Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Barnvakt döms till två års fängelse efter samlag med 13-åring


BARNVÅLDTÄKT 39-årige Marcelo Gallardo boendes i Halmstad dömdes i tingsrätten till åtta månaders fängelse för sexuellt utnyttjande av barn.

Domstolen fann det styrkt att Marcelo Gallardo, som erkänt, på samma dag i slutet av 2011 haft flera samlag med en 13-årig flicka. Marcelo Gallardo var bekant med flickans mamma och hade vid flera tillfällen varit barnvakt då hon jobbade natt, och det var i samband med ett av dessa tillfällen som gärningarna begicks.

Tingsrätten framhöll att det snarast var flickan som varit pådrivande, att hon insett innebörden av sitt handlande samt att hon inte kunde anses omogen för sin ålder och ansåg mot denna bakgrund att gärningen skulle rubriceras som sexuellt utnyttjande och inte våldtäkt mot barn. Marcelo Gallardo ålades även att betala 25 000 kronor i skadestånd med anledning av gärningen.

Hovrätten ändrar nu underinstansens avgörande och dömer Marcelo Gallardo för våldtäkt mot barn. Domstolen framhåller den betydande åldersskillnaden och anser inte att det sexuellt umgänget förekommit inom en ömsesidig kärleksrelation, utan att den tilltalade snarare utnyttjat en situation där flickan varit kontaktsökande.

Rätten framhåller vidare att han efter samlagen skickat sexuellt laddade sms och bilder i syfte att vidmakthålla flickans känslor, samt att han även varit medveten om att flickan varit psykiskt skör.

Rätten framhåller avslutningsvis även att undantaget med den mildare rubricering som tingsrätten använt ska tillämpas restriktivt, och anser inte att det finns skäl att i det aktuella fallet bedöma gärningen som något annat än våldtäkt mot barn.

Hovrätten skärper även, i konsekvens med den ändrade rubriceringen, påföljden till fängelse i två år. Skadeståndsbeloppet höjs också till 75 000 kronor.

Hovrätten för västra Sverige dömer:

 • Marcelo Alejandro Suarez Gallardo 1973-03-02 Kaptensgatan 1 i Halmstad till fängelse i 2 år för våldtäkt mot barn.
 • Mål nr B 2020-12

 • Highlandercowboy

  Två år är alldeles för lite för ett sådant KRÄK.Partiell kastrering första gången hade varit ett mera lämpat tillägg på straffet, andra gången total kastrering så är problemet löst Av namnet att döma är det väl en chilienare eller åtminstone från ett spansktalande land som kommitt hit för att söka skydd från övergrepp och blir på detta enfaldiga sätt själv förövare. Ta ifrån honom hans svenska medborgerskap och skicka hem fanskapet till där han kommer ifrån. Jäklar vad jag längtar till valet 2014 där SD kommer att gå fram med stormsteg och få ännu mycket mera att säga till om på riksdags och regeringsnivå, förhoppningsvis en betydande ministerpost skulle sitta som en smäck.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Du menar först tar man ena kulan och om det upprepas så tar man båda?

   • Highlandercowboy

    Nu är bokstavspolisen här ! Först tar man den ena sen tar man den andra. Du tänkte nog rätt men skrev fel,men huvudsaken är att vi förstår varandra.Du har många giftiga kommentarer som jag sympatiserar med i de allra flestra fall. Lev väl och se fram emot 2014.

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Jag driver med dig. ;) Total kastration innebär att man tar bort båda kulorna på en gång. :)  

 • Guest

  Waberi ställde upp som barnvakt åt Fredrik som var ensam hemma
  efter sin skilsmässa.
  Tingsrättens bedömning är att Fredrik varit pådrivande enär han under
  bönen vänt sin bak åt Waberis håll. Tingsrättens bedömning blir att
  Fredrik uppsåtligen lockat till en kärleksrelation och åtalet mot Waberi
  skall därmed undanröjas.
   

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Två år? Flickan har fått livstid. 

 • blueviolet.sun

  Fängelse i 2 ÅR BARA?!! 

  *facepalm*

 • antidotes

  Han kunde väl inte låta bli när hon la sig på sängen med brett särade ben. ”Härligt härligt, med farligt farligt” (Björn Skifs).

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  På den tiden man fortfarande förde statistik om vilka som begick våldtäkter i Sverige var italienare o serber kraftigt överrepresenterade i statistiken om jag minns rätt. 

 • Ursvenska

  Sjuk morsa! Mamman är lika skyldig som våldtäktsmannen. Våldtäkt mot barn är ofta ett värre brott än mord. Det borde vara dödsstraff för dom värsta brotten…

  • antidotes

   Hon kanske fick betalt!

 • tokeskil

  Han hade glömt glasögonen så han trodde det var mamman.

 • Observanten

  Kärnfamiljen är en styggelse för vänstern! Hur många barn växer inte upp med bara mamman? Sverige leder vad gäller söndriga familjeförhållanden skyhögt över övriga Norden. Tex så ligger aborttalen per tusen kvinnor det dubbla över Finland.Den sociala ingenjörskonsten tycks ha havererat. Ge socialisterna makten över Sahara första tio åren bara prat. Sen blir det brist på sand!