Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Dagen då Gudrun Schyman fick munhäfta


DAGEN DÅ SCHYMAN TYSTNADE Ingrid Carlrqvist skriver på ledarsidan i Dispatch International om dagen då Gudrun Schyman fick tunghäfta och blev tyst. 

Det var för nån vecka sedan som det historiska skedde. Den ”inbitna feministsluggern” Gudrun Schyman bli helt svarslös. De som lyckades med den historiska bedriften var Bahareh Andersson, Sara Mohammad och Naser Khader – under en debattkväll i Malmö som handlade omhedersvåld. Denna debatts värdar var Humanisterna Syd, en organisation som visar upp allt annat än humanism i sin Facebook-grupp.

Föreningens medlemmar har använt fula tillmälen och rent elaka påhopp mot de personer som har modet att påpeka att islamister är långt ifrån humana. I Humanisternas värld är islamisterna som bekant de människor som kommer från Fredens och  Kärlekens religio – islam. Just denna grupp trodde att debattdeltagarna skulle vara ense med Gudrun Schyman om att hedersvåld inte skiljer sig från vanligt svenskt partnervåld i hemmet.

Två mycket tuffa kvinnor gav i stället Gudrun Schyman ”Patriarkatet-är-skulden-till-allt” Schyman en match och en läxa för livet – om hon kommer minnas allt efter sitt tunga alkoholintag under åren. Panelen bestod även av skolsköterskan Gunilla Larsson och dansken Naser Khader (med rötter i Syrien).

Iranfödda Bahareh Andersson har länge nog varit uppretad på att Gudrun Schyman jämställer hedersvåld inom kulturer med ”vanlig” svensk kvinnomisshandel. Duellen, där även Sara Mohammad, från föreningen ”Glöm aldrig Pela och Fadime” ingick (två uppmärksammade offer för hedersmord i Sverige), skulle bli en historisk händelse.

Carlqvist skriver, citat:

”Schymans svada var lika förutsägbar som vanligt: ”Allt är patriarkatets fel, män slår kvinnor över hela världen, det är samma mekanismer som styr dem – de vill hålla kvinnorna på mattan, hedersvåld är bara ännu ett uttryck för patriarkatet, allt våld som sker i Sverige är ”svenskt”!

[...]

Flera metastudier av den brittiske forskaren John Archer vid University of Central Lancashire, visar att kvinnor lika ofta som män använder våld i sina relationer. Av dem som överfalls av sin partner är hälften män, av dem som skadas är 30 procent män och av dem som dödas är 25 procent män.

Om detta vet Gudrun Schyman ingenting. Eller vill inte veta. Lika okunnig är hon om mekanismerna bakom hedersvåldet. Men när Bahareh Andersson och Sara Mohammad läste lusen av henne och undrade varför de 70 000 ungdomar i Sverige som lever under hedersförtryck inte ska ha samma möjligheter att välja sina egna partner, sina karriärer eller när de ska förlora sin oskuld som sina etniskt svenska jämnåriga, blev hon tyst. Titta bara på bilden under!” Slut citat.

Schyman trodde hon kunde vända på steken när hon drog upp den ”gamla litanian” om vilket pissland Danmark, är som för tio år sedan införde regeln att båda personerna måste ha fyllt 24 år för att man ska kunna gifta sig med någon icke EU-medborgare. (Man ska även klara av att försörja sin hemtagna partner och kunna deponera en viss summa pengar), men det blev snarare värre för vår röda Gudrun då. Syrienfödde Nasser Khader choackade nämligen Schyman i stället med att hylla den danska regeln.

– Det enda dåliga med den är att den drabbar vanliga danskar som blir kära i en person utanför EU, sa han. De drabbas ju av regeln som kom till för att förhindra tvångsäktenskap i vissa grupper.

Naser Khader drog även upp hur lycklig han är på grund av att hans gymnasievänner läste lusen av honom under en lektion när Khader raljerade över homosexuella – Schyman sjönk då ihop totalt och tystnade helt.

