Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Aftonbladet plockade bort sin väljarundersökning – ”fel” parti ledde


CENSUR Á LA DDR  Inför kvällen partiledardebatt som vi tipsat Er om skrev Aftonbladet en artikel om ungdomarnas röster som M och S slåss om att vinna över till valet 2014.

I samband med artikeln hade AB även en ”undersökning” som riktade sig till ungdomarna under 25 år, där de skulle klicka i vilket parti de tänkte rösta på – M eller S som AB hade förutbestämt. Men lång näsa och och ett finger till AB som bedrog sig så till den milda grad. Chockade över att ”fel” fick flest röster plockades omröstningen snabbt ner för att inte svennarna skulle få se att ”rasistpartiet” SD hade fått flest röster. Skärmdumpar nedan på ”före” och ”efter”.

FÖRE:

EFTER:

AB

 • svartamalin

  SANNINGEN ÄR BRUTAL!

  • j_london

   Ja, se hur det gick med det bisarra systemet bakom muren (järnridån) som delade Europa i två politiska halvor.

   År 1989 hade så mycket sanning läckt in genom sprickorna i muren, att hela det ruttna och förljugna systemet imploderade. Sprängdes inifrån!

   Sanningen har större sprängkraft än alla atombomber tillsammans!

   Sak samma kommer att hända med muslimträsket Sverige. Det ruttra och förljugna systemet kommer endera dagen att braka samman… inte ens DDR-blaskan Aftonbladet med sin ”snillrika” censur kan förhindra detta!

 • antikomunisten

  En god nyhet fran Aftonbladet.Det ar vi inte vana vid.Men med snabb
  sencur ar ordningen aterstalld.

 • 2Lkopp

  Fattar verkligen inte aftonh*ran att den lilla gnutta trovärdighet just vinkade adjö.

  Tack för skärmdumparna så man slipper gå in på sidan

 • EUfel

  såna idioter ! Hur länge till klarar de sig !? grrrr

 • stenborg

  Det är inte första enkäten som aftonbladet eller andra nättidningar genomför – där de redan innan den avslutats plockas bort. 

  • naviclima

   Pinsamt!! Svensk demokrati????

 • Saxtorparen

  Polsk riksdag i Stasi-TV nej tack .
  Freddan,Lööfet och de andra krypen fungerar bra som kräkmedel så jag avstår frivilligt.

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Ibland är sanningen svår att hantera. Aftonbladet visar återigen sitt rätta jag i och med detta. Jan Helin, vilken trattkantarell till man han är.

  • Fryke

   Jag ser mer Jan Helin som en röksvamp…
   Du vet den man trampar på och ett litet rökmoln puffar upp…
   Så mycket mer än rök kan det nog inte vara i Helins skalle har jag på känn.

 • geeezen

  Hahahahaha

  PRICELESS!!

  Bådar gott inför 2014 när majoriteten av läsarna av en vänster och sosseblaska röstar på SD. Noterar även att miljömupparna får 3.97 %

  • Sven Olsen – (argdansk)

   PRICELESS!!!  Indeed!!

   Och att Aftonsjasket dessutom fångats med brallorna nere – en vidrig syn i sig, men roande sammanhanget tagit i betraktning.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Man får hoppas att Flashbacksgrabbarna går i mål med sin ide att köpa hus på attraktiva ställen för att låta somaliska storfamiljer eller ”flyktingbarn” bo där. En gatuadress som är intressant är Storskogsvägen i Bromma. Eller hur Janne.

  • mickke

   Ja skulle ju vara intressant med köp av hus för uthyrning till endast araber,somalier eller zigenare på lidingö,danderyd eller täby,Kanske SD kan skapa en frivilig fond
   med friviliga bidrag för genomförande av denna intressanta ide!!!

 • Fryke

  Vilka jävla falska as dom är är på Aftonbladet.
  Helt jävla otroligt måste jag säga. Det lilla lilla förtroende jag hade för dom har helt och hållet bara dalat till noll på denna dag… Ja okey det var inte mycket innan men lite lite ändå… Nu litar jag inte ett skit på Aftonbladet – inte ens om dom skriver om kommande väder eller TV-tablån..
  Inte lätt att vara kräk i ett samhälle dom själva skapat.

