Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Islamiseringen av svenska domstolar”


INSÄNDARE ”Islamiseringen av svenska domstolar fortsätter. Imamen Ayoub Chilbi är inte bara öppen islamist och homofob, han lyckas också kombinera rollen som själavårdare för muslimerna på häktet i Malmö med rollen som nämndeman i Malmö tingsrätt.

Muslimerna blir alltså dömda av sin personliga imam. Naturligtvis ser ingen något problem med det. Att alla är lika inför lagen är ju en sedan länge övergiven målsättning, men nu tar rättsväsendet ännu ett steg i politiskt korrekt riktning. I ”Sveriges framtidsstad” Malmö ges häktade muslimer möjlighet att dömas av samma person som de pratat ihop sig med under häktningstiden.”

”För en tid sedan fick undertecknad tips om att islamist-imamen Ayoub Chibli avlönas för att vara själavårdare för häktade muslimer i Malmö. Ett digert jobb, eftersom majoriteten av de häktade är just muslimer. Och präster jobbar ju i kriminalvården, så varför inte? Men det visade sig snart, hör och häpna, att det är väldigt olika förutsättningar för muslimer och otrogna.

När imamen tar på sig själavårdshatten, får han tillbringa tid ensam med häktade personer, utan övervakning av kriminalvårdens personal. När imamen sedan tar på sig nämndemanshatten, möter han samma personer i tingsrätten som han känner från häktet. Praktiskt, om man vill bli dömd av en kompis.

Självfallet har icke-muslimer inte samma rättigheter. Själavårdare inom kriminalvården är förbjudna att tjänstgöra som nämndemän, men den regeln tillämpas bara på icke-muslimer. Vän av ordning undersökte då saken lite närmre. Inte är det väl möjligt att imamen lyckas dra både kriminalvården och svenskt rättsväsende vid näsan? Men jo då, det är precis så.

På häktet i Malmö vet både kriminalvården och övriga själavårdare om imamens dubbla hattar. Det var för övrigt denna fina krets av kristna själavårdare som för en tid sedan mobbade ut en kollega och fick denne omplacerad. Kollegan visade sig nämligen vara sverigdemokrat. Imamen håller man dock bakom ryggen. Tydligen är det värre att rösta på SD än att förespråka dödsstraff för homosexuella och införande av sharialagar.

Lagmannen Eva Wendel Rosberg vid Malmö tingsrätt ser inte heller något problem med att muslimer döms av sin egen personlige imam. Nu har hon ju i och för sig inte sett något problem med att nämndemannen vill ersätta Svea Rikes lag med sharia heller, så det är väl ingen överraskning. Lagmannen säger att Chibli ska anmäla jäv om han känner den åtalade, men det har Chibli aldrig gjort.

Själv tycker Ayoub Chibli att det går utmärkt att kombinera rollen som imam på häktet med rollen som nämndeman i tingsrätten. Och det gör det ju – om syftet är att garantera muslimer fördelar i rättssystemet och döma i enlighet med den sharia han så hett förespråkar. Men vänligen notera – det pågår absolut ingen islamisering.”

dagensjuridik

-Lilla My-

 • Mariah_Magdalena

  Verkligen??
  Man tror ju knappt det är sant….
  JÄV….någon vaken inom rättsväsendet??

 • anderslilleman

  den nya adeln gör som de vill.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Tror vi precis fick reda på varför alla muslimer får gå fria eller med mycket låga straff. För även grova brott som hedersmord, döds misshandlar och knarksmuggling.

 • mimi1999

  Förlåt men varför anses nämndemmannen i Södertälje vara jävig som medlem av polisstyrelsen när fängelseimamen går fri? I så fall är han lika jävig om inte mer!!! Han kan ju sitta och prata ihop sig med de intagna. Ynkligt är ordet, men i vissa fall blundar tydligen lagen??? Sorgligt att det skall hända i ett rättssamhälle/borde vara som Sverige.

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  Men fyfan ?!!/&%/=

 • Riket

  Sverige – landet där det är 1:a april året runt, tyvärr
  är skämten sanna. 

