Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Åkesson vill städa upp i SD


 

 

 

 

 

 

 

 

STÄDDAGS  Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson vill ”städa upp” i de egna leden, och i ett brev till partiets omkring tusen förtroendevalda skriver han att ”från och med nu råder nolltolerans och arbetet med att städa upp i leden ges högsta prioritet.” Hela skrivelsen som har skickats ut kan läsas nedan.

Riksdagsinträdet var en milstolpe för vårt parti, men valet 2010 innebar också stora framgångar på lokal nivå. Totalt erövrade vi 612 mandat i 246 kommuner. Dessutom fick vi representation i 15 landsting. Detta innebär i praktiken att fler än tusen personer numera företräder partiet i olika fullmäktigeförsamlingar, styrelser, nämnder, utskott, beredningar, kommunala bolag, domstolar med mera. Tillsammans utgör vi ett stort och brett parti med ambitioner för vårt land.

Jag gör mitt bästa för att följa våra lokalpolitikers arbete runt om i landet, och nästan varje dag finner jag anledning att vara stolt ledare för ett parti som visar engagemang och ansvarskänsla i såväl stort som smått. Själv är jag, vid sidan av partiledaruppdraget, kommunpolitiskt engagerad sedan 14 år tillbaka och vet mycket väl vilka utmaningar det innebär att vara sverigedemokratisk fritidspolitiker. Idag har jag förvisso tolv procent av väljarna i ryggen och ytterligare fem sverigedemokratiska kollegor i fullmäktigesalen, men även jag har tidigare suttit ensam på ett isolerat mandat och är i hög grad medveten om att det inte är en alldeles bekymmerslös situation. Det är likväl ett synnerligen viktigt arbete – och vi klarar det generellt sett väldigt bra. Jag vill härmed rikta ett stort och varmt tack till alla er som dagligen kämpar för vårt parti och vår sak.

Om några månader firar Sverigedemokraterna 25-årsjubileum. Det sker i en tid när vi håller på att ta nästa steg och etablera oss som ett stort parti. Vägen hit har varit lång och krokig. Många människor har gjort digra uppoffringar och investerat stora delar av sina liv för den framgång vi hittills nått och för att vi på längre sikt, på allvar, ska kunna påverka samhället i Sverigevänlig riktning. Det är våra gemensamma idéer för samhället och det bästa för Sverige som måste stå i fokus för att vi ska kunna nå nya framgångar och faktiskt uppnå det vi är här för – att göra Sverige till ett bättre land.

Med detta sagt vill jag lyfta de undantagsfall som avviker från denna generella bild och som – tyvärr – påverkar partiet i minst lika hög grad som våra tusentals duktiga företrädare. Titt som tätt dyker det upp enskilda, lokala företrädare som genom sitt agerande skadar partiets anseende. Jag tvingas tyvärr konstatera att det sammantaget har blivit alldeles för många sådana enskilda exempel och jag är därför angelägen om att en gång för alla klargöra hur jag och partiledningen ser på detta och vad vi avser göra åt problemet.

Sverigedemokraterna är ett demokratiskt, socialkonservativt parti med en nationalistisk grundsyn. I vårt parti finns inget utrymme för extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar. Att en del personer med sådana problem ändå hamnat i vårt parti hänger ihop med den snabba tillväxttakt vi upplevt, inte minst i samband med valet 2010. På det hela taget rör det sig dock om en mycket liten andel av partiets alla lokala företrädare och jag vägrar låta dessa sorgliga exempel sätta bilden av hur vårt parti uppfattas av väljarna. Vår sak är alldeles för viktig för att låta några enskildas personliga problem utgöra hinder för vår framgång. Från och med nu råder nolltolerans och arbetet med att städa upp i leden ges högsta prioritet.

Den som känner sig träffad av eller har problem med dessa skarpa formuleringar bör genast lämna Sverigedemokraterna frivilligt. Det skulle bespara oss en hel del arbete. Den som ändå väljer att stanna kvar, kommer inom kort att bli föremål för personärende och uteslutning.
Vårt parti är viktigt, alldeles för viktigt för att det förtroende vi vunnit ska förslösas genom några enskildas ideologiska och politiska avvikelser. Det är min fasta övertygelse.

