Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Lars Vilks täpper till Täppas och GW


REPLIK Lars Vilks skriver idag som rubrik till sin artikel på Newsmill: ”GW och Täppas vill se blodigt avslut på min yttrandefrihet”, efter att båda dessa herrar har raljerat över Vilks, här och här.

GW Persson som normalt brukar ha ganska nyktra aspekter på saker och ting har retat upp sig på Lars Vilks, vilken för övrigt är en av hans gamla favoriter. GW retar upp sig på att Vilks åkte till New York och skriver ”för att i sällskap med diverse islamofober och vanliga rasister varna för det senaste hotet från Öst mot vårt Heliga Västerland”. Täppas går ett steg längre och förordar islamistisk stormning av Vilks hus som han vill se som ett klipp på Youtube.

GW som skriver kolumn i Expressen avslutar sin artikel med:

Ständigt omgiven av de poliser som skyddar hans rätt att uttrycka sig och till en årlig kostnad på tjugo miljoner för landets skattebetalare. Med tanke på budskapet är det faktiskt inte värt de pengarna. Varför inte bara promenera ner till Rosengård, Rinkeby eller Hammarkullen, och ta det direkt med dem som han retar sig på. Man till man, och ”åk hem med er, era dumma jävlar”. Att han sedan skulle få fraktas därifrån på bår är en annan historia men den har i vart fall inget med vår yttrandefrihet att göra.”

Täppas Fogelberg, mannen som kan reta upp en död anser Vilks vara ”mer narcissist än påven är katolik”, och har tröttnat på att betala skatt för att avlöna SÄPO:s bevakning av konstnären. I sin artikel på vänstertokiga SVT skriver Täppas:

Dra in polisbevakningen och lägg ut stormningen av Lars Vilks hus på Youtube – se det som ett konstprojekt, skriver Täppas Fogelberg. /…/ Föreställer mig honom ensam i sitt hem. Utrustad med en sax och tejp klipper han ut varje artikel och notis som handlar om honom själv. Fyller klippbok efter klippbok och behandlar sedan dessa luntor som de viktigaste bland alla urkunder. Jösses vilken liten rädd pojke som måtte sitta där inne någonstans. Han borde räddas från sig själv innan han kostar oss ännu mer pengar.”

Vilks inleder artikeln på Newsmill med ”På sistone har det dykt upp ett mera hårdfört påhäng till yttrandefrihetens ”men”. Fogelberg förordar islamistisk stormning av mitt hus. Persson föredrar att låta slutstriden utspelas à la O. K. Corrall.”

Läs hela artikeln på newsmill

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Men både fjanten Täppas och GW som verkar vara ute och hänger i repen just nu (boxningsterm – inget annat) har ju egentligen rätt:

  Låt Vilks – tillsammans med ett erforderligt antal likasinnade ”träffas” med islamister och annat slödder, så skall vi se vem som blir bortburna på båror eller bortsläpade i bodybags.

  Jag ställer gärna upp och hjälper både Vilks och svenska etniska nationen mot dessa lymlar.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Tänk att åka upp till Viken och slå en levande ring runt Vilks hus. Jihadisterna hade nog släppt bruna produkter i sin pedofet-påse baktill.

 • mrsmarlowe

  Allt som kan reta muslimerna och Täppas är värt varenda krona. Jag ser gärna att mina skattepengar går åt Vilks!
  Täppas retar mig till vansinne och jag drömmer om den dagen då det äcklet satt sin sista potatis.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   I mina ögon är Vilks oerhört mer värd än idioten Täppas. Ja ja, pladdret om allas lika värde och allt det där men vi realister vet ju hur ihåligt dessa floskler låter i verkligheten.

  • snuffid

    Ja man är h,ävligt less på det här fornminnet.

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Bra Vilks att du täpper till truten på dessa besserwisser. 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=721117832 Peter Jacobsson

  Jag tycker att Herr Täppas ska ta och se sig omkring, nej, det kan han ju inte göra. Men om han kunde skulle han få se hur muslimer i Malmö ger sig på judarna, på ett sätt som påminner om  Berlin 1938. Eller hur dessa nysvenskaar bidrar till att Sverige kommer på andra plats i världen vad gäller våldtäkter. Hur dessa invandrare slår och sparkar gamla människor, eller hur de rånar allt från barn till åldringar. Täppas skulle också få se hur dessa nysvenskar misshandlar sina döttrar för att få dem att gifta sig med någon kusin från gamla landet. 

 • Andersonszkan

  GW behöver täppas till – han har överlevt sig själv alldeles för länge!

 • XQR

  Nog betalar jag hellre skatt för att skydda Vilks och yttrandefriheten, än att göda och föda importerad intolerans som vill skapa nya regler i det land som tar emot dem med öppna armar samt kravlös försörjning

  • Andersonszkan

   Det är inte Vilks fel att han kostar skattebetalarna mångmiljonbelopp, det är dom halvap… höll jag på att skriva – det är dom muslimers fel som inte tål att en svensk  ritar streckgubbar.

