Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Miljöpartiet vill riva kungastatyer från stormaktstiden


I Sverige vill Miljöpartister ta bort kungastatyer och ute i världen spränger talibaner Buddastatyer, likheten är påtagligt slående.

Vilka symboler och monument ett land vill visa upp, visar på vilka värderingar landet har, skriver Miljöpartiet i sin motion.

 Uttryck för fred, tolerans, mångfald, frihet och solidaritet ska välkomna stockholmare och besökare från hela världen.Vad är det för fel med/på Miljöpartiet?

 

Det bevisar för omvärlden att Sverige inte är ett land som tar emot vad som helst. Regeringen har föreslagit att våra gamla kulturbyggnader och gamla kyrkor ska säljas, så då är Miljöpartiets förslag i paritet med resten av regeringens.

Mp vill ha statyer som visar mångfald, och solidariet. Hur ska dessa utformas? En skock med burkaklädda kvinnor? Känner absolut ingen solidariet med MP eller vad de står för. De är ett flummarparti.

Riv statyerna av Karl XII och Gustav II Adolf i Stockholm och byt ut dem mot monument som hyllar så kallad politisk korrekthet. Det kräver Miljöpartiets riksdagsledamöter Annika Lillemets och Valter Mutt i en färsk motion, skriver Fria Tider på sin blog.

I Stockholm står statyer av Gustav II Adolf och Karl XII resta på några av stadens mest centrala platser. Gustav II Adolfs ryttarstaty placerades på Gustav Adolfs torg redan 1796 och statyn av Karl XII står i Kungsträdgårdens södra del sedan 1868. Men nu har det blivit dags att riva båda statyerna, anserMiljöpartiet.

Från motionen:

Vilka symboler och monument ett samhälle väljer att visa upp på centrala platser säger mycket om vilka värderingar det vilar på. De personer och företeelser man är stolt över och vill förknippas med, får statyer och monument resta över sig. Vad som anses viktigt och beundransvärt varierar naturligtvis över tiden.

 Detta är påtagligt i Stockholm. Gustav II Adolf och Karl XII står staty på några av stadens mest centrala och välbesökta platser. Gustav II Adolfs ryttarstaty placerades på Gustav Adolfs torg 1796. Statyn av Karl XII, som pekar österut med sin värja, står i Kungsträdgårdens södra del sedan 1868.

De två envåldshärskarna ledde landet under olika perioder av Sveriges stormaktstid. Krig, misär och ett skoningslöst förtryck präglade denna epok. Sveriges stormaktstid var en mörk tid, i vårt land såväl som i andra länder som drabbades av svensk aggression.

Därför vore det befogat att flytta statyerna av Karl XII och Gustav II Adolf till någon mer undanskymd plats. Detta bör riksdagen tillkännage för regeringen som sin mening.

 Karl XII:s torg och Gustav Adolfs torg bör istället få andra symboler, statyer eller miljöer, som signalerar de värden vi nu värnar och värderar i vårt samhälle. Uttryck för fred, tolerans, mångfald, frihet och solidaritet ska välkomna stockholmare och besökare från hela världen. Detta bör riksdagen ge regeringen tillkänna som sin mening.

 

 • Sweetasplumpie

  Jag vill bara ha gosiga velour nallebjörnar i hela staden i biologisk nedbrytbart syntetfiber- rätt av MuppPartiet tycker jag

 • MN10

  Jag tycker vi skall ha statyer på på 7-klöverns ledare med inskriptionen ”Åt helvete med Sverige”.

 • Guest

  En dag i framtiden kommer det resas ett monument
  över de som räddade Sverige – bland hjältarna finns
  inskriptionen SweCon/Exponerat.

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Jag vill att vi karvar ut Reinfeldts ansikte ur ett berg likt som dom har i USA och så under denna bild så präntar man in landsförrädare.

  Då blir jag nöjd.

