Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vägpirater härjar kring Malmö IGEN


Tillvägagångssättet i detta, gör att misstankarna går åt ett håll. Går inte att undvika. Samtidigt kommer tanken fram att, hur lättlurade är vissa människor? Om dessa läste lite mer än bara PK-pressen hade denna kvinna direkt åkt därifrån.

Man slutar aldrig att förvånas över naiva personer, som går på allt som sägs av dessa typer.

Visst ska man hjälpa varann i trafiken, men det får vara måtta på saker och ting. Att hjälpa någon idag kan vara detsamma som att utsätta sig själv för fara, beroende på vilken slags person som vill ha hjälp.

 Nu hade denna kvinna en mycket stor tur att polisen kom så lägligt.

 Flertalet av dessa rötägg är inte Kalle, Anders, Lisa eller Bettan. De har helt andra namn. Samtidigt finns det rötägg överallt, och vissa är värre än andra.

Vägpirater härjar kring Malmö. Det fick en kvinna i 35-årsåldern erfara – även om hon faktiskt undgick att bli lurad.Hon hade stannat vid Lindeborgsrondellen för att hjälpa en man som hade problem med sin bil. Mannen behövde låna pengar, sade han, men erbjöd sina ”guldsmycken” i pant så att hon skulle få pengarna tillbaka.

Men innan någon transaktion hann ske kom en patrullerande polisbil förbi. Eftersom tillvägagångssättet är känt fattade poliserna misstanke och kontrollerade bilarna.

En 25-årig man greps misstänkt för bedrägeri, och hans ringar av ”guld” togs i beslag.

Skånskan

 • Mariah_Magdalena

  Det är synd om alla som är hänvisade till gammelmedias selekterade och välvaskade  ”nyheter”.

 • svartamalin

  Polis och media är direkt skyldiga till att svensken inte vet hur mångkriminellt Sverige blivit. Svenskar är ärliga arbetssamma människor och skall inte ha detta maffiasamhälle som styrs av korrumperade politiker,polis o journalister.

 • Oberst

  Malmö och dess omnejd är ockuperat av främmande makter.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Står det en viftade ”guldförsäljare”  eller en beväpnad bilrånare(som har blivit allt vanligare i Stockholm) mitt i vägen finns det bara en sak att göra. Öka farten. Lagen kanske inte gillar det, men det är moraliskt självförsvar.

 • PETER NYMAN

  Hjälp alldrig någon du inte direkt upp uppfattar som ETNISK-SVENSK.Akta dig för att gå nära Zoomalier då TBC smittar genom luftvägarna (mottagningarnas personal är vacinerad men inte VÅRA barn på dagis) Följer du så enkla regler så klarar du dig bättre i nya SVERIGE

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1379089935 Göran Ohlsson

  Stannar aldrig för en invandrad”"Kompis”"!!

  • tokeskil

   Detta gäller även vid övergångsställen får vi hoppas.

 • tokeskil

  Brukar vara tattarguld ca 2 karat om du har tur.