Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Skulle du kunna tänka dig att rösta på SD?


UPPDATERAD DET RULLAR PÅ Sverigedemokraterna fortsätter, som vi tidigare skrev om, att öka i Sifos opinionsmätning för oktober. Borås Tidning har idag uppmärksammat detta och har en stor bild på Jimmie Åkesson (SD) med artikel.

Borås Tidning har även en fråga, en så kallad ”poll”, till alla läsare som kopplas samman med artikeln. Frågan lyder: ”Skulle du kunna tänka dig att rösta på SD?” Alternativen på svaret är:

Klockan 19.55 såg det ut så här:

Klockan 21.11 så här:

 • kirre

  Det finns en oerhört stor potential i SD. Skulle inte förvåna mig om valet 2014 blir en obehaglig överraskning för etablissemanget.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   runt 15% gissar jag – minst. Men det behövs minst 20% för göra drastiska nedbromsningar av vansinnet.

   • Emse1

    VI FÅR HÅLLA TUMMARNA FÖR ATT FLERTALET FÖRSTAGÅNGSVÄLJARNA LÄGGER SIN RÖST PÅ RÄTT STÄLLE!  :)

    • Nemasproblemas

     Jag har varit i kontakt med ett antal unga som ska rösta för första gången.
     SAMTLIGA kommer att rösta på SD!

     SD 2014

     • Emse1

      Klart de kommer att göra!
      Kolla bara de skolval som hitnintills varit – SD äger !!

   • janrickolina

    Tror vi chockar dom svenska medierna och politikerna. Skulle tro att sd hamnar runt 20% och det är ett måste om det skall ske en förändring som du säger.

   • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

    KD åker sannolikt ut, räddningen är att en hel del moderater taktikröstar, om inte blir det borgerliga blocket markant försvagat och om nu SD skulle hamna runt femtonprocentstrecket kan deras mandat vara avgörande i betydligt fler frågor än i dagsläget.
    Följaktligen skulle ett sådant resultat bädda för ett otal oheliga allianser då övriga politiker, vad vi hittills sett, är beredda att kasta allt vad heder heter ut genom fönstret i kampen för sina platser vid köttgrytan.
    Det ena, galna beslutet efter det andra kommer således att klubbas i allas iver att hålla sig väl med alla, bara man håller SD på armslängds avstånd.
    Risken för en total hönsgård är därför överhängande och nyvalet knackar på dörren.
    Om Åkesson&co håller huvudet kallt och spelar sina kort väl kan ett valresultat efter ett nyval bli ytterst intressant.

   • Catinka

    Om man bara ”lyssnar runt på stan” och utifrån det så hamnar SD på 20+ %.
    Och ännu två år kvar till valet så hoppet finns på ännu bättre siffror.
    Det enda som grumlar framtidsutsikterna är att antagligen kommer att behövas valobservatörer för att säkra opartiskheten i valet.

  • j_london

   Ja visst… SD sitter med alla korten på hand (till och med trumfen). Det gäller bara att spela korten riktigt väl.

   • kalleman

    De utnyttjar inte trumfen, de satsar tyvärr mer på att bli lika (PK)rumsrena som alla andra. Bra eller dåligt, tiden får utvisa.

    • j_london

      Ja, så är det… Jag tycker ju också att de skulle bita ifrån sig ännu mer och slå näven ordentligt i bordet. Och tala om var skåpet skall stå.
     Risken är annars överhängande att SD som parti blir lika slätstruket som alla de andra… Bara vi för allt i världen slipper ifrån att säga 8-klövern!

     Titta på den där kommunistledaren… han går på riktigt ordentligt, samtidigt som han är bra påläst. SD skulle behöva en sådan frontfigur.

     • Catinka

      Enligt min, och många andras, mening borde Jimmie verkligen gå på i ullstrumporna och tydligare visa på de vansinnig-heter som pågår dag efter dag efter dag efter…..

      Mera, inte mindre,, profilering på SD:s hjärtefrågor och visa Svenskar att de har vänner över hela landet som är villiga att försvar vårt sätt att leva och inte viker oss för medeltidsideologier som spottar på oss och vår kultur! Mot medeltidsfolket finns bara ett språk som förstås, de dem själva infört, den som skriker och kräver mest kommer längst! Gärna med hot och våld och död.
      Förmodligen behöver vi kalla hem militären inför det stundande valet, de har förresten  jobb här hemma och tjänar bäst sitt eget land och bör snarast dra hem från sandöknarna för att försvar sitt folk mot odemokratiska element!!!

