Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Jävla slampa, din hora! Ut ur min bil nu!”


MUSLIMTAXI Sofie Strandberg skriver på sajten alltomstockholm om en mindre trevlig taxiresa med en taxichaufför från ett av Stockholms största bolag.

”Det är fredagnatt. Vid halvtretiden delar jag och en kompis en taxi för att åka hem. Hon ska till Hammarby Sjöstad och jag ska vidare till Midsommarkransen.Vi stannar en taxi utanför East. Det är ett av Stockholms största bolag. Någon annan taxi skulle jag aldrig få för mig att hoppa in i. Oseriösa, små bolag blåser oss kunder på pengar och man vet inte vad som kan hända. Så har jag alltid tänkt. De stora bolagen däremot, de är säkra och trygga…”

”Taxichauffören är lite förvirrad. Jag och min kompis förstår att han är ny på jobbet när han inte hittar till Hammarby Sjöstad. Vi hjälps åt och visar vägen. Inget är konstigt. Inte än. Min kompis släpps av och jag och taxichauffören fortsätter resan. Men efter bara någon minut blir han som förbytt.

Jag pratar i telefon när han plötsligt skriker till mig att jag inte får prata i telefon i hans bil. Jag måste lägga på för han kan inte köra och koncentrera sig när jag pratar säger han. Jag tror inte jag hört rätt och säger därför ”Ursäkta vad sa du?”.

Då blir han riktigt förbannad och skriker ”Hör du dåligt hora?! Jag sa att du inte ska prata i telefon i min bil!”

Jag som vanligtvis har svar på tal blir chockad. Den här taxichauffören är helt oberäknelig, komplett galen och verkar vara kapabel att göra vad som helst. /…/…det enda jag tänker är ”Sofie håll käften, att tjafsa emot nu är bara dumt. Gör som han säger.” Jag sitter knäpptyst bak i bilen. Men trots detta retar jag upp honom. ”Såna som du, såna blonda slampor, ni tror ni kan göra som ni vill va?” Jag svarar inte.

När vi svänger in på min gata efter en bilfärd som känns som en evighet…/…/Jag sträcker fram mitt kort och betalar. Jag öppnar dörren och sätter mitt ena ben utanför dörren. Nu vågar jag fråga. ”Vad har du för rätt att kalla mig hora?!? säger jag så lugnt jag bara kan.

”Jävla slampa, din hora! Ut ur min bil nu!” Det är det enda han svarar. Jag hoppar ut. Slänger igen dörren och springer in i porten. Jag har precis betalt 328 kronor för att bli förödmjukad och rädd i en taxi och jag det enda jag tänker är fy fan hur kan människor vara så fruktansvärt elaka.”

[...]

Sofie Strandberg

 • Andersonszkan

  Sofie, du ska vara evigt glad att du kom så här lindrigt undan.

 • http://www.facebook.com/people/Olle-Hilmersson/1839672612 Olle Hilmersson

  Sverige 2012… det går utför.

 • http://www.facebook.com/people/Olle-Hilmersson/1839672612 Olle Hilmersson

  Varför vill hon inte gå ut med vilket bolag det är förresten?

 • Benny L ”Pursvensk”

  Har hon anmält händelsen till cheferna på bolaget?

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    Det var kanske chefen som körde.

  • svenska12

    Eeh, tror inte det, men det viktigaste var ju att få med Muhamed, som gjorde henne sååå glad…..vilken tur!!!!!!

 • MakingBacon

  En helt normal taxiresa i dagens Sverige. Sofie Strandberg är tydligen inte integrerad. Hon har rasistiska åsikter. Usch fy
  :P

 • blirsatrott

  Dum brud som inte fattar någonting.
  Nu kanske hennes helgongloria över det nya frälset fick sig en törn..Välkommen till verkligheten.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Vänta ett tag nu. Är det tjejens fel att hon blev förolämpad? En tjej ska vara fredad var hon än är. Det är inte hennes skyldighet att vid var tid behöva ifrågasätta om hon går säker på gator och torg. Gör omvärlden en tjänst. Gå och förorena fragbite istället. Jeez.

