Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Limmade fast dotterns händer i väggen med superlim


Visst kan det vara jobbigt ibland när barnen är små, det ska man inte sticka under stol med. Det får man ta. Annars låter man bli att skaffa barn.

Ställer inte frågan hur man kan sparka en två-åring i magen eller limma fast barnets händer med superlim, på väggen. Att det finns människor som inte har naturliga spärrar är fullkomligt klart numera.

Anser att domstolen ska döma denna Elizabeth Escalona i Texas till livstid. Hon är inte värd något bättre. Sitt riktiga straff får hon i fängelset.

Ingen som misshandlar barn är välsedda någonstans. 

Det var under ett bråk om potträning med dottern som 23-åriga Elizabeth Escalona fick ett utbrott. Pottträning är inget som små barn lär sig över en dag, eller vecka. Det tar tid.

Dottern blev medvetslös i två dagar och fick stanna på sjukhus i en vecka. På sjukhuset kunde man konstatera att hon fått svåra blåmärken, hennes hjärna hade svällt, hon hade brutit ben och skadat lungorna och levern, uppger tidningen Dallas morning news.

Enligt åtalet mot Elizabeth Escalona ska dotterns syskon ha sagt att tvååringen bajsat i byxan och att mamman sedan blivit arg.

Elizabeth Escalona kan dömas till livstids fängelse i delstaten Texas i USA. 23-åringens barn togs ifrån henne efter händelsen i september 2011. Hennes tvååriga dotter har återhämtat sig från skadorna, skriver Dallas morning news.

Polisen säger att  Elizabeth Escalona var frustrerad på 2-åriga Jocelyn Cedillo på grund av en ”pottränings fråga.” Joecelyns syskon berättade för utredarna,  att deras mor sparkade flickan i magen, slog henne med en kanna mjölk, ett bälte och en sko. De såg också Escalona, hälla lim på Jocelyn händer för att sedan limma fast dem mot väggen

 Exp

 • kirre

  Fy fan, jag pallar inte att läsa hela artikeln.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Den mångfald som våra politiker så varmt talar om har baksidor i form av inavlade efterblivna individer som finns i överflöd i just den våg som väller in över rikets gränser.
  Vi kommer att få se en allt våldsamare spiral som snurrar allt snabbare och politikerna fortsätter att förneka det som sker och skylla allt på dom etniska svenskarnas negativa syn på omvärlden.

  Det sitter i individen och i form av värderingar, insikter vilket en del verkar ha fått snedvridna sådana pga av defekter i hjärnan! Som just den här personen! Finns ingen bot mer än i form av gyttorp!

 • Andersonszkan

  Då får vi väl hoppas att Elizabeth Escalona får rejält med ”potträning” i fängelset.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Vi vet nog alla vad hon hade fått för ”straff” här i Sverige.

 • Orregyllensnorre

  I Sverige böter…

 • elefantter

  Ingen som skaffar barn borde vara välsedd någonstans.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Fruktansvärt!!!!!

  Vissa människor ska inte tillåtas skaffa barn.
  Stackars, stackars lilla flicka! :(

 • Pingback: 23-åriga Elizabeth Escalona dömd till 99 år i fängelse « Sweden Confidential