  • j_london

    Vore bättre att karva ur substansen har har mellan öronen, så han slipper ställa till mer djävulskap för landet…

 • Fryke

  Håller med att MiljöPartiet är ett flummarparti – verkar som fler än Fridolin och Romson går på droger känner jag.
  Kan det vara så att dom är desperata nu när SverigeDemokraterna gått om dom i den undersökning som AftonBladet inte vågade ha kvar (stackars KräkBladet och MP)

  Kan också vara så att dom själva vill ha sig som statyer, vilket i sig vore bra. Ja då har man någonstans man kan spotta och pissa alla fall.. och kanske t o m kasta lite skit vilket man inte gör annars.. man kan använda handskar.. och det finns alltid dogge-pluttar överallt (inte att förväxla med Dogge Doggelito eller vad han heter… ja ni vet Urk-mannen från ”svensk” rapscen?)
  Men (ursäkta mit sidospår) det vore väl nåt? Ett par MiljöPartister som statyer med Romson och Fridolin i spetsen, som man kan kasta det man vill och känner för på?

  Jag tycker att statyerna nämnda ovan är en påminnelse om att vi kan istället. Inte just krigsföringen i sig kanske, utan att kunna försvara sig och ta för sig idag känns viktigt. Att kunna mota bort det man inte vill ha i sitt land och STÅ UPP FÖR DET STARKA LAND VI EN GÅNG VAR.
  Idag är vi fångade av burkaklädda kärringar och deras avkommor. Vi ska jobba för att dom ska ha allt – dom ska inte göra något för sin egen försörjning? Är det MP-stil det? 
  Till vilken nytta gör det oss? Hur fan kan dessa parasiter gynna vårt land och vår kultur?
  Varken nu eller ens på lång lång lång sikt ser jag någon orsak.

  Nej snöp åt tillgången på droger till MiljöPartister så kanske dom vaknar upp lite mer ur sitt rus. Låt inte någon dealare sälja åt dom något mer – drogfritt i regeringen är ett krav.
  När drogtestas folket i regeringen?
  För vissa saker måste dom bestämma under påverkan av något – men vad?

  • Andersonszkan

   Det med MP-statyerna var en bra idé, men dom ska naturligtvis bekostas av deras egna löner.

  • 585961

    Romson har varit knarkare (på riktigt) i många är så hon är gravt mentalt störd

 • Strandnypon

  Felet med Melonpartiet är att det är svenskfientligt och en multi-kulti sekt.

 • http://pulse.yahoo.com/_YSQ4Y2GUMAM4VDISWA7D4MY6LM Annacarin

  Visst för f*n, bort med hela vårt kulturarv bara. Riv kyrkor, slott, muséer i Sverige och jämna Gamla stan med marken när ni ändå håller på.

  • Sweetasplumpie

    Men inte Gamla Stan väl? Då ryker ju de flesta Rikspartiernas högkvarter och massor av Riksdagsmän blir utan skattefinansierat finboende under veckorna – det vore ju verkligen trist!

   • antikomunisten

    Det bryr dom sig inte om.Dom har valfyllda bankkonton i sakra 
    lander som dom kan dra sig tillbaka till nar skutan sjunker.

  • init100

   Ja, Gamla Stan kan ersättas med en jättemoské, så att hela världen får se vilken religion som gäller i Sverige numera. Dessutom blir ju muslimerna förhoppningsvis glada av att vi genom att göra detta är snälla mot dem och visar vår uppskattning för den berikning som vår innehållslösa kultur får från islam. Då kanske vi slipper nya terrordåd.

   Obs: Sarkasm. Ingen muslim skall få sätta sin stövel på mitt huvud. Där har Pamela Geller verkligen rätt, hellre ett världskrig än att leva som slav under islam.

   • antikomunisten

    Tack for dom orden.Da ar vi i alla fall tva om den asikten.Jag trodde
    att jag var ensam,bortsett fran Jack London och nagra till.

    • ledsenfarmor

     Ni är inte ensamma.

     • antikomunisten

      det later uppmuntrande.

      2012/10/9 Disqus

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

     Vi vet ju hur svenska regeringen ställde sig under förra världskriget. Det heter att Sverige var neutralt och alla svenskar blir indoktrinerade till mottot ”En Svensk Tiger”.

    Men neutralt var Sverige INTE! Man upplät järnvägsförbindelser så att nazisterna kunde åka till Norrland och köpa svenskt järn. Man hade också vissa andra affärsförbindelser med nazityskland.
    Så, man böjde sig för den som var starkast och mest aggressiv.
    Hur blir det nästa gång?