   • Discokid

    Om tjejen i fråga röstar för invandring och blir illa behandlad av en invandrare så har hon enbart sig själv att skylla.
    Trots att kvinnor överlag saknar förmåga till långsiktigt konsekvenstänkande och logik så har de ju tyvärr rösträtt, och det innebär ett ansvar.

   • blirsatrott

     Läs vad Discokid säger och lyssna och lär..
    Disponent, tjena mannen det kan man inte tro med din korkade replik.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Jag hade vägrat betala kräket. En loska i nyllet hade blivit allt han fått från mig.

 • 2Lkopp

  Brukar inte de större företagen ha kameror i bilen? 

  ANMÄL

 • tokeskil

  Ovanligt intelligent blatte som kunde flera ord svenska.

 • http://sqworl.com/gscvmo MENA:s problemas

  Allahu akbar… Ullenhagga, Rööf, och Åsa Romhen njuter.

 • nitohu

  Hoppas hon tagit kontakt med bolaget och anmält kulturberikaren.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Detta är ju helt otroligt. Jag hoppas att händelsen är anmäld, speciellt som det ska vara ett stort bolag.

  Sådär går det när man blandar kulturer hej vilt, uscha!
   

 • Johan Rydberg

  Helsikes vilken fähund!

  Jag har en liten solsksenhistoria. Det är en sen vinternatt, duggregn och kolsvart. Jag är ute iett ärende i en avlägsen Stockholmsförort. Min flickvän ligger i sin bekväma säng pa hotell vid Arlanda. Sa upptäcker jag att tunnelbanan slutat ga. Tack sa mycket SL !

  Jag inser att jag maste ga till Stockholms centrum, mitt i natten och det kommer att ta minst tva timmar. Jag har inga svenska pengar utan bara euro.

  Jag tar chansen- En nattbuss kommer och jag stiger pa och förklarar att jag inte har nagon biljett. Föraren, en invandrare säger att det är ok för mig att aka med i alla fall. Gissa om jag blev glad.

  • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

   Vad vill du ha sagt? Att du är så bortkommen så att du inte klarade av att planera ordentligt för ditt ärende i den avlägsna förorten, dvs ta med pengar/busskort i god ordning? Anarkin invandraren på bussen står för genom att leka samarit förklarar lite av varför det ser ut som det gör i hans hemland.

 • HOTorpeden

  Som vanligt accepterar svenska tjejer vad som helst. En muslim anmäler direkt.
  Men den här tejejn jobbar ju på schibsted så hon är väl så PK man kan vara.

 • http://www.facebook.com/jam.melin Janne Melin

  Det är vårat nya Sverige! Bäst att ni vänjer er för detta är bara början. 

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Nu när alla har så moderna telefoner är det bara att slå på inspelning eller??

 • drgron

  Hm…intressantare är väl sista stycket som inte finns återgivet här…
  Hur hennes nästa taxichaffis ”Mohammed” är en fin människa som får henne att må bra igen. Första chaffisen är dock inte namngiven- undrar varför? Jag har en känsla av att inte han heller hette Sven eller Klas.

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Det stycket låter som en efterkonstruktion imo, för att vara PK motvikt. Varför annars namnge föraren som Muhammed ^^

   • drgron

    precis så….

  • svenska12

    Jag skrev ngt liknade, men kom inte med…

 • Sverigefritt

  Välkommen till det nya Sverige Sofie! Våra politiker har kämpat länge för att fylla landet med kvinnohatare, svenskhatare, mördare, rånare och våldtäktsmän.

  • Johan Rydberg

   Varför betalade du fanskapet ?

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Inte var det väl en blatte ?