 • kokoo

  Inse att det går åt helv… med Sverige i raketfart. Domstolar dömer i 95 % av alla muslimer som begår brott, ” ingen utvisning” Nu får snart muslimerna skrika ut sin rapakalja frå moskerna, Tiotusentals analfabeter kommer till Sverige ,ekonomiska bidragstagare väller in i vårt land.Vi skattebetalare skall betala för att stora muslimfamiljer skall få bo i villor. Våldtäkterna ökar för varje månad.,Bedrägerier i miljonklass innom assistanstjänsten pågår förfullt.Kriminella från hela värden vallfärdar till vårt land.
  Vi Svenskar betraktas som idioter, och det är kanske sant eftersom vi inte sätter stopp på vansinnet som pågår. 

  • j_london

   Du har så rätt min vän, utom på en punkt…

   Du skriver att de arabiska assistansligorna plundrar och bedrar i miljonklassen… Det handlar dessvärre om MILJARDKLASSEN. Jo, det är sant!

   Och till på köpet fortsätter det. Den araben som plundrade försäkringskassan i Västra Götaland på mångmiljonbelopp dömdes till något symboliskt straff, har glömt hur mycket han fick, medan han dessutom fick näringsförbud under ett par år.

   MEN… han lyckades innan han häktades, överföra verksamheten på sin son, som nu kör vidare precis som om ingenting hänt. Och det fullr lagligt enligt berörda myndigheter. Jo, detta är också sanning!

   Om du vill fördjupa dig i detta förbannade bedrägeri och det förbannade muslimträskets havererade myndigheter går det säkert att leta i arkivet på hallandsposten.se

   • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

    Hylte kommun som går på knäna ska höja sina sopavgifter rejält och påstår att höjningen beror på att man får ett kärl till att lägga matrester i.
    Men dom går på knäna pga av den somaliska invandringen och alla övrig berikning och däri ligger den största anledningen till höjningen.

    Man letar pengar överallt och ska höja det som går att höja och går det inte så höjer dom ändå! 

    • j_london

     …medan de dumma asvenskarna inte fattar ett dugg. Man bara betalar, och eventuellt gnäller vid första inbetalningen och knyter handen i byxfickan och säger tyst för sig själv:
     ”förbannade kommungubbar, nu skall dom höja sina löner igen”.

     Sedan är allt som vanligt igen. Och man har fortfarande inte fattat någonting!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Ursprungsartikeln är publicerad i mars 2011. Hur är det nuvarande läget? Har han fortfarande två stolar?

  Om så är fallet så bör detta polisanmälas!

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Hur i helvete kan en islamist sitta som nämndeman. Helt sanslöst.

  • kokoo

    Det ingår i vår regerings policy Sverige skall islamiseras. Tyvärr !

 • http://pulse.yahoo.com/_JK3AQIJCIQCKWR24KVBBKKISVE Nils

  Läste att Södertäljerättegången, som kostat enorma summor, måste tas om på grund av jäv hos en nämndeman. Gäller inte lagen om jäv när det rör muslimer i Malmö? 

  • NE_Mannen

   Gräddfil för nya adeln.

 • monamuslim

  Ordet JÄVIG finns inte på arabiska, familj, släkt, heder, ära, religion finns, och Imamer tolkar vad det betyder

  • 585961

    Dom läser koranen som fan läser bibeln de sandlopporna

 • BirgittaSvenne

  Är det bara ”Alibaba och de 40 rövarna” som sitter i tingsrätterna i Sverige idag ?
  Då är det verkligen dags att lämna landet,särskilt som man är en hederlig medborgare !

  SKÄMS på landet Sverige.

  • Andersonszkan

   Det är inte bara i tingsrätterna dom har satt sina rövar tyvärr – deras rövar nöter stolar i de flesta etablissemang och institutioner i muslimträsket Sverige.

   • BirgittaSvenne

    Det är VERKLIGEN skrämmande. Kan ändå inte låta bli att le i njugg, när de infantila,stolliga, verrklighetsföraktande och stolliga svenskarna står inför fullbordat faktum, ”allah akbar”, misstänker dock att de som många ”blåögda” utbrister,: det är så fiiiiiiiint med bruna ögon. Då är det sharia som gäller,good luck ! Jag tänker inte vara i närheten när detta sker, egoist som jag är.

