Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Islamisterna Hizb ut-Tahirs konferens utkastad från Best Western Hotell i Bromma


MYCKET GLÄDJANDE  Söndagen den 14 oktober skulle den islamistiska extremgruppen Hizb ut-Tahir hållit en konferens på Best Western Hotell i Bromma, och allt var bokat, klappat och klart. Detta skrev vi om här. Men nu kan SweCon meddela Er att de nu har blivit utkastade.

Deras huvudkonferens ska hållas i Köpenhamn, Danmark, där de är etablerade. Men tack vare en vaken person, som vill vara anonym, har vi erhållit mail-korrespondensen mellan tipsaren och Best Western Hotell i Bromma, där Hizb ut-Tahir skulle haft sin konferens. Den mail-korrespondensen, som SweCon tror är ensamma om att avslöja, som kan ses i sin helhet längre ned. Hizb ut-Tahirs hemsida om konferenserna kan ses här.

Hizb ut-Tahir skriver:

Kan Kalifatet överleva hot om krig och sanktioner? Hur kommer en islamisk stat klara sig i en värld dominerad av västerländska stormakter och deras intressen? Kan den islamiska samhällsmodellen lösa konkreta problem som fattigdom, arbetslöshet och korruption? Dessa är några av de frågor konferensen kommer att ta upp.”

Mailkorrespondensen i sin helhet nedan, där vi svartpixlat tipsaren.
Klicka på översta bilden för att se full storlek, för musen över bilden och använd sedan högerpilen till nästa bild, och nästa osv.

Relaterat
Hizb ut-Tahrir på protestmarsch i Rinkeby
Hizb ut-Tahrir demonstrerar vid USA:s ambassad i Köpenhamn
Vad var det vi sa – Islamparti breder ut sig i Sverige

 • jonte66

   Med sådana här avslöjanden kan ni på sikt konkurrera med sidor som fria tider och avpixlat. Keep it up!

 • Bobben79

  Så skall en slipsten dras. Se till att ha korrekt information och sprid den till de som kan dra nytta av den.

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  HURRA:-) Godnatt goda nyheter

 • pica_pica

  Applåder och hyllningar till tipsaren! Så ska en slipsten dras. Företagen kan tvingas välja vilka kunder de vill ha. Ingen vettig konferensbokare hade valt deras hotell om de inte hade slängt ut dem.

 • antikomunisten

  Som jag sagt tidigare.Schweden Confidential blir battre och battre.Ni gor ett 
  STORARTA JOBB.

 • mike ohlson

  Expo eller något parti i sjuklövern ordnar nog plats åt dem, på något ställe vi *inte* kommer att känna till. Inte så bra att driva dem under jorden, men som sagt, hotellkedjan har rätt att välja och ta ställning. Waberi utnyttjar säkert sin ställning att att sätta hotellkedjan i konkurs genom någon påhittad sak, vi har sett det förr, vi kommer att få se det igen. 

  Odemokratin sprider sig mer och mer öppet eftersom invånarna i Sverige inte fattar att vi faktiskt mer eller mindre befinner oss i ett öppet krig, snart återstår det inget annat än rent våld, staten har gjort det mesta möjliga för att avväpna befolkningen, låta islamister bestämma i försvaret samt att ta bort de får skyddande lagar vi hade mot medborgarna (Ådalstraktatet).

  - Numer är det tillåtet att sätta in ”svensk” militär mot civila, vi har till och med en specialutbildad bataljon på femtusen man som är avsedd för just det, men det är fortfarande inte särskilt många som bryr sig eller reagerar mot eller på det. Vi är ett fåtal som försöker väcka upp de som föredrar att titta på sport eller modemagasin, verkligheten är för besvärande och jobbig att de hellre blundar.

  • Lucidor

   Jag är nyfiken på det där du skrev om en bataljon som ska kunna sättas in mot civila. Har inte hängt med i alla delar av försvarsdebatten på sistone.

   • mike ohlson

    http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.577010-hemvarnsovning-far-hard-kritik vilket är en direkt följd av http://www.folkpartiet.se/ImageVault/Images/id_14073/scope_0/ImageVaultHandler.aspx som förutsatte att Ådalstraktatet avskaffades – Av någon märklig anledning är artiklarna ”försvunna” från DN och AB, har inte kollat SvD eller fjantpressen än, men det var i alla fall något i stil med ”Här övar svensk militär för insatser mot svensk civilbefolkning” – Så var det en bild på någon norrlandsbataljon. Jag vet att jag har artiklarna nersparade någonstans på servern, den innehåller 10Tb dokument, så det tar en stund för mitt program att leta efter artiklarna, jag är en hamster på att spara av eftersom jag vet att historien alltid upprepar sig med små variationer. Sverige idag är som Tyskland 1933/34 – Det ät inte långt kvar till totalitär diktatur och 1938/39.

    • Lucidor

     Tack f uppdateringen!

