Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Yiiipee: 50 000 asylsökande år 2013


Undrar egentligen vad regeringen sysslar med. ”Bara” 50 000 sk flyktingar nästa år (i första vågen) enlig uttalande av Migrationsverket. Sedan kommer alla deras anhöriga också. Så det finns inte en möjlighet att den siffran kan stämma.

Räknar man snällt och lågt: en fru och tre barn då blir invandringen av ”flyktingar” 200 000 personer. De flesta av dem har aldrig haft ett riktig arbete, är analfabeter eller bara gått i skolan i ett par år. Alla dessa ska försörjas av oss. Var ska vi ta dessa pengar ifrån?

Enda möjligheten är att skatterna höjs, sjukvård, mediciner, tandvård, barnomsorg, äldrevård, sjukvård, bensin, mat mm, allt detta kommer att höjas. Inte att förglömma, alla stölder, rån, bedrägerier, våldtäkter och så vidare. En undran är hur ska vi orka? Vad kommer att ske runt om i landet?

Sedan kan man läsa på Migrationsverkets hemsida att angående resterande del av detta år 2012: att det varje vecka kommer mellan 1 100 och 1 300 sökande som alla behöver någonstans att bo. Ny statistik visar också att Syrien nu är största ursprungsland. 4 297 asylsökande har kommit från Syrien årets nio första månader. Då är inte alla somalier inräknade eller anhörighetsinvandringen.
Boendesituationen är ansträngd och därför hyr verket nu allt fler boenden runt om i Sverige. Hittills i år har 29 713 personer sökt skydd i Sverige, vilket är en ökning med 48 procent jämfört med samma period förra året. Trycket på Migrationsverket att ordna boende åt alla är därför stort. Och vad man kan förstå också av uttalande från Migrationsverket att boendesituationen är detta:

Över 40 000 personer är idag inskrivna i Migrationsverkets mottagningssystem varav 60 procent bor i boenden som Migrationsverket hyr, d.v.s. mestadels lägenheter, men även enklare boenden som vandrarhem och campingar är aktuella. 40 procent bor i eget boende, exempelvis hos vänner eller släktingar. Samtidigt som behovet av boende ökar minskar antalet lediga hyreslägenheter runt om i kommunerna.

Med andra ord så kommer det inte att finnas någonstans för oss svenskar att bo. Det kanske till och med kommer direktiv om, att den som bor i villa eller stor lägenhet är tvungna att ta emot alla dessa som väller in över våra gränser. Det köps redan in villor och bostadsrätter till ”flyktingarna”, herrgårdar hyrs till ofantliga summor, där ”flyktingarna” och de sk ”barnen” förstör det mesta av inredning och till och med försöker bränna ner sitt boende och ibland lyckats.

Nästa år beräknas 50 000 personer söka asyl i Sverige – den högsta nivån sedan Balkankrigen på 90-talet.  Att hitta bostad åt alla dessa blir enligt Migrationsverket ”väldigt, väldigt tufft”.

-Jag planerar för att ta emot över 50 000 i vårt mottagningssystem nästa år, säger också verkets verksamhetschef Caroline Henjered till TT.

I juliprognosen räknande man med 38 000 sökande i år och 41 000 nästa år. Den 26 oktober ska verket lämna nästa prognos till regeringen, och då kommer betydande ökningar att skrivas in för båda åren.

I så fall når inte 2013 rekordet 1992 – 84 018 asylsökanden, de flesta flyende från Bosnienkriget – men är ohotat som näst flest på ett år.

I fjol kom 29 648 asylsökande. Den siffran är slagen redan under de nio första månaderna i år, då 29 713 ansökte. Verket hyr i dag cirka 23 300 boendeplatser runtom i Sverige. Av dem är cirka 4 400 tillfälliga boenden på vandrarhem, stugbyar och campingar. Nu har upphandling påbörjats med målet att ge ytterligare 5 000 tillfälliga platser vid årsskiftet.

Henjered tror att verket klarar målet.

-Men vi ligger väldigt, väldigt tufft till och vi ligger nära i tid, säger Henjered.

 • Oberst

  Det ser mörkt ut för Sverige.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Även i Sverige.

  • Pantertanten

   Vårt land finns inte länge till.

  • Johan Rydberg

   Lika mörkt som pa Kameruns avbytarbänk…

 • Saxtorparen

  Arbetslösheten kommer att vara hög hösten 2014 .
  Freddan lämnar walkover till S;V;MP .

