Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Täppas stängs av efter utspel mot Viilks


PATETISKT STRAFF Som vi skrev om häromdagen skrev både Lars GW och überkommunisten Täppas Fogelberg nedsättande artiklar om konstnären Lars Vilks. Värst var Täppas.

Täppas ville bland annat se islamisternas slakt av Vilks upplagt på ett videoklipp på Youtube, genom att formulera sig så här: ”Dra in polisbevakningen och lägg ut stormningen av Lars Vilks hus på Youtube – se det som ett konstprojekt”. Täppas har även tröttnat på att betala för Lars Vilks polisskydd, skrev han på SVT Debatt. Nu har Täppas fått sitt straff ”hårda” av SVT – en veckas avstängning från radion. Patetiskt.

Medan SVT-profilen Bosse Hansson fick avstängning hela säsongen från pressläktaren för ordet ”svarting” som han sa i sin ensamhet som råkade höras i radion, och kommentatorn Mats Strandberg som inte ens hade med detta att göra, blev även han avstängd. Och när tennisprofilen Gunnarsson nämnde de 27 000 somalier som skulle komma och kosta pengar, men regeringen har inte råd att lägga några pengar på tennisturneringar i Sverige, så ville alla hänga honom.

Men DDR-SVT nöjer sig med att stänga av Täppas en hel vecka – WOW. Täppas har försökt med argumentet att det bara var ironi efter stormen mot honom. Taqyyia säger vi.

Täppas Fogelbergs röst kommer alltså, skönt nog. inte kunna höras i Sveriges Radio nästa vecka. I det möte med bland annat Susanne Helsing, kanalchef på SR Västernorrland, som hölls med profilen i dag bestämdes det att han stängs av.

– Jag fick behålla jobbet, men de tyckte inte att jag skulle få sända nästa vecka, för då skulle programmet bara handla om mig och den här debatten. Men det är klart det känns som en bestraffning, säger pajasen och flåsar.

Ja, vad trodde han, att han skulle få diplom? Diplomerad pajas för hatbrott mot yttrandefriheten. Jo det vore något det. Täppas påstod också att Vilks är ”mer narcissist än påven är katolik”. Täppas anser även att SVT:s beslut liknar gamla DDR-fasoner trots att han var rädd att få sparken, ett uttalande som mer patetiskt än något annat i sammanhanget. Att han inte bötfälldes efter åtal är mer uppseendeväckande.

Märk väl hans röda kommuniststjärna i huvudbonaden på bilden.

Relaterat
Lars Vilks täpper till Täppas och GW

AB, AB, DN

 • Saxtorparen

   – Shit happens, sa den blinde till den döve.

 • mickke

  Härligt att bli av med täppaskräket!

  • 585961

    Skulle varit en längre tid bara

 • Andersonszkan

  Tyvärr är detta inget som jag kommer att uppleva positivt eftersom jag aldrig lyssnar på Pravdaradion – men visst är det patetiskt att i svensk DDR-media så renderar uppmaning till mord en veckas semester.

  • farsartat

   Samma här. Slutade i princip att lyssna på Sveriges radio nån gång på 80-talet.

   • Andersonszkan

    Samma här – kommer man åkande från Tyskland, Danmark eller Norge in i Sverige så är det som att hamna på bakgården till det leda helvetet eller DDR på 70-talet. Ingen bra musikkanal som kan hålla en pigg när man tuggar mil utan bara en massa meningslöst dravel på P1, P, och P3 – och här och var kan man lyckas få in någon lokalradiostation med lite livsglädje.

 • mickke

  emailadress till aset?

  • Susanne Lehmus

    På twitter:
   @Tappson

   På bloggen http://www.tappas.se/bloggen/ finner man mailadressen:
   tappas@tappas.se

   Jag älskar Google….

   • Andersonszkan

    tappas_tappad@farstun&se vad det blev!

 • farsartat

  Fy f*n när vi blir tvugna att pröjsa avgiften för ”public service” via skattsedeln. Betala för sjuka individer som Knäppas Fågelskit.

 • olaholm

  Det är bra att alla dessa svin visar sig nu så att alla vet vilka som skall rensas ut senare!