  • Prellen

   Om det du skriver om en bataljonen som kan sättas in mot civla stämmer så är jag mycket förvånad över att man inte använder den för att skydd rikets säkerhet.

   • mike ohlson

    Jag föreslår att du gör som jag, försöker hitta artiklarna, jag på min server och du kanske på nätet – Det du kallar ”Rikets säkerhet” är för länge sedan avskaffat, det heter ”De rikas säkerhet” och ”Multikultis befästande”. Syftet med övningen vintersol var att att sätta in Svensk militär mot Svensk civilbefolkning *ifall att* de samlas och protesterar som de gjorde i Ådalen 1931 – Då infördes en lag om att militär inte fick användas MOT Svensk befolkning, den lagen avskaffades ganska omgående efter turbanskallens intåg i riksdagen med hjälp av sin allians, i smyg också, för det visste du väl inte heller? Trots att det var en lag från vår grundlagskonstitution som egentligen kräver en folkomröstning i två omgångar, så försvann den i smyg, precis som resten av de lagar som skyddar Svenska medborgare mot regeringens övergrepp.

    • antikomunisten

     Tack for vardefulla upplysningar.Detta maste fa storre
     spridning.Jag bidrar till spridningen efter basta formaga.

    • Prellen

     Ja jag vet att den infördes efter Ådalen, men jag viste inte att den tagits bort. Vad jag tycker är märkligt men inte förvånande är att de i såfall inte används för att bevaka järnvägarna så de inte utsätts för koppartjuvarnas sabotage, att de inte sätts in när brandkåren rycker ut i de mångkulturella förorterna. Jag har föreslagit detta för en riksdagsman men han sa då att vi riskerar få ett militärsammhälle. Det har vi tydligen redan. Men det är väl så att de ska sättas in när vi här tröttnar på packet.

     • mike ohlson

      Det är nog svårt att sätta in dem mot de som de skall försvara om Svensken blir arg, huga huga, DET går ju inte, det blir ju et(n)iska problem då :-)

  • antikomunisten

   Tack for upplysningen.Det visste jag inte.Det har lange pekat at att militaren
   prepareas for att kunna sattas in mot den egna befolkningen i handelse av
   motstand mot det pagaende vanvettet.Araber ar numera ocksa i den svenska
   militaren och man annonserar oppet efter flera och dom skjuter ju gjarna pa
   svenskar.Det vore ju svarare att beordra svenska militarer att skjuta pa andra
   svenskar.

   • mike ohlson

    Ja, vi har också numer en lag som säger att utlänningar *får* vara ÖB i Sverige *trots* sina extrema åsikter angående demokrati, politik och religion, antar att det bäddar för den extrema islamisten Waberi som sitter i försvarsutskottet. Under 80 och 90-talet skulle ju försvaret ”rensas” på extremister, dvs, alla med nationella eller högeråsikter åkte ut på löpande band. Idag tar vi in dem i form av extremister från MENA istället. Och man annonserar mer eller mindre öppet efter folk som är villiga att skjuta på sina egna ”i händelse av”, insatskompanier, är precis vad de säger, eller på rent europeiskt  arabspråk – ”Die Ensatzgruppen” – Sök på nätet –  Speciella insatsgrupper mot den egna befolkningen och oliktänkande. Här är en annons om rekrytering till just sådana förband i Sverige: http://2komp.se/rekrytering/ 

    • antikomunisten

     Tack.Det ar noterat och kommer att skickas vidare.Det ar den
     har sortens upplysningar som maste ut till allmanheten.

     Den 10 oktober 2012 04:36 skrev Disqus :

 • MakingBacon

  Bra gjort Best western i Bromma att inte vika ner sig. Där skall jag bo när jag besöker Stockholm.

  Jag lyfter på hatten för den anonyme tipsaren som mailade hotellet.En riktig svensk. Det kanske finns en strimma hopp i alla fall.

 • Grimhild

  Heder åt Best Western :)

 • Farjag_Intelov

  IIIIIIInternet! FUCK YEAH! Info is-the only way YEAH! FUCK YEAH!

 • misool

  Nästa konferens borde handla om Kalifatets överlevnadschanser i en värld med internet. You’re screewed!

 • BockenBruse

  Trevlig läsning ser ett litet ljus i Svensk tunneln.

  Må satan ta sjuklövern
  den politiska flyktingen

 • tokeskil

  Tur att det inte var Ziggisar då hade skadeståndspengar redan utbetalts ut.

 • trastensuger

  Mycket bra jobbat!!!

 • Lucidor

  En välbehövlig ljuspunkt i det korrekta mörkret!

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Heder åt en sådan hotelldirektör. Inte många skulle våga idag. Detta måste premieras.

