Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kungens juveler stals i Oslo – tjuven fast på Arlanda


NORSK JUVELKUPP En afrikansk kung, Otumfuo Osei Tutu II, kung över Ashanti-regionen i Ghana, som bodde på hotell Plaza i Oslo, där kungen bodde under ett besök i Oslo, blev bestulen på juveler och andra värdefulla föremål.

Bytet med juvelerna och de andra värdefulla föremålen, som gått i arv i familjen sedan generationer tillbaka, stals i lobbyn på Radisson Blue Plaza hotell under onsdagen i förra veckan. Mannen som misstänks för juvelkuppen mot den afrikansk kungen Tutu II greps på Arlanda när han var på väg genom gränskontrollen. Flygplatspersonalen kände igen tjuven eftersom han varit efterlyst och bilder har varit utskickade.

– De tillkallade polis som grep honom och tog in honom för förhör, säger Jessica Fremnell, informationsansvarig vid gränspolisen till norska Verldens Gang.

Tjuven har erkänt stölden och blir nu överlämnad till norsk polis. Polisen i Norge aviserar ytterligare gripanden då även en kvinna, som också syns på bilderna, misstänks. Även en tredje person tros ha varit inblandad i ”tjuveriet”.

Otumfuo Osei Tutu II har ingen officiell status i Ghana. Kungen berkar mer som en goodwill-ambassadör för sin nation. Kungen besökte Oslo för att medverka på en handelskonferens där även Norges utrikesministern ingick. Det var vid detta tillfälle som stölden inträffade.

Metro

 • Guest

  Grattis till SD – första gången över 10%
  http://sdpartille.wordpress.com/2012/10/19/10-vallen-ar-sprangd-sd-far-101-av-sentio-oktober-2012/

  • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

   Verkligen ?

 • pica_pica

  Stjäl de av sina egna? 

  • tokeskil

    Har säkert zigenarblod i sig .