Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Dela taxi är nog inte så bra ibland


 

Att dela taxi med en främmande kvinna för att spara pengar, om man är av manligt kön, kan ställa till stora problem. Speciellt om kvinnans svartsjuka pojkvän får syn på det.

Det är samma sak om det varit tvärtom. Det var nog så här i efterhand en härligt rolig syn, enbart fanstasin som sätter gränsen. Det kunde ha blivit en rolig historia att berätta på deras partyn under flera år. 

Tyvärr blev det inte så.Det var synd att taximannen fick sin framtand sönderslagen och blev misshandlad,  att fästmannen sparkade på en liggande människa är fruktansvärt fegt.

Svartsjuka kan ställa till ofantliga problem.  

 En 44-årig man hade varit ute och roat sig i Karlstad under lördagskvällen och skulle ta en taxi hem. Han träffade en kvinna som skulle åt samma håll och de bestämde sig för att dela taxi.

När de kom till kvinnans adress gick de båda ur taxin. Men då rusade plötsligt en man ut, klädd i bara kalsongerna, och gav sig på 44-åringen. Kalsongmannen skrek att 44-åringen skulle ”ge fan” i hans flickvän. 44-åringen fick ta emot mellan fem och tio knytnävsslag innan mannen kastade ner honom på marken. Han föll så illa att han slog sönder en framtand innan han fick ta emot sparkar då han låg på marken.

VF

 • Guest

  Sverige tidigare : Kärlek på lasarett
  Sverige idag : ”Kärlek” föranleder akuta besök på lasarett

  http://www.youtube.com/watch?v=3flUA7rw0Ps
   

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Han kan ju ha varit med mannens flickvän, och dela taxi historian var en nödlögn? Just saying ^^

 • http://twitter.com/Travelman6 Niclas Skoog

  Var det Robert Laul?

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Oavsett, varför slår man karln i det läget? Om man nu har så taskig impulskontroll att man måste slåss är väl det inte HAN som skall ha stryk, han har knappast agerat fel. Rubbade människor.