 • Stuhre

  Politikerna drar ned oss i ett stort elände.
  Politikerna har ju feta löner och förmånliga pensioner så de
  kan ju lät dra från det här landet i god tid före statsbankrutten.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Nu får vi faktiskt sätta ner foten!  De som vill hjälpa till att bevara Sverige måste organisera sig. Vi kan inte vänta på att ett politiskt parti ska göra jobbet. Det kommer inte att ske. Det inte är invandrarna som är fienden – det är riksdagen och regeringen. Ska vi bara sitta här dag ut och dag in och ösa galla över regering och media och invänta 2048?

  • antikomunisten

   Jag delar din uppfattning att det ar dags att satta ner foten,men hur
   skall det ga till?Jag har forsokt samla krafter for demonstration.Ingn-
   ting.Jag har formulerat mig pa sadant satt att folk maste bli forbannade.
   Ingenting.Efter 70 ars hjarntvatt har svenskarna mist sin tankeformaga.
   Om 5 svenskar skulle demonstrera blir dom driftkuku,flera lar vi inte
   fa ihop.Titta pa youtube i ett sydamerikanskt land med liknande be-
   folkningsmangd som Sverige dar det samlades mer an i miljon for
   att demonstrera.Bilderna ar miserabla men det ger en uppfattning.
   Cabildo del million en santa cruz.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Det är enkelt. Det räcker med att två personer tar kontakt med varandra. Det är okej att vara anonym. Därifrån går det att utveckla vidare. Det finns mailinglists som är krypterade som fungerar så att man skickar mail till listan så går mailet ut krypterat till alla som prenumererar på listan. Alla mail sänds ut som BCC och på så sätt är avsändarna alltid anonyma. Fler kan släppas in på listan och så växer det förhoppningsvis. Man får vara försiktig dock. Hur identifierar man en fi?

    • antikomunisten

     Eftersom Sverige ar en komunistisk diktatur ar det ratt som du sager.All opinjon maste ga vid sidan om den vedertagna
     opinjonen.Jag ar intresserad av allt som kan skapa en opp-
     osition.Vi maste gora nagot och jag har en kansla av att
     tiden ar knapp.

     Den 7 oktober 2012 17:03 skrev Disqus :

   • modernghost

     Svenskarna är helt enkelt rädda. Dels är man rädd för att bli av med jobbet, dels är man allmänt konflikträdd – att demonstrera på gator och torg är ju inte riktigt samma sak som en anonym anmälan, man måste helt öppet stå för det man säger och gör, och sådant är dom flesta svenskar inte vana vid.

    • SorenAnderson

      Vi Svenskar får ju inte säga öppet vad vi vill! Det kan bli dryga böter för att man säger sanningen. Inte konstigt att Svenskar vill vara anonyma.
     SD 2014

     • antikomunisten

      Det du sager stammer,men om det gick att samla
      tillrackligt manga for att protestera behovs inte
      anonymiteten langre.Da vore det en maktfator.

    • antikomunisten

     Visst ligger det till som du sager.Men hur skall vi kunna stoppa galenskaperna?Invanta valdagen?Opinjonssiffrorna borjar bli alarmerande for 7-klovern och darmed ar jag overtygad om att
     det redan nu planeras hur valfusket skall ga till.Darmed ar det
     ocksa dags att fundera pa hur valfusket skall hindras.Jag har
     sett valfusk i sydamerika som varja manniska kunde se.Det
     lamnades in tusentals bevis.Inget hande.Jag tror att det blir
     lika i Sverige.Jag har en stark kansla av svenskarna ar
     forlorade.Den 7 oktober 2012 17:50 skrev Disqus :

     • modernghost

       Skulle inte förvåna mig om det så småningom skulle göras några ”beivikare”, anonyma billaster med sprängladdningar lite här och var. Då tänker iaf. jag vara återvandrad hem.

 • NE_Mannen

  Den ljusnande framtid är vår…….eller är det den arabiska våren ? Hursomhelst så kommer dett gå fullständigt åt helvete !

  • Stuffa

    Snarare den Svenska hösten som kommer att övergå i en lång vinter.

 • SorenAnderson

  En lösning för bostadsbristen för dom tilltänkta 50000 flyktingarna. Låt dom som bestämmer eller röstar på mer invandring,ta emot flyktingarna i sina hem! Det måste finnas 50000 hem då,som står öppna  för detta behov.

 • SorenAnderson

  Det finns 17000 hemlösa personer i Sverige. Vem bryr sig om dom? Kan dom få platser på flykting-förläggningar,eftersom många flyktingar ändå är missnöjda.

