Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Pappa misshandlades brutalt vid sitt hem av ungdomsgäng


UNGDOMSVÅLD Så var det dags igen – ”ungdomar” slog ner en pappa och sparkade och slog på honom när han låg ner. Anledningen – han ville ha ut dem från sitt hus som de hade olovlig fest i.

Ungdomspartyt i Hammenhög, en tätort i Simrishamns kommun, slutade med rå brutal misshandel och skadegörelse. Pappan i familjen slogs ner och misshandlades illa av ett gäng ”pojkar” i yngre tonåren när han försökte avhysa de objudna gästerna från sitt hem. En timme varade stöket och tumultet med bråket och misshandeln innan farbror polisen uppenbarade sig på platsen. Men då hade gänget redan försvunnit så klart.

Under måndagen hade polisen fått in två anmälningar om misshandel samt två fall av skadegörelse på den aktuella adressen. Vittnen som såg händelserna har berättat om scener som liknade upplopp. Familjens dottern hade varit ensam hemma och tyckte det var dags för fest i fredags.

Huruvida ligisterna som var inblandade i bråket var bjudna eller kom objudna vet vi inte, men de var i alla fall inte välkomna av fadern – uppenbarligen. När mannen i familjen kom hem fann han ett tiotal tonårspojkar vid bostaden och uppmanade dem att ge sig av. När de vägrade tog mannen tag i en av buset och lyfte ut honom på gatan.

– Då gav sig resten av gänget på mannen, säger Birte Parkhagen, vid polisen i Simrishamn.

Enligt anmälan blev mannen sedan sparkad och slagen av pojkarna när han låg på marken, dock utan att få några allvarliga skador. Offrets bil blev även den misshandlad av ligisterna. Bilen fick flertalet bucklor efter hårda sparkar från dårarna. Även bostaden fick också flera skador efter att ”busfröna” bombaderade bostaden huset med stenar som krossade flera fönster.

– Ett fönsterbleck fick också skador genom att någon slog med ett järnrör eller något slags rör på blecket, förklarar Birte Parkhagen.

En motanmälan om misshandel har gjorts av en av pojkarna som hävdar att mannen slog en av pojkarna, född 1997, samt sparkat honom i huvudet. Om det var svenska pojkar eller ”svenska” pojkar eller en blandning framkommer inte, och spelar heller ingen roll. Vansinnet i Sverige fortsätter då atmosfären i större utsträckning har blivit råare tack vare invandring och alla gängbildningar. När ska staten reagera därefter?

ystadsallehanda

 • 585961

  Ja de inavlade missfostren kommer alltid i gäng, törs väl inte gå ut annars de fega sandlpopporna

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Blir man anfallen av ungdomar är det enda man får göra enligt lagen att ringa polisen, sen lägga sig ner och hoppas man inte blir alltför skadad. Rör man en minderårig (laglös) så är man i skiten så att säga. Även om det är självförsvar.

  Dom kan inte dömas för nånting, så det är bara du som riskerar få ett straff i slutändan. Efter man polisanmält dom, så dimper det ner ett brev x månader senare att åtalet är nerlagt eftersom dom är minderåriga. Och ärendet är överlämnat till dom sociala myndigheterna. Och dom gör inte ett skit, max sitter har lite samtal med kaffe och bullar med gärningsmännen.

  • http://friatider.se/ Allan Sethsson

   Man hämtar gräsklippardunken med bensin och tändstickor sedan kastar man över alla tio innan de kan reagera. Då slipper man bli misshandlad i alla fall.
   Vet man att de kommer anmäla kan man lika gärna tända också. Är det djungelns lag som gäller anpassar man sig eller går under.

   • j_london

     Jag tror att det är dags att bilda lite organiserade ”Sonderkommandon” (Specialkommandon), där medborgarna utan inblandning av svenskt rättshaveri, själv ställer saker och ting till rätta.

    Sedan ha åldern på det mänskliga avfallet som förstör vårtsamhälle, ingen som helst betydelse. Om dessa individer är 13-14 år eller 30-35 år är fullständigt egalt; de är precis lika farliga för dig, mig och våra familjer.

    Nej, nej… jag uppviglar inte. Och uppmanar inte till våld. Ser bara nyktert och logiskt på konsekvenserna av den fullständigt destruktiva utvecklingen i landet, till följd av en sinnessjukt förd politik.
    Det handlar om att försvara sin familj, sig själv och sin egendom. Det kan inte fortsätta som det gör i dag – det begriper ju egentligen vem som helst, med förståndet i någorlunda behåll.

    Visserligen är det mycket hårda straff i muslimträsket på att försvara sig själv, sin famill och sin egendom. Men då ingen annan gör det – vem skall då göra det?