 • Storeberg

  Dom hade nog menat att det skulle stå Fp istället för Sd. Fp saknas ju som val. Det skedde nog nån ”fadäs” där på redaktionen…

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Politrukerna på kvasiblaskan ”Pravda” förnekar sig inte. Ärligt talat. Vem förvånas?

 • naviclima

  Pajasen är så bortgjord kanske det börjar gå upp ett ljus att alla tycker inte som J. Helin..Klockrent kunde inte bli bättre..

 • Kungen213

  Sluta läs aftonhora storsta mytoman blaskan i sverige.Ligger mer sanning i ding ding värld!

 • Susanne Lehmus

  Sanningen svider…
  Valet 2014 blir sannerligen spännande!!!

  • 530729

   Fast det är 2 lååånga år kvar…
   Jörgen

 • 530729

  Min mamma sa alltid, när hon kom på sin vanartige son med att ljuga, att ett rent samvete är den bästa huvudkudden. Vilket hon hade rätt i. Man kan ju undra hur gott Jan Helin och hans korrupta politruk-journalister sover om nätterna? Ja, just ja, de har ju inget samvete… därför kan de ljuga och slå blå dunster i alla sina läsare utan att plågas det allra minsta.
  Jörgen 

 • Samir_Ali

  Jamen ni fattar ju själva att det är väldigt snedvriden statistik. Finns ju inga opinionsundersökningar som tyder på att SD skulle ha stöd av mer än en fjärdedel av denna siffra. 

  Alla fattar ju att det handlar om att det sitter massa SD:are framför nätet hela dagarna och röstar och skriver arga kommentarer om invandrare i diverse kommentarfält för att framställa det som att det finns jättemånga som tycker som dem när de i själva verket är jävligt sällsynta. 

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   Hahahah Du har inte fattat att siffran står för den undersökningen och procentantalet på det antal som hunnit röstat innan det avbröts! INTE ett riksdagsval *LER* Men vad kan man begära av ett begränsat IQ? ;)  Men jag tror på en STOR ökning på den halva miljon som röstade på SD förra valet! 

  • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

   Du har rätt i en sak att dessa undersökningar inte är särskilt trovärdiga. Däremot när det kom till skolvalen så fick SD väldigt höga siffror i vissa kommuner. Sedan när det kommer till partiets stöd överlag så är det bara att prata ute på arbetsplatserna. Det är många som stödjer SD och är negativa till den invandringspolitik som förs. Tror valresultatet 2014 kommer bli en stor chock för sådana som dig.

   Dessvärre är många svenskar fortfarande blinda. För en sund människa så är det bara att lägga ihop ett och ett och inse rätt snabbt att landet står inför en katastrof.

  • Gaikokujin

   Till viss del kan du ha rätt. SD-anhängare är mer aktiva på nätet. Dock måste du beakta skolvalet 2010. I det fick SD över 12%. Så andelen yngre som är positivt inställda till SD är nog rätt så stor.
   På grund av detta höga resultat tar skolor hjälp av Expo för att ”utbilda” eleverna i rätt tänkande: http://www.skolvarlden.se/artiklar/fler-skolor-tar-hjalp-av-expo-utbildning

  • dibben49

   Du snackar skit, våra ungdomar har blivit drabbade av stök i skolan, botning, personrån, misshandel, kalladed svennejävel och svennehora. Att ungdomar dessutom inte kommer in på bostadsmarknaden pga att invandrarna skall beredas bostad är ytterligare en orsak.

   Bit i det sura äpplet och inse att när nästa generationo växer upp kommer SD att bli betgydligt större än opinionsmätningarna v
   isar. Notera att dom redan idag är större än V, C och KD och jämnstora med Fp och MP.

  • 530729

   ”Alla fattar ju…” alla som liksom du som tror på politiskt korrupta media kanske fattar fel. Vi får väl se i nästa riksdagsval hur många som fattar. Eller om vi är sällsynta. Och SDs politik handlar om den vansinniga invandringspolitiken, som inte är bra för vårt land, inte om att kasta ut alla invandrare som du verkar tro. Fattar du?
   Jörgen

  • naviclima

   Snedvriden statestik håller med,,, våra mörkarjournalister och politiker har verkligen MÖRKAT så bli inte så frustrerad det blir nog ännu mer röster till SD till din stora förtret..SD skulle sitta framför datorn hela dagarna?? Nu var du väldigt rolig årets skämt vilka är det som inte jobbar????????????????????????????????????????

  • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

   Undrar vilka du pratar med? Bland vanliga svenskar sympatiserar de flesta med SD nuförtiden. Vi har fått nog av otrygghet och kriminalitet.

   • http://www.facebook.com/Kristoffer.K.Svensson Farbror Kå Florim Svensson

    Vanliga svenskar? finns det ovanliga svenskar?!? 

    • friskus73

     Japp. Sådana med samuraisvärd..

   • init100

    Tyvärr vet de flesta inte om att de sympatiserar med SD, då de år ut och år in varnats för ”nassepartiet” SD. Att detta bara är en medial propagandalögn har alldeles för få genomskådat.

  • Saxtorparen

   Politruk !!!!!

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Konstigt att SD-sympatisörer alltid ”råkar” sitta framför datorn, preciiiiis när en sån undersökning sker?

   Åtskilliga tidningar har kört frågan Vem skulle du rösta på idag? och där har siffrorna legat på mellan 27 och 63%.
   De av Sifo och andra beställda undersökningarna kan ju justeras på många sätt – bl a då folk inte vill delta i undersökningar där deras personuppgifter blir registrerade, så opinionsundersökningarna kan vi lämna därhen som roliga sammanställningar av siffror med ringa eller ingen verklighetsanknytning

   • intemeranu

    Alla opinionsinstitut gör diverse beräkningar för att få sina siffror så statistiskt säkra som möjligt. Till exempel frågar de alltid vad du röstade på i senaste valet, och ibland även vad du röstade på i valet innan dess. Om du röstat likadant i flera val anser de din röst som säker, men om du röstat annorlunda på något sätt har de olika modeller för att reducera giltigheten. Självklart drabbas SD negativt av en sådan beräkning, eftersom de flesta röstar SD för första gången, och ytterst få gör det för tredje gången. I en nätfråga av AB’s typ däremot får man en ögonblicksbild, utan bakåthänsyn.

    • Sven Olsen – (argdansk)

     Och ändå ser man stora skillnader mellan dessa instituts resultat – konstigt, och tankeväckande.

     Det är nog så, att de olika instituten väljer ut ledande frågor så de får det resultat som passar bäst med beställarens/beställarnas önskemål – opinionsinstituten är inte ojäviga.

     • intemeranu

      Visst är det så. Och deras skilda resultat avspeglar säkert deras metodik även i andra avseenden. Frågeställningen varierar ofta, typ: ”Vilket parti tycker du är bäst just nu?”, ”Vilket riksdagsparti skulle du rösta på idag om det vore val?” osv. Även viktning, målgrupp, insamlingsmetod skiljer sig ofta mellan de olika instituten.

     • Sven Olsen – (argdansk)

      Javisst – och i och med att det inte finns en gemensam metodik och frågeupplägg, så blir ju statistiken därefter – man kan som bekant få statistiken att visa att Reinfeldt är vit och har långt hår, om bara man använder den ”rätt”.

      ;o)

      2012/10/8 Disqus

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Ungdomarna av i dag dom som går i låg, mellan och högstadiet samt gymnasiet får känna på den verklighet som vi andra som finns här inne vet sanningen om.
  Högskolans lokaler är skonade från dessa berikare då dom nästan aldrig kommer längre än högstadiet pga av uteblivna betyg.

  Därför så tror dessa högskole individer att eftersom dom inte har några problem med dom eftersom dom inte omges av dom dagligen så är allt ok. :)
  Medan våra skolbarn är så innerligt trötta på att berikarna tar sådan plats överallt och ställer till ett helvete för dom!

  Jag hoppas och tror att unga människor tar det enda beslut som är riktigt och det är SD2014!  Pga av då startar en en våg som blir svår att tysta! 

  • http://twitter.com/secumf Secum Fert

   Tänk på ditt språk. Vet du ingen skillnad på de, dem eller dom?

   • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

    Hahahha jasså en ord polis! Hahaha Välkommen då jag har en högskoleexamen i bagaget så borde jag kanske tänka på dem som jag retar om jag skriver om dom som de! :) Hahaha Dom, dom och dom förresten ..hm..det var illa .. :) Men jag var fullt upptagen med att svälja förra inlägget och försöka mig på att äta en riskaka samtidigt :)

 • Oberst

  Jan Helin är en förolämpning mot människosläktet.

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  : D

  Dagens bästa!

