Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Serbisk sjukt brutal och rå misshandlande våldtäktsman fick mild dom – ingen utvisning


VÅLDTÄKT M.M Dragan Jasarevic, boende i Eslöv och den svenska flickan J.R. fick fast förhållande med varandra redan någon gång under år 2004, då hon gick på gymnasiet. Dragan bodde hos sin mor. I november 2010 födde hon sin och Dragans dotter.

Från år 2006 började han att slå och fysiskt bestraffa henne. Våldet blev efter hand mer omfattande och den sjukligt svartsjuka Dragan sökte också allt mer kontrollera vad hon gjorde. Hon fick höra att hon var en ”hora”. Dragan var en dag arg på henne för att han menade att hon hade en för kort klänning på sig. Likväl hade hon i förväg visat honom klänningen – som var knälång – och han hade sagt att den var ok.

Dragan blev berusad under festen. Han förmådde henne att gå ut från lokalen under förevändning att han ville tala med henne. Dragan anklagade henne där ute för att ha kramat sina kusiner och blev våldsam mot henne. Han gav henne örfilar och dunkade henne mot en vägg så att bakhuvudet slog i väggen. Det gjorde ont. Han sparkade henne över benen några gånger och boxade henne hårt med knytnäven i huvudet. När de skulle gå tillbaka till lokalen sparkade han henne på nytt över benen.

De mötte hennes pappa men hon försäkrade honom på hans frågor att ”inget hade hänt”. På natten skulle de gå hem från festlokalen till hennes föräldrahem. Hennes väninna gick tillsamman med dem. Dragan var fortfarande arg och kallade henne för ”hora”. Under promenaden slog han henne i ansiktet både med öppen och med knuten hand. Han sparkade henne också över benen. Han drog henne i håret.

När de kom hem till henne satt de tillsammans i hennes sovrum, på sängen. Dragan boxade henne på nytt i ansiktet flera gånger och drog henne i håret. Till sist somnade han. På morgonen bad han om ursäkt.

En annan gång var han sur och tjafsade om hennes tidigare pojkvänner. De satt på hennes rum och bråkade. Han slog henne med knytnäven i magen och i ansiktet. Han slog hårt och det gjorde ont. Slaget i magen var värst. Hennes syster Jenny tittade in till dem och frågade vad de höll på med. De försäkrade Jenny att inget hänt. Dragan sa åt Jessica att följa med ner i källaren, till ett förråd som finns där. Hon förstod att han skulle slå henne men följde med för att få det överstökat.

Nere i förrådet slog han henne i ansiktet både med öppen hand och med knytnävarna. Han slog henne också med skaftet till en snöskyffel. Skaftet träffade henne nog i ansiktet, på ena armen och ena benet. Hon fick därefter gå tillbaka upp till lägenheten.

Den 25 januari 2010 kom Dragan vid tretiden på natten. Han hade druckit. Medan de befann sig i hans mors rum grälade han på henne. Han var arg för att hon haft andra pojkar före honom och för att hon hade gjort en abort. Han kallade henne för ”jävla hora”. Dragan tilldelade henne flera – säkert fem eller sex – mycket hårda knytnävsslag över vänstra käken/kinden. Hon blödde mycket av slagen och hon minns att blodet stänkte på sängen och på väggen.

Hon har idag ett käkställningsfel. Utredningen ger sammantagen ett starkt stöd för att hon i januari 2010 råkade ut för ett kraftigt våld mot käken och att det idag konstaterade käkställningsfelet beror på det våldet.

I juni 2011 letade Dragan fram en stor armbandsklocka från nattduksbordet, tog klockan i remmen och slog den i huvudet på henne flera gånger. Dragan hämtade därefter en gurka från köket och sade åt henne att dra ner pyjamasbyxorna. Dragans blick var hotfull och Jessica vågade inte göra annat än att börja ta av sig byxorna. Dragan hjälpte henne av med trosorna. Han tryckte därefter upp gurkan i hennes underliv. Gurkan var inplastad och gjorde ont i henne.