Jag kan inte nog poängtera det jag sagt inledningsvis. Vårt parti består till allra största delen av engagerade, intelligenta och härliga människor och det går inte en dag utan att både jag och alla andra har goda skäl att vara stolta över det fantastiska arbete vi tillsammans utför, i varje kommunfullmäktigeförsamling, i varje landsting och i Sveriges riksdag. Låt oss fira 25-årsjubiléet till våren med den stoltheten i åtanke – tillsammans. 

Sverigedemokraterna

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Förbannat trams! Farhågorna besannas allt mer. ”8-partiet” är tyvärr snart en verklighet.

  • Andersonszkan

   Kan du utveckla det lite?

   • Stig_Mattsson

     Troligen menar vinterbadaren att Sd snart ansluter till sjuklövern, alltså de övriga riksdagspartierna.

    • Andersonszkan

     Källor?

     • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

      ”Källor”.  Jag är själv en av några tusental ärrade kämpar som varit med om att bygga upp SD under nästan femton (15) år innan jag och många andra fick nog av pissliberalerna inom ”De fyras gäng”. Här har DU din källa!
      Hur mycket kött har DU själv på benen?

     • Andersonszkan

      Det mesta köttet har jag MELLAN benen :)

     • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

      Ja det var ju en synnerligen seriös kommentar. Adjö.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Håller faktiskt med. Partiet har blivit allt mer politiskt korrekt sedan inträdet i riksdagen. Partiet borde istället ha blivit radikalare. Men det kan vi glömma. Nu vill man inte ens stoppa massinvandringen längre. Bara bromsa den lite grann. Svenskheten är numera även öppen. Vem som helst kan bli svensk. Det borde städas ut i toppen istället tycker jag. Om inte detta sker kommer jag gå över till något radikalare alternativ. Ett parti som inte accepterar vare sig islamisering eller massinvandring och har repatrering och utgång ur EU inskrivet i partiprogrammet. Ett parti som dessutom håller stenhårt på etniciteten. Svensk kan man inte bli i ett nafs. Svensk är man bara om en ens släkt bott här i århundraden. Undantaget från denna regel är möjligtvis zigenar-slöddret som jag inte räknar som svenskar.

   • Andersonszkan

    Om jag inte kommer ihåg fel så ville SD minska invandringen med 90% i sin skuggbudget – är inte det att försöka stoppa massinvandringen?

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Jo så är det men jag tror inte tomtarna som kommenterat ovan har en susning om det.

   • majsan29

    Det var flera citat som ramlade ur lösa käftar i en veva, men särskilt den om att önska ”skottpengar på Reinfeldt”. Det är något som en politisk representant bara bör säga  inom en begränsad krets, långt från media. Varför det? För att ”folk” (inte alla uppenbarligen) förväntar sig det av folkvalda. Ett mer vårdat språk. Det är inte bara SDrepresentanter som åkt dit för att de tala/skrivit först och tänkt sedan.
    .

 • Mariah_Magdalena

  Japp, meningslöst att gapa och skrika på de som söker asyl här.
  Det leder ingenstans.
  Asylströmmen måste stoppas politiskt.

 • Calaverra

  Dags
  för SD att rensa partiet från anti-vita istället anser jag. Bort med
  Jimme Åkesson och alla andra i ledningen som aktivt medarbetar att vi
  svenskar ska bli minoritet i vårt eget land. Den enda skillnaden mellan
  anti-vita och respektabla konservativa är att de är osams om hur lång
  TID det ska ta innan vi blir minoritet och dör ut som folk. Så jag säger nej till fler hockeyramsor till JÅ och resten av sionistgänget. Det är dags att ersätta det gamla med det nya.
   

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Med din uppdattning kanske SvP skulle passa dig bättre. 

   • Calaverra

    Min uppfattning är att jag inte håller med om att vi vita ska dö ut.

 • YOTHI_TARZAN

  Först främst >>>> rensa ut alla sionizter i partiet

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Du får gärna förklara varför. 

   • Stig_Mattsson

     Därför att genom att slå sig i lag med judar för att bekämpa islam sätter man vargen till fåraherde. Det var genom en kampanj från ledande judar som Sverige 1975 beslutade att vi skulle vara ett mångkulturellt land.

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Nej, där har du helt fel. Det bestämdes redan på 60-talet – utan judars hjälp. 

