Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Får det hända 2012?!!


Efter mitt senaste inlägg fick jag erbjudandet av en väninna att ses i centrum för att ta en fika. Jag som var ledig tackade omedelbart ja och vi möttes upp på Södra Förstadsgatan. Vad jag sedan fick veta gjorde mig både ledsen och förbannad!

Min väninna var sitt vanliga glada jag, men hon var sliten, fruktansvärt sliten. Jag visste redan att hennes dotter som började i nollan i augusti, hade problem i skolan, men jag visste inte HUR stora problem.

Denna underbara lilla tjej hamnade på Johannesskolan i Malmö, just för att det var skolan som låg närmast. (Stackars barn..) De flesta känner säkerligen till att det var på denna skolan som ”Klass 9A” som visades på SVT spelades in.
Jag måste även lägga till att min väninna inte är en ”mönster morsa” utåt sett. Hon är piercad, tatuerad och har skin på näsan. Och det var egentligen på grund utav det som problemen började.

Problemen började redan första veckan i skolan. Klassföreståndaren för förskoleklassen är betydligt närmre döden än födseln, och hennes beteende har säkert mycket med det att göra. Ska något göras ska det göras på hennes sätt och genom den ”gamla skolan”.
På introduktions dagen var läraren både otrevlig och nonchalant mot min väninna, men hon tänkte inte mycket på det just då. Hon reflekterade över att i klassen var det MAX 6 svenskar av över 20 elever. Men hon ville försöka se det positivt och att det säkert skulle gå bra ändå.

Två dagar senare när dottern blir hämtad från skolan så berättar hon att en kille i klassen tagit strypgrepp på henne och att det gjorde väldigt ont. 6-åringen var verkligen ledsen när hon berättade, så min väninna tog det på stort allvar och tog upp det med läraren dagen efter. Varför hade hon inte berättat det för henne eller hennes make när dottern hämtades? ”Jag såg det inte som en allvarlig incident” fick min väninna som svar. När hon sedan tar upp det faktum att man VILL veta om det händer något med ens barn kontrade läraren med ”men lilla vän, det förstår du väl att det inte går? I så fall skulle jag inte göra annat än skriva ner små incidenter!” Min väninna som hade bråttom till jobbet fick lämna diskussionen där. Men det läraren sagt gnagde ett bra tag där efter.

Två dagar efter den första misshandeln händer samma sak IGEN! Även denna gången fick inte hennes föräldrar någon information om händelsen. Och dessutom var det samma elev som utförde handlingen. Denna gången tog min väninna inte ens upp händelsen med läraren, hon orkade inte ta emot samma kränkning en gång till. Istället började hon ringa runt till skolor i samma stadsdel och försöka hitta en ny skola till dottern. Men dessvärre utan resultat.. Hon skrev ut och skickade iväg otaliga ansökningar till andra skolor där hon förklarade situationen och hennes rädsla för vad dottern skulle kunna bli utsatt för nästa gång.

Dottern började sova oroligt, ljuga ihop diverse sjukdomar i form av ont i magen, halsen eller liknande för att slippa gå till skolan. Men som heltids arbetande föräldrar fanns det inget alternativ. Hon blev tvungen att gå till skolan ändå. Hur ont det än gjorde i min väninna så fanns det inget att göra. Till följd utav oron att lämna dottern till en skola hon totalt saknade förtroende för kunde hon inte sova, var konstant orolig och detta gick ut över hennes arbete och humör.

En och en halv vecka senare tar min väninna saken i egna händer! Efter att ha läst runt på nätet om skollagen och vad skolans egna stadga är så bryter läraren flertalet punkter! Så min väninna anmäler skolan till Skolinspektionen och till Barn- och elevombudsmannen (BEO). Efter att ha försökt få tag på rektorerna på skolan i över 2 veckor, lyckas mina väninna att få tag på den biträdande rektorn. Hon förklarar vad som hänt de senaste veckorna och bit.rektorn vill boka in ett möte till veckan efter. När min väninna säger att allting är anmält till BEO och skolinspektionen, så hade rektorerna helt plötsligt tid att ses kommande dag. Ska man behöva gå så långt att man ska behöva blanda in andra för att man ska få en vettig tid till ett möte. Hur prioriterar rektorerna egentligen?! Dessutom är detta helt ny information för rektorerna. Läraren har alltså inte rapporterat ”incidenterna” till dem! (brott mot skollagen)
På eftermiddag beslutade min väninna och hennes make att de skulle hämta dottern tillsammans då båda hade fått sluta tidigare. På skolgården ser de att dottern leker med 3 andra svenska barn och hon blir överlycklig när föräldrarna kom. Samtidigt kommer en pedagog från fritids fram till föräldrarna. Ännu en misshandel hade utförts.