Hon försökte visa att det gjorde ont genom att dra sig uppåt/undan. Hon sade åt Dragan att sluta. Han fortsatte likväl och höll fast henne så att hon inte kunde dra sig bort från gurkan. Efter en stund hämtade han en tom tvåliters Coca-cola flaska och tryckte i stället upp den mellan benen på henne. Kapsylen och den öppnade låsringen gjorde ont i hennes redan såriga underliv. Fastän hon försökte dra sig undan på nytt och fastän hon sade åt honom att sluta och att det gjorde ont så slutade Dragan inte.

I stället tog han bort flaskan och tryckte in ena handens alla fingrar mellan benen på henne. Han snurrade handen fram och tillbaka medan fingrarna var inne i henne. Även detta gjorde ont och Dragans vassa naglar rev henne. Dragan hämtade sedan en vass kökskniv från köket. Han drog fram hennes blygdläppar och höll kniven nära dem. Han hotade att skära av blygdläpparna och att sprätta upp henne. Hon var så rädd att hennes ben skakade.

Efter knivhotet ville Dragan ha samlag med henne och hon var så rädd att hon inte vågade säga nej. Han tog henne med sig ut i hallen – eftersom sängen lät för mycket – och de hade samlag där. Hon spelade med för att få det överstökat. Samlaget pågår mycket länge, kanske i två timmar. Hon tror att Dragan var påverkad av någon drog vid tillfället för dessförinnan hade de bara haft så långa samlag när Dragan var påverkad. Till sist fick han utlösning.

Hon gick på toaletten när samlaget var över. Det brände och sved när hon kissade och underlivet smärtade. Dragan kom in i badrummet till henne och ville ha sex igen och blev arg när hon vägrade. Hon minns att Dragan sparkade henne över benen och tog hennes cigarett ifrån henne.

En glasljusstake har Dragan också slagit sönder mot sin flickväns huvud, samt tagit strypgrepp så det blev märken på dennes hals, enligt ett läkarintyg.

Så här såg det ut gång efter annan med trakasserier, övergrepp samt dödshot och andra ”trevligheter”, som när hon iklädd endast linne och trosor under vintern med snöväder och kallt utanför tvingades hon öppna ett fönster och stå under en och en halv timme framför det öppna fönstret.

Dragan Jasarevic är 22 år gammal. Han har tidigare dömts vid flera tillfällen, senast i augusti 2011, då han för bl a grov stöld, olaga hot och ringa narkotikabrott dömdes, med undanröjande av tidigare skyddstillsyn, till fängelse tio månader. Han frigavs villkorligt den 12 januari 2012 med en återstående strafftid av tre månader 10 dagar.

Kammaråklagare Helena Lundström hade yrkat att Dragan Jasarevic skule dömas för grov våldtäkt, våldtäkt, grov misshandel, grov kvinnofridskränkning, grov fridskränkning, övergrepp i rättssak samt narkotikabrott. Men INTE YRKAT PÅ UTVISNING.

Lunds tingsrätt dömde den skrattretande domen:

 • Dragan Jasarevic, 891211-421*, Bergavägen 11 C, Eslöv. Medborgare i Serbien och Montenegro, Upphört Land. För grov misshandel, grov fridskränkning, grov kvinnofridskränkning, övergrepp i rättssak och narkotikabrott till fängelse 1,5 år. Förordnande angående tidigare utdömt fängelse. Villkorligt medgiven frihet förklaras helt förverkad. Dragan Jasarevic ska utge skadestånd till den svenska kvinnan med 100 000 kr.
 • Advokat Fredrik Bülow tillerkänns ersättning av allmänna medel med 122 211 kr. Leif Persson tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 95 205 kr.
 • Mål nr B 6443-11 Domen finns att läsa i sin helhet här.

