Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fallet om den brutala misshandelsvåldtäkten av 15-åriga Myrto fortsätter


MUSLIMSK LÖGNARE  Fallet om den 15-åriga grekiska flickan Myrto som vi har skrivit om tre gånger fortsätter. Det var den pakistanska muslimen Ahmed ’’Parosmonstret’’ Waqas som våldtog 15-åringen efter att ha krossat henne med en femkilossten mot klipporna.

Bland annat skrev vi att den muslimska illegala invandraren ville ändra sin ålder, så han fick ungdomsfängelse i stället, som han fick. Nu har nya uppseendeväckande uppgifter om ’’Parosmonstret’’, som förstörde 15-åriga Myrtos liv för all evighet, börjat cirkulera runt. Enligt nya uppgifter så är muslimen inte omyndig, och därmed också helt fel dömd till ungdomsvårdsfängelset Vlore. Flickan kämpar ännu, tre månader senare, för sitt liv.

Enligt uppgifter är Ahmed ’’Parosmonstret’’ Vakas skriven i Pakistans ambassad som 21-åring. Dessutom visar läkarutlåtanden att Myrtos våldstäktsman blev felaktigt dömd som underårig.

Om alla uppgifter som cirkulerar på alla nyhetsbyråer de senaste timmarna är riktiga – ja då har vi att göra med en MYCKET stor rättsskandal som omgående måste undersökas vilka och varför pakistaniern har ’’skyddats’’, skriver grekiska tidningar.”

Samtidigt fortsätter den lilla 15-åriga Myrto att kämpa för sitt liv efter nästan tre månaders sjukhusvistelse. Det brutala och mycket bestialiska våldtäkten skedde den 22 juli på den grekiska ön Paros.

Resumé av fallet – klicka här
Den 15-åriga grekiska flickan Myrto kämpar hårt för sitt liv efter att blivit brutalt våldtagen och slagen mot klippor vid havet på ön Paros av den 21-åriga pakistaniern Ahmed Waqas. Men en DNA-träff och ett bra polisarbete fick pakistaniern, en illegal invandrare, att erkänna sitt brutala brott. Det brutala sjuka dådet utfördes endast för att muslimen skulle stjäla flickans mobil, för att skicka den till sin sjuka mor i Pakistan.

Invandraren arbetade som trädgårdsarbetare på ett större hotell. Flickan, Myrto, gick på dagtid på en lång strand med sin walkman och lyssnade på musik. Hennes mor och syster såg hennes vandring från en taverna fram tills klippor skymde hennes uppenbarelse. Helt plötsligt var hon som uppslukad av jorden, innan hon hittades våldtagen och blodig.

Myrto hittades två timmar senare helt naken med ansiktet sönderslaget av en sten på fem kilo. Pakistaniern säger att han försökte att stjäla hennes mobil men att hon gjorde motstånd. Invandraren arbetade på ett hotell i Grekland, vilket betyder att han hade både tak över huvudet och mat för dagen.

Muslimen erkände med orden: ”När hon satte sig på klipporna närmade jag mig henne. Inledningsvis för att stjäla hennes mobil. Hon gjorde motstånd. Då slog jag henne i klipporna. Sedan våldtog jag henne när hon låg badande i sitt eget blod.” Gripandet av pakistaniern blev bokstavligen ”i-sista-minuten”, eftersom han redan hade inlett åtgärder för sin återkomst till Pakistan, genom det grekiska ‘frivilligt-återvändande-program’.

Pakistaniern som nästan slagit ihjäl den 15-åriga flickan Myrto, och därefter våldtagit henne brutalt, har nu patetiskt nog gjort en anmälan mot den grekiska polisen. Den illegala invandraren påstår sig ha blivit misshandlad både på båten till åklagaren och i arresten vid måltiden, *snyft snyft*. Enligt vissa TV-nyheter i Grekland kunde man se flickans hjärna från det sönderslagna huvudet…

Mycket bilder och videoklipp i relateratlänkarna nedan.

Relaterat
Pakistanier våldtog 15-åring efter att ha krossat henne mot klippor
Våldtäktspakistaniern i Grekland vill ändra sin ålder
Mycket kritiskt för våldtagna grekiskan – bilder på våldtäktsmuslimen här

gr.news

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  I ett normalt samhälle skulle ett sådant monster fått dödsstraff rakt av. Givetvis daltas det även i Grekland därför att dom likt Sverige har blivit ett rent muslimträsk dom med.

 • tokeskil

  Finns det inte hajar utanför ön ?  Om så är släng i råttjäveln.

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Vad har du emot hajar?

 • Exilenskalman

  Betongskor och sedan en ståplats i Egeiska havet. Problemet löst, permanent.

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Är inte det miljöförstöring? Högriskavfall ska väl slutförvaras i stålkapsel ingjuten i betong placerad i utrymme i sprickfri berggrund.

   • Exilenskalman

    Jag missade nog att han var smittsam… Men ta stålkapsel och betong utanpå och sänk skiten. Då blir det åtminstonde ett fundament som det kan växa nya koraller på så har fanstyget gjort nån god gärning i sitt usla liv.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Kan mycket väl ha hänt liknande saker i Sverige, bara det att media inte skriver om det som i Grekland. Dessa avskum förtjänar inte ett liv i ett modernt samhälle.

  • http://www.facebook.com/people/Staffan-Sundqvist/100000271586072 Staffan Sundqvist

   Läste du inte vad somaliern som våldtog och mördade Elin hade gjort med henne? Det var det absolut vidrigaste jag läst om i hela mitt liv! Fy fan! Avrättning är ett för lindrigt straff!

 • Rosenrod

  Avskum som denna, borde inte få en enda chans till!!!!

 • Mariah_Magdalena

  Det finns inget straff i lagboken som matchar en gärning som denna.
  Råheten, och brutaliteten kräver ett straff som ligger i nivå med vad allmännheten anser.
  Straffen är löjligt låga för att ta en annan människas liv.
  Vi hade ett liknande fall i Sverige för en tid sedan, där en man följde efter en kvinan på spårvagnen, krossade skallen på henne när hon skrek, och därefter våldtog den döende kroppen.
  Hon hette Elin Krantz och blev 27 år gammal.
  Afrikanen som slog ihjäl henne kan efter några års bekväm vistelse i svenskt komfortfängelse se fram emot ett långt liv i frihet.
  Dessutom är det troligt det sker på skatterbetalarnas bekostnad.
  Det är långt, långt ifrån rättskipning……..

  • Teofil13

   Man borde göra som i boken ‘Män som hatar kvinnor’ ta denna afrikan och tatuera in ngt lämpligt i pannan på honom. 

  • 585961

    Ja 7 klövern och S har släppt in en massa muslimska svin i landet det ska dom få betala för 2014 SD

 • 585961

  Ett sådant kräk förtjänar ett långt utdraget dödsstraff  , typiskt muslimskt beteende

 • tokeskil

  Hoppas att straffet inte döms efter IQ för då blir han ju frikänd .

 • ren_svensk

  Stena fanskapet långsamt, med småsten.