Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

SD har 9,9 % i United Minds senaste mätning


BAROMETERN SD går från klarhet till klarhet. De rödgröna partierna samlar fortsatt fler väljare än de fyra partierna i den borgerliga alliansregeringen.

Ledningen är dock den minsta sedan maj och de rödgröna skulle inte kunna forma en majoritet även om något av de borgerliga småpartierna skulle åka ur riksdagen.

Socialdemokraterna minskar i United Minds väljarbarometer och når sin lägsta nivå sedan februari 2012. Miljöpartiets uppåtgående trend håller i sig samtidigt som Vänsterpartiet backar något.

Kristdemokraterna backar något, samtidigt som Centerpartiet går framåt något. För Kristdemokraterna innebär det att partiet hamnar under fyraprocentsspärren till riksdagen medan Centerpartiet hamnar precis ovanför. Sverigedemokraterna ökar och partiet ligger nu kring tioprocentsnivån.

ABUnited Minds

 • kirre

  Ser hyfsat ut för SD. Men siffrorna måste upp minst 5% till så att SD är med i spelet på allvar.

  • modernghost

    Det kommer. Destå fler svenskar som blir arbetslösa och fattiga, destå fler som kommer att reflektera över hur och varför dom har blivit det..

 • kokoo

  SD bör komma upp till omkr.14 -18 % före valet 2014. Med den politik som nu förs i Vårt land så är chansen stor.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Jo det är väl bra men kom ihåg att SDs allt mer besvärande proisralitiska inställning kan komma att straffa sig snabbt och brutalt. Dagens SD är och förblir endast ett protestparti med denna form. Och det ligger helt utanför svenskarna möjlighet att påverka det. Israels krigshets i skithålet mellanöstern kan få oanade konsekvenser rörande svensk inrikespolitk med ett starkt SD med dagens intressekopplingar. Det hade vari mycket mer säkert och tryggt om den falangen INTE fått så mycket att säga till om. Då kunde det varit ett riktigt prosvensk parti med seriösa möjligheter på minst 30% röstandelar. Det tror jag det inte är idag, toppen är nog snart nådd. Och jag har mig själv som måttstock för den tesen. Vi får väl se om jag har rätt. Men den senaste tidens utrensningar tyder väl på det.
  Jag gillar INTE att främmande makt har så stort inflytande på vår interna politik.. Tyvärr.

  • kripokommissar

    Vad har Mellanöstern vad svensk inrikespolitik att göra. I valet mellan att bo i Israel eller arabstat; var skulle du bo?

   • bertamelof

    Ja jag bor då helst i Sverige helt utan influenser vare sig ifrån Israel eller något annat MENAland.

    • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

     Dito.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Exakt. Det är det jag skriver. Varför är partiledningen så otroligt intresserade av mellanösterfrågan i ett parti som vill hävda sig vara sverigevänligt?

  • Sverre

   Marsch pannkaka tillbaks till Fria Tider, där brukar ni ju hålla till med era fantasier!

   • insight_66

    Problemet med sweconf är att några av skribenterna och grundarna här stöder utfall likt ovanstående och när jag påpekade att SD definitivt inte gör det så kom en antiisraelsik svada från skribenten här där det tydligt framkom att sweconf är starkt emot Israel och judar i allmänhet, och det hela slutade i ett infantilt utfall mot mig för att jag påpekade det. Åkesson satte nyligen ner foten emot såna tendenser i SD. Kan vara bra att känna till för de som är för SD men inte emot Israel eller judar. Ett parti ska vara för ALLA som ställer upp på partiets värderingar. Sweconf borde klart redogöra var de står i frågan så att folk kan se skillnaderna mellan Sweconf och SD.

    • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

     Jag anser att ett svenskt nationfrämjande parti kan vara just det.Utan kopplingar till något annat en sverigevänlig politik för svenskarna. Varför är det så svårt att förstå? Man måste inte var pro eller con, judar, palestinier för att vilja ha ett svenskt sverige. Inte heller behöver man vara nazze för det. Ni israelvänliga äger inte tolkningsrätten. fast ni tror det.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Och vad är det för fel att ha ett sverigevänligt parti UTAN kopplingar till Israel eller Palestine ELLER nazzar. Det sjuka står inte jag för.

