Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Grov våldtäkt i Sjöbo


Arkivbild

Arkivbild

På bara 10 dagar har redan två våldtäkter anmälts. Ingen information har gått ut i något av ärendena. Den första våldtäkten borde ha renderat i ett signalement, men så har inte skett.

Förståligt ändå att polisen vill arbeta med detta i lugn och ro och att våldtäktsmannen eller männen inte blir förvarnade. Däremot kan det knappast vara någon lugn och ro för alla unga och äldre kvinnor i Sjöbo kommun.

Polisen har enligt skånskan fått in en anmälan om att en våldtäkt har skett i Sjöbo kommun någon gång under den gångna natten. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en grov våldtäkt.

En kvinna ska ha blivit utsatt för en fullbordad våldtäkt någonstans inomhus i kommunen. Polisen är på grund av utredningstekniska skäl mycket förtegen om anmälan och vill inte säga när eller vart kvinnan ska ha blivit våldtagen.

Utredningen är inne i ett inledningsskede. Därför vill vi värna om processen satt berörda inte ska kunna läsa om det i media, säger Eva Gun Westford, informatör på polisen i södra och nordöstra Skåne.

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för våldtäkten. Enligt Eva Gun Westford kommer en åklagare lottas till fallet inom kort.

Omkring den 8 oktober gjordes det polisanmälan om flera fall av ofredande och grov våldtäkt mot en annan ung kvinna i Sjöbo kommun. Lotta Lindh som är förundersökningsledare vid polisen i Ystad bekräftar att det handlar om en ung kvinna som enligt anmälningarna utsatts för brott vid flera olika tillfällen. Några detaljer om det känsliga ärendet vill polisen annars inte lämna ut i nuläget.

-När det gäller den här typen av ärenden leds utredningen av åklagare, säger Lotta Lindh.

(Arkivbild)

Ystads allehanda

 • laippajuusto

  Fy fan!

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Ska man inte säga…VARDAGSMAT!?

 • tokeskil

  99,999999% säkerhet en blatte.

 • kokoo

  Hur många berikare finns i Sjöbo ?  (Bara en fråga )

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Ohyra brukar spridas fort och det ser vi nu att brotten ökar.
  Kans skulla kalla dom för ”kackelackor” som Frederly (C) gjorde i Riksdagen.

 • kokoo

   När och om POLISEN lyckas gripa förövaren / förövarna så hoppas vi alla,att bild.och adress kommer att visas i media. Det finns säkert många som vill ha en nära diskution med dessa sjuka personer.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Var är fackeltåget?

  • Guest

   Var är alla tretton polisbilar.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Citat: ”Utredningen är inne i ett inledningsskede. Därför vill vi värna om processen satt berörda inte ska kunna läsa om det i media” Vore det inte viktigare att lämna ut signalement och hoppas på att någon kan komma in med tips? Vem är det man värnar om egentligen?

  Citat: ”Några detaljer om det känsliga ärendet vill polisen annars inte lämna ut i nuläget.” Samma sak här. Man väljer att dölja signalementet. Varför då? Förmodligen för att det är en blatte.

  • NissenN

   Du klär dig verkligen i foliehatten!

   • helkoll

     Och du är dum i huvudet. Kan du inte räkna ut varför jag skriver det så är du obotligt dum. Rekommenderar självmord till dig fast det klarar du nog inte. Du är för dum för att klara dettta!

    • NissenN

     Alltid lika lustigt när foliehattsgänget skall dumförklara andra.
     Lite som när muslimerna gnäller på att alla andra är intoleranta.

     Det är tur att ni aldrig lämnar era folieinklädda pojkrum, för ni skulle väl spricka i solljuset!

    • AntonMelin

     Att rekomendera någon att begå självmord, mm. var bland det mest idiotiska uttalande jag har hört. Tänk om vederbörande vore deprimerad, och verkligen begick självmord. Då skulle du förhoppningsvis hamna i fängelse en lång tid. Tänk dig för i fortsättiningen.

 • PETER NYMAN

  Att varna SVENSKA kvinnor genom ett signalemente,det vore ren rasism.Det kanske är en Afro som vill öka dom 1650våldtäkter begångna av Afro 2011.Eller en arab som ville bättra sina 1300st 2011.Det får SVENSKA kvinnor upptäcka när dom blir våldtagna.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  vad säger alla vänsterfeminister som vill att Sverige ska berikas av dessa muslimer?

  • Andersonszkan

   -När är det min tur?

  • http://profile.yahoo.com/PF47DHNOGY72Y2OTVCA5AW3AGA jörgen

   Ja men det är ju synd om dem… De stackars muslimerna.

 • J_Carlsson

  Snart finns det inte längre utrymme för att rädda riket på diplomatisk väg genom val och då återstår bara statskupp och stridsropet ”rensa riket”

 • kokoo

  Tror ni att även den manliga underdelen var lika färggrann ? 

 • Orregyllensnorre

  I Sjöbo fans en gång en rekordelig politiker…

 • 585961

  När ska svenska flickor börja inse  vilka knullsugna hottentotter som Ulltottem släppt in i landet och  han borde väl som vanligt när det gäller terrordåd sätta upp en MOBIL polisstation som vid tex fönsterkrossning ,den mest avskydde politikern i landet,fy fan vad jag avskyr 7 lövern och S som bidragit till detta  SD 2014

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Sjöbo Olle, vi vet att du hade rätt, man undrar ju om vurmarna kommer inse det också.  På den tiden var centern ett seriöst parti. Din ande måste återuppstå. Heder ska du ha i din himmel.

 • gbmye

  Mannen måste vara sjuk! Stäng in kräket på någon institution på livstid. Alternativt låt honom återvända till ett land där detta beteende är okej. Där kan offrens anhöriga tar hand om honom på rätt sätt. Här i Sverige får han nog inte rätt behandling för sin sjuka.