  • 585961

    Så klart en svensk taxichaufför skulle aldrig vräka ur sig sån skit, typiskt blatte, SD 2014

 • Sighsten

  Det här har nog ett antal blonda flickor varit med om.Bra Sofie att du delar med dig av eländet.Jag förstår mer och mer varför deras egna kvinnor använder burka för att täcka awrah.Inaveln har märkliga effekter.

 • j_london

  Hmmm.. kollade bloggen. Mycket korrekt med reklam och allting. Och det är väl därför som det  vare sig nämns några namn på taxibolag eller någon form av identifiering på chauffören.

  Dock i politiskt korrekt ordning figurerar Mohammed, som chaufför i en annan taxi. Precis som det numera skall vara i muslimträsket Sverige.

  Nej, en sådan här blogg/bloggerska ger jag inte mycket för. Sådana går det minst femton på dussinet av: alltså både bloggar och bloggerskor!

  • 530729

   Nej, egentligen var det nog bara en nyttig läxa för hen… som denna Sofie tycker är ett jäkligt smidigt ord som behövs i svenska språket… tappade plötsligt min sympati för hen när jag läste hens blogg. Hen är absolut inte en motståndare till mångkulturen.
   Jörgen

   • j_london

    Nä, nä.. den där Sofie är bara en PK-babblerska i mängden. Ett trottoarfenomen från Stockolm, där hon sannolikt är den enda som tar bloggen på allvar…
    Har aldrig tidigare hört talas om vare sig henne eller hennes blogg.

    Kollade in på bloggen (via länken i artikeln) vilket var både första och sista gången!

 • antidotes

  Två nykorade SD-väljare månne?

 • svenska12

  Vänta lite….det där sista om Muhamed står inte med här???!!! Eller var det så att du var mer eller mindre tvungen att skriva det på ab? Varför Muhamed, kanske var det Pär eller Åke eller ngt, nej det måste vara Muhamed…….suck
   

 • knattefnattetjatte

  Anmäl kräket, både hos polisen och företaget. Du tog väl reg.nr. ? Sedan skall du naturligtvis anmäla till DO och begära minst 200 000 kr i skadestånd. Ungefär samma taxa som gäller zigenare och
  andra ickesvenskar,som är specialister på att utverka skadestånd för kränknning.Om DO vägrar betala, så kör du hela kränkningsspåret ända till EU-domstolen och därefter kontaktar du även FN, som värnar om mänskliga rättigheter. Att åka taxi,utan att bli förolämpad är en mänsklig rättighet om man betalar för sig.

 • 530729

  Hoppas Annie Lööf och Åsa Romson får åka med den här kulturberikaren nästa gång de tar taxi.
  Jörgen

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Artikeln avslutas med:

  I den här bilen får taxichauffören Mohammed mig att inse, att hur fruktansvärt hemska människor än kan vara, är det ändå de goda som segrar till slut. Något annat accepterar jag inte.

  • http://twitter.com/PAPersson PA Persson

   Hon glömde skriva att chaufför 1, hade samma namn och var muslim??????
   Kanske det var tidningen som tog bort det?????

 • svenska12

  Konstigt….skrev ett inlägg aldeles nyss…..men som bort blåst!!!!??????

 • SluggoTuff

  Låt mig gissa att det var Taxi 020-,. De har ofta de mest underliga chaufförer som varken kan läsa, köra bil eller vara trevliga. Många gånger stämmer inte bilden överens med den som kör heller. Det är verkligen bedrövligt men så är det numera.

 • Mariah_Magdalena

  Högst sannolikt att hon röstat på 7-klövern, så varför beklaga sej….
  Var det torka på bloggen?

 • Oberst

  SFI går från klarhet till klarhet. Skönt att veta!

 • humanalltoohuman

  Det är standard från ”visst kulturellt håll” att bemöta kvinnor på det här sättet när mannen blir osäker eller ifrågasatt.
  Det där om mannens oinskränkta makt i patriarkatet funkar inte i en västerländsk demokrati – men ge Europa 30 år till så behöver den killen förmodligen inte känna sig osäker eller ifrågasatt längre, då åker inte längre ensamma kvinnor taxi ….

