Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Terroristen Abu Hamza kan se fram emot ett liv i extrem isolering


RÄTT MAN PÅ RÄTT PLATS Terroristen Abu Hamza, som snabbutlämnades till USA efter enormt åtta kostsamma år i Storbritannien, kan nu le brett se fram emot ett hårt liv i en extrem isolering.

Det riktigt kliar i fingrarna på amerikanarna att få den islamistiska terroristen dömd för att ha planerat ett stort antal terrordåd mot amerikanska mål, samt att ha satt upp ett Jihad-träningsläger i Oregon. Hans kompromisslösa arrogans mot det västerländska samhället  i allmänhet, och Storbritannien i synnerhet har nu kvästs, eftersom han äntligen fattade att det var allvar med en utlämning till USA, och hans advokat försökte få rätten att tycka synd om kräket som påstås ha diabetes och högt blodtryck.

Men denna gången hjälpte det inte, han sattes snabbt på ett plan och sitter nu i arrest i New York i väntan på rättegång. Där har han fått erfara att amerikaner inte bryr sig så mycket om terroristers mänskliga rättigheter. Det blir alltså dags att få smaka på lite egen medicin där han nu sitter i sin cell på 2,10 x 2,45 meter. Ger man inte andra rättigheter ska man själv inte ha det.

Storbritannien vill nu dessutom vräka hans fru och vuxna barn, som bor i ett av samhället bekostat femrumshus, värt elva miljoner kronor, i exklusiva Fulham and Chelsea i London. Abu Hamza har kostat mer än £ 150 000 (drygt 1,6 miljoner kronor) för brittiska skattebetalarna bara i kampen om utlämningen till Amerika.

Imorgon han står inför en utfrågning i New York för att svara på anklagelser om terroristverksamhet i USA och Jemen. Greg Hands, den konservativa Parlamentsledamoten för ”Fulham och Chelsea”, berättade för The Daily Telegraph: ”Jag skulle starkt välkomna varje åtgärd av rådet att ta en titt på Hamzas fru status och det stora rådhuset i en av Londons rikaste stadsdelar för att se om något kan göras för att flytta på Hamzas familj ”

En av den muslimska familjens grannar är förre Labours statsråd John Hutton, medan andra grannar är både bankirer och TV-producenter. Hamza, som saknar båda händerna och ett öga, bodde aldrig officiellt i Shepherds Bushhuset men sågs ofta där av grannar innan han greps i augusti 2004 för anstiftan till mord och rashat/hets mot folkgrupp. Under 2006 fängslades han för sju år. Hans fru flyttade in i huset 1995 efter att hävdat att de hade separerat.

dailymaildailymail

 • Oberst

  Extrema fanatiker behöver extrem isolering.

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Hoppas att han aldrig mer får vistas ute i samhället mer.
  Dessa fanatiker skall sitta bakom galler resten av sitt liv.

 • antidotes

  Svetsa igen dörrjäveln!!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Tyvärr så kommer CAIR att göra allt i sin makt för att sätta käppar i hjulet för dessa planer. I deras ögon är svinet istället en riktig islamistisk hjälte. Se bara på Major Hasan som borde varit avrättad vid det här laget men förmodligen kommer få ett milt straff trots att han är massmördare. Förmodligen har dom även fått lös en del från Gitmo också. Hade varit bättre att avrätta svinen så fort som möjligt så hade inte CAIR kunnat göra annat än gnälla efteråt.

 • Talibananas

  Diabetes och högt blodtryck är ofta så kallade vällevnadssjukdomar. Mindre mat och mer arbete kan kurera detta. Så, vad väntar du på, gubbj*vel?

 • Mariah_Magdalena

  Bra.
  Nu får han gott om tid för böner.
  Och han kan ju be att profeten själv kommer och släpper ut honom….

 • Suecote

  Näst på tur, hoppas vi, står Abu Qatada. Det kommer garanterat att ha en avskräckande effekt om Storbritannien äntligen börjar göra sig av med alla hatpredikanter som vill förinta väst, samtidigt som väst finansierar deras hatbudskapsspridande. Förhoppningsvis sprider sig nyheterna snabbt över hela Europa.
  http://www.bbc.co.uk/news/uk-19906595

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  En helt vanlig muzlim. Sådana som väller in dagligen över Europas gränser. Inget nytt under solen alltså,förutom att han sitter i säkert förvar,något som betydligt fler muzlimer borde göra. För civilisationens bästa.