  • Highlandercowboy

   Ja jäklar vad jag längtar till valet 2014

   • 530729

    ”-Och nu över till Sverigedemokraternas valvaka där segerrusiga glada människor jublar åt att partiet fick hela 51%! Vi ska försöka tränga oss fram och se om vi kan få en intervju med Sveriges blivande statsminister Jimmie Åkesson…”
    Jörgen

    • Andersonszkan

     Ja, man kan ju dagdrömma :)

 • 530729

  Fick idag i min brevlåda en påkostad annonstidning som heter Västerås Xtra, där omslaget pryds av en idolbild på Täppas där han poserar framför en vacker affisch med fjällmotiv. Inuti tidningen en hyllningsintervju och ännu en helsidesbild. Han ska tydligen vara huvudtalare på något som heter Seniordagen. Rubriken på intervjun är ‘Frihet är att vara chef över sitt eget liv.’ Täppas säger som slutkläm på intervjun: ‘-Jag är idag en levnadsglad människa och vill gärna sprida mitt budskap vidare, att livet är helt underbart.’
  Täppas, har Vilks samma frihet i livet som du? Unnar du inte Vilks också att vara chef över sitt eget liv? Tror du att Vilks liv är underbart med ständigt mordhot över sig och livvakter som skyddar honom ifrån galna muslimer?
  Jörgen

 • PETER NYMAN

  Ja ett försöka bedra lyssnare med att ledningen och Expo ansåg att det var ett försnabbt av demokrtatiserings process Det måste gå långsammare för att folket inte skall märka det,vi använder SD som advokaterna så får vi ändrat lagarna med hänsyn till politisk åsikt.

 • j_london

  SMR (Sveriges Muslim Radio) med sin DDR-inspirerade mentalitet och förljugna och kommunistiska vänsterpropaganda… stänger alltså av den begåvningshandikappade marxisten och Sverige-fientlige maoisten Täppas Fogelberg under en hel vecka.

  Det var verkligen en markering som heter duga.

  Täppas Fogelberg kan vara innerligt glad för att det inte är jag bestämmer… vilket även dom på SMR kan vara… Man kan helt enkelt skratta sig lyckliga!

  • 530729

   Nu gissar jag bara… men han får antagligen lön under hela den långa tiden han är avstängd. Och ett fett arvode för sitt framträdande i Västerås nästa lördag… Täppas trallar och är glad som en fågel! Och inte behöver han några livvakter heller, det är ju inte någon muslim han var ‘ironisk’ emot.
   Jörgen

   • j_london

     :-(

   • Pantertanten

    Klart han har full lön.

 • Perolof

  Den bisarre blindgångaren TF fick antagligen en rejäl straffrabatt p g a sitt handikapp och för sina vänsterfascistiska åsikters skull, som utan tvekan i det sistnämnda fallet tilltalar vänsterfolket. Bryter man mot villkoren för anställning i ett public service-företag genom att uppmuntra till mord på en kulturpersonlighet med andra åsikter än man själv har, skall man alldeles självklart avskedas.

  • Pantertanten

   Jag vet inte om han uppmuntrade till mord, men det var illa nog det han uppmuntrade till. Stormning av Vilks bostad!

   • RobertSt2

    Som redan har stormats en gång…

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Täppas, sicken inavlad idiot. SVT/SR är ett vidrigt företag som behöver nyordning.

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Jag betalar hellre Lars Vilks beskydd än uppehället för 1 miljon importerade parasiter, brottslingar, våldtäktsmän, pyromaner. Dessa idiotiska, indoktrinerade fjollar som hotar alla samhällen i västvärlden samt världsfreden!!
  Ska inte alla naiva svenskar snart börja reagera när det duggar tätt med varsel, ekonomin blir sämre och fråga sig: Har vi råd att fylla landet med lycksökare från jordens alla hörn??

  • Pantertanten

   Lars Vilks hade inte behövt beskydd om vi inte importerat denna miljon som du nämner.

   • RobertSt2

    Mjae… Jag undrar jag. Döds-fatwan utfärdades väl i ett muslimskt land om jag inte tar fel?
    (al-Quaida i Irak)

 • MrLeffe

  Efter
  att ha lyssnat på Ring P1 till och från sedan fem år tillbaka kan man
  ganska lätt ställa en diagnos på att Täppas lider av någon form av
  psykisk störning, eller sjukdom.

