Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Humor från Affes: ”Partiledardebatten”


En kommentar från Stellan Bojerud förtjänar att lyftas fram:

Glöm inte att berättelsen om Hibo är 17 år gammal. Hon kom hit som 15-åring 1995 och är nu 32 år, gift och mor. Hon kom som flykting och krigsskadad. Ett solklart asylfall enligt UNHCR:s och EU:s regelverk. Hon skulle ha fått asyl enligt FN:s flyktingkonvention, Luciabeslutet (S) 1989. Moderaternas program 2009 och SD:s program 2011. Skjuta upp en öppen dörr med dynamit? Måste Jan Björklund söka sig 17 år bakåt i tiden för att hitta en verklig flykting?

wordpress

 • 585961

  Detta visar vilka idioter vi har i Sveriges regering i 7 klövern och S verkar lobotimerade  hela högen, dom borde inte erhålla någon lön från svenska skattebetalare,  dom kan väl kolla vilken lön dom får av sandlopporna dom representerar   så öppet, svenska skattebetalare SKITER  dom i och har gjort så en längre tid, vi ska bara betala och hålla käften, tror dom,,,,,,,,

 • 530729

  Pratbubblorna är väl ordagranna citat, eller..?
  Jörgen

 • biran

  Det övre skiktet av 7-klövern har med all säkerhet stora summor insatta på sina hemliga utlandskonton insatta av de muslimska vännerna. Att de skulle bära sig åt som de gör utan en rejäl dusör är otänkbart.

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Jag lyssnade på debatten och det var som en gäspning men så kom då frågan om invandringen och med ens kom den lille f-n fram hos sju(k)klövern och de pratade nästan i mun på varandra. Sedan fortsatte det som vanligt igen.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Jodå jag såg en timme av mobbingen.
  Skäms SVT!

  • 530729

   Men ändå var Jimmie Åkesson, the underdog, vinnaren! Trots att han hade alla, inklusive programledarna, emot sig!
   Jörgen