 • NE_Mannen

  På nyheterna förut var det ett jävla gnäll om att det finns politiskt demokratiskt valda nämndemän som tillhör SD, men imanjävel går tydligen bra. Islam suger och MU-Hammed är en äcklig peddobög.

  • micklaren

   Advokatsamfundets generalsekreterare anser att SD ska rensas ut.
   ”-Jag tycker att den politik som Sverigedemokraterna för strider mot mycket av de grundläggande principer som kännetecknar en rättsstat.” säger GD Anne Ramberg.

   Sanslöst är bara förnamnet när hon inte verkar reagera över vad en fanatisk muslim tillför rättsväsendet. En hycklande nolla som troligen inte har eller vill skaffa sig kunskaper om vad SD står för.

   Kan man verkligen fortsätta att vara advokatsamfundets GD utan att se den stora skillnaden mellan islamisters dåliga människosyn och SDs politik?

   http://www.svt.se/nyheter/sverige/vill-sparka-sd-politiker-fran-domstolarna

 • Andersonszkan

  Så här lågt har alltså Sverige sjunkit!

  I domstolarna sitter det muslimska stenåldersmänniskor som anser att en överfallsvåldtäkt av en ”lösaktig och horaktigt klädd” svensk kvinna inte är något brott, inte heller pedofili, incest med egna barn, rån och misshandel av ”otrogna hundar”, dödsmisshandel av kvinnor och barn som ”kränkt” klanens heder eller jihad som kan innebära allt från moskebyggande till terrorattentat.

  Denne ”hedersman” är ju långt i från den ende som sitter i svenska domstolar och dömer sina trosfränder till skämtstraff, så man förstår ju hur brott och straff hänger ihop i det muslimträsk som en gång var världens bästa land..

 • Andersonszkan

  Så här skrev jag på ett annat forum igår:

  ”Det svenska domstolsväsendet är en sandlåda som lider av inavel och grav vänskapskorruption. I andra länder tillsätts höga domare av samhället, här i Sverige utser domarna varandra utan insyn eller möjlighet till påverkan.
  Pajaser som van der Kwast och Göran Lambertz kan fortsätta sänka rättsväsendet utan risk för repressalier. Hade några anställda på ett privat företag slängt 200 miljoner i sjön så hade huvudena rullat som bowlingklot – i det här fallet kommer väl ingen ansvarig att ens klandras.”

  Nu får jag väl komplettera med att muslimska pajaser och deras svenska r*vslickare också gör sitt bästa för att förvandla svenska domstolar till en parodi som inte ens självaste Monty Python hade kunnat föresrälla sig.

 • PETER NYMAN

  Givetvis måste dom få centralt placerad roller i alla beslutande organ.Om inte 6% av befolkningen fick lika stort inflytande över viktiga och påverkande frågor som dom andra 94% då skulle det försvåra integrationen och leda till att Zoomalier behövde mer än6år för att lära hjälplig SVENSKA
  Och det finns väl ingen SVENSK som tror att ett förbud att KRISTNA häktes Präster inte får sitta som nämndemän skulle innebära att det skall gälla islamister. 

 • svartamalin

  Den skokräms pudrade dammvippan Anne Ramberg, Advokatsamfundet vill förbjuda SDare som nämndemän…Hon är orolig att Silbersky och övriga grovsaltande luftfakturerare skall bli arbetslösa om SD utvisar klienterna.

  • tokeskil

    Hon ser själv ut som en blatte och är rädd att själv bli utvisad jävla pissluder .

 • BirgittaSvenne

  Tack för det, hederlig och ärlig är jag ……..men jag är inte självmordsbenägen………….., Sverige är nu ett farligt land för hederliga människor, skulle skriva det ”suntförnuft människor”. Älskar mitt land som det var,inget går att få tillbaka.

 • BirgittaSvenne

  Tack för din kommentar.Visst är jag hederlig och ärlig men jag är inte redo för självmord.
  Sverige av idag får mig att gråta, så här var det verkligen inte meningen att skulle bli, älskade mitt land,” hatade”polititkerna, vem röstade fram de, inte jag !