   Vilks skydd kan inte ifrågasättas, däremot kan halv…muslimernas rätt att få uppehålla sig i Sverige och hota både enskilda människor och samhällets fundament som tex yttrandefriheten ifrågasättas

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Hade Sverige inte varit ett muslimträsk, det hade inte funnits några mohammedaner alls på svensk mark överhuvudtaget, så hade hotbilden mot Vilks sett betydligt mindre ut. Kvar hade vi bara haft diverse mindre vänsterextrema rörelser som AFA, Reclajmare och ett par till. Men dom hade ju varit vårt problem eftersom dom är svenskar. Men lite hårdare tag och inget dalt med batikhäxor hade nog kunnat få de flesta av dessa avarter på någorlunda rätt väg om dom blivit inlåsta tillräckligt länge. 

 • Andersonszkan

  Är det inte anstiftan till dödligt våld som Täppas och GW håller på med?

  Täppas och GWs antipatier mot Vilks bygger på personlga känslor, inte någon saklig analys av verkligheten – dom anser helt enkelt att Vilks är en person som dom skulle kunna tänka sig att undvara eftersom dom inte förstår sig på hans konst och kroppskemin inte fungerar, om det så skedde genom en traditionell muslimsk halshuggning.

  Själv har jag mycket svårt för Negerkungen och hans svarting som sitter och läser svenska försvarshemligheter dagarna i ända – därför vill jag nu passa på att ta tillfället i akt och kräva att man drar in livvaktsskyddet för dessa två individer. Dels för att det kostar ett stort antal miljoner och dels för att dom ägnar sig åt smaklösa och meningslösa provokationer mot en utsatt grupp i det svenska samhället – svenskarna. Är det bara deras yttrandefrihet som ska värnas för mångmiljonbelopp varje år?

  Den ene säger att svenskar är kulturlösa barbarer och den andre fyller i med att det är ett utslag av högkultur att spöa sin(a) kärringar om man är muslim. Jag tror att om folk finge välja mellan dessa två pajasers och Lars Vilks rätt till yttrandefrihet, så skulle man välja att låta Vilks hållas och att svartingen skickade hem till öknen i en bur, ungefär som dom där Egypten”svenskarna”.

  Med tanke på deras prestationer är det faktiskt inte värt pengarna!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Svartingen borde drabbas av samma öde som Abu Hamza, han med kroken och emaljögat alltså. Utvisning vart fan som helst och vill inte jänkarna ha skiten så behöver även fiskar mat. Varför värnar folk bara om baaaarn och inte fiiiiiskar?

  • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

   Den kommentaren var en 10-poängare! Tummen upp!

 • helkoll

  Och där dog GW i mina ögon. Vila inte i frid. Täppas är en idiot, det vet alla med normalbegåvning. Hur är det nu? Super GW från nyår till midsommar eller tvärtom? Kan förklara en del av hans lågt stående uttalande…..

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Att Täppas är en idiot är knappast nån nyhet. Däremot har GW åtnjutit stort förtroende genom åren. Detta förtroende är nu som bortblåst av en tornado p g a hans knapptryckande. Numera räknar jag GW till kategorin A och B-förrädare enligt Breiviks manifest.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Täppas har struttat omkring i SR alldeles för länge. Han är helt verklighetsfrånvarande och vet inte hur Sverige har blivit de senaste decennierna. Han som ständigt vistas i medias korridorer borde väl kunna ta reda på sanningen.

  Men herr Täppas bryr sig egentligen inte alls om sanningen. Han bryr sig bara om att själv få uppmärksamhet. Han har pissat revir nog nu i radiohuset, enligt min mening.

  GW – det var en besvikelse. Jag har alltid sett honom som en klok man, men där rök alla credits i den vägen – poff!

  • Andersonszkan

   Jag blev också förvånad över hans ytterligt infantila artikel, som ligger på en femårings nivå – och knappt det.

 • Oberst

  Min respekt för Leif GW dalar. Men vänta nu. Har jag nånsin haft nån?

 • Skattkistan

  När det gäller GW Persson vet de som läst hans bok ”Gustavs grabb” att hösten inte är en bra period.  Nyårslöftet är nykterhet och det hålls till någon gång på sommaren. Sedan drar det igång….. Så kanske GWs tyckande bara är en onykter persons tänkande???

 • BockenBruse

  GW är lika rökt som Jan Guillou
  Måtte SD få 51% tillsammans med SvP.

  Må satan ta sjuklövern
  den politiska flyktingen

 • MakingBacon

  Bastionerna faller en efter en. GW och Täppas lägger sig som muslimernas dörrmattor. De som brukar vara frispråkiga valde att ställa sig på samma sida som våldets religion mot en person som vågar stå för yttrandefriheten. Ynkedom har blivit ett honnörsord.

 • Erk23

  Det stora problemet är väl att Wilks MÅSTE ha livvakter för att inte bli ihjälslagen av galna muslimer. Fokusera på att driva bort de förbannade muslimerna istället!

 • Prellen

  Jag gillar täppas komentar. Att om man retar en grupp som är lika sitngsliga som en hop jordgetingar så får men skylla sia själv. Han menar uppenbarligen att muslimer rent mänskligt befinner sig på samma nivå som jordgetingar. Heder åt Täppas. Men jag tycker inte att jorgetingarna ska få förfölja Lars Wilks utan att vi tar itu med dem på ett radikalt sätt. DDT kanske. 

 • Pingback: Täppas stängs av efter utspel mot Viilks « Sweden Confidential