  • Oxis

   Om Ekot (Morgon, middag, kvälls-) får tag i det här och tar upp det med panel och allt kan nyheten möjligen också spridas till vidare kretsar. Då skulle allmänheten mer kunna bli varse den pågående faran av islamisering av samhället och godkännandet av detta från våra myndigheter.  Skulle också vara intressant att se hur Ekots journalister vinklar en sådan här historia och vilka de kallar in till debatt.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Ett tack till tipsaren vore på sin plats och ett lika stort tack till hotelldirektionen.

 • geeezen

  YEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!

  FY F*N vad glad jag blir!!!

  Äntligen någon som fått huvudet rätt påskruvat!
  :-)

  Åsså litta pursvensk musik på det, bättre start på dagen kan man inte få

  http://www.youtube.com/watch?v=BUnUc6EMFIU

 • Sven Olsen – (argdansk)

  En travesti på ett känt underhållningsprogram:

  SÅ SKA DE LÅTA!!

  Strongt at Best Western klart visar att de inte stödjer sådana organisationer – det kommer självklart bli tidningsrubriker från PK- idiotin, men de har redan förlorat slaget.

  Tummen UPP för Lasse Ahlblom Lehtiheimo!

  Och hatten av för tipsaren som såg till att detta stoppades!

 • Emse1

  Hoppas det var många fler än jag som tillskrev Best Western , i god ton, och ifrågasatte om de visste vad de hyrt ut till för klientel och att det gjorde sitt till !

  Bella Center  svarade på mitt ifrågasättande följande :

  ”Kære  X,
  Idet jeg henviser til din mail jf. nedenstående gør vi dig venligst opmærksom
  på,at Hizb-ut-tahrir er en lovlig organisation i Danmark og i den
  forbindelse tilkommer det ikke Bella Center at drage politiske beslutninger hvorfor vi behandler Hizb-ut-tahrir som alle andre kunder…”

 • biran

  Nästa gång jag tar in på hotell så blir det på Best Western.

 • Simpson1

   Håller med Best Western är nya valet lätt.

  • Kullen

    Detta är fortfarande Sverige, det kunde vara så att dom är mer rädda för eventuell skadegörelse vid demonstration än vilka deras gäster är…

   • Rolexus

    Nu slipper de i alla fall att olika muslimska grupperingar slänger bomber i foajen. Fast kanske inte? Håhå, jaja…

 • svartamalin

  Information om denna extremistiska islam konferens och dess organisation skall givetvis all media och i TV sofforna diskuteras! Eller skall detta också undanhållas allmänheten i vanlig ordning? Vore det en svensk gruppering till höger om kommunisterna så hade drevet rasat i alla medier!!

  • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

   Helt rätt. Detta skall PK medierna ta upp men i vanlig ordning kommer de att hålla islamisterna bakom ryggen. Hoppas innerligt att jag kommer att ha fel här men så som det rapporterats tidigare har jag mina farhågor.

 • Rednecknick

  All heder åt Best Western.

 • Suecote

  Civilkurage! People power! En enskild medborgare tar initiative när politkerna som vanligt sticker huvudet i sanden! Heder åt denne svensk!

 • antidotes

  Dom får slå sig ihop med den där uberdryga Hollywoodfrun som också blev utkastad från ett Stockholms-hotell! Haha!! I love it!!!

 • Andersonszkan

  Lysande journalistik av SweCon!

 • Tant_Stina

  Civilkurage när det är som bäst! Här finns bara vinnare: Uppgiftslämnaren, Best Western Hotell och SweCon, Tack alla!

  • Rolexus

   Helt perfekt! Raka rör och inget strul. Så ska slipstenar dras… hotelldirektören som statsminister!

 • Rolexus

  Hahaha, man blir glad!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Anonym? jag vet vem det var jag hehe

 • http://sqworl.com/gscvmo MENA:s problemas

  :) Fett jobbat! :D

 • El Cid

  Bra jobbat :) !

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Bra jobbat till dig som hade mailkontakten enligt ovan text.

  Mailade även dom men fick inget svar tillbaka tyvärr.
  Förmodar att den stackars ansvarige  hade inkorgen full :D

  • TraderT

   Jag skickade även ett mail och och hänvisade till ungefär samma källor som anges i inledningen på artikeln. Fick ett vänligt svar att ledningen för hotellet skulle ta beslut i måndags, så vi var nog en hel del som skickade mail och uppmärksammade hotelledningen om det här mötet.

 • antidotes

  Respect!!

 • antidotes

  Finns ett namn som fortfarande väger väldigt tungt i hotellbranchen! Det börjar på H som i Hotel och HaHaHaHaaaaaaaaaa!!!

 • helsvenne

  Nu blev jag glad! :)

 • http://www.facebook.com/people/Johnny-Larsson/100000534507754 Johnny Larsson

  klockrent, Ner med Muslim fascismen!

 • tokeskil

  Snart knackar väl DO på dörren . PS en ziggis har lärt dom tricket om skadestånd .

 • Keith Brockner

  Moget och ansvarsfullt beslut av hotelldirektören.