biran

  Spöken på en balkong, Svenne du betalar hyran.

  • EUfel

   inte bara hyran – allt 

 • tokeskil

  Ett balkongras vore inte helt fel .