    (Nu var det ju så att Gustav V hade många starka förbindelser med dåvarande Tyskland sedan långt innan nazitiden. Kungen hade makt på den tiden.

    Frågan är om Karl XVI Gustav har någon makt vid krigstillstånd. Förr var han högste befäl i alla vapenslagen. Vet dock inte om han har denna makt kvar. )

  • antikomunisten

   Nar islam kommit till makten kommer dom att fovandla Sverige till
   en likadan stenoken som Afganistan.

 • antidotes

  MP vill bara hämnas för det dåliga bemötandet de fick efter sin misslyckade TV-debatt senast! Förövrigt stämerer jag in i frågan ”Vad är dset för fel med/på MP?”.

  • antikomunisten

   Javisst.Dom har ju till sitt fortret upptackt att kommunismen inte langre
   for dom frammat,alltsa hakar dom pa islam med fohoppning om battre
   rsultat.

 • sprutt

  Undrar om dom har ett hum om varför politikerföraktet är så stort

 • kokoo

  Sjuka tankar hos MP.ledarskikt. Övriga kommentarer överflödiga.

 • antidotes

  MP älskar islam för att den religionen är precis lika framstegsfientlig som dom själva är. A match made in heaven?

 • j_london

  Den intellektuella skymningen sänker sig ytterligare ett snäpp över muslimträsket.
   
  Miljöpartiet är en av de trogna garanterna för den ständiga fördumningen av Europas byfåneland No.1.

  De förståndshandikappade dårarna bland de förklädda kommunisterna, marxisterna och Palestina-sjalarna i miljöpartiet (det vi säga praktiskt taget allihopa), har sannolikt aldrig ägnat en tanke åt vad alla de nyuppförda monumenten i form av moskéer runt om i landet, betyder – och representerar!

  Men… eftersom byfånarna i miljöpartiet till största delen tillhör den historielösa generationen, är man totalt historielös, och känner naturligtvis inte till någonting om islam. Jag tror inte ens att en miljöpartist i sin historielösa, rödgrumsiga dimma känner till sin egen mormor eller farmor…

  Summan av kardemumman – om man är miljöpartist i muslimträsket Sverige:

  Det är inte mångkulturellt acceptabet att ha synliga statyer på våra gamla svenska kungar på offentliga platser i landet. (Det är naturligtvis krigiskt och rasistiskt…!)

  Miljöpartiet tycker dock att det går alldeles utmärkt att man i den globalt expansiva mördarideologin islams tecken, uppför den ena vulgära sambandscentralen efter den andra. Mötesplatser och rendezvous för hat, diskriminering, våld, död, rasism och terrorism. Bland det aningslösa, fördummade PK-folket i landet, kallas dessa centraler för moskéer…

  Och som grädde på moset – kupolen på dessa administrativa hat- och ockupationscenter kröns av massmördarsymbolen: halvmånen med den inneslutna stjärnan.

  En symbol fullt jämförbar med röda stjärnan, hammaren och skäran eller hakkorset.

  • Andersonszkan

   Så bra skrivet :) Visst är historielösheten ett mäktigt vapen i förintelsen av svenskarna. Utan Gustav Vasa, Gustav ll Adolf, Karl X och Karl  XII hade miljöpartister och andra kommunister inte haft ett rikt land att plundra och störta i avgrunden, så denna sanning måste ju förtigas eller förvanskas.

   Vi som har en förmåga att sätta in historiska skeenden i ett nutidssammanhang och blicka framåt kan i MPs taffliga motion se att dom har beskrivit framtidens Sverige när dom har försökt beskriva Sveriges historia:

   De två envåldshärskarna (Reinfeldt och Waberi) ledde landet under olika perioder av Sveriges stormaktstid (den svensk-turkiska unionen). Krig, misär och ett skoningslöst förtryck (av den svenska minoriteten) präglade denna epok. Sveriges stormaktstid var en mörk tid, i vårt land såväl som i andra länder som drabbades av svensk (EU) aggression.

   (inom parantes mina egna kompletteringar)

 • Pingback: Expressen censurerar « Karlskronabloggen

 • Andersonszkan

  Miljöpartiet – borde dom inte byta namn snart till Miljötalibanerna nu när dom försöker ta efter Budddhastatysprängande afghanska talibaner.

  • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

   Klockrent!! 