     Jag väntar fortfarande på svar på min önskan om förklaring.

     • Stig_Mattsson

       Inte undra på att Sd är på väg åt helv…förlåt, Gehenna heter det i Israel…

      ”Den som inte kan sin historia är dömd att upprepa den”…

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Vad har Israel med SD:s uppstädning att göra?

     • Stig_Mattsson

       Israel har som bekant under lång tid i den svenska politiken varit det mest avskydda landet tillsammans med USA. I och med den muslimska invandringen ser Israel sin chans att förbättra sitt anseende, och de jobbar gärna på bred front oavsett om det är Svenska Kommittén mot antisemitism, Sd eller Euro Defence League. Om den israeliska flaggan kan ses i sammanhang där man vill ”befria” ett land från någonting, just nu islam, så finns det omåttligt med pengar att pumpa in och vi glömmer för en stund vilken ockupationsmakt de är och att de jobbar för att alla länder utom deras eget skall bli mångkulturella.

      Sd har svalt den sionistiska propagandan med hull och hår, och om en representant ens knystar om att kejsaren är naken så åker den ut med huvudet före.

      Capice?

     • Stig_Mattsson

       Jag hade en förklaring men den togs bort av moderatorn för sidan. Vad som var förkastligt i den har jag ingen aning om men uppenbarligen har Swecon lagt ut modereringen på antingen Sd eller Expo…

 • Andersonszkan

  Bra Jimmie, ska vi komma nånvart så gäller det att hålla ihop och idag finns det bara ett alternativ till 7 muslimr*vslickande partier – först tar vi och vinner kampen mot dom och sen börjar arbetet med att återskapa Sverige.

 • Stig_Mattsson

  Jimmie Åkesson är SvP:s bästa medlemsvärvare!

  • kirre

   Nazisterna i SvP sitter säkert och gnuggar händerna nu. Dom kan gott få ta över en hoper tokstollarna från SD, var och en med en egen agenda. 

   • Stig_Mattsson

     Ja, snart är det väl inte bara Ekeroth-bröderna som åker till Israel, utan det blir ett krav att alla som vill företräda Sd lovar att minst en gång under sin livstid vallfärda till Jerusalem och knäböja inför överrabbinen bärandes en kippa…

   • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

    Kan DU peka ut var i Svp:s partiprogram det stipuleras att man är ett ”nazistiskt parti”. Kom nu inte dragandes med vissa funktionärers ”nazistiska” förflutna a la Expo!

  • Storeberg

   SvP fick 600 röster i valet 2010. Må dom då 2014 kanske få 601? Din också eller?

   • Stig_Mattsson

     681, men med tanke på utrensningstakten och hur många som undrar vad sionisterna i ledningen egentligen pysslar lär det bli bra många fler 2014. Däremot lär det dröja många val, om någonsin, innan SvP blir en makt att räkna med inom den parlamentariska delen av politiken.

   • MartinA

    SvP är det enda etniskt nationalistiska partiet i sverige. Det är tråkigt att de är nationalsocialister, personligen avskyr jag socialism. Men tiggare kan icke välja.

   • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

    Rom byggdes inte på en dag. Även SD har en gång i tiden varit ett marginaliserat mikroparti. Är man etnonationalist finns i dag inget annat val än Svp enär ND beklagligt nog har imploderat.

 • Sverre

  Jaså, ni har flyttat hit nu från Fria Tider!? Det verkar nästan som om ni samordnar!

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   ???

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   ???

 • 530729

  Jag är med Jimmie hela vägen. Någon j*vla ordning måste det vara i ett parti!
  Jörgen

 • Storeberg

  Mycket bra

 • http://twitter.com/Travelman6 Niclas Skoog

  Sheriffen föredrar coca cola light före originalet. gör sympatisörerna det?

  • 530729

   Själv föredrar jag pepsi cola.
   Jörgen

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Liksom jag. 