 • Stroppen

  Sällan att det visas så tydligt hur Aftonbladet vilseleder sina läsare. En ren skandal.
  Själv har jag aldrig i mitt långa liv köpt den falska vänstermarxistiska tidningen.
  Hoppas verkligen att många andra nu inser att man inte kan lita på den blaskan.

  • 585961

    slutat köpa och läsa skiten, bara lögner håller mig till Swe. con där får jag reda på sanningen

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  SD är på gång nu. Vi kommer att slå de andra med häpnad 2014.

  • RobertSt2

   Tänk att det tror jag också! Men glöm inte att ta med egna valsedlar till vallokalen, SD brukar ‘falla bort’ där!

 • Solsken

  Jag träffar många ”mormor” och farfar” i mitt jobb. Och det är så många av dem som vill rösta på SD. De är ilskna på det Sverige som är nu.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Så är det – även inbitna sossar och moderater har svängt om då de fått upp ögonen för vilka otroligt inkompetenta (i bästa fall), ointelligenta (i normalfall) och korrumperade (standardnorm) politiker vi (ni) röstat att leda landet i fördärvet – och de har, precis som vi andra, tröttnat.

 • KasperSekiyama

  ”Hej Kasper,
  jag kan inte svara för Expressen – men vi tog bort frågan eftersom vi dabbat oss och glömt bort Folkpartiet bland svarsalternativen. Därmed blir ju frågan rätt värdelös.

  MVH”

  • ledsenfarmor

   Konstigt att de aldrig ber om ”ursäkt” när de glömmer att redovisa siffrorna för SD.
   PK-pressen idag är skrattretande patetiska.

  • RobertSt2

   Fråga Expressen istället, de hade ju i princip samma fråga och de hade inte glömt någon! Men när den undersökningen visade att SD var nästan lika stora som ettan, Reinfeldt, så tog de bort den.

 • svenbulan

  många som man pratar med nu idagarna har faktikst ändrat sina åsikter, bla   mina grannar äldre par som var benhårda sosar i måga år ska nu rösta på sd , grannar man träffar i tvättstugan säger samma sak. även när vi var på en barn grupp satt många och prata om detta, så det finns en ljus framtid förhoppningsvis :)

 • ren_svensk

  Skäms han inte Pajas jävelnn. AB är Sveriges största censur blaska.

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Har FP redan åkt ur riksdagen?

  • Rolexus

   Hahaha, ja vad har hänt… Det verkar i alla fall som de skulle behöva se över 4-procents-regeln. Lätt gjort med några tilläggsregler så att gamla trötta småpartier får hänga kvar, utan att ”nya” småpartier släpps in. Vi har ju sett moraliskt förkastliga och rättsvidriga idéer genomföras av makteliten förr, så det är väl bara att köra vidare med att köra över…

 • gbmye

  Det är  ungdomen vi får lita till!

 • Odalmannen

  Att pajasblaskan Aftonbladet väljer att censurera bort en obekväm väljarundersökning om att SD har fått hela 34 % av väljarnas röster är egentligen inte att förvåna sig över, det är bara ännu ett bevis på att det hemliga ”Lilla Saltsjöbadsavtalet” är en i högsta grad verklig realitet som alltjämt fortsätter att bestämma hur gammelmedias s.k. journalister ska förhålla sig i sin rapportering om den havererade massinvandringsfrågan och invandrares betydligt större brottsbenägenhet. Enligt detta censuravtal ska alla s.k. journalister helt enkelt ljuga i sin nyhetsrapportering inför svenska folket i enlighet med följande ”rekommendationer”:

  ”Företrädesvis positivt bedöma och omskriva svenska medborgare av utländsk härkomst, detta särskilt i samband med ungdoms- idrotts- och konstnärlig verksamhet.

  Vid evenemang med inslag av skiftande kulturer, företrädesvis intervjua och visuellt framhålla medverkande av utländsk härkomst.

  Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.”

  (Denna femårsperiod har dock utsträckts till nutid och fortsätter att verka som ett riktmärke sedan det hemliga avtalet skrevs under av en elit ur den svenska journalistkåren i slutet av 80-talet.)

  Vid evenemang med inslag av skiftande kulturer, företrädesvis intervjua och visuellt framhålla medverkande av utländsk härkomst.

  Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.”

  (Denna femårsperiod har dock utsträckts till nutid och fortsätter att verka som ett riktmärke sedan det hemliga avtalet skrevs under av en elit ur den svenska journalistkåren i slutet av 80-talet.)

