Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Lärare bodde på skolan i smyg


Det finns många sätt att smita hemifrån, men att bosätta sig på sin arbetsplats verkar lite dumt. Eller så är det så enkelt att läraren är hemlös. 

Vilket i sig är mycket otrevligt.

Och helt vansinnigt i dagens Sverige.

Larmet på en skola i Kristinehamn utlöstes av okänd anledning och när lokalen kontrollerades av väktare upptäckte man att en person övernattade i ett arbetsrum.Det visade sig vara en lärare som i smyg bott på skolan till och från under två månaders tid.

 Men larmet satte i gång av okänd anledning och senare upptäckte en väktare att läraren faktiskt befann sig på skolan även nattetid.

Personen ska även ha setts flera gånger på skolan vid märkliga tider på dygnet.

– Jag tog en diskussion med läraren och förklarade att det inte var tillåtet att bo på skolan, säger rektorn.

Men det dröjde inte lång tid innan personen upptäcktes igen av väktare under nattetid. Troligtvis övernattade läraren i sitt arbetsrum.

– När jag tog upp det för andra gången valde läraren själv att säga upp sig, berättar rektorn.

Läraren kommer själv att få ersätta utgifterna för väktarutryckningarna

NWT 

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Han kanske precis har skilt sig från sin fru eller nått liknande och inte har nånstans att bo. Tycker rektorn kan sluta vara ett rövhål och ställa fram en säng nere i skyddsrummet eller liknande. Iaf tillfälligt. Antagligen gick larmet när han skulle gå på toa på kväll/natten ^^

  • Pantertanten

   Klart man inte sover över på sin arbetsplats om man inte har starkt behov av det. Håller med om att rektorn var otrevlig här.

 • Pantertanten

  Han är tydligen svensk. Om han inte var det hade kommunen ordnat honom en bostad på studs.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Med tanke på att inkommande kreti och pleti skall ha prioritet på bostäder så lär det nog bli fler svenskar som får bo på jobbet.  Och eftersom de ”historiska svenskarna” måste jobba mer för att försörja kreti och pleti så är det lika bra att stanna kvar på jobbet, det lär ju inte bli så mycket tid över till fritid.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Han är Svensk ! Men fick ingen bostad på grund av den berikande invandringen.

 • Andersonszkan

  Är det chem-trails på bilden?

  Jag bor också på jobbet allt som oftast – var det inte så det var tänkt att vi skulle klara välfärden, pensionerna och integreringen av kronjuvelerna?

 • 585961

  Nu tar dom våra pensioner också förädarregeringen vill ta ur AP fonderna för att bygga hus till sandlopprna ,som då säkert är förstörda inom ett halvår, inga bostäder till svenskar , nej du Rreinfelt och Ulltott ta av era egna pengar och ge fan i VÅRA vi vill nämligen inte ha hit skiten ni dragit in och inte ens har bostäder till det borde väl tom ni fatta, puckon