Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra män rånade kvinna i Arvidsjaur – inget signalement


FEGA USLINGAR En kvinna i 30-årsåldern blev sent på torsdagskvällen rånad av fyra män i centrum av mångkulturella Arvidsjaur. Kommunen har avtal med Migrationsverket om mottagande av asylsökande ensamkommande och även vuxna.

Det var strax före halvelva-tiden på kvällen som kvinnan rånades av männen. Kvinnan var på väg till sin bostad när fyra män i 20-årsåldern rusade fram och attackerade henne när hon befann sig vid Fridhemsskolans gavel. En av dem slet tag i kvinnan och hennes jacka, medan en annan ligist slet loss handväskan från henne. Hon knuffades även till väldigt hårt av pöblarna så hon föll och slog huvudet i väggen på skolan.

Gärningsmännen avvek sedan snabbt via skolgården.

– Målsäganden uppger att hon såg en joggare i korsningen Västlundavägen-Domängatan, som sprang i riktning mot ishallen. Vi vill gärna komma i kontakt med den personen, säger Johnny Bäckström vid Polisen i Arvidsjaur.

Polisen vill också få kontakt med andra som kan ha gjort viktiga iakttagelser.

– Eventuellt har de sprungit över skolgården i riktning mot Villavägen men ned mot Storgatan. Väskan har nämligen hittats i ett buskage vid skolan mot Storgatan till. Kvinnan har berättat att hon hörde trafik på Storgatan när de sprang från platsen, så om någon har sett fyra personer där vid den här tidpunkten så vill vi att de kontaktar oss på telefon 114 14, säger Johnny Bäckström.

I den återfunna väskan saknades kvinnans plånbok. Polisen hade på fredagsmorgonen inte gjort några gripanden. Under dagen kommer dock både förhör och spaningsarbete att ske i syfte att spåra gärningsmännen. Polisen vill också komma i kontakt med eventuella vittnen och med personer som kan ha gjort iakttagelser som kan kopplas till händelsen.

Norran

 • Riket

  Polisen vill också få kontakt med andra som kan ha gjort viktiga iakttagelser.Kära Polisen – läs SweCon/ Exponerat så kan jag garantera att Ni får kontaktmed svenskar som gjort viktiga iakttagelser om hur tillståndet är för vår land.
   

 • svartamalin

  Hur skall vittnen kunna hjälpa polisen när vi ”vet” att bara svenskar är förövare.När då PK-lappen där uppe ser en massa ”ordentliga” zoomalier o.s.v.som flytt till Sverige. Varför skall lapparna anmäla dessa oskyldiga raketforskare, som de där uppe aldrig hört talas om  skulle vara brottslingar. Fy polisen är ni rasister!

 • PETER NYMAN

  Det är bra att kvinnans beskrivning på gärnings männen inte lämnas ut av polisen,på så sätt hoppas polis på ett nytt grovt rån mot en annan SVENSK kvinna och att dom då skall kunna finna bevis som gör att dom för ovanlighetens skull då kan gripa någon.
  Om dom inte tagit det taktiska beslut som är av stor vikt vid ett effektivt polis arbete,med ett signalement skulle kvinnor kunna undvika personer som överensstämmer men då skulle polis inte få möjlighet att samla in bevis på en ny brottsplats,hur många brottsplatser det behövs för bevisningens säkrande kan inte polisen svara på Men skam den som ger sig hälsar polischefen både till befintliga offer och kommande

  • http://www.facebook.com/torbjorn.degerstrom Torbjörn Degerström

   Kling och klang

 • j_london

   Nä,  i stället bör man omedelbart utlysa allmän skyddsjakt, då det handlar om skadedjur som kontaminerar och förstör samhället.

  • 530729

   Finns det inte någon gammal nedlagd gruva däruppe…?
   Jörgen

   • j_london

     Ja, det närmaste blir väl Kiruna i så fall.

    • 530729

     Jag skrev inte ut hela min tanke, tänkte bara sätta igång din fantasi… om vad man kunde fylla hålet med… 
     Jörgen

     • j_london

      Jörgen… vet inte om du sett denna kommentar till upplägget om Kortedalamålet överklagas… om inte så kommer den här i sin skoningslösa version – och jag menar varje ord:

      ”Sparka ner dem i LKAB:s djupaste gruvschakt i Kiruna – levande! I min värld finns absolut inte det minsta förbarmande över sådana vidriga avskum som dessa aggressiva och groteska muslimkräk, med sin mördarideologi i bakfickan. Inte ens på vykort.

      De har redan kostat svenska skattebetalare oerhörda penningsummor… till ingen som helst nytta. Och kommer att kosta landet många, många miljoner – då de med 101 procents säkerhet kommer att ställa till djävulskap så länge de lever. De är helt enkelt mänskligt avfall som kontaminerar samhället, och som ingen har någon som helst nytta av.

      Förutom då, naturligtvis… muslimsvenska försvarsadvokater, som i dag badar i fenomenalt absurda arvoden, i form av svenska arbetande knegares skattepengar…”

     • 530729

      Hade inte sett den kommentaren, Jack… då förstod vi varandra! Orkade inte läsa om Kortedala mer, då detta fall och det icke-straff dessa jävla as fick; ett ynka aja-baja, var ett sånt hån mot allt vad rättvisa heter. Mitt förtroende till svenska rättsväsendet var inte stort innan den ‘domen’ föll… men då tappade jag all tro och hopp om Sverige.
      Jörgen

     • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

       Har inget att tillägga,Du klär mina tankar i ord !

