Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Skarpa skott mot Tenstaskola igen


MÅNGKULTUREN I SVERIGE För andra gången på ett par dygn utsattes en skola i Tensta av att några roat sig med att skjuta skarpa skott mot den. Personalen på Elinsborgsskolan i Tensta upptäckte krossat glas och patronhylsor.

Det var på onsdagsmorgonen som de hittade krossat glas och patronhylsor på området, där någon eller några hade avlossat skarp ammunition mot skolan för andra gånger sedan natten till måndagen. Enligt polisens händelserapport är de hylsor som påträffats av en modell som används i pistoler eller revolvrar. Brukar revolvrar släppa ut hylsor, det var något nytt för oss?

– Man har skjutit ett okänt antal skott in i skolan under natten, säger Mats Sundberg vid Västerortspolisen.

– Jag är naturligtvis bekymrad över att det här har hänt, men jag har ingen anledning att tro att det skulle vara riktat mot just Elinsborgsskolan, säger skolans rektor Eva Brömster till DN.se.

Det har skjutits två gånger mot skolan. Ska man vara extra vaksam?

– Ja det tycker jag att polisen ska vara, säger Eva Brömster.

DN

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Cissi Wellins hat mot SD är total

  http://play.radio1.se/catchup/6212

  Parallellt försvarar hon böneutrop med tramppropaganda

  http://www.radio1.se/cissi-wallin/b%C3%B6neutrop-fr%C3%A5n-svensk-mosk%C3%A9-om-ett-par-m%C3%A5nader-kan-det-vara-verklighet
   

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   http://www.swedenconfidential.info/2012/10/02/roda-cissi-wallin-pa-radio1-tramsar-om-boneutropen/

 • antidotes

  ”Skarpa skott” är nåt som Cissis pappa inte borde ha ”skjutit”!

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Det stora missfostret rektor Eva Brömster är bekymrad! Stackars sate!

  Jag/vi/alla vi känner är SKITRÄDDA för den utveckling vi ser! Bekymrad???  

  Hur j*a dumt får man uttrycka sig som rektor?

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Eva Brömster tycker att det är bekymrande. Där tog hon i för kung och fosterland minsann. Just att skolan blivit beskjuten 2 gånger under denna vecka borde ses som anmärkningsvärt av vilken sund människa som helst. Eva ser ingen anledning till varför just skolan skulle vara målet.

   Problemet i det hela är att dessa invandrade buspojkar inte har något särskilt mål, de förstör helt enkelt det de kan förstöra. Så simpla är deras så kallade nöjen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Berikning är nyttig, eller…?

  Uttagsautomat sprängd i Malmö.

  Text: TTPublicerad 4 oktober 2012 4.53 Uppdaterad 4 oktober 2012 5.24

  En uttagsautomat vid Kirsebergs torg i Malmö sprängdes natten till torsdagen.Sprängningen, som skedde strax före klockan halv fyra, väckte flera boende kring torget. Enligt länsvakthavande i Skåne uppstod skador på automaten, men det är oklart om rånarna fått något med sig.Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och polisen hör vittnen till händelsen.
  En uttagsautomat vid Kirsebergs torg i Malmö sprängdes natten till torsdagen.Sprängningen, som skedde strax före klockan halv fyra, väckte flera boende kring torget. Enligt länsvakthavande i Skåne uppstod skador på automaten, men det är oklart om rånarna fått något med sig.Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och polisen hör vittnen till händelsen.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Gå ut och skriv på. Inga muslimska böneutrop …

  Direktlänk : http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6915

 • Storeberg

  Dom får väl skaffa skottsäker väst åt barnen då. Skolgården får byggas om till skyddsvärn. Det är naturligtvis svenskarnas fel att barnen blir beskjutna. 

 • j_london

  Nä, en revolver kastar naturligtvis inte ut några hylsor, i likhet med en pistol. Sedan handlar det desutom om två helt olika sorters ammunition (hylsor).
  På pistolammo finns en rill och där patronen saknar rand. På revolverammo finns en uttalad rand (krage), då patronen vilar direkt mot trumman i respektive kammare. Enkelt uttryckt.

  En kunnig person ser naturligtvis detta ögonblickligen… vilken typ av ammo det handlar om.
  Och sannoligt är det hylsor från 9 mm Parabellum som ligger och skräpar överallt i dagens muslimträsk. Detta är den vanligaste ammunitionen till alla 10 000-tals insmugglade pistoler från Balkan och östra Europa.

  Många av pistolerna – beroende på fabrikat – kan skjutas med svenska arméns gamla K-pistammo 39B; andra inte då de inte klarar att hantera denna ammo som är kraftigare och har mycket hårdare mantel. Det finns stora mängder av svensk K-pistammo i omlopp!

  Ammunition fruktad av polisen, då skyddsvästarna inte stoppar de hårdmantlade kulorna…

 • j_london

  – Jag är naturligtvis bekymrad över att det här har hänt, men jag har
  ingen anledning att tro att det skulle vara riktat mot just Elinsborgsskolan, säger skolans rektor Eva Brömster till DN.se.

  Det måste väl gå 16 svenska, politiskt korrekta idioter på dussinet!

  Hon är för det första bekymrad… Och sedan kan hon inte tro att skjutningen är riktad mot Elinsbordsskolan…

  Men varför i hel—e skjuter man då på just den skolan, om kulorna inte var riktade mot Elinsborsskolan…? Har de mångkulturella avskummen kanske missat någon annan skola i närheten, så att det enligt ”random-principen” råkade bli just den politikst korrekta idioten Eva Brömsters skola som träffades.  Eller…?

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Jag tycker att politiker ska vara EXTRA vaksam , med vad dom hejdlöst tar in i landet.