Dottern hade lyft upp någon form av tygstycke från marken och skulle visa sina kamrater. I samma stund hade en MENA-unge kommit cyklande och sparkat henne i ljumsken och där efter puttat henne över ett lågt trästaket runt en buske. Flickan slog i kindbenet i staketet och fick en svullnad.

Nu var måttet rågat!!! Föräldrarna förklarar att detta är TREDJE misshandeln på inte ens 3 veckor! De förklarar för pedagogen att detta är sista gången deras dotter går till den skolan. Och de berättar även vad klassföreståndaren sagt, gjort och agerat. Pedagogen blir upprörd och ber föräldrarna att diskutera detta med hennes kollega. I samma stund kommer klassföreståndaren ut.

Föräldrarna är förbannade och försöker ta upp händelsen med läraren. När min väninna säger att dottern är rädd för att gå till skolan, begär läraren att fråga barnet själv. Så hon ropar henne till sig. ”Är det verkligen så att du är rädd för att gå till skolan?!” ”JA! Det har jag ju sagt till dig!” kontrar 6-åringen med. Vad läraren sedan säger gör mig riktigt jävla mörkrädd! ”Ja, det är väl klart du säger det nu när dina föräldrar står här bredvid!” Är kärringen helt pantad?! Det finns INGEN normalt funtad förälder som försöker manipulera sina barn på ett sånt sätt!
Min väninna tar in dottern i skolan och hämtar hennes tillhörigheter medan maken står kvar och försöker föra ett normalt samtal med läraren. (Vilket inte var det lättaste…)

Väl hemma tar min väninna bilder på blåmärkena i ljumsken och på kinden för att sedan ringa och polisanmäla skolan!  Polisen ser händelsen som ytterst allvarlig och uppmanar min väninna att inte lämna sin dotter till den skolan igen.
För att vara beredd inför mötet börjar min väninna att plugga på skollagen och brottsbalken, hon markerar även alla punkter och paragrafer som läraren och skolan har brutit emot. Det visar sig att skolan och framför allt läraren har brutit mot  §4, §7, §9 samt §13 i lagen om diskriminering, ett gäng punkter i Barnkonventionen och ett ex antal punkter under författningsbestämmelserna i skollagen.

Den 12/9 hämtade min väninna en kopia på polisanmälan för att ge en till skolan och behålla en själv. Polisen rubricerar anmälan som GROVT TJÄNSTEFEL , detta kan ge personen som utför handlingen fängelse mellan 6 månader och 6 år. Dessvärre blev det inte så… Då min väninna fick beslut om att ärendet läggs ner, förra veckan.

Det sista mötet min väninna och hennes make var på befann sig även en rektor från samma stadsdel med på mötet. Den andra skolan ligger i ett bättre område, är mindre, färre invandrare och har fler lärare per klass.
Till deras stora lycka erbjöds deras dotter en plats där! Så deras liv har återgått till det normala och dottern stormtrivs i den nya skolan.

Jag vill tillägga att ALLT i denna krönika är 100% sant, min väninna var flitig med att spela in alla möten och jag har fått ta del av alla dokument för att kunna skriva ner detta. Varför har detta inte gått ut i PK-media? Ja, det säger väl egentligen sig själv. De som misshandlade 6-åringen är invandrare, min väninna vill inte bli uthängd i tidningar som vrider händelserna till ”en snyggare sanning” och hon vill skydda sig själv och framför allt sin familj.

Ska detta verkligen få hända i Sverige 2012?! Jag beundrar min väninna något extremt för att hon orkade ta till med hård handskarna mot skolan, kommunen och markera att dessa händelser inte är acceptabelt. Hur många andra barn har blivit utsatta för liknande händelser på denna skolan som aldrig har lyfts upp till ytan? Ska man inte kunna lämna sina barn till en skola och känna sig trygg i att veta att ens barn är i trygga händer? Sprid detta budskapet vidare och ta upp kampen för alla ungars skull!