   • NE_Mannen

    Mig åxå  ;-)

 • Susanne Lehmus

  Helt rätt anser jag, SD måste vinna fler röster och då har man inte råd med alla rubriker i tidningarna om olämpliga kommentarer etc från folkvalda. Man kan tycka vad man vill men vissa saker lämpar sig helt enkelt inte att säga rakt ut för då förlorar man direkt den där vilsne svenskens röst. Att sedan som någon påstå här att SD hjälper till att göra oss till minoritet är ju bara patetiskt, vad fan tror ni & vad förväntar ni er? Med mer mandat och makt KAN SD förändra men i dagsläget gäller det bara att vinna fler röster och det gör man verkligen inte genom att vråla ut fulord och vissa åsikter som skrämmer den vanlige svensson. Det finns mycket att säga om detta och jag tycker det är så synd det är så många som inte tänker längre än näsan räcker….. Vi vill alla rädda vårt land.

  • 530729

   Exakt, de radikalare personliga åsikter och känslor många av oss har, kan vi lufta här på SweCon (exponerat) istället.
   Jörgen

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Säger en företrädare mer brun om nyllet än någon annan! Susanne du är så jävla pinsam!

   • Susanne Lehmus

    Du kan gärna utveckla vad du menar, i ett mail till mig, att sitta och leta efter dina kommentarer är lite för tidskrävande. Nu blev jag uppmärksammad av folk om vad du skrivit.

    • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

      Bra du är värd allt skit du kan få!

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Du då Susanne som brukar kalla färgade för apor och dylikt ska du sitta här och leka dutkig?

   • Susanne Lehmus

     Roberth S****, alla dina lögner och ditt hat mot vissa personer i partiet som du dragit sedan flera år tillbaka, hur orkar du hålla på? Trodde du brydde dig om landet Sverige jag…

    • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

      Till skillnad från dig din falska kossa så gör jag det!

     • 530729

      Du är verkligen en otrevlig person. Du verkar inte må bra. Sök hjälp istället för att skriva hotelser och okväda andra människor här.
      Jörgen

     • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

       Jörgen du ska inte ens yttra dig!

 • antidotes

  Börjar inte SD bli lite väl mainstream??

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Börjar?

 • Muckar_du_va

  Själv tycker jag att det är helt rätt….städa upp så vi får kvalitet i partiet. Många ser ”oss” som ett oseriöst parti med många grodor i bagaget. Partiet får min röst 2014.

 • BockenBruse

  Jag har många gånger frågat vad är en rasist? Hur bedöms en person vara rasist är det enligt den statliga utredningen att alla Svenskar är rasister?

  Då en svart kan kalla en svensk för viting borde väl i rimlighetens namn en Svensk kunna kalla en svart för svarting? Eller?

  Det där med rasist är en märklig företelse i Sverige, Jimme Åkesson hur ser du på detta?

  Må satan ta sjuklövern
  den plolitiska flyktingen

 • Katten Kattsvans

   Föremål för personärende och uteslutning…Jojo de fraserna har man hört kvasidemokraterna uttala de senaste 5 åren

  Sd är bara ett blötparti i mängden 8-klövern

  Svp-2014

  • Pantarei59

   Egentligen är det systemet du är emot, liksom jag, ”sätt den värsta revolutionär på rysslands tron och han blir snart värre än tsaren själv”. Det citatet kommer alltid att vara sant. Det är inte människorna i politiken det är fel på utan det system de sitter i. Massor av pengar och fjärmade från vanligt folk med bara andra politiker att umgås med så kan det inte bli något annat än så här. Låt makten utgå från folket genom arbetsplatserna istället

 • http://twitter.com/Travelman6 Niclas Skoog

  De som är invandrarkritiska bör ta sin hand från Sverigedemokraterna. Först blev de socialkonservativa sedan lika milda i tonen mot invandrare som de flesta av dem en gång var i muf. 

 • Nemasproblemas

  Såvitt framgår så har Sd väl inte ändrat sitt partiprogram?
  Det är ingen tvekan om att Sd kommer att gå starkt framåt i nästa val.
  Och i sin desperation kommer slaskmedia att nagelfara varenda representant i sin iver att hitta något som kan ge stora rubriker.
  Det har redan gått ut en skrivelse där man vill ha namnen på de som kommer att ställa upp i valet.
  Det är alldeles riktigt att redan nu göra en översyn av Sd’s representanter. Nästa val kommer närmare och närmare…

 • svennejavisst

  Det finns 2 sidor av ett mynt..eftersom det kommer behövas ett stort antal som ska företräda lokalpolitiken framöver så borde SD börja NU att satsa på utbildning inom partiet om de ska hänga med framöver..
  Att kasta ut folk och låtsas att de inte finns är fel väg att gå.

