Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Grekland bygger en mil taggtrådsstängel mot Turkiet


ILLEGALA INVANDRARE Grekland drunknar varje dag i tsunamis av muslimska illegala inkräktare från Asien och Afrika som smyger in via den grekisk-turkiska gränsen. Dessa illegala invandrare översvämmar sedan Europa.

Illegala utlänningar är en orsak att Grekland hamnat i ekonomiska problem. I snitt består lämmeltåget av 250 illegala per dag som kommer in. Nu täpper Grekland igen hålet för de illegala invandrarna som kommer från Afrika och arabstaterna via Turkiet in i Grekland. Projektet beräknas kosta tre miljoner euro för cirka en mil långt taggtrådsstaket utmed hela den mest sårbara delen mot Turkiet. Videoklipp nedan om projektet.

Efter att ha gjort en överenskommelse med Frontex om skyddet av de maritima gränserna av Grekland med Turkiet, har den grekiska regeringen beslutat att en ”vägg” ska byggas vid landgränsen mot Turkiet. Dessa åtgärder har tagits som en reaktion på den massiva olagliga invandringen till Grekland via den grekisk-turkiska gränsen. Invandrarna kommer från muslimska asiatiska och afrikanska stater. Från januari 2010 till början av november 2010 blev 32 500 illegala invandrare hejdade på en enda 12,5-kilometerlång sträcka vid den grekisk-turkiska gränsen vid Evros River. Faktum är att  denna plats är huvudentrén av olagliga invandrare till EU från den asiatiska kontinenten.

 • PKcensuren

  Nu förstår jag PK uttrycket ”bygger höga murar” :D

  Knäpptyst hos PK såklart. Och Turkiet gör det knappast enklare för dom komma in i EU :)

  Läste på SR tidigare i veckan att sedan Grekland stängde gränsen mot Turkiet har asylsökande flyktingar minskat drastiskt

  Bara SR tog upp detta, alla andra teg så klart.

  Visar hur sjukt PK censurerar :)

 • arch_a

  Kan vi inte skicka Ullengag och Malmström? Bygga broar. Inte stängsel:)

  • tokeskil

    Skulle du våga gå på en bro som de där idioterna försökt bygga?

   • arch_a

    Nä:) Men vad roligt att se dessa fina människor försöka. Och vi skulle slippa dom ett tag.

 • tokeskil

  Tycker att Sverige ska betala notan åt dessa geniala greker.

 • SveaLydig

  Varje  hejdad ensamkommande är en besparing på en miljon,så en fifty -fifty deal vore fair.

 • Kleagles

  Vad har grekerna för konto nr?

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  Turkarna vänder bort blicken för att öka på izlamiseringen av Europa och samtidigt slippa kostnaden för hanteringen. Om de sluga ohederliga Turkarna ville skulle de kunna bromsa floden av parasiter,men det passar deras agenda att låta detta ske inför öppen ridå.  Bra att Grekerna äntligen fått nog.
  Förstärka gränskyddet med minering borde också ingå för Grekernas och mänsklighetens skull.

 • YOTHI_TARZAN

  Skicka en symbolisk SELMA till ambassaden och skriv ; Här har ni 20 kr till taggtråden för att stoppa de illegala invandrarna från Turkiet.
  GREEK EMBASSY
  Visiting
  address. Postal address. Kommendörsgatan 16 114 48 Stockholm. Box
  55565 102 04 Stockholm. Working days and hours: Monday – Friday 08:30
  -16: …
  http://www.greekembassy.se/

   

 • pica_pica

  PK har rätt om turkarna. Turkiet har t o m lågprisflyg från Nordafrika, bl a Algeriet. Sen fixar de ut dem i EU, ofta Grekland. Allt för att fredens religion ska få ta över våra länder. Det är dags att sluta blunda nu. Just muslimer har visat sig vara den grupp som är svårast att integrera (och lära sig svenska, och jobba) kanske för att de inte vill. Vi ska vara deras slavar. Undantagen finns men är så få att de bekräftar.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Till ett sådant behjärtansvärt initiativ borde vi svenska (och alla andra europeiska länder)Stödja ekonomiskt ! Berätta hur,jag ställer upp,trots dålig ekonomi (pensionär) !

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Snyggt jobbar Grekland. Bygg gärna lite högre. Komplettera med elstängsel.

  • Stoltrinkeby

   Tycker att man börjar i Israel först!!!

 • Tollessss

  Erdogan har sagt ”att; vi skall använda våra minareter som bajonetter och våra kupoler som hjälmar när vi vänder oss mot Europa”. senare har han sagt att” vi skall främja muslimsk imigration till Europa för det destabiliserar Europa”.  
  Deras Natomedlemsskap har tjänat dem väl m.h.t. mellanösterns politiska utveckling och i någon mån har det förlett europa tro att Turkiet vill vara en del av väst och Europa. 
  Rätteligen borde de uteslutas ur dessa  gemenskaper och bli en fullvärdig medlem av den muslimska gemenskapen. Och få ta konsekvenserna själva.

  • Stoltrinkeby

   Ta mer fakta innan du skriver ner en massa goja ..du om du nu är SVENSK.. Ska va glad att turkar du nedsätter hjälpte till för att befria Sverige!!! Hur många är troende kristen i Sverige .. Många tror inte ens på sig själv? Sluta kritisera saker och länder du inte har en aning om..det är tack vare greker, turkar,juggar och italienare som Sverige stått på bena.. Att Sverige nu tar in drägg är inte gästarbetarnas fel..

 • Tigeraldrig

  Fy fan vilka LANDSFÖRRÄDARE de är.
  Feta och välgödda och modeklädda, vilka losers de är.
  Jag ska också skicka en Selma som bidrag till taggtrån.

  Här har ni 20 kr till taggtråden för att stoppa de illegala invandrarna från Turkiet.GREEK EMBASSYVisiting address. Postal address. Kommendörsgatan 16 114 48 Stockholm. Box 55565 102 04 Stockholm. Working days and hours: Monday – Friday 08:30 -16: …www.greekembassy.se/Read more: http://www.swedenconfidential.info/2012/10/07/grekland-bygger-en-mil-taggtradsstangel-mot-turkiet/#ixzz28gjMJxx8

 • antikomunisten

  Som ni markt har turkarna bojat skjuta over gransen till Syrien.Kanske det 
  ar en dimrida for att dra uppmarksamheten fran grekernas bygge,medan dom
  funderar ut hur dom skall kunna rasera det.Det vore ju en katasrof for dom
  om det muslimska lammeltaget stoppades.