Ordet är ert!

//Ronja Rövardotter

 

 • j_london

  Det enda jag kan säga precis nu, efter att ha läst din utomordentliga artikel: jag har rysningar över hela kroppen…

  Samtidigt som jag tänker: i detta land vill jag inte längre vara…

 • janrickolina

  Fann vad lack man blir vilken jävla lärare hon skulle ha sig ett rejält straff vetefan om jag inte hade nitat henne efter ett tag när hon är så nonchalant.,bra att det löste sig för tösen.

 • ledsenfarmor

  NEJ, det får inte hända. Ska inte hända. Ursäkta språket, men hur i helvete kunde polisen eller var det åklagaren, lägga ner hela ärendet? De har klara bevis. Men detta förfarande bevisar ännu en gång att polisen går muslimernas ärende. Allt enligt Mulla Reindfeldt och hans kollegors uttalande.
  Något liknande hände en sondotter (fem år) till mig på hennes dagis. Hon berättade för mig när jag hämtade henne och hennes lillebror,att en Menagrabb ( fem år) hade tagit henne mellan benen. Inklusive tagit av henne trosorna. Sedan enligt vad hon sade, hade han ”pillat” henne i springan. Det gjorde ont sade hon. Jag ställde ”fröknarna” till svars omedelbart. Fick till svar att det var min sondotters eget fel, då hon bara hade trosor och inga strumpbyxor på sig. Det var vår, och hon var klädd i klänning. Jag fick ett utbrott. Sedan var jag inte välkommen där. Ärligt så struntade jag i det. På pin kiv hämtade jag barnen varje dag i 14 dagars tid. Efter det flyttade föräldrarna barnen till ett annat bättre dagis.
  Kan inte annat än svära just nu. Hälsa din väninna, att hon är fantastisk som orkade med all skit hon har fått, inklusive vad som hänt hennes dotter.
  Din vänninna har min beundran.

  • Storeberg

    Dom har så många såna ärenden att dom inte orkar med. Dom har gett upp. Resignerat.

  • Storeberg

    Dom har så många såna ärenden att dom inte orkar med. Dom har gett upp. Resignerat.

  • ronja_rovardotter

   Det som är så fruktansvärt skrämmande med det ditt barnbarn blev utsatt för, förutom att hon blev utsatt för det, är att en 5-åring ska inte veta mycket mer om sexuella handlingar än att det är ”där man kissar”. Vem har lärt MENA-ungen att agera så?!
   Ett barn ska kunna gå naket utan att någon ska pilla på det! Att hon dessutom hade klänning och trosor gör hela grejen fruktansvärt! Hans föräldrar borde fan fått höra det ena och det andra!

   • ledsenfarmor

    Försökte prata med mamman som hämtade grabben, men hon låtsades inte förstå. Samtidigt frågade jag om hon var här illegalt och att jag tänkte anmäla det isåfall. Tror hon förstod vad jag sade, för hon försvann kvickt.
    Nej barn i den ålderna ska inte ha en aning om sexualitet. Men eftersom muslimerna gifter sig med femåringar, så är nog grabbarna invigda i det mysteriet. Det är vidrigt o äcklickt alltihop.

    • ronja_rovardotter

     Det är bara att hålla tummarna för att lilltjejen inte får några direkta men utav det sen när hon blir äldre. Även om hon inte ser det som allvarligt nu, kan det komma upp känslor i puberteten som är fullständigt normala om så är fallet. Den där morsan och ungen borde hängas ut på alla tänkbara sätt!

     • j_london

      Man kan ju hoppas att flickan som vuxen kommer att ingå som frivillig i den svenska motståndsrörelsen, mot araber och islam.

      Det vill säga… om islamiseringen inte lagt landet i spillror dessförinnan.

      Känner själv till några fall, svenska pojkar och flickor, som i dagisåldern råkade ut för otrevligheter förorsakade av dessa fullständigt vidriga arabungar – och som sedan tidiga tonåren därefter i vuxen ålder (20-25 år…) odlar ett blint hat mot dessa alla dessa mördarideologin islams kreatur…

      Barn glömmer aldrig oförrätter, om än de bara är fem-sex år gamla.