     • j_london

      Catinka, jag lovar på heder och samvete att, om jag blir president i det som är kvar av Sverige kommer jag att inrätta en ny ministerpost. Inrikesminister. Och den posten skall du få.

      Genom dina kommentarer i anslutning till denna post, har du precis klart och tydligt deklarerat din enastående och utmärkta politiska programförklaring. Det är precis så en trovärdig politiker skall tala, då han eller hon yttrar sig.

      Var har du hållit hus innan…? Har ofta sett loggan i ”gillat”, dock inte i kommentarsfälten.

      Och det som du hävdar här i denna kommentar, kunde jag själv ha skrivit.
      Det står fullständigt klart sedan länge att, man möter inga mördarideologiska och antidemokratiska medeltidsfasoner med dialogpoliser, socialarbetare, fältassistenter eller batikhäxor.

      Det som pågår i spillrorna av dagens Sverige är ren och skär samhällsterror. En någon mildare form av terrorism; vilken man lindat in i ”kultur” och ”religion”.
      Eller så vill åtminstone svenska förståndshandikappade politiker och obegåvade tjänstemän bland landets havererade administrationer se det.

      Det finns endast ett enda språk som det stenkastande ökenfolket begriper och förstår, och det är: VÅLD.
      I precis samma primitiva form som de själv utövar det. Den dag man begriper detta i muslimträsket Sverige, kanske det finns hopp om att det skall kunna gå att rätta till.

  • PolarenPer

   Den främsta valarbetaren är den stora gruppen somalier som kommer i år och nästa år. Dessutom kommer folk bli förbannade när de märker att arbetslösheten ökar samtidigt som vi importerar arbetslöshet. Demografi som anledning till invandringen har fallit och det kommer bli väldigt tydligt nästa år

   • Catinka

    Visserligen hjälper de SD mot nya höjder men hur får vi ut dem sedan?

 • Emse1

  Pssst!!!

  Var nu smarta och lägg denna länk till Boråstidningen på Facebook och  skriv  ”ja vad säger man?” Så får ju var och en tycka vad de vill huvudsaken är att de klickar in och röstar,de få röster som hamnar på nej kan  vi leva med huvudsaken är ju att stapeln för JA  ökar markant !  ;-)

   

  • http://www.facebook.com/magnus.andreasson Magnus Andreasson

   Jag har gjort det och sen skrev jag:

   ”Eftersom den duktiga Borås tidningen, trots att de erhåller ca. 1,5 miljon kronor i presstöd, har stängt av möjligheten att kommentera så kan ju den som har synpunkter på detta skriva på Sweden confidential istället.”

   • Emse1

    Jättebra! :)

 • oooBiTTeRooo

  4 generationer av ungdomar som tagit sig igenom skolan och ledsnat på allt tjaffs kommer vara röstberättigade jämfört med förra valet samtidigt som mängder med pensionärer avlidit som förmodligen röstat rött. Tror det kommer vara den stora skillnaden i nästa val.

 • mGTFO

  =)

 • blirsatrott

  Visade Avpixlat detta, men man var inte intresserade utan ältade gammal skit och missade världens scoop…

 • bloodgrape

  Kan det vara så här kanske, att de som gillar SD, ser artikeln om partiet och läser den för att på slutet få möjlighet att ”rösta”. Därför ser siffrorna ut så här! Trevligt förvisso, med ta det lite lugnt ändå! Som siffrorna ser ut idag från de olika opinionsinstituten så går det åt rätt håll, och om ett år tror jag på ett snitt runt 15%. Vad tror ni?

  • Anonym

   Jag undrar faktiskt om SD ens får så mycket 2014. Runt 10 gissar jag. Tyvärr så tror jag inte på mer. De sju, 90. :(

  • Catinka

    Lugn bara, två år och de har knappt vuxit i kostymerna.
   Vi får hoppas att de inte tappat sin politiska agenda på vägen.
   Det akuta hotet just nu är att PK lyckas hitta oegentligher som de kan utnyttja för egen vinning.

 • blueviolet.sun

  Nu har de 72%

  http://www.bt.se/nyheter/sverigedemokraterna-fortsatter-oka(3476251).gm

 • Nemasproblemas

  73,15% !!
  Jag har dragit mitt strå till stacken

 • Nemasproblemas

  Man får nog ta en skärmdump på alla omröstningar man ser.
  Risken är mycket stor att de snabbt försvinner när det inte går som det var tänkt.

 • http://www.facebook.com/magnus.andreasson Magnus Andreasson

  Har de ledigt på censuravdelningen tro? Nu är det 73,25% . Nu får de väl snabba sig att ta bort det, annars mister de säkert presstödet nästa år.

