Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslimer mot yttrandefriheten i Danmark den 7 oktober


ISLAM  Muslimsk demonstration i Köpenhamn den 7 oktober . 

Yttrandefrihet och hädelse var ämnet när 2 000 muslimer samlades framför den amerikanska ambassaden i Köpenhamn, sedan en amerikansk ambassadör redan blivit dödad som en reaktion för filmen ”Innocence of Muslims”.

 • http://www.facebook.com/people/Johnny-Larsson/100000534507754 Johnny Larsson

  Muslimer är fascister, Radera dem från jorden.

 • antidotes

  Ursäkta men hörde jag rätt?? 0:40 in i videon står det där islamska inavlet pch gapar om ”ocivlicerad”. Look who’s talking! Är det nåt som muslimer är så är det väl ocivlicerade – så det kom från rätt käft! Det enda dom gör är att bevisa att SD har rätt! Tack!

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Res för helvete hem till de länder ni kommer från och lev de liv ni önskar.
  Här i Europa är vi vana vid en annan samhällssyn än i era ökenländer.

  Varje dag skådar vi det nya Europa där dessa individer ställer allt högre krav och i svenska talarstolar står patetiska svenska politiker och nekar till att Europa islamiseras.

 • antidotes

  Dom pratar om att man inte ska döda si och så många osv men själva drar dom sig inte för att döda sina egna barn. Sjuka j-vlar det där!!

  • svenska12

    och kvinligt kön, glöm inte det!!!!! Det är en avskyvärd religon…

 • Dyster Sanning

  Tycker de borde åka tillbaka till öknen här de har ingen annanstans att göra.

 • Oberst

  Res tillbaka till Iran!

 • Skattkistan

  ” Vi är för yttrandefriheten” men inte om ni säger negativa saker om Islam!!!!!!
  Jaha, och vad är då yttrandefrihet? Frihet att säga sin mening?JA. Frihet att döda någon som sagt sin mening om Islam? NEJ. Alla märker ju vad vissa menar med yttrandefrihet. Det är ju inte bara  islamister som förvägrar oss den rätten, utan i stort sett hela samhället. Till och med fackföreningarna har infört förbud mot vissa åsikter.

  • antidotes

   Huvet på spiken!

 • pica_pica

  Nog är det en paradox att hylla yttrandefriheten med att kräva inskränkningar. Mig veterligt har det aldrig hänt tidigare i något land (som har yttrandefrihet och demokrati). Dessa grottmänniskor tar sig också rättigheten att säga att annars hotas världsfreden? Passar det inte finns det 57 länder att bege sig till. Tydligen är yttrandefrihet/demokrati inte kompatibelt med islam.

 • http://twitter.com/detinUretsehcna Prawitz OBERG

  Specialregler som vanligt för muslimer. Vore det inte bättre om ni flyttade hem till arabien?

  Eftrsom ni muslimer vill ha specialregler för er grupp är ni inte demokrater då ni inte anser att alla ska vara lika inför lagen. Eller ska vi kristna anpassa oss till ert snusk?

  • 585961

   Varför ska muslimer ha rätt till specialmat , specialslaktat , allt möjligt special, kommer man till ett annat land får man ta det som det är och anpassa sig, vill man inte ha maten  som som vi svenskar äter får man väl betala själv vad specialmat kostar eller återvända till grottan igen eller vara hungrig, vi svenskar ska inte anpassa oss  efter dessa kroknäsor och sandloppor , undrar hur det skulle låta om vi kom till Irak eller Iran eller Afganistan  och  bara ville ha svensk mat på deras bekostnad, dessa muslimer är ett förbannat otäckt lättkränkt folk som inbillar sig att dom kan komma till ett annat land och bestämma dom ska ut ur landet ju fortare ju bättre, SD 2014

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Inavlade hjärntvättade muslimer tillför ingen något förutom  ilska och avsky gentemot hela den muslimske befolkningen i världen!
  Vad mer kan man begära av dessa berikare som vill ha en egen tideräkning? 1100 talet är ungefär där någonstans som utvecklingen stannade för dom.

  • svenska12

    Tror det var på 600-talet islam kom till världen, och sen dess har dom inte utvecklas mycket…..

   • antidotes

    Det var väl då nån påtänd j-vel satte sig ner för att dikta ihop sk-ten!

    • svenska12

      Jag förstår ditt rabiat, för muslimer,det  håller jag med dig om .
     Jag själv är dyslexiter, har svårt att uttrycka mej i skrift ( inte muntligt  : )) ) Men jag måste säga att tycker inte om hur du uttryckt vad du ville påvisa.
     Jag är egentligen ingen som kan korrektera någon, men det känns så onödigt att skriva som du skrev. Bättre skriva med fakta.
     Antar du kommer att ta illa upp, men det är din  rätt att tycka så, likasom jag har rätt att tycka vad vad jag vill. Inget illa ment.

     Svara

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Man bör nog snart införa summarisk avskjutning av islamister och annat löst folk som förpestar de nordiska länderna.

  Det är alldeles för dyrt att re-exportera dem.

 • biran

  Jag vill att 7-klöver politikerna och slaskmedia förklarar fördelen med import av zoomalier, araber och zigenare. Hur jag än försöker hitta någon fördel så hittar jag bara nackdelar.

 • PETER NYMAN

  Inte ett AFA liknande överfall från antiislamisterna.Stackars Expo.

 • antidotes

  Tragikomiska individer det där. Tragiskt att det kan bli så fel på en människa – samtidigt som det mellan varven kan vara ganska så komiskt att se hur dom beter sig. Gränsen mellan komedi och verklighet är hårfin!