      Och eftersom dessutom alla klasserna i grundskolan var fulla av arabungar – gavs det heller aldrig tid till att glömma!

    • j_london

      Står på din sida… vilket du redan vet.

  • j_london

   Jag sitter här och svär högt för mig själv… jag skall dock delge dig det absoslut mildaste som jag hävt ur mig: sata-s araber!

 • Buttington

  ”Allahu Akbar” mentaliteten får muslimen i sig med modersmjölken.

 • Ludde73

  Det skrämmande är att denna händelse är förmodligen bara toppen på ett stort isberg. Hur många andra svenska barn utsätts dagligen av kränkningar och misshandel från den nya adeln? Börjar bli dags för våra PK-politiker, PK-journalister samt Expo att börja se den omvända rasismen mot vita. Felanalysen att svenskar lämnar vissa områden och städer pga rasism är ju löjlig och de vet de själva om. De vet mycket väl att problemet är det omvända.

  Inom en snar framtid och redan nu förmodligen pågående är att svensken böjar fly landet och bosätter sig i mer välfungerande länder. Staten klarar ju knappt av sina åtaganden längre. Fungerande sjukvård och lag och ordning kan vi ju sukta efter. Sverige, Europas första MENA-land? Det är ju tyvärr dit vi är på väg.

 • kirre

   Skrämmande läsning. Etniska svenskar har det verkligen inte lätt i det Nya Sverige. Malmö verkar vara en förlorad stad.

  • ronja_rovardotter

   Det som är mest skrämmande är att läraren dessutom är SVENSK! Hon är ingen hucklekärring (det hade inte mina väninna accepterat, ingen ska få spy ut religiös propaganda över hennes barn)
   Att hon dessutom inte ansåg att strypgrepp inte är allvarligt, vad fan är så allvarligt? Ett barns hals och nacke är ju inte färdig utvecklat, så det är större risk att ett barn dör av strypgrepp än en vuxen.När min väninna dessutom frågade läraren om det hade varit en allvarlig incident om hon blev utsatt för samma handling på gatan så kunde hon inte svara på det. Kärringen borde bli sparkad ut från kommunen med huvudet före!

 • Guest

  Får jag slå ett slag för digitala diktafoner, små o smidiga i regel
  med hög mikrofonkänslighet – relativt sett billiga.
  Spela in samtal i möjligaste mån ifall Ni kan ha nytta av dem
  i framtiden, undvik egna hot eller nedsättande kommentarer.
  En dag kanske inspelningen blir guld värd. Har själv en Sony
  med mig i byxfickan vart jag går – ett litet tryck med fingret
  från en perfekt inspelning.

 • Fredrik Persson

  På tal om att spela in, jag rekommenderar alla som har en smartphone att skaffa Bambuser. Det är gratis att installera. Programmet spelar in det som filmas med kameran. Största finessen är att det samtidigt som inspelningen sker, laddar upp det inspelade materialet till Bambusers servrar, dvs ditt material finns säkert lagrat även om du tex skulle bli av med telefonen i en hotfull situation.

  • ronja_rovardotter

   Både hon och jag har diktafoner i väskan hela tiden. Så inget undgår oss!

 • Åsa Nilsson

 • Åsa Nilsson

  Även Jönköpings invandrartäta skolor är likadana Lärarna tycks inte tordas tillrättavisa invandrarnas små ättelägg De är väl rädda för att kallas rasister .Blir ett svenskt barn utsatt så är det alltid det svenska barnets fel av någon konstig anledning…………. råslättskolans låg o mellanstadie Personalen på stadsgårdsskolan hade skygglappar för ögonen  de kunde gå förbi samtidigt som min äldsta var utsatt men sa ingenting gjorde inget för att hjälpa eller avstyra bråket Ja alla mina barn har tyvärr sett skolan inifrån.Men så vet dem också att nuvarande invandringspolitik är helt uppåt väggarna Barnbarnen däremot kommer att växa upp på landet bland djur natur o svenska barn För dessa skolor är nog  tio ggr värre idag än då det gällde

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  Varför flytter hon inte till Sverige?