  • Pantarei59

   men hälften av er har ju alllvarliga personliga problem när man skriver om andra som apor och ännu värre. Klart som tusan att det skadar en seriös debatt och ett seriöst arbete i invandringsfrågan. Skulle ALDRIG rösta på SD så länge jag läser vad som skrivs på bl a den här sidan. Här vill folk spy ur sig ett hat mot allt och alla som inte egentligen har med invandringspolitik att göra utan…något annat

   • svennejavisst

     Nu är du väl ute och seglar..Mitt inlägg handlar om att ta tag i problemena ,inte sopas under mattan…kunskap är makt.

  • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

   JAG var en av dem som hamnade på 2 :plats i  min kommun. Sorgligt, men SD var inte till stor hjälp precis, så jag avstod platsen. Hade SD:s företrädare stått UPP för oss i kommunerna hade det varit en annan sak, men tyvärr. Ska rösta SD 2014 men inte som representant för partiet, utan som en vanlig väljare. Skyller på att partiet ännu är ”ungt” men utan stöd ställer jag INTE upp nästa gång. Röstar ändå SD 2014, det enda parti vi nu har som som vill leda Sverige på rätt väg igen.
   Säger en totalt ostraffad kvinna utan register hos Polis/Säkerhetstjänst:-)

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Ett helt rätt beslut som inte innebär att man tänker ändra sin politik.
  Det finns tusentals mer eller mindre osynliga personer i landet som jobbar inom politiken, på bloggar och ideellt för att nå ut till det sovande svenska folket. Deras arbete får aldrig osynliggöras genom att ett ytterst fåtal representanter skriver och säger olämpliga saker. Ingen kan väl antyda att ord som ”skjuta statsministern”, ”gräva ned Billström” eller ”dränka alla somalier” är särskilt begåvade?
  Möjligen kommer SD förlora ett ental representanter och väljare som hellre går till SvP eller liknande partier, men jag tror samtidigt att partiet kan vinna desto fler.
  Bara i min bekantskapskrets har jag flertalet personer (främst moderater) som balanserar på gränsen till att rösta på SD och de kan eller kommer förmodligen att ta klivet över till rätt sida när avarterna rensas bort.
  Tänk också vilken härlig press Åkesson nu sätter på 7-klövern. Hur ska exempelvis Sjöstedt behandla Pajala kommunisten Simon Fors efter detta? Han har som bekant en förkärlek för att skriva osmakliga texter på twitter.
  Sedan är givetvis ordet ”rasistisk” ett vågspel när vi vet att varje litet kritiskt ord mot pågående politik benämns med ordet, men jag är övertygad om att SD:s tusentals sakliga och begåvade representanter vet hur de ska balansera detta, vilket tyvärr ett ytterst litet fåtal inte har klarat.

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Vinna? Hur kan de vinna om inga sitter på stolarna ute i landet? Dahhh

 • Calaverra

  Varför är det ingen som frågar varför Åkesson är anti-vit? 

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Han kan ju börja att städa uppifrån. Med alla antisvenskar.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Pinsamt när det sitter kvar dömda brottslingar i partiet. Åkesson borde skämmas!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  I andra partier finns det företrädare som:Vill
  skjuta Reinfeldt, Döda politiker i andra partier, har åkt dit för olika
  typer av brottslighet osv osv osv. Men dessa sitter ofta kvar i sina
  respektive partier. Varför då frågar jag mig? Jo för de har trots sina
  ibland idiotiska uttalanden sitt parti bakom sig och blir förlåtna. Ska
  en politiker inte bli förlåten i SD? Ska SD bestå av robotar som aldrig
  vågar säga något? Varför låter SD media och särskilt Expo sätta agendan?
  Är det röstmaximering som gäller nu eller? Så det kan bli 10% i
  riksdagen? Övriga landet då? De som slet och kämpade för era 60 000 i
  månaden hur mycket är dessa människor värda idag?Vad
  än värre är att nu kan media styra allt! Så fort media anser att någon i
  SD sagt något opassande så kan man ställa frågan till Åkesson: Sa du
  inte att ni rensat ut såna här i partiet. Det är en lose/lose situation!

 • Steenson

   http://www.folkbladet.se/opinion/ledare/default.aspx?articleid=6187712