Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Och nu går vi över till sportnyheterna


 

 • Guest

  Skriver från akuten – skrattade så jag fick tarmvred.

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Sorry, men jag tycker inte det är roligt. Hitler var inte heller rolig, minst sagt… OK, man ska ju ”kunna skoja om allt”…

  Snart är Adolf Hitler bara en skojig figur, ungefär som Homer Simpson. Det är oroväckande! Jag föddes bara 15 år efter att Hitler tog livet av sig i bunkern. Jag är född i Sverige, av svenska föräldrar. Mina far- och morföräldrar är födda i Sverige. DERAS far- och morföräldrar föddes och kyrkbokfördes i Sverige. Och jag känner inte, eller har ”judar” i min släkt (att man ens ska behöva förklara det för att bli tagen på allvar i vissa fora (pluralis av ”forum” för er som inte vet bättre..)!).

  Ingen i min släkt drabbades hårt av ”den lille fanjunkarens” påhitt. Min farfar tillhörde ”landstormen”, och ingick i ett kompani som skulle försvara en liten bit av den svensk-finska gränsen.

  Allt han (Hitler) lyckades åstadkomma var att många miljoner människor dog – dels direkt i strider och dels i hans koncentrationsläger.

  Det är inte undra på att han bad sin chaufför och och sin adjutant att se till att liket (efter att den store härföraren så fegt tagit livet av sig) brändes upp. I ett sista ögonblick av klarsyn förstod han säkert att hans gravplats annars hade blivit ett ställe dit man gick för att spotta på graven.

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Läs på lite istället för att snaCKA SKIT!

 • janrickolina

  Hehe såg denna i går å skrattande så man fick magknip.