 • Teofil13

  Fantasifostret i Forserum ter sig som en mild västanfläkt jämfört med detta. Hade det varit det motsatta förhållandet (en utopi jag vet) så hade det blivit braskande rubriker! DO inkopplat osv osv

 • Teofil13

  Fantasifostret i Forserum ter sig som en mild västanfläkt jämfört med detta. Hade det varit det motsatta förhållandet (en utopi jag vet) så hade det blivit braskande rubriker! DO inkopplat osv osv

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  En rektor i Karlskrona fick ett slag i ansiktet av mamman till en av dessa ouppfostrade skitungar. När hon försökte komma tillrätta med problemet och kallade föräldern till ett möte.

  Dock gällde det där en elev i klass 7-9, men det är nog samma mentalitet över hela bordet….

  • ronja_rovardotter

   Den skolan har kommit mycket längre än Johannesskolan, då de anser att det inte finns några ”problem”. En skola som har accepterat att det finns barn med särskilda behov kan lösa problemet. 

   Det är ganska skrämmande att en skola mitt i centrum av en storstad endast har TRE svenskar utslaget på 3 klasser i årskurs 9:e… >_<

   • x_tra

    Samma sak redan för c:a 15 år sedan. Min som hade ett helvete i en Malmöskola så jag och min fru tog vår unge ur skolan och emigrerade till Lomma. På den tiden var det exakt det omvända förhållandet där 25 svenskar på 1 invandrare. Efter flytten så fungerade grabbens skolgång igen. När tänker Swecon och Avpixlat göra en gemensam manifestation mot Islamiseringen och det som har pågått i många herrans år. När skall vi sluta vara ”tangentbordsriddare” och protestera, uppvakta myndigheter, kommunens representanter etc. ? 

    • Korpralen

     Bäste ”Tangentbordsriddare x_tra”! Underskatta inte ordets makt och glöm inte att vi tangentbordsriddare gjort så starkt intryck på den mer ”välartikulerade” eliten att vårt samlade alster stämplats som ”näthatet” och ”pissrännan” blott gpa de sanningar och fakta som kommer fram i våra bataljer med tangentbordet som vapen.
     En stor demonstration mot islamiseringen vore det ultimata reultatet av oss tangentbordsriddares engagemang sedan flera år tillbaka men det kräver en initiativtagare och organisatör för att förverkligas och samla så många som möjligt. Om bara 10 % av alla oss 350 000 svenskar som röstat på SD skulle ställa upp på en sådan demonstration så skulle det samla 35 000 demonstranter!!! Tre sådana demonstrationer i Malmö, Göteborg och Stockhlom vid samma tidpunkt skulle ge i snitt 11 667 per stad.
     Kan hotet om böneutropen vara den tändande gnistan, om inte så kommer det nog aldrig att ske!!! 

     • x_tra

      Absolut så tror jag på ordets makt och ”tangentbordsriddare”, annars hade jag inte kommenterat alls. Jag är bara så förbannat trött på ingenting händer som förändrar situationen för oss som jobbat och pliktskyldigast betalt våra skatter under alla år. Jag kräver inte att särbehandlas eller att få mer än invandrare, HBTQ eller feminister men jag vill tamigfan inte bli sämre behandlad bara för att jag levt hela mitt långa liv i landet. Jag är ingen större beundrare av något parti men röstar på det parti som vill stoppa all invandring och helt tar avstånd från feminismen. Som jag ser det måste SD bli tydligare och mer konsekventa. Nu är jag varken för eller emot SD, tycker väl som de flesta andra att SD behövs för att hålla buset i öronen.

      ”Kan hotet om böneutropen vara den tändande gnistan, om inte så kommer det nog aldrig att ske!!!Read more: http://www.swedenconfidential.info/2012/10/04/far-det-handa-2012/#ixzz28MHnyCxP

      Tyvärr min vän så tror jag inte det kommer att ske, så vad göra. Som antikomunisten ovan skriver så kan vi undersöka hur många som skulle kunna tänka sig en större manifestation, dock är inte heller jag intresserad av facebook. Jag har idéer som jag gärna delar med mig av till er men som jag inte vill avslöja här. Återkommer under morgondagen med ett mail via ert kontaktformulär.

