Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Framtidens Sverige – Svenskar i minoritet år 2050?


AFFES STATISTIK Affes videoklipp är från 2010, men är högaktuellt att titta på idag, där vi kan se en skrämmande bild som närmar sig med stormsteg. Alla vet att Affe aldrig tar till i överkant, snarare tvärtom. Titta även på texter och diagram längre ned.

Det handlar om Sverige år 2050. Fyrtio år framåt i tiden kan kännas mycket avlägset men många som lever idag kommer att få uppleva det. Svenskarna kommer inom cirka 50 år att bli färre än 50 procent. De kommer fortfarande att vara den största enskilda etniska gruppen, men alltså inte längre en majoritetsgrupp. Detta är redan idag ett faktum i Södertälje och Botkyrka.

Näst på tur är Malmö (40 procent invandrare idag) och Landskrona (33 procent invandrare idag). Även Stockholm, Göteborg och en del andra ”svenska” kommuner kommer inom cirka 40 år att ha fler invandrare än svenskar med nuvarande invandringstakt och befolkningsutveckling.

En svensk kvinna i genomsnitt föder cirka 1.5 barn. Det innebär att svenskarna minskar i antal för varje år som går. En somalisk kvinna föder i genomsnitt drygt sex barn. Invandrare som ”grupp” föder betydligt fler barn än svenskarna.

Svenskarna minskar i antal p.g.a låga födelsetal. (krävs i genomsnitt minst 2.2 barn per kvinna för att upprätthålla sitt antal). Invandrarna ökar i antal p.g.a högre födelsetal och p.g.a det faktum att vi årligen tar emot tiotusentals individer från utlandet. Är detta en önskvärd utveckling? Vill svenska folket bli en minoritetsgrupp bland alla andra i sitt eget land?

1997
Första diagrammet visar hur det såg ut för tretton år sedan. Längre tillbaka har jag inte hittat siffror på.

2009
Nästa diagram visar hur det såg ut 2009. Botkyrka kommun blev den första av de större kommunerna där svenskarna blev i minoritet. Det skedde 2007. Två andra kommuner sticker ut. Södertälje och Malmö.

ett tidigare inlägg tittade jag (Affe, red anm) på våldsbrott i alla Sveriges kommuner. Jag slog ihop antalet våldsbrott per kommun, för de år som finns dokumenterade 1996-2009, och slog ut det per capita utifrån invånarantalet 2009. Om man bortser från Stockholms kommun som säkerligen får lida av att det är ett populärt resmål, så hamnar just Botkyrka i topp. På andra och tredje plats hamnar Malmö och Södertälje.

Första prognosen för 2050
Här baserar jag beräkningen på utvecklingen i respektive kommun från 1997-2009. Jag räknade fram medelvärdet per år och använde det i framräkningen. Med andra ord, om utvecklingen fortsätter i samma takt som den gjort de senaste 13 åren så kommer det att se ut så här. Sju kommuner har passerat 50 procent och Haninge är mycket nära.

Andra prognosen för 2050
När jag tittade på utvecklingen 1997-2009 i de olika kommunerna noterade jag en märkbar ökning de senaste fyra åren.

Man kan utifrån retoriken lätt förledas att tro att de rödgröna är mer ivriga när det gäller att förändra Sverige. Men statistiken säger något annat.

Jag gjorde därför en till prognos där framräkningen istället baseras på åren 2006-2009. Om utvecklingen fortsätter som den har gjort under den borgerliga regeringen så kommer det att se ut som i diagrammet nedan.

I 13 av de 25 största kommunerna kommer svenskarna att vara i minoritet. Och bara några år senare har ytterligare tre kommuner Västerås, Örebro och Norrköping passerat 50 procent.

Några frågor man kan ställa sig
Det kanske är ett sammanträffande att Botkyrka, Södertälje och Malmö är så pass våldsamma. Det kanske även är ett sammanträffande att Botkyrka kommun har den lägsta graden av tillit mellan människor, som studien ”Tillitens geografi” från Ersta Sköndal Högskola visade.

Det kan vara sammanträffanden och allt kanske blir frid och fröjd i Sverige även om prognoserna stämmer. Oavsett det, har vi inte ett ansvar för både senare och tidigare generationer svenskar?

affes - värd ett besök

 • kokoo

  Den ljusnande framtid är inte vår ! mycket synd om kommande generationer.

  • RobertSt2

   De kommande generationerna kommer att vara muslimer, så de bryr sig nog inte. Men de kommer nog att sakna de som brukade betala deras uppehälle via skattsedeln.

 • thomas59

  Här har man glömt att ta med tredje generationens invandrare.
  Dom lär tyvärr inte heller bli så svenska när dom växer upp i ett multikultigetto

 • svartamalin

  Svenskarna kommer att vara i minoritet mycket tidigare!! Fruktansvärt vad som händer med detta en gång så fina land :( !

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Detta händer under förutsättning att vi alla står brevid och ser på. Är det inte slut med det?
  Jag är villig att arbeta för ett annat Sverige än mot det som vi är på väg mot . Är inte ni det?

  • mrsmarlowe

   Tur att det finns villiga. Hade det funnits fler svenska MÄN och inte möss så hade vi aldrig befunnit oss i den här situationen där Sverige håller på att bli förstört och svenskarna utrotade.