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Det skriver jag under varendaste ord på. Skit skall som skit behandlas, punkt slut! Obildbara efterblivna barbarer och psykopater har inget civiliserat samhälle nytta av. Finns heller ingen anledning att tycka synd om dem som batikhäxorna gör. Det ger ju ändå ingenting tillbaka. Sådana som dem kommer man aldrig få nån tacksamhet ifrån, bara oändliga krav och en massa gnäll. Mänskligt avfall är vad det är. Gör en slutförvaring av dem tillsammans med kärnavfallet i den djupa svenska berggrunden!

     • antikomunisten

      Tank om det fanns manga av din sort
      men vi ar mycket fa.

     • j_london

      Tack. Ja, vi skulle nog behöva vara lite fler.
      Eller rättare sagt: landet skulle kunna ha användning av några fler… Det skulle Sverige ha mått mycket bättre av.

     • Pantertanten

      Nu tycker ni säkert att ni är vitsiga, men tänk efter lite. Sverige byggdes utav människor som slet – OCH DOG – i denna gruva. Än idag knegar hederligt folk där själar av generationer som gav oss det svenska folkhemmet dog. Och ni tänker ”täppa igen hålet” med Somalier. Är ni nationalister så pissa inte på generationerna före oss.

     • 530729

      Hej! För det första skrev jag inte ‘täppa igen hålet med somalier’, det är dina ord, men erkänner att jag försökte vara vitsig. Det är ett sätt för mig att försöka hantera den skrämmande verklighet vi har i vårt land. Jag står knappt inte ut med hur domstolsväsendet, polisen och media behandlar våldsbrottslingar och kriminella med silkesvantar bara därför att de är invandrare. Jag står snart inte ut med att Sverige har förvandlats till det otrygga land det nu är. Det du skriver om gruvor och de som slet och sliter där är helt sant. Det sista jag vill är att ringakta folket som byggt upp vårt fosterland i sitt anletes svett, under svält och nöd, med möda och svårigheter.
      Men om jag inte får vara ironisk ibland och ‘vitsa’ om både smått och stort, vet jag snart inte vart jag ska ta vägen. Jag är nationalist och (än så länge) stolt över att vara svensk, precis som du, och jag högaktar våra förfäder och vår stolta historia.
      Jörgen

     • Pantertanten

      Respekt, Jörgen. Jag förstår precis hur du känner dig, och vet att jag drog ett streck i sanden av personliga skäl. Du har naturligtvis helt rätt, om att vi måste få kunna ha vår galghumor kvar, utan det vore vi intet.

     • 530729

      :-)

     • antikomunisten

      Enda gangen du
      ser en glad muslim
      ar nar dom huggit
      kniven i ryggen pa
      nagon.

     • Pantertanten

      :-)

     • antikomunisten

      Jag delar din uppfattning.Men
      vi ar mycket fa.

     • 530729

      Vi är fler än vi tror och vi blir fler för varje dag.

     • antikomunisten

      Hoppas att du har ratt

      Den 7 oktober 2012 08:11 skrev Disqus :

 • vaskaren

  i dessa trakter ska grm nog akta sej för dem inhemska pöbeln

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Förstår inte polisens undanhållande av signalement ! Detta polisens tystnad,bekräftar att det,som vanligt,är MENA-soporna som är i farten! För att skydda svenska kvinnor från detta övervåld,borde det vara straffbart att förtiga vad det är för djävla drägg!UPPMANING TILL POLISEN.LÄGG KORTEN PÅ BORDET AV OMTANKE OM UNGA SVENSKA KVINNOR ! INGEN SKALL BEHÖVA VARA RÄDD FÖR ATT VISTAS UTOMHUS I SVERIGE !

  • antikomunisten

   Onskedrommar.

  • 530729

   Polisen är tvungna att följa de order de får från sina politiskt tillsatta chefer. Många poliser, som ju om några är de som verkligen ser hur det ser ut i verkligheten, är nog mycket frustrerade över situationen och att deras händer är bakbundna så de hindras att lösa brott.
   Jörgen

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Skit i licensen och behandla dom som de skadedjur dom är !

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Fallskärmsjägarna skall nog hitta dessa ligister och ta med dem på en snabb liten flygning och uthopp – utan skärmar!

 • tokeskil

  Inget signalement är på nysvenska samma sak som blattar.

 • Mariah_Magdalena

  Inget signalamente=invandare.

 • monamuslim

  Polis och press gör gemensam sak. De som eftersöks är fyra hen, vitpixlade och talar. De är i ålder ensamkommande barn (3-35) år.

 • 585961

  Ett Mena pack har invaderat lilla godtrogna Arvidsjaur , ja ni har väl fått de kommunpolitiker ni förtjänar och nu har ni  fått en massa  svarta  våldtäktsmän,, rånare och misshandlare på halsen och var hade ni tänkt fixa jobb till de lata sandlopporna för ingen annan kommun VILL HA DOM, SD 2014

 • 585961

  Ska inte herr Hottentott, Svinfelt och knarkaren Romson MP se till att det finns fler  poliser i Arvidsjaur nu när dom släppt in en massa  halv och hel negrer   där  som gör en massa  kriminella saker i samhället ,det var ju så bråttom med en portabel polisstation när några somalier fick ett fönster krossat, eller gäller denna omsorg bara vissa i ett  före detta demokratiskt samhällem fy fan för oduglingar i regeringen, kommunerna, domstolarna, SD 2014 för rättvisa ät svenska skattebetalare