     • antikomunisten

      Mitt forslag till demonsration ledde till att 2 st.kunde
      tanka sig att deltaga och ditt inlagg har fatt 6 gilla
      sa demonstration kan vi bortse fran.Det ar bara for
      svenskarna att stalla in sig pa att bli arabernas 
      slavar.

    • antikomunisten

     Det ar precis vad jag skrivit flera ggr.Det ar sa pass manga
     som laser dessa media att vi borde samla ihop oss genom
     att pa dessa media satta upp en fraga dar men kan markera
     om man ar intresserad av en manifestation.Jag tror att det 
     ar mojligt att fa ihop 20 000 som kan tanka sig att deltaga
     i en demonstration och om den genomfordes skulle det bli
     en vackarklocka for alla svenskar som ligger i coma.Vi kan
     inte bara sitta och gnalla.Vi MASTE gora nagot.Det ar mitt
     forslag.Kanske det finns andra satt ocksa men nagonting 
     maste goras. 

     • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

       Gör ett upprop på facebook också. Men meddela här så kan vi som är inne på fb förmedla till våra vänner.

     • antikomunisten

      Jag vagrar att ha med fasebook att gora.Om det gick att gora
      pa Schwe.Con.Fria tider, Avpixlat och liknande sa hamnade
      vi diret dar det kan fa storsta genomslagskraft.
      Den 4 oktober 2012 09:50 skrev Disqus :

    • MartinA

     Jag tror den globala ekonomiska depression vi nu är i början av kommer göra susen. Tillräckligt många är organiserade redan för att vi ska ha kritisk massa. Och när ekonomin kraschar och kolonisatörerna inte längre får sina pengar, då kommer det att hända saker.

 • ronja_rovardotter

  Sverige är inte svenskt längre tyvärr..

  • j_london

   Nej… och Sverige är inte längre Sverige. Det visar du på ett enastående brutalt sätt,  genom din fenomenalt  välskrivna och detaljerade artikel.

   Detta redaktionella mästerverk, som du skrivit, utgör ett mycket viktigt dokument i realtid över ett land och ett samhälle som socialt sett praktiskt taget har kollapsat. Där värderingar, respekt, moral och rättspatos har kastats i den anonyma mångkulturens illaluktande slaskhink.

   Jag är mycket imponerad av din beskrivning av det svenska samhällets totala sönderfall. Men samtidigt blir jag mycket rädd.

 • Malmoman64

  Det hade varit bra om hon tagit namnet på menabarnet och ett foto med mobilen och lagt upp det här. Som en varnng till andra föräldrar. Jag säger bara repatriering i stor skala mycket stor. Det skrämmande det som händer.

  • ronja_rovardotter

   Dock kan man inte lägga skulden på en 6-åring och en 8-åring.. De är barn, och deras agerande avspeglar ju vad de vet. Det vill säga hur deras föräldrar gör, och en del bokstavskombinationer är nog också inblandat.. Men egentligen är det ungarnas föräldrar som ska hängas ut… och egentligen helst stenas.. Med stenar inlindade i bacon….

 • YOTHI_TARZAN

  Från en synvinkel är det mammas fel. KAN MAN SÅ SKA MAN FLYTTA FRÅN MALMÖ.
  Är mamman till exempel sjuksköterska så får hon jobb var som helst i Sverige eller Norge eller Köpenhamn. Ett svenskt par som bor i Malmö ska inte skaffa sig barn förrän dom flyttat från Malmö.

  • j_london

   Jo men… det handlar även om ekonomi. Det är inte alltid så billigt att bara bryta upp…  Medan väldigt många andra faktoer spelar in. Ofta är det sociala kontaktnätet för många väldigt viktigt; det handlar bl a om trygghet…

  • 585961

   Då har Reepalu inga skattepengar att leka med längre, en utmärkt ide han får leva på monstren han släppt in , just lagom åt skithögen, SD 2014

 • elefantter

  Sådant här får absolut inte hända 2012 – Ta genast bort artikeln!

