Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Frågestund i riksdagen om invandringskostnader


FRÅGESTUND RIKSADAGEN Sverigedemokraternas ekonomiskpolitiske talesman Erik Almqvist frågade finansminister Anders Borg (M) om kostnaderna för den vansinniga massinvandringen.

Vid frågestunden svarar ministrarna i regeringen på frågor från riksdagsledamöterna direkt i kammaren. Näringsminister Annie Lööf (C) svarar på både allmänpolitiska frågor och frågor inom sitt eget ansvarsområde. Följande ministrar deltar i videoklippen nedan:

 • Näringsminister Annie Lööf (C)
 • Finansminister Anders Borg (M)
 • Statsrådet Catharina Elmsäter-Svärd (M)
 • Miljöminister Lena Ek (C)
 • Försvarsminister Karin Enström (M)

Kort klipp med Erik Almqvist (SD)

Hela debatten

 • j_london

  Erik Almqvist frågar Anders Borg två gånger… Eftersom Anders Borg uppenbarligen är förståndshandikappad, begriper han inte frågan och kan följdakligen heller inte svara.

  Det enda han kunde få fram: var att tugga snömos och säga att det ”låg människor på trottoarerna…”

  Det är tragiskt att se och höra dessa floskelnissar, som till råge på allt ingår i muslimträsket Sveriges regering. Men, så ser det ju också ut som det gör i landet.

  • kalleman

   Ja du J L, snart faller korthuset, kan inte ansvariga ministrar svara på en enkel fråga, utan krumbuktar sig med floskler, då är vi snart vid vägs ände.

   Det blir en spännande höst!

   • j_london

     Ja, det skall nog inte mycket höststorm till förrän korthuset blåser omkull… Det tycks som om det redan skakar i korthus-väggarna!

    Och du kalleman… den förståndshandikappade Borg var tvungen att hävda sig mot Almqvist, genom att tala om att han skulle åka till Japan för att ”diskutera”. Vilken fjolle!

    Vilket billigt trams att försöka imponera med något sådant. Det visar bara vilken Reinfeldt-slickare han är…

    • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

     Han kommer nog få pallra sig hem rätt fort därifrån om han gör reklam för den invandringspolitik som förs här.

     • j_london

       Jo du, det skulle jag också tro! Japanerna ger inte mycket för totalt meningslös och utarmande massinvandring – som dessutom inte tillför ett land ett förbannat något.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jack, jag har försökt skämta med Hanif Bali, Ursula Federley och Caroline Szyber på Twitter. Rätt oskyldiga skämt, ironiska sådana men det verkar inte ha gått hem alls. Tvärtom tog dom det på fullt allvar och blev förbaskade och blockade mig. Stöder min tes om att många av dom är ointelligenta och obegåvade. Ändå sitter dom i riksdagen och stiftar våra lagar och lyfter månadslöner som inte ens en fattigpensionär skulle få ihop på ett år. 

   • j_london

     Det värsta av allt: jag är inte ironisk. Jag menar fullt allvar. Denne Borg (trots att han skall till Japan på konferens…) har något slags förståndshandikapp. Det står utom allt rimligt tvivel!

    Om människan får samma fråga två gånger – en klart utvecklad, tydlig och specificerad fråga – och han inte kan svara, då är det naturligtvis något fel. Han var inte ens i närheten av något svar.

    Människan bara svamlade en massa oväsentligt nonsens. På ren och klar svenska: skitprat!

    Om jag hade varit Erik Almqvist skulle jag blivit fullständigt rasande;
    helst enkelt riktigt förbannad. Så här får det väl inte gå på högsta regeringsnivå… Det är ju rena AnkeBORG…

    Men Almqvist satt så snällt kvar och såg så så snäll ut – tydligen är han mycket väl uppfostrad, och vet att hålla käft då de ”stora pojkarna” talar.

    Nej, det behövs oppositionspolitiker som slår näven i bordet och plocka ner de där självgoda skitstövlarna i stil med Borg & Co.

    Som det går till i dag, duger absolut inte!

    • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

     Jag fick verkligen andas ut innan jag tittade på filmklippet eftersom jag förväntade mig samma svammel som alltid när det kommer till att besvara frågor från SD i riksdagen. Man får verkligen någon slags hjärnblödning och ticks när man lyssnar på dessa debatter för att man aldrig får några svar. Oerhört frustrerande och säkerligen i längden onyttigt för kropp och själ att lyssna på frågestunderna.

     Håller helt och hållet med om att Anders Borg är klart med bland begåvningsreserven, mannen begriper inte en klockren fråga som ställs. Skulle jag fråga honom vad tiden var så skulle han väl börja svamla om blåmesar och annat nonsens som rumlar runt i hjärnkontoret hos honom. Borg är ett livs levande definition av idiot. Dock ska han inte ta så illa upp i och med att han inte är den endaste i riksdagen med samma diagnos.