 • blueviolet.sun

  MP <—— Muslimpartiet

  D-:

  • j_london

    Maravilloso! Estupendo! La significancia de la abreviatura más perfecta…

   • blueviolet.sun

    No era mera coincidencia -.-

 • Orregyllensnorre

  Detta parti bestående av motbjudande trashankar är FARLIGT för sverige..

  Den svans av yngre osminkande likbleka malätna yllekoftor och Stig-Helemer kloner som sitter av någon estetisk utbildning på högskolan och har hbtq, mångfald och genusfrågor som huvudintresse sörjer för deras plats i riksdagen på valdagen.

  Tärande patrask som runkar till planka.nu..

 • Calaverra

  Att riva och byta symboler och statyer är ett tydligt tecken på ockupation. Dessa anti-vita måste bort

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Ja det är ett tydligt tecken på kapitulation. Miljöpartiet banar mangrant vägen för Sveriges undergång. I en krigssituation är det tillåtet att med det våld som situation kräver avlägsna femtekolonnare. Femtekolonnare finns det gott om.

   Sverige är tyvärr redan förlorat och har passerat gränsen för återvändo. Det är lika bra att inse det. Det vi väntar på nu är att invandrarna demografiskt utgör en massa som är större än den etniskt svenska. Oavsett om det tar 20, 30 eller 40 år så finns det tyvärr ingen väg tillbaka.

   SD kan ingenting göra och de har en agenda som ser annorlunda ut än ”vår”. Att rösta på SD 2014 gör varken till eller från. Det enda man kan göra genom att rösta på dem göra en markering. Och det ska vi naturligtvis göra.

   Det här är inte enbart politikernas fel. Det är lika mycket svennes fel. Hade det varit någon stake i det svenska folket så hade 100 000 svenskar återkommande demonstrerat på Sergels torg, svenska bönder hade på regelbunden basis blockerat all trafik med sina traktorer och vi andra hade spridit flygblad och väckt fler sovande svenskar. Eventuellt hade vi också ägnat oss åt subversiv verksamhet.

   Jag har nog sådan tur att jag hinner dö innan den svenska etniciteten påbörjats sin decimering. Jag kommer att skänka alla pengar jag har till mina efterlevande så att de kan flytta till ”säkrare” länder. Om det då finns några.

   Avslutningsvis; ”Ge upp idag, i morgon kan det vara försent.”

   • Donk73

    Jag är snart 75 men att ge upp, det
    gör jag aldrig. Landet är vårt det ska vi slåss för. Vi har
    förråd med vapen, dessa kommer nu till användning. Det vår usla
    regering inte förmår ska vi gamla Svenskar göra, slänga ut
    avfallet med våld ut ur rikets gränser.

    Har dom en gång lärt upp oss
    gamlingar i stridsföring, genom den då allmänna värn-plikten, där
    vi lärde oss att försvara vårt fosterland, då ska vi också
    försvara landet, för nu är landet under ockupation.

    Att ge upp och flytta ut, är att
    desertera, väljer man att stå på landsförrädarnas sida borde det
    innebära likvidation.
     

   • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

     Nej då! Kämpa på, tar lite tid…men vi vet ju att det rustas lite här och där…:) en dag ska de förrädarna stå till svars!

 • Calaverra

  Har skickat arga mail till dem nu iaf

  • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

    Samma här!

 • PKcensuren

  Det är väl deras våta dröm byta ut monarkin mot islam?

  Om vi inte ska få sjunga nationalsånger, inte få se fula statyer, varför ska jag då tåla höra skrikande ”böneutrop”?

 • Pingback: » Bort med kungen! Señor H

 • Tesak

  Förr satt folk på mentalsjukhus, nu är samma människor ute bland vanligt folk.
  Nu är säkert många av dom mentalsjuka, blivit politiker och många av dom är säkert miljöpartister.

  http://varjager.wordpress.com/2010/03/22/miljomuppar-oarligare-an-andra-sager-forskare/

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   De som ansågs vara tillräckligt illa däran lobotomerades och tvångssteriliserades. Varje gång jag ser en miljöpartist förbannar jag dennes pappa som inte hade vett nog att lägga satsen på lakanet eller använde kondom.

