Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Islamsk politik om judarna


POLITISK SLAM  Ett av de största exemplen på etisk dualism i islam är judarna. Mekkakoranen är fylld med berättelser om Moses, Noa, Adam, och andra judiska figurer. Den tidiga koranen är mycket judisk.

Uppfattningen om judarna ändras däremot helt i Medina. Varje vers, historia och hadith är negativ och anti-judisk. Trilogin ägnar en stor del material till judarna. Trilogin av Medina är till och med ännu mer negativ om judarna än Hitlers Mein Kampf. Det som utgör den största skillnaden mellan Mein Kampf och trilogin är att Hitler inte skrev en detaljerande första sektion i Mein Kampf om hur mycket han beundrade judarna. Större bilder nedan.

Det finns en motsägelse om hur Koranen behandlar judarna i Mekka och hur de behandlas i Medina. På grund av dualistiskt resonemang, båda attityderna om judarna är sanna, samtidigt.

Mer info på politicalislam

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Denna ”hittepåreligion” är ett sammelsurium av arabisk mångudadyrkan kryddat med stölder från judarnas Torah (vårat Gamla Testament). För övrigt hävdar vissa forskare att karavanplundraren och massmördaren Mohammed troligtvis led av grov epilepsi.

 • antidotes

  Moses, Noa, Adam, och andra judiska figurer släppte inte till i koevfabriken, därför är mussarna sura!

 • Saxtorparen

  Den som har förmånen att leva i vår civiliserade del av världen bör inte läsa dylikt skräp som koranen såvida personen inte önskar sig en medeltida framtid.

  • Storeberg

    Jag är av motsatt uppfattning. Vi ska läsa koranen eftersom det ger en förklaring till varför en massa saker är som dom är när det gäller den muslimska världen. Har man kunskapen så kan man handla rationellt. Vet man inget famlar man i blindo.

   • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

    Räcker med att läsa detta. http://skafferigodis.blogspot.se/

    • Pantertanten

     Mycket intressant och mycket att läsa och ta in.

 • MartinA

  Ni skulle kunna pusha litet för Bill Warner tycker jag.
  EDIT:
  Aha! Ser nu länken. Ursäkta. Bill Warners kortversioner av de olika islamiska källskrifterna är gissningsvis extremt läsvärda och användbara.

 • Andersonszkan

  En utdragen skilsmässa som kommer att leda till tredje världskriget!

 • http://twitter.com/detinUretsehcna Prawitz OBERG

  Den antijudiska propagandan i arabvärlden har likheter med hetsen i 1930-talets Nazityskland. Om detta tiger politiker och intellektuella i västvärlden. De vill inte bli anklagade för islamofobi.