  • Michael Sandström

   Israels krigshets? Det är ju dom enda som stått upp mot muslimerna i väpnade konflikter.

   Anser du inte att vi, som land, heller skulle ha rätt att försvara oss mot angrepp från fientligt sinnade grannländer?

   Lever i en fantasivärld om du tror andra andra länder, och organisationer, inte har en påverkan på allt som händer i ett land.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Försvar är en sak. Att attackera är en annan. Är vi överens?
    Inom knessets väggar finns mycket starka viljor att göra både det ena och andra på gannar och andra. Och skulle det göra att världen kastas i brand igen. Välden är inte bara mellannöstern,inte en dess medelpunkt,  som några vill få oss att tro. Deras probelem är deras. Låt oss sköta vårt.  Eller anser du att vi , svenska folket, ska och delinasiera krigshets?

 • Guest

  Varning för allvarliga biverkningar :
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article15607340.ab

  • kirre

   Eva Franchell, som skrivit artikeln är en rabiat SD hatare, och det här är inte första gången den subban svärtar ned SD, säkert inte sista gången heller.

   • Johan Rydberg

    Hennes hat tycks inte känna nagra gränser. Hon är en liten amatör Iliya Ehrenburg.

    Hur manga av Aftonbladets läsare kan förväntas rösta pa Sverigedemokraterna 2014.Jag gissar att de är rätt manga.

    • Suecote

     Boråsarna har talat: http://www.swedenconfidential.info/2012/10/14/skulle-du-kunna-tanka-dig-att-rosta-pa-sd/

    • niblic

     Jo, efter att ha läst Franchells förskräckliga spya så lär det bara bli bättre.

 • nitohu

  Snyggt med en svensk flagga i SD`s stapel.Visar tydligt att det finns ett sverigevänligt parti och två sverigefientliga block.

  • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

    Instämmer.

 • Perolof

  ”SD:s ökade stöd är värst av allt. Motgiftet är mer politik med klarare kontraster”.
  Ledarskribenten Eva Franchell på Aftonbladet tycker alltså till om SD:s framgång i deras egen och United Minds mätning i dag. Var hittar Janne Helin alla sina politiska djuptänkare? Hos EXPO? Inser de inte, att SD bara tjänar på infantila uttalanden som detta?
   
   

  • 530729

   Sshhh… säg det inte högt så Helin hör det!
   Jörgen

 • Pingback: SD:s ökade stöd är värst av allt « Sweden Confidential

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Strålande nyheter!

 • Suecote

  Härligt!! Ny minoritetskoalition och SD som tredje största parti! Det kanske finns hopp för Sverige i alla fall…

 • j_london

  Oj, vad jag tycker om färgsammansättningen i stapeln som visar resultatet för SD! Nästan så att det tränger fram en tår i ögonvrån…

  Den svenska flaggan för ett Sverige-vänligt parti, som önskar en Sverige-vänlig politik för den svenska befolkningen.

  Ta alltid detta som regel och vana, då man visar SD:s stapel vid någon mätning: att klä stapeln i vår vackra svenska flagga – med det gula, krista korset.

  • scarface_sweden

   Jag ska försöka lägga det på minnet. Jag blev så glad när jag läste farmors artikel, men förbannad när dom liksom försöker dölja SDs stapel, så jag kände mig tvungen att hitta på något. Härligt att det uppskattades av er Sverigevänner :-)

   • j_london

     Scarface… dina grafiska manövrar är ALLTID uppskattade…;-)

 • antikomunisten

  Jag ar langt ifran att vara optimist men om den okningstakten fortsatter fram
  till valet kanske inte allt hopp ar ute trots allt.Vi maste jobba annu mera med
  att sprida kunskap om att S,C,Fria Tider och Avpixlat finns.Jag skickar varje
  dag articklar fran dom till motspanstiga svenskar som fortfarande tror att allt
  ar frid och frojd i Sverige. 

  • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

   Bra jobbat! Och vill du sprida info om ocensurerade nyheter till folk du inte känner finns det flygblad att ladda ned här: http://www.korta.nu/flygblad

   • antikomunisten

    Tack for upplysningen.

    Den 15 oktober 2012 05:35 skrev Disqus :

 • Professorn

  .