   • Lucidor

    Undrar om MP:s föräldrar fick några barn som överlevde förlossningen?

   • j_london

     Jo men den stackars pappan kunde väl inte i sin vildaste fantasi att hans avkomma skulle flippa ur så totalt… och bli miljöpartist!

  • j_london

   I dag sitter de i muslimlandets Sveriges regering…  och i riksdagen.

 • HOTorpeden

  Upp med en staty av Muhammed, låt Lars Vilks göra den!

  • snuffid

    Den var bra, mycket bra.

 • allemand

  Det slutar inte där utan samma kärring vill stänga affärerna på söndagarna enligt en annan inlämnad motion av henne.

  Dårskapet sprider sig med blixtens hastighet.

 • RobertSt2

  Jaha, det var det slutliga beviset: miljöpartiet är farligt för sverige! Skall något ställas undan så att det inte skadar landet mer så är det väl MP!

 • Kompis566

  Kanske vill de ha en rondellhund i brons?
  Det är dags att avveckla hycklarpartiet mp.

 • ankakalle

  Här är en fantastiskt fin idé som löser bostadsfrågan för våra
  kära nykomlingar. STOCKHOLM SLOTT står ju nästan helt tomt
  och där skulle säkert flera tusen kamel-och fårskötare få rum genast.
  För att ha något att göra kan dom ha sina kameler och får med på
  borggården och lära Kungen, Sylvia och inte minst Viktoria hur man
  sköter dessa. För Viktoria är detta viktigt inför hennes kommande jobb
  som svensk regent. Operahuset gör man om till moskée, men behåller
  Operakällaren, där alla nykomlingar kan intaga sina måltider, men bara
  den vanliga matsedeln, ingen allacarte Men vänta, Ullenhag kanske kan
  ordna det också, han är ju så snäll och har massor av pengar.

 • Buttington

  Man får hoppas att Mitt Romneys USA skickar hit Black Ops för att neutralisera kommunisterna i Sverige. Sköts det snyggt behövs inget framtida Vietnam-krig mellan Sverige och USA bl.a.

 • Lucidor

  Flytta Miljöpartiet till en mycket mer undanskymd plats! Typ Guantanamo.

 • Lucidor

  Skulle kunna vara ett gäng MP:are…
  http://www.youtube.com/watch?v=S3GOwWJH3XE

 • farsartat

  Historia är historia. Ge f*n i statyerna!

 • 585961

  Ska knarkarna i regeringen  nu börja förstöra våra historiska monument , räcker det inte med att dom släpper in halva Afrika och beordnar oss att försörja sandlopporna  som inte duger till att försörja sig själva, och därför hittar på den ena skatten efter den andra, speciellt suger om ut pensionärerna  och släpper in  kriminella att ta resten av dom, fy fan vilka sopor, vem är så dum att dom röstar på dessa miljöförstörande nollor

 • antidotes

  Att dom bara orkar! http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7990243

 • Lucidor

  På tapeten just nu i Gerts Värld. Inringarna är inte nådiga.
  0200-111213

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Gick in på Expressen och kommenterade, men icke sa nicke att de godtog den här lite snälla  kommentaren:

  Statyn av Gustav II Adolf
  byggdes 1796 och står på Gustav Adolfs torg i närheten av
  operan i Stockholm.

  Statyn av Karl XII
  byggdes 1868 och står på Karl XII:s torg i Kungsträdgården i

  Stockholm. Statyn kom
  till för att hedra svenskarna som stupade i slaget vid Poltava 1709.

  Finns det NÅGON som tror
  att under åren 1796-2012, någon turist eller någon medborgare  tagit illa vid sig av att de här statyerna
  står där de står?

  Tror mer det handlar om
  att ”behaga ” vissa grupper av vår massinvandring! Och att AV-Svenska Sverige från våra kulturarv!

  Politiker..SLUTA TRAMSA!!

  ÅSIKTSFRIHET RÅDER PÅ EXPRESSEN, ELLER HUR???

 • u28903094

  Jag förstår överhuvudtagit inte hur man som etniska svenska mp kan vara för att radera ut Sveriges historia.
  Då är man knappast vid sin sinnes fulla bruk?

 • Pingback: Miljöpartist vill avsätta hobbygrönsaksland åt invandrare för att öka integration och folkhälsa