  • O_Rolig

   Hej Ullenhag! ;)

   • 585961

    Verkligen förvånad att inte Ulltotten reafarer, ett strypgrepp borde väl vara allvarligare än ett krossat fönster, vilken psykopat han är , SD 2014 då sparkar vi ut honom ur landet

 • YOTHI_TARZAN

  Skrev det här på AVPIXLAT idag och kommentaren passar in här också;
  Vad jag vet så har Malmö varit såsse styrt  sen början av 30 talet
  förutom en 3 års period då borgarna styrde. Vad jag inte kan fatta är
  att SD inte har 35 % och såssarna har 10 % i kommunen.  Hur kan det
  finnas så många människor i Sveriges tredje största stad som röstar på
  sin egen undergång och röstar så att Malmö kommer att bli som en
  knarkstad i Mexiko ????

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

    Jag kan ge dig svar på direkten om varför en stor del av Malmös befolkning röstar på S. Det är den äldre delen av befolkningen, de som alltid har röstat på S och som kommer göra det igen (om de inte sätter skorna först) Dessa S-trogna väljare ser det fortfarande som om vi var på Tage Erlanders tid. Dessa personer bor inte heller ofta i de områden som är invandrartäta så de konfronteras inte med verkligheten. De lever i en svunnen tid.

   Men hopp finnes! Det är många 40-50-talister som vågar ta ett steg ut ifrån de etablerade partierna och ifrågasätta. Vi har alltid varit bråkiga av oss, ända sedan vi demonstrerade i slutet av 60-talet. Det finns också många unga som ser varthän det barkar.

   • j_london

    Och inte nog med det… de gamla (s)tofilerna läser väl någon fulblaska i stil med Sydsvenskan, och blir där matade med en massa skit som ligger långt, långt ifrån verkligheten.

    Man borde dagligen läsa SweCon…!

   • MartinA

    En sån skitgeneration dom är.

 • mrsmarlowe

  Jag blir chockad! Min dotter råkade också ut för en pojke som tog stryptag på henne, när hon gick i nollan eller ettan. Men skolan tog det på stort allvar och vi fick komma dit och skriva under en händelserapport. Skolan tog kontakt med pojkens pappa. Dottern har haft problem med samma pojke även vid andra tillfällen och skolan har alltid följt upp med insatser för att hon ska kunna känna sig trygg.
  Detta trots att skolan är känd för att vara dålig och ligger i ett blandat område. Jag tycker det är fruktansvärt att sexåringen och mamman i artikeln ska behöva kämpa om en så självklar sak. Jag blir riktigt jävla upprörd! Det gör ont i mammahjärtat när jag tänker på alla barn som mår dåligt när dom är i skolan :-(

 • Korpralen

  En sexåring som tar strupgrepp vid upprepade tillfällen är uppenbarligen mentalt störd på något sätt men man får inte glömma att ”det har legat i säck innan det kom i påse”.

  Tydligare bevis kan man inte få på att många invandrare överför sitt hat till sina barn redan i förskoleåldern och resultatet är som mest skrämmmande när de kommer upp i tonåren: Barabariska invandrargäng sm ägnar sig åt stölder, misshandel, bilbränder, fullständigt absurda och sinnessvaga attacker mot brandmän mitt i släckningsarbetet, mot ambulans som är i färd med att rädda livet på en människa osv osv…

  Till en viss gräns av asocialt beteende gäller förklaringsmodeller som socioekonomiska omständigheter men denna gräns överskrids dagligen ute i ”utanförskapsområdena” och de enda förklaringar som återstår är socialt och kulturellt arv, svenskfientlighet och rasism genom föräldrarnas hatfyllda indoktrinering, lågt IQ pga inavel och den starkt intelligenshämmande ideologin islam.Allt detta skapar en miljö där även etniska svenskar löper stor risk att bli både emotionellt och inellektuellt avtrubbade och miljöskadade precis som lärarinnans och rektorernas beteende och attityd i denna sorgliga och tragiska historia visar.

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Nej, Ronja man kan inte lämna sina barn till en skola av idag och känna sig trygg med det. I synnerhet inte skolor där mer än 20% av eleverna är av annan etnisk härkomst än den svenska. Det är tyvärr inte rasism eller fördomar utan den verklighet vi har idag i framförallt skolans värld.

  Dessutom är en alltför stor del av vår lärarkår så trötta på att inget händer när man rapporterar incidenter likt den du beskriver att man tillslut väljer att inte se. Eftersom det tar alltför mycket tid att dokumentera och ordna upp. Om det däremot skulle hända något som drabbar de 20% jag nämnde, kommer all tillgänglig hjälp och lite till att tas i anspråk. Men det är inte rasism utan verklighet….