  Det sorgliga är att han tillåts sprida sina ytterst tvivelaktiga
  åsikter och resonemang i statlig media som vi, skattebetalare ska stå
  för.
  Ibland är det rena hot och förtal från Täppas som förekommer.

  Täppas tillåts alltså bete sig hur som helst. Nästan så det blir
  komiskt.

  Som artikeln beskriver skulle detta vara helt omöjligt för Täppas om han skulle ha sina sympatier åt ett annat håll.

  Täppas bör genomgå en psykisk undersökning och ta ledigt ett par veckor.
  Kanske kan Sveriges Radio bjuda honom på en resa till Kuba eller Kambodja.
  Där kan Täppas dricka te och skriva ännu flera hotfulla krönikor, som statlig media sedermera gladeligen publicerar. Täppas själv sitter därmed säker flera hundra mil hemifrån och behöver inte bemöta dom han hotar och förtalar.
  Precis som när han sänder radio alltså…
   

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Var precis som jag befarade. Dessa kommunister på PK redaktionerna håller varandra bakom ryggen. Kommer aldrig att bli någon ordning förrän alla kommunisterna försvinner.
  Avstängd en vecka. Hela DDR-SR gör sig till löjliga pajasar. Nu vet man efter detta att är man kommunist gäller inte samma regler som för andra.

 • Nohjarntvatt

  Ring P1 har en ansvarig utgivare: Ylva M. Andersson.

 • Dyster Sanning

  Täppas är ett vidrig jävla kommunistiskt svin hur fan kan man gilla detta http://www.youtube.com/watch?v=3DclET7lOkg eller detta http://www.youtube.com/watch?v=Geu0R4xGAi4

 • MN10

  En veckas avstängning var 100 år för kort, minst.

 • Johan Rydberg

  Täppas är en knappskalle men tala inte om honom som synskadad. För fyra ar sedan i en Stockholmsförort sag jag en blind kvinna med sin lilla tös som glatt skuttade tillsammans med henne och jag blev sa fruktansvärt, fruktansvärt ledsen och bedrövad sa att hjärtat brast i tusen bitar.

 • humanalltoohuman

  Det kallas PK-narcissism!Varje morgon när Täppas går upp, så ställer han sig framför PK-spegeln och frågar: ”-Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som godast i världen är?” Och då svarar spegeln: ”- Det är du Täppas”. ”-Tänkte väl det”, säger då Täppas tillbaka.När Täppas fått bekräftat att han är världens godaste man, går han glad i hågen ut till den väntande taxin som sedan snabbt tar honom till radiohuset. Väl där sätter den gode Täppas och hans likaledes goda radiokamrater igång med sitt godhetsarbete, som består i att intensivt hata de ”onda” krafterna – de som tycker Sverige är värt att bevara och försvara.

 • myrornaskrig

  En veckas semester som ”straff” för dödshets mot demokratihjälte!? 
  SR och SVT är folk, lands och demokratiförrädare och bör behandlas därefter.

 • cazzie123

  lite av Täppas beundrarpost http://www.youtube.com/watch?v=eq-hFCJpH38

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  En RIKTIG tomte är han och inget annat! Patetisk liten människa…

  • snuffid

    En pajas som släppts fram av medlidande. Det är synd att en del aldrig har vett att sluta av egen fri vilja. Täppas lär väl få kastas ut med ”diskvattnet”.

 • Sweetasplumpie

  Med denna ”hårda” bestraffning lär ju verkligen Täppas lärt sej ette och annat…..

  Parodi är ordet som jag tänker på

  Jämför gärna med Bosse Hansson och den faktiskt oskyldige  Mats Strandberg.

 • ledsenfarmor

  Det blir nog en liten semestertripp för Täppas, som SVT står för, med mina licenspengar. Skulle inte förvåna mig.

  • 585961

    Vi slutar betala licensen, sandlopporna får väl betala  av sina bidragspengar så blir det inte dubbelt för oss

 • Stuhre

  Sveriges Radio har liksom Nobelpriset urartat!

 • biran

  Någon som tvivlar vilkas budskap SR och SVT bär fram. Denna patetiska bestraffning är en snorloska i ansiktet på alla demokratiskt sinnade människor.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Sluta betala licens , och denna kommunist ska inte vara på SR.