Följande åtal ogillades av tingsrätten:

 • Två åtalspunkter av misshandel
 • Våldtäkt(!)
Nämndemannen Blanka Rutberg är skiljaktig såvitt avser åtalet för våldtäkt, och anser alltså att den tilltalade ska dömas också för grov våldtäkt och bestämmer den sammannvägda påföljden för honom till fängelse fem år.

Hovrätten ändrar domen och:

 • Dömer Dragan Jasarevic dels för våldtäkt, dels för gärningen i brottet grov fridskränkning, bedömer gärningen under åtalspunkten 2 som narkotikabrott samt skärper fängelsestraffets längd till 4,5 år, ingen utvisning.
 • ändrar tingsrättens domslut i skadeståndsdelen på så sätt att hovrätten bestämmer det skadestånd som Dragan Jasarevic ska betala till J.R. till 175 000 kr.
 • Fredrik Bülow får för försvaret i hovrätten ersättning av allmänna medel med 45 896 kr. Leif Persson får för biträdet åt målsäganden i hovrätten ersättning av allmänna medel med 60 685 kr.
 • Vid straffmätningen fäster hovrätten avseende vid att en stor del av brottsligheten begåtts innan det straff som Dragan Jasarevic ådömdes i augusti 2011 hade börjat verkställas och att Dragan Jasarevic ännu inte hade fyllt 21 år vid vissa av gärningstillfällena. Sammantaget finner hovrätten att strafftiden ska bestämmas till fyra år och sex månader. Som tingsrätten funnit ska den villkorligt medgivna friheten helt förverkas.

I avgörandet har deltagit hovrättsråden Jan E Ohlsson och Roger Bergforsen, tf. hov- rättsassessorn Karolina Gustafsson (referent) samt nämndemännen Christer Hansson och Karl Axel Axelsson. Domarna är eniga.

 • tokeskil

  Advokatjäveln får lika mycket som offret .   Båda summorna  betalas av skattebetalarna .

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Tack vare ingen utvisning är offret fast i helvetet igen om 3år, då blir hon antagligen mördad tillsammans med sitt barn. Detta får namnen ovan på sitt samvete, fast dom har nog inget….

 • tokeskil

  Hugg ihjäl svinet när han sover .

  • gst25

   ,,,hellre när han är vaken..

 • pica_pica

  Tvi vilket kräk! Har säkert aldrig betalat en skattekrona och kommer nog aldrig att göra det. Kostar samhället massor av pengar och mänskligt lidande. Livstids utvisning.

 • zelotai

  Offret ska få 100 000 kr och de två parasiterna till advokater får över 200 000 kr.

  • Andersonszkan

   Jag skrev i en kommentar på ett annat ställe på detta forum hur Alliansen, med benägen hjälp av den rödgröna geggan tömmer Sverige på resurser som tagit många generationer av slit och hårt arbete att bygga upp – Dragan är ett värdefullt verktyg i arbetet att roffa åt sig dessa resurser. 

   Han kommer under sin livstid att generera många miljoner kronor som kommer att hamna i fickorna på diverse aktörer i invandringsindustrin och dom kommer att kämpa med näbbar och klor för att han ska få stanna och generera en stadig vinst år ut och år in.

   • j_london

     Ja du… det är så det förhåller sig. Och de krafterna som vill detta är starka i muslimträsket…

    Tänk bara på ett sådant missfoster som Bert Karlsson i Skara, vad han röstar på.
    Och alla hotellägarae, världshuspatroner, campingvärdar, batikhäxor,
    försvarsadvokater, åklagare… ja ALLA, som kan tänkas tjäna en krona extra på massinvandringen.

    För att inte tala om alla korrupta politiker som har ett finger (antingen direkt eller genom bulvaner) med i den bisarra massinvandingen.

    Hela landet är ta mig fan sjukt av korruption!

    • Andersonszkan

     Och ändå så tror den djupt sovande svensken att korruption är något som förekommer någonstans flera dagsrutter med flyg härifrån.

     • j_london

       Exakt!

 • farsartat

  Jag vill veta VARFÖR han inte blir utvisad?!?! Allt är ett enda stort skämt.