  • 530729

   Detta var mycket skrämmande och avslöjande läsning.
   Jörgen

 • http://www.facebook.com/hans.aberg Hans Åberg

  Folkpartiet saknas nog därför dom tog bort den

  • 530729

   Det var säkert en ‘smart’ plan uttänkt av Helin, ifall SD skulle få för höga siffror, så de kunde skylla på något… Se Kasper Sekiyamas inlägg nedan.
   Jörgen

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1379089935 Göran Ohlsson

  Det är4 kanske på tiden att SVENSKA FOLKET får chans att rösta om hur de vill ha det med invandringen!! Helt i Demokratisk anda!!!

 • bloodgrape

  Gjorde inte Aftonbladet något liknande för ett år sen??  Tycker mig känna igen det hela!  Någon med bra minne!???

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Jo det var en liknande situation då – vilket bara bevisar att svenska murvlar tillhör underarten amoebae murvlicus.

 • 585961

  Ja en sån här lista skulle  aldrig korrupta Aftonbladet ge ut , men vi vet ju redan hur köpta dom är , så det är ingen nyhet hoppas dom får lägga ner snart för vem läser den skiten som bara är lögner, SD 2014

 • fieldmouse88

  Man önskar ju att SD slapp finnas då det ju faktiskt leds av personer med väldigt märkliga värderingar.. Tror de flesta som röstar SD egentligen bara vill bli av med de stökiga invandrarna och få behålla svensk kultur utan böneutrop o burkor överallt, eller hur? Misstänker att de flesta varken är nazister, rasister eller homofober? Röstar SD baa för att inget annat parti ens vågar ta upp frågan om invandring seriöst?
  Rätta mig om jag har fel :)

  • tobigforyou

   ”Märkliga värderingar”?
   I mina ögon är inte Islam en en religion utan en våldsideologi likt nazismen under 30-40 talet.
   Om man tar sig en titt på de krig och konflikter som pågår runt om i världen så kan man med tydlighet se vad dessa beror på.
   Några exempel,Nigeria,södra Thailand,Fillippinerna,Kriget på Sri Lanka,Mali,Afganistan,Pakistan,Indien,Balkan kriget på 90talet,Somalia,Sudan,Palestina,Syrien mfl.
   Lägg där till alla terrordåd som utförts av islamister.
   I Sverige ska ett extremt Islamistiskt parti etablera sig,judar flyr Malmö pga.förföljelse,detta gjorde tom. brittiska BBC en dokumentär om.
   Uppdelad simundervisning,kriminalitet(stökiga invandrare som du kallar det.)
   Kostnaden för hela kalaset är så stor att ingen från 7-klövern vågar redovisa några siffror.
   Sen kan vi lägga till lite böneutrop,gängkrig,kvinnoförtryck,slopade skolavslutningar i kyrkan mm.
   Allt detta har många svenskar ”plussat” på under åren och det finns bara en väg bort från detta och det är SD.
   Om det finns ”märkliga värderingar” någonstans,så är det väl inom Islam?

 • RobertSt2

  Oficiellt säger AB att de tog bort undersökningen eftersom man hade ‘glömt’ bort FP. De hade, som det heter på PK-svenska: ‘fallit bort’.
  Men jag undrar jag… Om det inte var planerat så ifall att SD skulle få för mycket röster…
  Naturligtvis återkom man inte med omröstningen efter att ha lagt till FP!
  Ungefär samma omröstning gjordes på Expressen, där kom SD 2:a, endast slagen av Reinfeldt. Men Expressen tog också bort den omröstningen, utan att ha något att skylla på…

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  DAGENS GARV!!  – de är så duktiga på mörkläggning….  Asch sture – svenska folket tyckte att SD var bäst i diskussionen/debatten?? Ohhhh, det bränner i bakpartiet på PK-folket – det går inte an – bäst att bita i det sura päronet och hitta på något – alltså – bort med röstningar på nätet!!

   

 • tobigforyou

  Stackars Jan Helin,han och de andra i PK-maffian famlar i mörkret.
  Det enda dom försöker göra är att hindra soluppgången,vilket är omöjligt.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Hahahaha vicka jävla blindstyren ! Tänk bara att manipulera med kalla fakta ! Ojojoj vad dom tappar ytterligare i trovärdighet ! Nu kan man inte ens bli förbannad men inte lätt att hålla sig för skratt !