  • http://profile.yahoo.com/PF47DHNOGY72Y2OTVCA5AW3AGA jörgen

   Absolut

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  det här kommer aldrig att ske, det är en prognos.
  vi kommer alla att bli medvetna inom kort att det här experimentet har misslyckats fatalt..
  prognosen tar inte hänsyn till ett motstånd som kommer eskalera kraftigt när det går upp för det svenska folket inkl de invandrare som annamat kulturen i väst att den förda politiken när det gäller att ta hand om främlingar som inte varken kan eller vill bidra med någonting är en katastrof för nationen.
  försök kommer göras att kraftigt sänka bidragen och förmånen för alla utan egenförsörjning inkl främlingarna som söker ett bättre liv i sverige som i sin tur kommer ställa till med kaos, anarkistiska toner i samhället kriminalitet, våld kommer bli vardag för de utan inkomst, vi går en dyster framtid till mötes men det kan behövas för att åter få landet på fötter igen, i slutänden måste även förespråkarna för ”öppna” gränser ta ställning för eller emot att släppa in främlingar över gränsen då det kommer handla om ren överlevnad för hela nationen,, vi eller dom, jag väljer mitt eget kött och blod i första hand istället för att ge sista brödsmulan till en främling från bortistan.
  samtidigt kommer islam försöka göra anspråk på europa dels utifrån men oxå de ockupanter som redan finns här startar ett kaos inom europa.
  våra politiker är duperade att skapa förutsättningen för ett erövringsförsök av islam, de försöker just nu återskapa khalifatet för att enade kunna gå i kamp mot europa vid rätt tidpunkt.
  det är ingen tillfällighet att de flesta är under trettio år i menaländerna det är så det var tänkt…
  det är drygt/knappt hundra år sedan det sista khalifatet upplöstes, samtidigt som de skenheliga shiterna vill skapa förutsättningar för al mahdis återkomst, profetsian om återkomsten har redan börjat det är deras plikt att uppfylla den då de är överens att nedräkningen börjat för ett antal år sedan då de första tecknen uppenbarades…
  salafister,sunni, wahabhister sluter sej samman emot suffi och shiter för att ta över makten då de anser de inte är äkta muslimer och det är de som främst driver på om ett globalt khalifat..

  så mina vänner det kommer aldrig bli en majoritet av främlingar i vår nation eller i västvärlden, konflikten kommer att bryta ut långt före och blod kommer att flyta i mängder både inom och utom sverige, det går ej att förhandla med de främlingar som gör anspråk på sverige och europa, de ser det som en svaghet med förhandling om samexistens,, det handlar om jihad, vinna eller dö som martyr något annat existerar inte, vi är dhimmis, infidels vi är inte värda lika mycket i deras ögon…

  no surrender

  • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

   Preparatus supervivet.

   • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

    ;)

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Ackurat!

  • RobertSt2

   Det berorse på det… Om Swedenconf. sprids eller om, som Colonny säger, att tidningarna kommer att fortsätta mörka sanningen för folket.

 • Blaator

  Först och främst måste vi återerövra vår egen etnicitet. Just nu finns vi ju inte enligt våra egna politiker. Det pågår också en historierevisionism som bl.a. påstår att större delen av Sverige tills helt nyligen var samiskt. Den versionen har planterats bl.a. i det europeiska utlandet.
  Så som den här förtjänstfulla studien visar nu – år 2012 – kommer det inte att se ut längre fram. Det kommer per definition inte att finnas 80 % ”invandrare” i ”Malmö” år 2035 utan det kommer att anses att det bor 18 % ”nånting” – kanske kommer de att kalla oss ”skogstyskar” – i staden ”al-Albahiya” ( eller liknande ).
  Det är fullständigt otroligt att Malmös invandrare kommer att låta Reepalu et consortes utöva styret av ”deras” stad särskilt länge till. När kommunledningen blivit muselmansk kommer många svenskar att få veta vad det på allvar innebär att vara flykting.

 • tokeskil

  Facit :  O  IQ   =  många barn .

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Vi får väl hoppas att det finns plats att bygga ett reservat för de återstående svenskarna bredvid vikingarnas reservat i Foteviken om några år.

 • http://www.pkcensuren.n.nu/ PKcensuren

  Detta är en av prioriteringarna

  Se hur bra det går

 • NE_Mannen

  Jag hade önskat att detta vore en skräckfilm och det bara vore att stänga av, men inte, kanske kunde vara läge att ‘stänga av’ Ullenhag & Co.

 • Angermannaland

  Givetvis är svaret på samtliga frågeställningar utom den sista nej.

  Ganska få svenskar tror på mångkulturen längre, men de håll i schack via den djupt förankrade politiska korrektheten vi har i det här landet.

  Media har aldrig tidigare haft sådan makt som senaste åren, de kan knäcka människor och förgöra karriärer om de går emot deras åsikter, och det görs också.

  När någon förklarats avvikande grips dennes omgivning av en förlamande beröringsskräck.

  Media kan därför idag ändra inte bara politiska beslut utan även beslut tagna av tjänstemän i enlighet med gällande regler, tack vare rädslan för skoningslösa mediedrev.

  Den politiska korrektheten har de facto gått så långt att den tidigare så samvetsgranna förvaltning Sverige haft, nu ibland styrs mer av journalisters åsikter än av regelverk.

 • http://www.facebook.com/shane.gustafsson Shane Gustafsson

  När vissa djur i skogen blir för många så regleras det av jägarna, varför regleras inte ALLA djur i Sverige nu när det blivit för många?….