Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rånad misshandlad och fick grön vätska kastad på sig


En man har blivit rånad och nedslagen av två gärningsmän på ett kafé i Sundbyberg. Mannen blev misshandlad med basebollträn och fick en slags vätska kastad på sig.

Någonting illaluktande kastades även in i kaféet och räddningstjänsten meddelar att alla ska flytta sig från området. Larmet kom till polisen klockan 16.27. ”En man som ska vara ägare till ett kafé har blivit rånad och nedslagen av två maskerade män med rånarluvor”, säger Jonas Palm vid polisens länskommunikationscentral.

Mannen blev slagen med batong av de två gärningsmännen. De ska även ha slängt någon slags vätska på mannen.

– De siktade mot ansiktet men träffade armen.

Gärningsmännen ska även ha slängt in någonting illaluktande i kaféet och räddningstjänsten är på plats för att göra en bedömning av vad det är. Platsen är avspärrad och alla uppmanas att lämna området. Fredsgatan är avspärrad för all biltrafik. Gärningsmännen lämnade platsen i en vinröd Volvo kombi. Ett flertal personer blev vittnen till händelsen.

– Ett vittne såg hur de två personerna sprang och hoppade in i bilen och begav sig därifrån.

I nuläget är det oklart om mannen är förd till sjukhus och vilka skador han har fått, men ambulans är på väg till platsen. Polis hör vittnen och letar efter den här vinröda Volvon.

 Två män är gripna misstänkta för misshandeln.

Mannen blev slagen med basebollträn av de två gärningsmännen. De ska även ha slängt någon slags vätska på mannen. Gärningsmännen ska enligt polisen ha siktat mot ansiktet på mannen, men träffat armen. De ska även ha slängt in vätska i kaféet.

– Man misstänker att det handlade om smörsyra. Det är inte farligt, luktar mer illa än vad det är farligt, säger Mikael Petterson vid polisen.

Gärningsmännen lämnade platsen i en vinröd Volvo kombi. Ett flertal personer blev vittnen till händelsen. Två personer kunde senare gripas i anslutning till bilen.

– De är frihetsberövade i ärendet och misstänkta för misshandel. Om de var ute efter mannen eller pengar låter vi vara osagt i nuläget, säger Mikael Petterson.

Mannen är förd till sjukhus. Han var talbar och har inga livshotande skador. Fredsgatan spärrades av från Vegagatan upp till Eliasgatan. Alla har tidigare uppmanats att lämna platsen.

– Just nu är bedömningen att de är som kvar i sina lägenheter inte behöver utrymmas, säger Jacqueline Gmar, inspektör vid polisen på plats i Sundbyberg.

Strax efter klockan 19 meddelade polisen att fotgängare får passera men att det fortfarande är avspärrat för trafik.

AB

 • antidotes

  Kvinna överfölls i sin port – av okänd man.  http://www.nt.se/nyheter/?articleid=7988088

 • antidotes

  Vidrigt! Man vet aldrig vad denna vätska kan innehålla!

 • Guest

  Owe Thörnqvist Sverigebesöket, ur texten

  ”Att vår invandringsminister
  har fått tips av antikrist här
  och släpper in dom gangsters andra länder kör ut”

  ”Vad i helvete, Moder Svea, har du ställt till?
  De politiker som dig förådde”

  http://www.youtube.com/watch?v=drXDFQaok1U&feature=related

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  När skall Fredrik och hans bihang reagera. Hur många skall våldtas, mördas, misshandlas, förnedras mm innan de fattar. De måste vara helt handlingsförlamade som inte kan ta itu med problemet. Så blir det när man skall vara PK ut i fingerspetsarna.

 • tokeskil

  Det är säkert zigenarpiss om det luktade så jävligt.