  • Patrik999

   Nej. En hemlös Svensk är inte värd mycket. Hellre ger vi analfabeter bostad, sjukvård och utbildning gratis.

  • antikomunisten

   Flyktiglager for svenskar uppstar nar dom sparkats ut fran sina hem
   till forman for ”flyktingarna”.

 • SorenAnderson

  Kan man i Svenskundervisning för flyktingar också lära ut att man som Svensk inte hoppar på andras huvuden. Vi har inte den traditionen i Sverige.

  • antikomunisten

   Innom en inte alt for avlagsen framtid ar det tradition i Sverige nar
   sharialagarna inforts. 

 • modernghost

   Allt fler blir dessvärre arbetslösa då företagen flyr från Sverige. Hur har man tänkt att försörja alla dessa människor?

  • Pantertanten

   Tänkt? Det är politiker det handlar om. Dom kan inte tänka.

  • 585961

    Det talar dom tyst om, inbillar väl sig att vi är så korkade att vi inte fattar

 • Calaverra

  Vad regeringen sysslar med? Är inte det ganska uppenbart? De arbetar för folkutbyte/folkmord på vårt folk. 

  • antikomunisten

   Och det javligaste av allt ar att flertalet svenskar befinner sig i coma
   och marker ingenting.

 • Patrik999

  Vad spännande vår icke existenta kultur kommer att bli! Jag längtar…

 • Johan Rydberg

  Grattis Sverige. 50 000 nya svenskar anländer nästa ar. Det later för bra för att vara sant.
  50 000 nya svenskar med spännande ideer och med en kultur som vi jordstampande svenskar sa länge saknat. Massor av gratis bostäder finns det ocksa. Nemas problemas. Jobb är det mindre gott om, men bidrag finns i överflöd.

  Att svenska aldringar ska fa en kopp kaffe och ett ägg varje dag är kränkande mot vara nya svenskar. Pengarna som gar att spara pa dessa bortskämda svenska aldringar kan användas till bättre ändamal som till exempel en personlig skötare till varje skäggigt ensamkommande 30-arigt barn.

  Moderaten Bo Sundin. ordförande för stadsdelsnämnden Rinkeby-Tensta förklarade i Newsmill att Myten Ullenhag besöker ett Rinkeby som utvecklas. Sundin har lärt sig av Kim Il Jong. det enda som utvecklas i Rinkeby är röken fran en uppbränd bil.

 • SorenAnderson

  Snart knackar dom väl dörr och frågar om man kan överlåta barnens rum till flyktingarna!
  Hos Henjered . Där kan väl några få bo.

  • 585961

    Eller Romson, Lööf, Svinfelt, Ulletott eller dom andra gökarna i förädarregeringen

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Nu är väl ändå gränsen nådd?
  Inte ens den mest efterblivne politiker kan blunda för den sanningen? 
  Var ska vi placera dessa raketforskare?
  Har vi tillräckligt med högkvalificerade arbeten till dem?

  Hur ska regeringen bära sig åt så att de kan sparka ut etniska svenska sjukpensionärer med svåra förslitningsskador och ersätta dom med zomaliska sjuklingar? 
  Finns det möjligheter att kanske ordna lärare utbildningar utan behörighet för dom långväga zomaliska nybyggarna?

  Finns det något sätt regering och myndigheter samt riksbanken kan tvångsinlösa etniska svenskars hus med lån och överföra husen till zomalierna? Naturligtvis MED låneinlösen betalda av etniska svenska skattebetalare!

  Mitt jobb kan man säkerligen klara av utan svenska språket i bagaget om man ersätter ord med pekbilder och kroppsspråk precis som med vilket myndighetsjobb som helst.
  Och då har vi eventuellt löst problemet med jobben oxå !?

  Ja då är det bara att låta dottern ingå tvångs äktenskap med första bästa nybyggare som kommer, gärna en zomalier på en sisådär 50 år sen är det fullbordat! 

  HEJJA SVERIGE!!!   

 • Johan Rydberg

  Jag läser i dagens Sydsvenska Dagblad att biopersonal i Malmö dagligen blir utsatta för mordhot, vald och kränkningar fran sa kallade ungdomsgäng.

  Etniciteten pa dessa ungdomsgäng vill tidningen inte avslöja.Tack Fredrik Reinfeldt och myten Ullenhag för att inte ens biografer är en fredad zon för aggressiva och kriminella invandrargäng. Jag gissar att ni sover gott om natten.