– De reagerade våldsamt på det jag sa och för det tackar jag dem i dag. Man gör invandrare en björntjänst om man inte konfronterar deras primitiva åsikter!

Dispatch International

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Hörde häromdagen om att invandrare som går i gymnasiet (eller är i den åldern) åker till hemlandet och gifter sig. Alltså när dom är 15-17år gamla. Sen tar hem nya ”frun”. Skattebetalarna får stå för kalaset. Ibland är mannen 50+ medan frun inte är 18år än.

  Nya Sverige är verkligen underbart.  SD 2014!

  • NE_Mannen

   Får verkligen hoppas att de får bra avgångsbetyg när de är 50+…..  ;-)

 • Johan Rydberg

  Gudrun Spyman är batikhxornas överteprästinna. Jag blir alltid illamaende när jag ser hennes otäckt flinande nylle.

  Samla ihop till en enkelbiljett till Saudiarabien at fanskapet.

  • 530729

   Vore inte det lite väl grymt att beröva henne sin dagliga bag-in-box? Men det förstås, hon kanske inte vet att alkohol är förbjudet i det muslimska land som hon jämställer med västvärldens demokratier. Förutom den lilla detaljen att kvinnor är förbjudna att ens visa sig utomhus utan manlig eskort. För att inte nämna att hon knappast får yttra sig överhuvudtaget. Vilket hon faktiskt får i Sverige, fast ingen vill höra på henne längre.
   Jörgen

   • Pantertanten

    Hon dricker väl inte längre?

    • 530729

     Oj, förlåt, det var faktiskt väldigt fel av mig att vara så snabb att raljera över detta. Jag inser ju att det inte är rätt att skämta om denna sjukdom. Det är ju politik och uttalanden man ska angripa. Nu skäms jag! Och inser att jag var väldigt fördomsfull, det var riktigt uselt av mig! Jag raderar genast mina inlägg. Lovar att tänka mig för bättre i framtiden! Tack för påpekandet! Ha en bra dag!
     Jörgen

  • Pantertanten

   Hon blir inte insläppt där som ensam kvinna.

 • YOTHI_TARZAN

  Schyman är alkis och sinnessjuk

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Det är det jag alltid har sagt: Vi kvinnor är inte bättre eller snällare än män. Vi är bara fysiskt svagare.

  • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

   Sanna ord Anna!

 • MartinA

  Svårt att vara etnocentrisk när jag läser om sådana modiga och rättrådiga människor.

 • http://blogghelvetet.be Roger Sahlström

  Jag var där. Gudrun hävdade att allt som sker i Sverige är svenskt och tillhör den svenska kulturen. Men om det var arabisk kultur då de skedde i arabiska länder var hon inte direkt pigg att svara på. Då var det de berömda patriarkatet som styrde…

  • 530729

   I sin alkoholdimma lever hon väl kvar i det glada 60talet, då Sverige fortfarande VAR svenskt… och muslimer levde långt bort i Arabien.
   Jörgen

 • tokeskil

  Hon skulle ha haft ihophäftad käft redan för 50 år sen.

  • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

    Ja, med SUPERLIM!!

 • Andersonszkan

  Haha…vad kul. Jag har chattat med både Bahareh, Sara och Naser (som myntade det lysande och talande epitetet halalhippie) och det gläder mig så oerhört att dom fick tillfälle att gemensamt platta till den vidriga alkoholiserade sopan.

  Det är beklämmande att inte svenska kvinnor går man ur huse och rullar landsförrädare som GS i tjära och fjädrar – att det ska bvehövas invandrarkvinnor som försvarar den svenska kvinnans rättigheter i det ”upplysta och demokratiska” Sverige är ju fullständigt makabert!

  • NE_Mannen

   Ja, hon är bara en typisk bitterfitta, jag lider med henne att hon har det svårt men det behöver ju inte gå ut över alla andra i samhället, jag hoppas hon håller sig borta från politiken framöver, där har hon inget att tillföra och att hon träffar en trevlig kille som tar hand om henne så kanske hon slutar att vara så jävla bitter.

