Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Svartmuskiga” män stal på läkarmottagning


SKATTEFRITT ARBETE Somliga arbetar hederligt för att dra ihop till brödfödan, och betalar skatt så de som inte vill arbeta kan gå på bidrag. Ett bra exempel på sådana arbetsskygga pöblar har vi här.

Polisen larmades till Trädgårdsgatan i Sundsvall vid 12.30-tiden i dag. En patient hade blivit av med sin jacka när denne var på besök hos en läkarmottagning. Två män har setts komma in och stjäla jackan innan de avvek snabbt därifrån. Tjuvarna beskrivs som yvå svartmuskiga män, en yngre och en äldre. Den äldre mannen ska ha haft på sig röd keps samt blå jacka och jeans.

Från polisens sida:

2012-10-17 12:32, Stöld, Sundsvall

Stöld Trädgårdsgatan, Sundsvall - Polis larmas till Trädgårdsgatan i Sundsvall, där man precis haft en stöld ifrån en läkarmottagning. Två män har kommit in, stulit en jacka tillhörande en patient. Däreftert har de skyndsamt begett sig från platsen.

Gärningsmännen beskrivs som en yngre man i ca 18-årsåldern samt en äldre. Den äldre mannen var iklädd en röd keps och hade blå jacka o jeans. Båda männen beskrivs som ”svartmuskiga”.

Organisation
Polismyndigheten i Västernorrlands län

”Sverige blir allt rikare, tack vare invandringen.”
-Statsminister Reinfeldt i en intervju med Expressen, 27 januari, 2010-

 • Emse1

  ””Sverige blir allt rikare, tack vare invandringen.”
  -Statsminister Reinfeldt

  Ja han ljuger ju egentligen inte alls! Vi blir rikare, om än inte på trygghet,välfärd,rättssäkerhet….Vi blir ”kulturbeRIKade” !

  • tokeskil

    Är det rikare på kackerlackor han menar den jävla idioten ?

 • diedummenschweden

  Polisen i Sundsvall kommer att få oerhört mycket skäll av PK överordnade i ”Stolleholm” för att de har varit ärliga nog att använda sig av beteckningen ”svartmuskiga”!  Troligtvis kommer en liten ”råtta” till PK byråkrat att åka upp för att läxa upp dem och även att använda sig av ordet HEN !!

 • Guest

  Vad väl en himla tur att patienten inte hunnit ta av sig byxorna.

 • svartamalin

  Nämen kors i lik-kistan i Swedistan, äntligen ett framkrystat signalement. Den döde svensken vrider sig av skam i sin”himmel”. Sanningen är plågsam hos de förljugna:

 • J_Carlsson

  Ytterligare ett offer för pandemin ”Svarting-sjukan” som har drabbat riket.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Jag träffade en granne vid busshållplatsen idag. Hon berättade att hon fick åka hem igen eftersom hon lagt undan sitt Visa-kort hemma. Och så kom hela sanningen fram.
  För några dagar sedan åkte hon in på akuten med starka magsmärtor (som senare visade sig vara gastrit). Och eftersom hon visste att det finns personer inne på akuten som stjäler allt de kan ifrån patienter som är inne för undersökning, så lämnade hon allt hemma – smycken, klocka och alla sina kort. Hon hade bara sin plånbok med x belopp i kontanter, som skulle räcka till sjukhusbesöket och taxi hem.

  Hon visste…………

   

 • farsartat

  Är det ”björnligan” som är i farten? Nej, men allvarligt talat. Det har gått så långt, att man måste vara på sin vakt hela tiden. Vad är det för j*vla liv egentligen?!

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Först ska de ha sin försörjning av oss…sen ska de ta även dina tillhörigheter! Reinfeldt och övriga 7-klöverns ideal-Sverige! VARDAGSMAT numera!