Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Inte bara i Sverige det brister för lärarna


BUSUNGAR Det verkar som om skolproblem är universellt. Denna stackars professor, fick totalsammanbrott. Geni och galenskap kan gå hand i hand. En matteprofessor på en ansedd högskola fick ett totalt sammanbrott under en föreläsning.

Inför klassen började läraren näcka och skrika könsord åt studenterna.  ”Min lärare har alltid varit ganska excentrisk, men i dag gick han helt överstyr”, skriver en elev vid Michigan State University på nätverket Reddit.

Det är inte svårt att tycka synd om denna stackars man. Det är nog mycket han får stå ut med. Liksom våra egna lärare, som vi aldrig får reda på.

Det var ungefär halvvägs in i föreläsningen som läraren började skrika på eleverna, banka och pressa sitt ansikte mot fönstren.

”Så småningom gick han ut och nedför hela korridoren, fortfarande skrikande. Sen kom han tillbaka och tog av sig kläderna – så när som på strumporna”, skriver studenten.

Ett annat vittne säger enligt Gawker att professorn utbrast ”det finns ingen jävla gud”, när han sprang ner för korridoren.

Enligt legenden sprang tänkaren Arkimedes naken längs stadens gator när han kom på den matematiska princip som fick bära hans namn. Det är oklart vad som utlöst den här matematikerns nakna gatlopp.

Enligt universitetets poliskår omhändertogs mannen, men är inte misstänkt för något brott. Skolan erbjuder studenter stöd till studenter som känner att de behöver bearbeta händelsen.

Metro

 • Susanne Lehmus

  Hahahahaha härlig rubrik till artikeln!  :D  
  Dock så fastnar ju skrattet i halsen…..

 • 530729

  Stackars man. Måste finnas en lång historia bakom.
  Jörgen

 • Theobservermum

  Stackare. Får han bara lite tid i lugn och ro så är han tillbaka snart.

 • PETER NYMAN

  Att detta inte sker i SVERIGE beror på att både skolminister och lärar kåren redan är så islamatiserade att dom enbart får utbrott om någon SVENSK elev har en SVENSK FLAGGA eller någon annan symbol för SVERIGE En annan händelse som är utlösande för ett raseri utbrott hos rektorer och lärare,är när SVENSKA flickor kommer med rasistiska anklagelser mot berikar elever.Det godtas inte av skolministern heller

 • BettanB

  Undra om skolan erbjuder denna lärare någon hjälp för att kunna bearbeta händelsen (och alla händelser innan)?

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Den här läraren är väldigt tydlig med hur ordning ska vidmakthållas: http://youtu.be/qZhHUugDu84 Något för svenska lärare att ta till?  

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Men läraren då? Han var väl den som behövde bearbeta händelsen, och orsaken till händelsen.