    Denna typ av beväpnade grupperingar bland medborgarna kommer förr eller senare… det är endast en logisk följd av ett kollapsat samhälle. Människor accepter inte i längden en sådan bisarr utveckling som man i dag skådar i muslimträsket Sverige. Där utlänningar fått för sig att man kan bära sig åt precis hur som helst,
    och bara komma undan med en klapp på kinden…

    Genom att vänta med att sätta in motstöten, blir det bara sju resor värre längre fram!

    Dessvärre… och olyckligtvis, måste jag tillägga. Men det är de förståndshandikappade politikerna i 7-klövern som önskar denna utveckling. Och då skall de naturligtvis heller inte bli besvikna. Det finns helt enkelt ingen annan utväg, det gången muslimträskets politiker/myndigheter fullständigt förlorat kontrollen över den nedativa/destruktiva utvecklingen.

    Och det är väl lika bra att säga det. här och nu: ingen 7-klöver politiker går säker då något Soderkommando beger sig ut… Landsförrädare har aldrig någonsin, någonstans stått särskilt högt i kurs.

    • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

      Allvarligt talat,Dina tankegångar är verkligen värda att spinna vidare på.Det går inte längre att bara ta skit från drägget och inte ha rätten att ge igen och få stopp på eländet !

     • j_london

       Nä, detta havererade system kommer att ta en ända med förskräckelse. Det lovar jag.

     • Rednecknick

       Hela denna disskussionen beror på upplösningen av nationalstaten, folkhemmet. När man ställde upp för varandra, när sammhället ställde upp för medborgarna. Vi, etniska svenskar och för all del assimilerade invandrare (europeér) måste återta landet med alla medel och skapa ett nytt folkhem. Att kasta ut kriminella invandrare och de som inte vill bli assimilerade hör dit med.

     • j_london

       Javisst… du har alldeles rätt.  Aldrig har landet varit så splittrat som det är i dag.

      Men samtidigt saknas det en ordentlig organisation (det går inte ens att på nätet bygga upp en organisation…, nej, jag vet inte vad som tagit åt svensken) för att knäcka den negativa spiralen innan det är alldeles för sent.

    • http://friatider.se/ Allan Sethsson

     Precis det jag menade det är dags att sluta vända andra kinden till. Dessa mea-ligister är extremt fega ensamma, i numerärt överläge är de tuffa som vilket flockdjur som helst.
     Det gäller att ta den största först genom alla medel som bjuds så sätter deras instinktiva feghet in. Det gäller att bli helt psyko och inte ha några spärrar ”anything goes”. De har kommit undan länge nog. En Svensk räcker att slå i en fair fight så är det över. En blatte kommer tillbaks med sitt gäng och dödar dig om du inte har stoppat honom för all framtid.

     • j_london

       Då är vi i alla fall två som är fullständigt överrens.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Ja det är inte bara det faktum att blattarna i sig är många utan den allmänna blattfieringen i sig är riktigt illa den med. Förfallet går allt fortare. En bra indikation att allt är åt helvete är den tilltagande anarkin i trafiken. Idag känns det som att köra bil i random arabland när man är ute på vägarna.

  • 585961

    Undrar om dom ens har körkort eller försäkring gör som i England  TA BILEN oavsett vem som står för den

 • Rolexus

  ”Vansinnet i Sverige fortsätter då atmosfären i större utsträckning har blivit råare tack vare invandring och alla gängbildningar. När ska staten reagera därefter?”

  Så rätt. Sverige fördärvas av massinvandrarna ens utan att brott begås. Men den politiska makten VILL att det ska vara så här. Om de hade velat, hade de lätt kunnat styrt utvecklingen rätt.

 • PETER NYMAN

  Mer försvars-vapen till ETNISKA-SVENSKAR. Här får man se frivapen utdelning från migrationsverket,det krävs för att SVENSKEN skall få en viss trygghet

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Mycket bra förslag som borde införas omedelbart!

 • YOTHI_TARZAN

  Hade det funnits ett medborgargarde på orten hade han bara behövt ringa och så hade det blivit full utryckning

  • wisdom60

   Gillar din åsikt om medborgar garde! Det finns redan på flera orter – kallas Nattvandrare – Svensk version!!! ;-)

 • elefantter

  Vansinnet i Sverige fortsätter då atmosfären i större utsträckning
  har blivit råare tack vare Täppas Fogelbergs och Leif GW Perssons synpunkter på hur Lars Vilks bör behandlas.

 • Gaggas

  Woooohoooo!
  +1 röst till SD? :D

 • biran

  Tyvärr så måste jag konstatera att dottern är en fullkommlig idiot som släpper in detta slödder.

 • wisdom60

  >14 % år 2014 !!

 • O_Rolig

  Borde fixat det som i Rödeby om han haft ett vapen…