     Det krävs mer jävlar anamma från SDs håll, det kan jag skriva under på också. Något av detta kan ses från Ekeroth, anser honom vara en av de starkaste debattörerna i partiet. Helt klart en tillgång. Glömmer adrig bort när han jämförde riksdagen med ett dårhus under en debatt.

 • PKcensuren

  Förstår inte varför SD inte KU anmäler representant som vägrar svara?

  SD i allmänt är för lata med KU anmälningar. Det var en period rödgröna anmälde Regeringen konstant i parti och minut för minsta trams vad man bla sagt i Riksdagen

 • Skattkistan

  Avbrott!!! Går inte att se sidan!! Samma som i går kväll.

 • antikomunisten

  Det var ju inte ovantat.Den svenska kommunistregimen har lart sig av KGB
  och Stasi hur en slipsten skall dras.Efter ett par dagar med detta besked
  har svenskarna som befinner sig i coma glomt det hela och allt ar frid och
  frojd igen.Ma dessa politiker drabbas av onda drommar,kval,pest och pina.

  • Lena2222

   Det värsta är ju att INGEN av pk-tidningarna skriver om det här och det är ju dom tidningarna som dom flesta pk-folket läser

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Kan dom läsa ?

   • antikomunisten

    Sencuren fungerar perfekt.Allt for att svenskarna skall forbil
    i coma.

    Den 5 oktober 2012 05:17 skrev Disqus :

 • Ohyfsad

  Kräv ett svar om kostnaden eller KU-anmäl. Anders Borg ansvarar för våra gemensamma pengar och är skyldig att redovisa hur våra surt förvärvade skattepengar används.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Borg et consortes sov visst på biologilektionerna. Annars skulle de veta att när parasiterna blir för många dör värddjuret.

  • Andersonszkan

   Hehe……

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Samma fråga två gånger till Borg och inget svar kommer. Bara svammel ”internationella konventioner”, ”komma i arbete” mm Suck. Alla inser att han inte kunde svara för då hade det framkommit att SD har rätt.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   En dag kanske vi får nöjet att spela good cop, bad cop med tillfångatagna landsförrädare. Du får gärna ta på dig rollen som good cop för jag vill gärna uppleva nöjet att köra ner dessa konventioner i halsen på dem. Bokstavligt talat.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Borg Answer the question the question JERK!
   

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Klassisk McEnroe-kommentar :)

 • BirgittaSvenne

  Tror mer på Henri-Politique än på Borg. Henri är i allt en filosof, tycker att han och hans vänner borde ha några stolar i riksdagen. Han ska dock inte ersätta SD !
  http://www.youtube.com/watch?v=CvQPzmoKuBk&feature=player_embedded

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Regeringen ger fan i vad SD eller vad någon annan som tycker att invandringen är negativ och totalt vansinnig.
  Dom politiker jag personligen känner som tillhör ”andra” sidan är dom mest klena, mesiga individer och blir skrämda bara någon säger titta en SD dekal :)

  Att dom vägrar inse det som dom flesta enkelt kan räkna ut på fingrarna visar på en struts mentalitet utan dess like.
  Det finns inga siffror som visar att den invandring ekonomiskt tillfört något positivt för Sverige och svenskarna!

  Rent fysiskt så kan alla som kan läsa själva se den effekt berikarna haft på landet och medborgarna.
  Och att sedan fortsätta ta in dessa avskräden från bla zomalia och syrien visar brist på insikter och IQ !
  Hur dessa människor tänker när dom flyr vete gudarna, varifrån kommer den insikten att ”ja vi flyr så långt upp i norr till landet Sverige för där får vi skydd?! ”

  Det vet ju var och en att dom förtrupper som flytt hit har skickat bekräftelse om den bidragsvåg som väntar dom i landet utan gränser dit alla är välkomna och blir behandlade som första klassens medborgare men det gäller inte för dom etniska svenskarna som betalar kalaset!

  Snart är dagarna slut där huvudlösa politiker kan festa loss på arbetarens bekostnad och den evigt snurrande invandrarkarusellen sprängts i luften!

 • biran

  En totalt svarslös finansminister, skandal skattebetalarna måste få fakta på bordet. Jag blir mer och mer övertygad om att ledande politiker inom 7-klövern får sin privatekonomi kraftigt förstärkt av en eller flera muslimska stater. Ingen absolut ingen kan få mig attt tro att dessa politiker är omedvetna om vad denna muslimska massinvation till Sverige kommer att innebära för oss svenskar. Fullt medvetet så säljer dessa kriminella politiker vårt land till islam för egen snöd vinning.