  Jag vill ocksa tacka dig Per Svensson, kulurskribent pa Sydsvenska Dagbladet som har formulerat dig sa fint ” Malmö är en underbart stralande stad och det är tack vare invandringen”

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

   Artikeln ju är illustrerad med etniska svenskar, så det bör ju klart framgå vem det är som är problemet. Araberna har ju haft sin bio på Spegeln den senaste tiden där de har visat arabiska filmer.

  • antikomunisten

   Denne Per Svensson kommer att raka ut for mycket obehagliga och
   for honom och manga andra,overraskningar nar sharialagarna ar in-
   forda,vilker ar narmare an allmanheten insett.Da mina vanner,far
   svenskarna reda pa vad dom stallt till med utan att protestera.Dom
   har i stallet hjalpt till av alla krafter.Svenskarna slutar som muslimernas
   slavar och det ar bara att grattulera.

  • 585961

    Vilket pucko  Per S är tillsammans med Reepalu ena muslimhallikar, ska inte Ullentott skicka dit en portabel polisstation snart???

 • alfons7

  Åkesson fick stå väldigt ensam igår. Flosklerna från de övriga haglade, att de aldrig kan vara konkreta. Det är bara för mig och ER att gilla läget. Sverige och ca 94% av svenskarna vill ha det på detta sättet; fler invandrare – helst analfabeter, förtryckta pensionärer, ökad brottslighet etc etc.

  När man försöker förklara för folk via ren fakta hur saker och ting ligger till så sticker de huvudet i sanden och nästan direkt kommer anspelningarna om rasism. Personen på gatan ser tex inget hot hos den som dyrkar islam, de tycker det är ok att de har sin syn på bla kvinnan, det är väl inte så farligt. Ni skall få se 2014, det blir ”business as usual”, möjligt att SD får ca 6% men det kommer inte att förändra ett skit.

  Förnekelsen är utbredd och den stöds av PK-media och därmed nås inte den breda massan av de långtgående konsekvenserna. Hur förändrar vi detta?

  • antikomunisten

   Det ar for sent.I nasta val staller muslimerna upp med ett eget parti och
   hamnar darmed i regeringsstallning.Darmed upphavs konstitutionen
   och sharialagar infors.Nagon form av protester kommer inte och an
   mindre revolution.SVENSKARNA AR FORLORADE.Enda sattet att
   undga katastrofen ar att LAMNA LANDET om ni inte vill bli muslimernas
   slavar.

 • Sweetasplumpie

  Helt naturligt- när man håller på att köra åt skogen så gasar man fullt i stället för att bromsa……..om man heter Fredde.
  Jag mår illa- på riktigt!

  • antikomunisten

   Inte bara mar illa.Jag har till och med fatt darrningar.

 • kokoo

  Vansinnet fortsätter i ökande takt !

 • j_london

  Det är snart dags att förstöra Fredrik Reinfeldt… Den negroide psykopaten är något av det genom alla tider allra värsta som drabbat Sverige. Kanske till och det värsta!

  • 585961

    Och MP fnasket Romson, och C fnasket  A Lööf och de odugliga skitarna Ullentott, tillsammans med KD, och Folkpartiet alla är dom landsförädare

   • j_london

     Ja, hela gänget skulle ställas inför krigsrätt! Och… det skulle inte bli någon 40 miljoners-rättegång som fiaskot i Södertälje. Det kan jag lova, om jag får vara med och bestämma.

    4 000 spänn… inte en krona mer!

 • http://profile.yahoo.com/AEYCIQYMYBFDQ3RAW3CTTPMNJY Emma

  Vi har redan ett överflöd med flyktingar. Det finns inga jobb kvar och det är svårt att få en lägenhet idag. Det är inte heller bara flyktingarna som är problemet. Många utländska personer betalar för att gifta sig med en svensk vilket innebär att de faktiskt kan stanna i landet. En del personer kommer hit för att studera på universitetet och många av de stannar därefter. Vår ekonomi är redan ett problem och nu försöker de komma upp med en lösning på hur vi ska kunna ta in mer flyktingar. Det är inte bara moderaterna som är ett problem utan även socialdemokraterna som också satsar på att ta in folk med utländsk bakgrund.

  De behöver inta kunna svenska för att stanna och de behöver inte heller anpassa sig efter vår kultur. Om de gör något olagligt hamnar de i fängelse, om de gör något olagligt bör de skickas tillbaks till sitt hemland. Det är också de som får socialbidrag lättare. Nu får det räcka med alla flyktingar som kommer hit i ett överflöd.