  • http://sqworl.com/gscvmo MENA:s problemas

   För att han är zigenare..?

   • scarface_sweden

    För att den fina Kammaråklagaren Helena Lundström inte ens hade yrkat på utvisning. Så vi får hoppas att hon själv står näst på tur att få ta del av hans syn på kärlek.

    • Andersonszkan

     Skulle det kunna vara så att hennes man eller sambo försörjer sig som försvarare åt såna berikare som den gode Dragan och att det har haft ett finger med i spelet?

 • j_london

  Muslim-, zigenar- och Balkanträsket Sverige…

  För att utvisas från muslimträsket Sverige, måste du vara polack eller komma från Litauen, ha stulit aningen utombordsmotorer eller koppar!

  Sedan kan du vara muslim/arab eller komma från Balkan-träsket, och har våldtagit hur många som helst, slagit ihjäl gamla kvinnor, rånat 100 åldringar, plundrat försäkringskassan på miljarder, skjutit vilt omkring dig, tänt eld på skolor, bilar och halva förorter, kastat sten på poliser, ambulans och brandkår – ingen utvisning!

  Muslimlandet Sverige är ett stort groteskt och bisarrt skämt. Tack vare alla muslimslickare och landsförrädare inom praktiskt taget alla myndigheter och administrationer.

  Den muslimska korruptionen breder ut sig… hand i hand med ”forna Jugoslaviens” maffia som har tentakler långt upp i den korrupta muslimsvenska regeringen.

  • Andersonszkan

   Hahaha………….jag skrev precis att Sverige är en enda stor stinkande aforism, men detta var ju en mer fullödig beskrivning av tillståndet.

   • j_london

     Får skriva ett ”manuellt” gilla… vet inte varför Disqus inte funkar; ibland gör det, dock motsatsen för det mesta…

    By the way… detta ”gilla” gäller obesett alla kommentarer in futurum. Detta då jag litar på dig…;-)

 • Andersonszkan

  Jag trodde att psykiatrireformen 1995 skulle innebära att alla psyksjuka svenskar skulle slussas ut i det svenska samhället – inte att ALL VÄRLDENS psyksjuka skulle slussas IN i det svenska samhället.

  • j_london

    Det är väl sådant som kallas för en aforism… En bra sådan!

   • Andersonszkan

    Hela Sverige har ju förvandlats till en enda stor stinkande aforism – hur skulle man kunna tänka normalt i en sådan miljö?

 • Teofil13

  Jag mår faktiskt direkt fysiskt illa när jag läser detta. Dessa handlingar är omänskliga. En sådan person har förverkat sin rätt att kallas människa. 

  • j_london

    …sin rätt att vara människa.

 • Teofil13

  Gatuadress:Bergavägen 11 C Postnummer:241 39 Postort:Eslöv Ifall ni vill brevväxla

  • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

   Må han vara fredlös i väntan på folkets straff.

 • http://sqworl.com/gscvmo MENA:s problemas

  Misstänker starkt att han är zigenare. Ja, namnet, utseendet och vissa andra omständigheter på Internet, får mig att dra slutsatsen att vi måste ha att göra med en zigenare.

  … På tal om deras kulturår etc.

 • zelotai

  Nämndemännen i Tingsrätten döms härmed till livstids fängelse.

  Läser domen men ´hittar inga namn på dessa gökar.

  Vad ofta det står:

  ”Dragan har förnekat brott.”

  Eftersom han ljuger hela tiden, varför ska han då få stanna?

 • Angermannaland

  Etablissemanget skiter inte i oss svenskar, de hatar oss.

 • ogudaktig

  Våldtäkter, mord, rån har blivit vardagsmat här i landet. Inte konstigt att mina barn börjar anpassa sig. Berättar jag hur min barndom var så sitter dom där med stirrande ögon.

  • Andersonszkan

   Ta det lite lugnt så att dom inte tror att du hallucinerar – jag har gjort samma erfarenhet.