 • Teo76

  Det ser mörkt ut på Borås avbytarbänk (invandrare som hellre går och driver än jobbar)

 • RobertSt2

  Hur dumma får man vara på tidningsredaktionerna??
  Svaret är ju givet! Så varför frågar man då?

 • Professorme

  Det är väl ganska klart att människor vill rösta på det enda parti som har ett alternativ till den slapphet som råder inom svensk politik. Det kanske kan bli så att SD får den rättmätiga ställning som ett demokratiskt valt parti skall ha. Vi ser hur hänsyn tas till olika organisationer som inte är demokratiskt valda men ignorerar ett demokratiskt valt riksdagsparti.
  Nu kommer resultaten att synas och det kommer att blåsa förändringens vindar. Det behövs en revolution i varje generation. Det är dags nu för denna fredliga demokratiska revolution.

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Så sant som det är sagt, Svensk politik har ju delats i två block. Som mer eller mindre börjar bli samma sak. Båda sidorna är slappa mot brottslighet och är mot utvisning även av pedofiler och våldtäktsmän, vill ha fortsatt fri invandring och inte ställa några som helst krav på invandrarna utan ge dom hus och pengar direkt.

   Kvar som motsats till dessa galenskaper är SD, och det gör dom till det enda alternativet att rösta på, även om man inte håller med dom i precis alla frågor. Så måste nånting hända, vad spelar det för roll om vi får bra sjukförsäkring om vi inte ens kan gå ut på gatan utan att bli anfallna av muslimer och Afrikaner?

   • hans högbom

    skulle ut och promenera en kväll med en tjejkompis för ett par veckor sen. lite mörkt ute på kvällen och ja tänkte vad är det där för skynke eller pressening i buskarna.. nja när man kom närmare så såg man ju att de var en person från mena som mer eller mindre gömde sig i buskarna klädd i nåt som såg ut som en pressening..

    • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

     Han låg nog och väntade på en ensam kvinna skulle vandra förbi, fan vad hemskt….

   • Catinka

     Hårdare lagar med strängare straff men med fängelsetiden förlagd i deras egna länder och inreseförbud forever.
    Polisen måste börja arbeta som poliser och inte som socialtanter.
    Krav på fullständig lydnad mot Svenska regler och normer, skriftligt förstås.
    Ordentliga samordnade razzior i ”utanförskapsområden, obligatoriskt borttagande av PUT vid misstanke om brott och då inte  enbart för individen utan hela klanen med förbud att återkomma, någonsin.
    Socialen, FK, AF, Skatterverk och migrationsverk borde ha en sådan razzia varje vecka och då utan sikesvantarna på!!!!!
    De ytterst få som som tilldelas uppehållsstånd ska vara i formen tillfälliga och kontrollerar minst en gång per år.

 • antidotes

  Hell yeah!!

  • http://twitter.com/Lobuz1 Lobuz

   Kan du inte svenska? 

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Hjälp till att övertyga dessa att ta steget fullt ut – dela ut flygblad! Här finns de: http://www.korta.nu/flygblad

 • Catinka

  Det är uppe i 75% nu:)

 • Simpson1

  Måste vara kul för Reinfeldt att bli ihågkommen som mannen som sänkte Sverige. 

 • 585961

   Det finns i min mening inget annat alternativ än SD om vi ska rädda Sverige från alla utsugande sandloppor  som bara är här för att komma åt så mycket som möjligt av våra surt förvärvade skattepengar utan att själv bidra, dessutom kan man  kanske börja gå ut på kvällen och känna sig trygg i samhället

 • wisdom60

  2014 – 14%  . finns numera att köpa som T-shirt…..  Bildekal på gång….

 • Emse1

  Kan inte hitta något inne i tidningen längre, har de raderat undersökningen för den var för obekväm ?

 • Åsa Nilsson

     hoppas det visar sig lika bra när valdagen väl är här

 • Sockna

  Då jag inte vet vad ni gjort i artikeln med konstiga länkar och annat, så här kommer den: Sidan i BT

  Det är just nu 75% positiva till att rösta på SD 2014 :-)

 • PETER NYMAN

  Även Borås är en problemstad.Zoomalierna strömmar dit, områden börjar bli Seved

 • snuffid

  Tacka för det att vi skall rösta på Jimmie.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003400637561 Pippi Långstrump

  Självklart,blir det SD för min del.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003400637561 Pippi Långstrump

  DET BLIR SD, för varje gång de går nedåt  Jag är medlem.