Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

En del vet inte vad yttrandefrihet är – men Centern vet


DAGENS GRODA Demokrativeckan” i Sundbyberg, mellan den 15 och 22 oktober, borde döpas om till ”Antidemokrativeckan”. När inbjudningarna skickades ut blev ett parti utan inbjudan – gissa vilket – just det, SD, som fick 785 röster i kommunvalet 2010.

Men då hotade Centern med bojkott om inte SD fick vara med. ”Demokrati är en helig princip, alla partier ska inkluderas”, sa kommunalråd Stefan Bergström (C). Se hela artikeln längre ned.

Klicka för stor läsbar bild

Gissa vilket parti Cecilia nedan röstar på?

 • antidotes

  Det var väl ändå sista spiken i kistan, oki that’s it were done!

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Väx upp Cecilia Vigel.
  Du bör sätta dig in i vad demokrati är innan du fortsätter att uttala dig.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Hon är broccolikramare – de kan inte läsa!

 • flammastolt

  Mikael Al.boutrous och Cecilia Vigel vet uppenbarligen inte vad ordet demokrati betyder. 
  Det betyder folkstyre, alltså vald av folket och det är precis så det har gått till när 785 personer röstade på Sd i förra valet. 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  2014 Är frågan om dom kan dölja valresutatet.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=721117832 Peter Jacobsson

  Det är grymt att se hur politikerna tillsammans med alla de nyttiga idioterna i form av journalister och debattörer, lyckats förvrida synen på demokrati hos den yngre generationen. Man har lyckats få den stackars Cecilia att tro att motstånd mot invandring per automatik innebär att ett parti är odemokratiskt. Och den stackars Mikael har nog inte riktigt fattat innebörden av ordet yttrandefrihet. Men man kan tyvärr inte förvänta sig något annat från en generation som fostrats av samhället i princip hela uppväxten, från dagis till gymnasiet. Vi får hoppas på alla de som passerat 40-års åldern och som fick lära sig att tänka själva. Det är de som ska rädda landet.

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Cecilia pratar uppenbarligen helt och hållet i nattmössan. Jag har ofta hört folk påstå SD vara ett odemokratiskt parti, min far är en av dessa. Däremot när man vill ha en närmare förklaring på påståendet så kommer man inte långt.

  Det som är lite humor i det hela är att just sådana som Cecilia överlag är så lata att de orkar inte ta reda på hur det faktiskt förhåller sig utanför deras egna lilla bubbla. Det viktigaste i deras liv är oftast nöjesprogrammen och aftonbladets skvaller. Det som sker i övrigt är de som fågelholkar inför.

  Hade en diskussion med en bekant på FB när det kom till böneutrop för några dagar sedan. Han ansåg att det är löjligt hur alla bryr sig om att protestera mot det hela. Jag gav givetvis ett utförligt svar på vad jag ansåg om hela debaclet och det enda svar man fick var ”men hallå jag bryr mig liksom inte!”.

  Sedan i slutet skrev människan: ”Alltså, det skulle ju vara coolt med böneutrop ju!”. Gud hjälpe detta folk. Ibland undrar man hur insnöade vissa människor är!

  • micklaren

   Så är det naturligtvis och för den där Mikael Al-Botrous har det väl att göra med att han är arab och talar i sina landsmäns sak.
   Dessutom så har han inte intelligens nog att sjäv sätta sig in i saken utan det som hittar in i hans sk medvetande får han från gratistidningarna Metro och City.

 • farsartat

  SD kommer att öka. SD är ett demokratikt parti. SD är för folkets och landets väl.

 • zelotai

  Cecilia röstar väl på MP eller V.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Konstigt, invandrare gör ju påhopp dagligen på Svenskar med div våldtäkter, misshandlar och mord. Men det är ok medan att klaga på det inte är det, menar Herr Al-Botrous?

 • wimarg

  Cecilia…..miljömuppe antar jag

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Jupp – broccolitaliban

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   GARANTERAT !

 • PETER NYMAN

  VI ser en klarare och klarare för avdemokratiseringen,det mest skrämmande är att se enskilda som tvivlar på att DEMOKRATI ÄR RÄTT STYRELSEFORM

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Här har vi ju ytterligare exempel på hur invandrarna och deras sympatisörer ”tänker” – och att sossarna i Sumpan får hålla igen med Skumpan är det inte minsta tvivel om – vem i hel och hades tror de att de är? Våra herrar?  De är andraklassens tjänstefolk, sådana som aldrig får vara kvar på sin plats efter skiftesdagen, då deras arbete är undermåligt och de inte har den rätta servila andan.

  Strongt gjort av C – det hade man knappast förväntat sig av Bimbon-i-Badbaljans parti, jag är bara rädd att de blir inpiskade av Bimbon, för annars uppnår hon ju inte sitt mål med att ersätta även Sundbybergs etniska invånare med de nya favoriterna.

 • manontheweb

  Gissar på (V). Vänsterpartiet är en magnet för antidemokrater. Bra gjort av Stefan Bergström (C) att vägra ställa upp om inte alla partier inkluderades.

 • Suntfornuft2

  Go Kjell!
  Fler pensionärer börjar fatta nu!

 • arch_a

  Innan C tappade så mycket stöd. Då hade han fått be om ursäkt offentligt för att ha tagit SD parti. Demokrati eller inte. För så är det och har det varit. Kanske desperation föder intelligens.

 • stressad_skattebetalare

  För araber och sossar så är det demokrati om bara de får yttra sig, alla andra ska hålla tyst. Media och andra politiker tycker likadant, ”ingen demokrati för andra,  bra för oss.” 

 • Grimhild

  Svaret på frågan är, gissar jag, Vänster

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Cecilia vigel,vet inte vad du är för tossa,men innan du uttalar dig om demokrati,ta då först reda på vad det innebär.närmare 1/2 milj. svenskar har på demokratisk väg efter gällande regler röstat på SD! Menar du på fullt allvar att våra politiska representanter,med sina valda ombud inte skall få delta i det politiska livet! Du är en bra representant för sveriges farligaste parti,MP-melonpartiet,gröna utanpå,röda inuti & varje gång nån av er öppnar mun så får,förhoppningsvis SD,ännu fler röster!    SD 2014 !

 • 530729

  Det som den där Cecilia säger är så talande, men hon förstår ju inte vad hon själv säger! (Alltså är hon miljöpartist!) Ja, Cecilia, Sverigedemokraterna blir ‘mer accepterade’ om bara folk lyssnar på vad de säger, t.ex. i debatter, och kanske upptäcker själva att alla lögner och elakt förtal, som sagts och spritts av PKmedia och av sådana som dig, faktiskt inte var sant!
  Jörgen

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Inte trodde jag att ett pati som röstat fram Annie som sin ledare skulle ha så mycket skin på näsan.
  Resten, inklusive tidningskommentarerna, är det bara idioter i sumpan numer?

 • Oberst

  Tja, Sumpan är ju i alla fall förlorat.

 • Bajen666

  Cecilia Vigel…Ta för fan reda på vad demokrati är INNAN du gör bort dig i tidningen….du ser inte bara dum ut…du är det dessutom..!

  SD 2014.

 • Clas_S

  Att såna idioter som Mikael Albatross och Cecilia Vigel får gå lösa i samhället utan tvångströja är märkligt.