   • Agera1

    ”bitterfitta” hahaha ja gudrun har ju visat musen i tv för längesedan. Jag vill minnas att det var någon RFSU-film på 70-talet…

    • mrsmarlowe

     Hon har varit med i en film där hennes förlossning filmas. Jag fick se filmen på min profylaxkurs (en suverän teknik där man andas sig genom värkarna, precis som Gudrun gjorde). Det var faktiskt en ganska trevlig film, om man inte hade vetat om att det var kommunisten och den kvinnofientliga landsförrädaren Gudrun…

   • Pantertanten

    Hon har en trevlig sambo.

    • NE_Mannen

     I så fall måste de ha en väldigt taskig relation   ;-)

    • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

     Är det möjligtvis en ”Nyberikare”??

   • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

    Och håller sig borta från lönen! Ett besök på AF vore passande för henne!

  • antikomunisten

   Beklagligtvis ar svenskar och svenskor inte bara hjantvattade dom
   flesta ar hjarndoda.Jag har givit upp hoppet.Dom passar bra som
   arabernas slavar dom ar inte varda mera.

  • BannlysHedersmord

   ”Det är beklämmande att inte svenska kvinnor går man ur huse och rullar landsförrädare som GS i tjära och fjädrar”

   Se på ALLA svenska kvinnor vid höga maktpositioner (Annie Lööf, Maud Olofsson, Mona Sahlin, Gudrun Schyman m.fl.), alla dessa kommer att förvandla Sverige till en shariastat på mindre än 40 år om inte alla andra stoppar dom (svenska män, invandrarkvinnor och andra som inte tänder på våldsamma, inavlade apor).

 • http://twitter.com/Klassfrid Klassfrid

  Vem fan har skrivit artikeln och inte låtit någon annan korrekturläsa den? SKANDAL!

  • Baron_Skugga

   Prinsessan på ärten, är det du?

 • Agera1

  Denna debatt skulle jag vilja se,, om någon bandade den och kan skicka en kopia på filen blir jag oerhört tacksam!!!!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Måste ha varit underbart att få uppleva att någon kunnat sätta den tjattrande kommunistapan på plats! Trodde aldrig någon skulle lyckas få tyst på henne. kan bara gratulera till detta mästerstycke.Hoppas bara att talibankramaren gudrun klarar hålla munnen stängd ett tag!

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Skrev för en tid sedan till G.S. 
  Varför håller du en total tystnad när det gäller våldtäkterna som ökat
  med över 500%,  både i grupp och enskilda fall som ”berikningen” gett
  oss!? Du står förljugen i TV och
  förnekar detta faktum inför tittarna i
  en debatt med Jimmie Åkesson!
  MEN VI SVENSKAR VET!!
  Hur
  var det med Elin från Göteborg? Togs det upp av politiker eller dig som
  FI,s ordförande?? Borde det inte för länge,länge sedan debatterats??
  Nej…tystas..döljas…vitpixlas…(Lilla Saltsjöbadsavtalet?) Så är den förljugna PK-median!
  Denna(
  bild) finns på FB och kommentatorerna  spyr galla över dig för du stack
  fram näsan och klagade på bilden där en tjej äter korv !!
  Frågar dig…
  Anser
  du inte själv att det är rent för j.v..gt att svenska flickor ska
  utsättas för allt detta våld från de här… .sjuka …(ska inte säga vad
  jag tycker de är! )
  Våra politiker måste tappat allt förstånd, om de över huvud har haft något!

