Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ville byta gratis körlektioner mot sex


OLÄMPLIG LÄRARE  En bilskollärare inom Nässjö kommunville byta gratis körlektioner mot att han fick ha sex med den kvinnliga elev i 20-årsåldern. Idag ställdes L-P Hillman inför rätta i Eksjö tingsrätt, misstänkt för försök till köp av sexuell tjänst. 

Hösten 2011 tog kvinnan en intensivkurs på en körskola, men gick bara en och en halv dag innan hon slutade. I stället gjorde hon en anmälan om sexuellt ofredande hos polisen. Hillman, 34, frågade hur ofta den unga kvinnan hade sex och vilka ställningar hon gillade. Kvinnan blev rädd och att kände sig kränkt, men vågade bara svara på hans frågor. Nästa dag spelade kvinnan in samtalet mellan henne och körskolläraren på sin mobil under körlektionen.

Bilskolläraren Lars Petter Hillman ska då ha antytt att hon kunde få övningsköra gratis om hon var beredd att ha sex med honom. Hillman nekar till brotten. Han menar å sin sida att den unga kvinnan var en vilsen själ som behövde prata och att han lät henne göra det och svarade på hennes frågor om relationer och sex.

Han säger att han inte alls erbjudit gratis lektioner mot sex utan att det är kvinnan själv som frågat om det skulle funka som betalning eftersom lektionerna var dyra. Under rättegången, som hölls igår, spelades en ljudfil på 45 minuter av det bandade samtalet upp.

Eksjö tingsrätt åtalar:

 • Lars Petter Hillman, 780901-251*, Allégatan  14, Bodafors. För försök till köp av sexuell tjänst.
 • Mål nr B 3072-11

 • Andersonszkan

  Bra gjort av en modig tjej!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   J-a kräk. Det är snudd på försök till sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning.

 • Buttington

  Är det verkligen så farligt att erbjuda en tjänst mot en annan? Inte så professionellt kanske men tycker inte det borde vara straffbart med såna förslag med tanke på att hon inte är i beroendeställning (hon kan helt enkelt välja någon annan).

  • Andersonszkan

   Det är straffbart att köpa sex i Sverige – det var ju inte tjejen sim försökte sälja sig, eller hur och dessutom utnyttjade han sin ställning å det grövsta!

   • Buttington

    Jag är rätt liberal när det gäller sexköpslagar så länge inget är tvingat. Att fråga om hon kan betala med sex är ungefär som att fråga någon på krogen om de vill knulla, vilket inte är straffbart. Det är bara lite smaklöst. 

    • blueviolet.sun

     Jag kan inte instämma med det; det här va ju trakasseri, jag hade blivit rädd som fan; otroligt att män inte kan fatta hur jobbigt de är att va i en sådan situation; det är själv klart inte det samma än att vara på krogen där man är i en publikplats där man kan säga ”nej” och gå därifrån än att vara inlåst i en bil med en jävla snuskgubbe

 • Andersonszkan

  Hade det varit en berikare så hade hans advokater hävdat att klienten menat att han ville byta en betald lektion mot sex gratis.

 • antidotes

  Övningsgökning??