Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Demoskop oktober – SD tangerar rekordet


BAROMETERN Moderaterna tar största klivet fram medan Sverigedemokraterna tangerar sitt högsta resultat i Demoskop. Annie Lööf och Kris(t)demokraterna alltjämt nere i dyngan under spärren. Expressen skriver helt horribelt att alliansen bara ligger 0,3 procentenheter efter det rödgröna blocket. Hur äe det möjligt utan KD och C?.

Röda blocket 46,2 procent
Blåa blocket 45,9 procent (Inkl KD + C)
1 000 telefonintervjuer mellan 25 sep till 3 okt

Xpressen

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  ”Expressen skriver helt horribelt att alliansen bara ligger 0,3 procentenheter efter det rödgröna blocket. Hur äe det möjligt utan KD och C?”

  Att det är möjligt och t.o.m. sannolikt beror på att normala människor är utrustade med hjärna, dock inget krav för att få anställning på dessa pk-media.

 • monamuslim

  Dagen börjar bra, snart dags att vinka adjö till Mp i backspegeln. C och Kd ligger i diket och i ytterfilen Sd med Fp i innerfilen och sedan hej då. Alliansen består snart bara av Fredrik Quisling Reinfeldt

 • Jarnsida

  Ja, ut med skiten!

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Det var ju en konstig ordning man har placerat partierna i. Centern är ett högervridet parti långt ut till höger i bilden och SD befolkat av marxister när man ligger så långt till vänster på bilden?

  • 530729

   Precis, SD-stapeln borde väl vara placerad mellan de röda och de blå! Vi sverigedemokrater är ju social-konservativa!
   Jörgen

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Verkligen trevligt att se hur SD fortsätter klättra stadigt uppåt.
  Än trevligare är det att se hur MP tappar 1,2%! De hör hemma bland C och KD och med alla smarta idéer de har kommit med på senaste tiden, så kanske man kan våga drömma om att de kastas ur riksdagen 2014.

 • Guest

  Snart behöver man förstoringsglas för hitta KD stapeln.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Detta betyder att det är fara för regeringsbildning av det röda blocket, om dessa siffror skulle gälla för idag.

  MP är farliga. Detta parti är katastrof för Sverige. Om röda blocket vinner kommer MP att ha stort inflytande. Våra el-priser kommer bli så höga att vi får lämna hus och hem, industrierna (de få som finns kvar) kommer att få lämna in för gott.

  • YOTHI_TARZAN

    Jag tror att det går åt helvete i vilket fall som helst. Inte ens ifall SD får 30 % kan vi stå emot galningarna

  • 530729

   Jag vet inte om miljöpartiet är höger eller vänster… I sin iver att förstöra Sverige så fort som möjligt är de nog beredda att liera sig med vem som helst. Se bara på den somaliska invasionen, eller gräshoppssvärmen, som är miljöpartiets verk, då gick de samman med högern och fick igenom detta vansinniga beslut om anhöriginvandringen.
   Så här säger MP på sin egen hemsida: ”-Vi vill skapa ett Sverige där alla är välkomna, oavsett var du kommer ifrån… Ett samhälle som ger upp att vara bra för alla är snart inte bra för någon.”
   En totalt aningslös floskel, antagligen skriven av någon smart reklamsnubbe på någon trendig PRfirma i Stockholm. Miljöpartiet blir vårt lands fördärv.
   Jörgen

 • 530729

  Lögn, förbannad lögn och statistik… Var i denna mätning finns de normalt mellan 10- och 20% ‘osäkra väljarna’? Och det blå blocket har ju faktiskt bara 39,1%.
  Jörgen