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Vad är det för korkskalle till åklagare som inte yrkade på utvisning. Vad är det för fel när allmänheten har en annan uppfattning. Vad rör det sig i deras skalle när de så till den milda grad vill att de efter straff skall vistas ute i Sverige. Hade det varit SD politik hade åklagaren varit tvungen att ta upp utvisning. SD 2014

  • Baron_Skugga

   Men den stackars ”serben” har ju inget hemland. I Sebien skulle han kanske bli illa behandlad. Tycker du han förtjänar det?

 • YOTHI_TARZAN

  Han är sadist och dom ska ha dubbla straff och dubbel utvisning – han får inte komma in i Sverige igen på 2 livstider.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  De som dömer borde fan spärras in!

 • Missybissy

  Jag kan säga att jag känner till mannen och han är ZIGENARE från Serbien och INGEN vit slavisk serb. Artikeln borde ändras till ZIGENARE. är detta något att serber ska få dåligt rykte att inte skriva ut att det var en zigenare? Ändra artikeln!!!!

  • scarface_sweden

   Hej! Självklart ändrar vi artiklar när och om ny fakta framkommer, men då vi nu endast har dombesluten där inget framkommer om att personen är en zigenare så kan vi inte publicera något annat. Vi kan heller inte ändra något pga vad en anonym läsare påstår i en kommentar eller via email utan fakta. Då faktan säger ”Medborgare i Serbien och Montenegro” så är det det vi publicerar. Har ni sedan dokumenterad information om personen som pekar åt ett annat håll så tar vi gladligen emot den informationen.

   • Missybissy

     Ja men det står inte zigenare på pappret när dom kommer hit, vi har 500 000 zigenare bara i Serbien. I grannländerna finns det mer. Man ser för övrigt på bilden att han är zigenare. Hur ska ni då få reda på hans nationalitet? Han är definitivt inte serb, vi är inte perfekta men vi är långt ifrån våldtäktsmän.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Skönt att han kan spöa och våldta fler Svennehoror. Tack rätten och regeringen.
  Och grattis alla Svenska skattebetalare ,  till ännu en brottslig pensionsräddare.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Och tydligen Zigenare också ?

  • Missybissy

    100% zigenare. Jag förstår inte varför swedencinfidental inte kan skriva ut sanningen, håller dem på att bli som sydsvenskan och metro?

   • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

    Ok, jag är inte förvånad om han är Zigenare. Jag tror verkligen inte att SweCon blir som Sydsvenskan eller Metro :-)

 • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

  Vårt rättssystem havererar. Ska varje förälder till drabbade svenskar behöva skaffa vapen?

 • biran

  Ännu en till vår lista, dagen närmar sig.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Jag kommenterar med en kommentar jag hittade på flashback för länge sedan:
  ”Skulle jag se honom på gatan så skulle jag skjuta honom. Rakt av. Nej, vänta, jag skulle dra ut naglarna långsamt, piska honom under fötterna med glödgade armeringsjärn, låta honom knullas i röven av en stOOR ”neger”, be en kannibal snitta ut pungkulorna, grilla ögonen och hänga dem i ballarna med taggtråd. Sen skulle jag skjuta honom.”

 • kokoo

  Ännu en berikare som uppträder som en IDIOT.

 • Discokid

  Jag har svårt att känna överdrivet med sympati för en svensk tjej som frivilligt blir ihop med en invandrare och föder hans barn. Att hon sedan blir misshandlad och våldtagen av farliga häftiga juggen Dragan med tatueringar är väl knappast en överraskning för någon med hjärna.
  Hade det rört sig om en överfallsvåldtäkt eller att någon oskyldig drabbats så visst…

  Utvisa både Dragan och hans tjej och barn till Serbien, hon har gjort sitt val.

  • Missybissy

    Han är ZIGENARE. Juggar gör inte sånt!!!

  • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

   Problemet är att han vågar slå en svensk kvinna i hennes eget land, där han själv är främling. Hon har nog lärt sig sin läxa.