 • BirgittaSvenne

  En parentes, idag löper Orientexpressen från Rosengård till Malmö. Det finns gott om svenska kvinnor, konvertiter på linjen som kan berätta för förvirrade själar hur de ska bli lyckliga under Muhamed och islam !

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Vänta nu lite här. Advokaten Anne Ramberg uttalar sig idag om att SD politiker inte bör får bli nämndemän. Men det går bra med en islamist och homofob?

 • 737378

  Det är oaccepterad… Vill inte leva under sharia lager….. 

 • driftingen1_igen

  Sverige är på väg att störta samman totalt…

 • http://www.facebook.com/david.s.sami David Sami

  What will destroy  the west is not Islam, but the westerners themselves. 

 • Skattkistan

  Och SD är inte lämpliga som nämndemän!!!!!!!!

 • Johan Rydberg

  Jag växte upp i ett annat Sverige.Om ni fragar mig om jag är bitter pa vad Sverige har utvecklats till är svaret ja.

  Jag växte upp i ett Sverige där vi inte ens behövde lasa ytterdörren. där det alltid fanns grannar att lita pa.

  Jag växte upp i ett Sverige där skolbränder, stenkastning mot bussar och ambulanser, balkongflickor, hedersmord, personran och gruppvaldtäkter var fullständigt okända begrepp.

  Jag växte upp i ett Sverige där svenska flickor inte kallades horor.

  Mona Sahlin förklarade förr flera ar sedan att det gamla Sverige för evigt försvunnit och att det eratts av ett mer spännande samhälle.

  Sa kan man ju ocksa uttrycka det.

 • Leikin

  Detta blir extra intressant med tanke på att advokatsamfundet i dag var inne på tanken att inga representanter för Sverigedemokraterna i fortsättningen skulle få delta i rättegångar som nämndemän. Har Sverige redan kapitulerat?

 • biran

  Detta är komplett vansinne, inkompetens i kvadrat när rättsvårdande myndigheter inte följer lagar och regler.

 • zootsuit

  ”Advokatförbundets generalsekretare, Anne Ramberg, går idag ut och proklamerar att hon vill rensa bort SD-politiker från landets domstolar” http://avpixlat.info/2012/10/06/advokatforbundet-inga-sd-politiker-i-domstolarna/#more-36052 men islamistiska imamer är det tydligen inga problem med?! Finns det någon här med juridiska kunskaper som vet om detta går att JO-anmäla? Både Anne och Ayoub utgör ett stort hot mot vårat rättsamhälle.

 • BetulaL

  Ann Rambergs uttalande är partipolitiskt och riktar sig mot ett parti
  som anser sig vara det enda oppositionspartiet i Sverige idag och som
  företräder c:a 7 % av Sveriges befolkning. Jag har svårt att tro att
  Advokatsamfundet kan ställa sig bakom hennes uttalande.

 • Pingback: Advokatförbundet vill sparka ut SD från domstolarna « Sweden Confidential

 • plotuj

  Detta är ju helt otroligt! snacka om jäv i vilken annan situation som helst.

 • 585961

  Hur i helsike kan detta få fortgå , en iman eller överhuvud taget en muslim har inget som helst att göra i svenska domstolar  och därför är det heller inga straff för all den kriminalitet  dom dom står för i det svenska samhället , nej utvisa alla dessa kriminella och imaner som bara  lever på bidrag från svenska skattebetalare och som ju är deras arbetsgivare om dom inte visste och Ann R borde se sig om efter ett annat jobb , nu när hon inte  sköter det hon har  tycker arbetsgivarna svenska skattebetalare, fy fan för dessa myglare, SD 2014

 • 585961

  Är det inte jäv att ha  Chibli i rätten så vet inte jag vad som är  jäv , nu får ni för helvete skärpa er i advokatsamfundet eller har ni alldeles spårat ur idioter

 • getingblandhumlorna

  Tips till skribenten:

  Anmäl detta till JO, så får vi se om inte alla dessa fall ni snokat upp resulterar  i samma uppbåd som efter idiotin i Södertälje med en nämndeman som satt på dubbla stolar.

  Oavsett utgång så blir det något att gå vidare med rent medialt.