  lyd ett gott råd, ska du ”leka” feminist, ta då för helsike och gör
  NÅGOT för den höga lönen från skattebetalarna, angående våldtäkterna vi
  fått tack vare Somalier och övrigt Menafolk!! För det som pågår är en
  ren krigshandling!
  Det kokar i svenska folket och inbördeskriget är
  snart ett faktum. Och frågan är ju inte OM ..utan NÄR! Lär bli många
  politiker som får stå till svars för denna svenskfientlighet! Fungerar
  absolut inte med analfabeter, tusenårig idelogi med kvinnoförtryck,
  moskeér/Imaner halalslakt, burkor,niqab,stenkastning/bränder,
  shiaralagar.m.m. i ett modernt Europa!! Och kVINNOFRID HAR VI KÄMPAT
  HÅRT  FÖR! Och jämnställdhet! Ska den nu raseras och kvinnorna börja
  från noll igen??! Var det inte just det här DU skulle arbeta med????!
  VAD gör du egentligen om jag får fråga??
  Komma med löjliga 
  uttalande för en bild ….när kvinnor våldtas nästan varje
  dag/kväll/natt i vårt land!! Och vi vet vilka det är, trots vitpixling
  av PK-pressen!! Samma i Norge, där samtliga, (förutom någon enstaka)
  våldtäkter begåtts av ”berikningen”!
  Ja..ni är samma kålsupare hela
  7-klövern…ska döljas det elände och kostnader den här massinvandringen
  ställer till med! Men det kommer inte vara så länge till, som sagt det
  kokar ute bland folk. Nu är svensken tålmodig..men det tar hus i h.lv..e
  en dag och då ska många få stå till svars som folk uttrycker det allt
  oftare. Kanske ni politiker lever i en så ”skyddad” värld att ni TROR
  svenska folket accepterar det här? Nej,åter nej, vi gräsrötter ser,vet, hör!
  Såg
  debatten mellan dig och Jimmie Åkesson, där du förnekade våldtäkternas
  enorma ökning på grund av massinvandringen! Sen dess har det ökat och
  ökat, men du har håll tyst! VARFÖR??
  Ett gott råd till dig som
  kvinna…börja prata sanning om våldtäkterna! Då kanske du slipper hån
  och spe på nätet.Och behålla någon liten respekt från kvinnorna i
  landet!
   En som får lika mycket kritik som du för förnekandet av de
  enorma problem invandringen medför är Stadsministern och
  Finansministern. Särskilt efter den sistnämndes utspel om att ekomomiskt
  ställa svenskarnas pengar till förfogande till moskeer och utbildning
  av Imaner! I samma takt som sånt kommer, ju närmare ett inbördeskrig
  kommer vi, den saken ÄR klar! För när det gäller vaknar svenskarna,
  trots Stadsministerns ”Det sovande folket”. Vill han leva med sina
  ”berikare” och inte bland sina ”barbarer”, så gjorde han Sveriges folk en
  god gärning genom att flytta ut ur landet, och bosätta sig i
  mellanöstern. Får mycket gärna ta hela 7-klövern med sig…

  Skärpning önskas!!
  Besviken svensk kvinna… 

  Efter påstötning..kom då detta svar!

  Hej, i all hast, jag delar inte din verklighetsbeskrivning och i fakta
  från bl.a. BRÅ finns inte stöd för din uppfattning. Alla brott ska
  bekämpas, den skyldige dömas, oavsett
  etnicitet. Personer som inte är
  svenska medborgare utvisas dom regel efter avtjänat straff. Mvh Gudrun
  Schyman
  Skickat från min HTC

  • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

   Om det fanns en förrädarbänk så borde Gudrun sitta där utan mjuk kudde brevid Reinfellt och många fler. Hon vet naturligtvis att Islam och kvinnors lika värde inte går ihop.

   • NE_Mannen

    En spikkudde som fakirerna har.

  • Pantertanten

   Du måste rapportera om du får svar.

   • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

    Lär inte få fler svar, än det korta här ovan i min kommentar….men där emot kommer hon nog få från mig:))

  • 530729

   Gudrun varken förstår eller delar din verklighetsbeskrivning, Jeanette, men jag som är en svensk man håller helt med dig.
   Jörgen

  • NE_Mannen

   Det verkar inte röra sig speciellt mycket bakom pannbenet där inte  :-( (

 • init100

  Finns det någon video av detta någonstans? Det skulle vara underbart att få se själv.

 • bloodgrape

  Jag tror att hon skulle passa bra i en röd burka. Sen får hon tyst gå ca 5 meter bakom mannen.. och bakom geten!