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Vem är hon? Hoppas hon lärde sig något om det nya Sverige som är här för att stanna….

 • Exilenskalman

  Vem är hon? Vad hette chaffisen som bar sig illa åt? Hela artikeln stinker PK-berättelse där stanken av utelämnade intressanta, och säkerligen smaskiga, detaljer hänger tung.

  Jag vågar sätta pengar på att den första charmknutten till chaufför var betydligt mer melaninberikad än oss andra. ALLT tyder på det. Taxichaffis, hittar dåligt, charmerande språkbruk etc.

 • antidotes

  Inte första gången hon hamnar i osämja. http://www.alltomstockholm.se/start/article3179110.aos

 • antidotes

  Kina: 60-åring äter sin medpassagerare på tummelbanan. http://nyheter24.se/nyheter/udda/728515-man-ater-man-pa-tunnelbanan

 • BockenBruse

  Undrar om hon fick kortet skimmat oxå?

  Vaknade hon upp ur PK rosade töcknet? Eller var detta bara ett i mängden försök till att beskylla pur Svensken för allt skit?

  Må satan ta sjuklövern
  den politiska flyktingen

 • Rosenrod

  Så är livet nu för tiden……
  Du som är ung, rösta på en tryggare framtid,du har faktiskt en pytteliten valmöjlighet….

 • antidotes

  Förövrigt tycker jag faktiskt att hon ser ut som en typisk bloggbrud. Och hon poserar även som en sådan - putar så gott det går med sina obetydliga myggbett. Och det ilsket blonderade håret skvallrar om vilken sorts person hon är.

  • Voluspa

   Men lägg ner. Du låter lite antivit tycker jag, om blonda personer är fritt fram att kränka.

 • kokoo

  Rekomendation ! Åk aldrig med en invandrare som kör taxi. 

  • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

   Då blir det inte så mycket taxiåka av…för det är mestadels svartskallar som kör taxi….allafall i Stockholm. På mindre orter så är det nog mest svenskar som kör taxi.

  • Voluspa

   Hur fan ska man då åka taxi?

  • Frank_Einztein

   Snart när omöjligt då alla MENA-läkare tydligen väljer att köra Taxi då dom anländer på Svensk mark! Vi måste ringa helvita Aftonbladet-redaktionen för att konsultera dom, om vilket bolag dom anlitar!
   Frågan är ställd till redaktör Jan Helin i Äppelviken, Hur kan hen hålla både redaktionen och bostadsområdet fritt från multikulturella inslag?

 • 585961

  Aldrig att jag skulle sätta mig en en blattetaxi, hellre går jag hela natten eller cyklar, låt fanskapet gå i konkurs och stäm dom för kränkande behandling och skadestånd som blattar gör, fan ta 7 klövern och S som släppt in drägget, som snart ska ut ur landet , hjälp till 2014  rösta SD

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  ”Det är fredagnatt. Vid halvtretiden delar jag och en kompis en taxi för att åka hem. Hon ska till Hammarby Sjöstad och jag ska vidare till Midsommarkransen.Vi stannar en taxi utanför East. Det är ett av Stockholms största bolag. Någon annan taxi skulle jag aldrig få för mig att hoppa in i. Oseriösa, små bolag blåser oss kunder på pengar och man vet inte vad som kan hända. Så har jag alltid tänkt. De stora bolagen däremot, de är säkra och trygga…”

  Jaha och tänker man så är man rubbad enligt min förmening. Det är inte bolagen som blåset och bluffar det är individen bakom ratten. Åk med en vit svensk så kommer även du hem helskinnad. OAVSETT bolag. Eller är den sanningen för rasistisk att ta till sig?

 • svenskeman

  Weeelkome to new sweeden :-)
   

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Berikande Sofie?