  I ett
  ”demokratiskt land” som Sverige borde

  vi för länge
  sedan haft en folkomröstning om

  en så viktig
  fråga som invandringspolitiken.

  Vi har aldrig
  blivit tillfrågade om vi vill ge bort

  vårt land,
  våra pengar och våra barns framtid.

  .

 • Falangen

  Ha, Aftonbladet lär sätta i halsen nu

 • Professorme

  Nu är det väl ändå dags för de övriga partierna som säger sig vara demokratiska att erkänna SD och ta deras uttalanden med i sina beräkningar. Att SD nu är sveriges tredje största parti visar väl om något att människorna i landet är less ja dödligt less på den utslätade politik som förs. Det finns inga visioner hos de gamla partierna endast en hunger efter makt och positioner. De har inga förslag till förändringar för den enskilde individen i Sverige så att det blir enkelt och trevligt att vara Svensk igen.
  Dessa PK individer som tyvärr är i majoritet i Riksdagen, men OBS!!! endast i Riksdagen inte ute bland människorna. Har fortfarande ingen förståelse för att vi normala människor inte delar deras syn på de viktigaste frågorna i vårt samhälle idag.
  Dessa PK vågar inte diskutera flyktingar och asylsökanden, för att mörka dessa kostnader kallas allt för ”invandring” men det är en jävla skillnad på asyl-flyktingar och invandrare. Invandrare är i regel såna som sökt visum i sina hemländer på en svenska ambassad och där blivit beviljad det. De har alltså på egen bekostnad åkt till Sverige. De får inte några ”asylpengar” ingen ”dagpeng” eller annan ekonomisk support. Det får däremot flyktingar och asyl folket.
  MED SD i beslutande organ kommer Sverige att ha en framtid.
   

 • postis postaren

  LA REVOLUCION HA COMENCADO POR FIN.VAMOS A GANAR.SUECIA DEMOCRATAS 2014.HASTA LUEGO!

  • modernghost

    Mucho gracias, amigo!

 • Eyes Only

  2014 – Året då rödvinsförsäljningen sjönk drastiskt.

  • Korpralen

   Eller steg drastiskt, de kommer nog att dränka sina sorger i massor av rödvin. Och Guillous berömda vinkällare kommer att bli länsad av honom själv och närmast sörjande.

 • YOTHI_TARZAN

  SD större än miljömupparna

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Man måste bara njuta. PK folket tuggar fradga av ilska.

 • Observanten

  Riksolyckan Reinfeldt gjorde överenskommelse med MP för att inte SD skulle kunna påverka flyktingpolitiken! Hur har han det i hjärnkontoret med förmågan att tänka framåt?
  Till Borlänge kommer nu Somalier som inte ens kan klockan! Med en sån kompanjon som MP behöver fyrklövern inga fiender!

  • farsartat

   Eftersom de aldrig kommer att jobba, så behöver man inte kunna klockan. Ordet bidrag kan de säkert redan när de landar på arlanda.

   • Perolof

    Somalier kallar inte försörjningsstödet för bidrag, utan för LÖN och anser sig därtill berättigade att uppbära densamma. Bidrag är däremot kränkande och tyder på svaghet.

 • farsartat

  Utvecklingen ser bra ut, men vi får inte ropa hej än.

 • ren_svensk

  Nu svider det nog i PK tarmen på Jan Helin. Och det kan svida.

 • Korpralen

  Murvlarna på Aftonhoran är så patetiska med sin sandlådetaktik att man skäms på deras vägnar. Det borgerliga partiernas staplar är knallblå, de socialistiska staplarna är ilröda medan SD:s stapel är blekt grå precis som stapeln för Övriga partier som om dessa hade någon sorts koppling (vad tycker Fi om det?).
  Aftonhoran tror givetvis att många läsare inte upptäcker den blekgrå SD-stapeln och ser hur SD går framåt och när de så grovt underskattar läsarnas uppfattningsförmåga hur grav är då inte deras underskattning av läsarnas intellektuella förmåga… Eller utgår AB från att de som läser aftonbladet måste ha en skruv lös…? Jo, det kan kanske ligga ett korn av sanning i det i så fall, men att visa det så tydligt… Skämmigt!

 • PETER NYMAN

  Folk fattar att det behövs läkar hjälp,när pesten sprider sig till även DIN HEMBY.