   

 • PETER NYMAN

  Denna för den lilla SVENSKA flickans sorgliga händelse understryker min krav på segregation både i skolor och bostadsområden.

 • Andersonszkan

  Ska detta hända 2012?

  Jag frågade mig ”om detta” skulle hända redan år 2004. Svenska rektorer är ett gäng kastrerade, konflikträdda kärringar. Titta bara på hur dom trakasserade gymnasietjejerna på fordonslinjen i Alvesta blev behandlade.

  I stället för att ta tag i slöddret som stod bakom trakasserierna fick tjejerna sluta att gå till den gemensamma lunchserveringen utan äta för sig själva i en annan lokal medan berikarpatrasket fick hållas.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Tyvärr är detta fullt normalt i vårt PK muslimiserade land. Allt har gått för långt och jag ser bara 2 lösningar på detta , att bilda Svenska communitys , eller flytta till ett normalt demokratiskt land utan pågående muslimisering.

  Har någon bättre ideer ?

  • 585961

   Vore skönt att kunna lura Svinfelt och herr Ullentott på skatten, 

 • Andersonszkan

  Kan detta vara någon tröst:

  ”Kraftiga ras för vänsterliberala tidningar
  MEDIA. Det går dåligt för storstadspressen i senaste mätningen från Orvesto. Sydsvenskan sticker ut med ett tapp på 14 procent, men även kvällstidningarna rasar.”

  http://www.friatider.se/kraftiga-ras-fr-vnsterliberala-tidningarkristna-tidningen-dagen-kar

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Tack för denna berättelse som är mycket upprörande.

  Jag har själv gått på Johannesskolan ett år i början på 60-talet. Gick i färg- och formlinjen och var allmänt trött på skolan. Vi var några tjejer som busade en del och blev också uppkallade till rektorn vid ett tillfälle då en av våra lärare kom på oss med att stå och smygröka på en gård intill. Tänk sådan skillnad det är mellan den gamla och den nya skolan.

  Johannesskolan har varit ute i blåsväder förut, men då gick detta ut i media. Det var några äldre elever som misshandlade en lärare väldigt illa. Media skyllde då på att dessa stackars pojkar kom ifrån krigsdrabbade länder och att de inte hade fått bearbeta sina traumatiska händelser. Dock kommer jag inte ihåg om det gick till rättssak. Det skedde inte på Johannesskolans byggnad utan i en lokal på gamla Östra Sjukhuset där Johannesskolan hade lektioner då den gamla byggnaden var under renovering.

  Har din väninna kontaktat gammelmedia? Sydnytt, TV4, Kvällsposten?

  Detta får INTE glömmas! Något måste göras.

  Jag kommer att dela artikeln på facebook.

 • RealistRacist

  Ronja, du måste förstår att läraren är djupt rädd för att bli kallad racist …

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1379089935 Göran Ohlsson

  Vart är AFA/Expo,s fackeltåg en dag som denna???

  • RealistRacist

   Dream on … :(

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Fy vad hemskt! Det bästa vore helt segregerade skolor. Barbarungarna kan ha en egen skola, de lär sig i alla fall inget. Det är bara att slösa med resurser att försöka lära dem något. Att slåss och stjäla är allt de vet.

 • http://www.facebook.com/My.Mysan.Cervin Mysan Cervin

  Jag tycker det är hemskt, skrämmande och kan konstatera att denna lärare har inte där att göra. Snälla du stå på dig. polisanmäl skolan! dra in massmedia. Detta SKA inte få hända.
  Stackars barn.
  Stå på dig!!!!

 • RealistRacist

  På offentliga arbetsplatser i Sverige härska rädsla och terror att bli kallad racist och få sparket om du säger vad du verkligen tyckar. Detta är situationen i dagens ”fria” Sverige. Hur kommer det då att bli om 30 år när Islams skräckvälde regerar Sverige?
   
  Jag kan ge er ett annat exempel från vardagen. Tjänstemän vågar inte berätta sanningen innan de inte längre har något att förlora. Jag blev mycket förvånad när jag hörde en äldre tjänsteman säga detta:
   
  ”Det är helt orättvist att svenska ungdomar står i lägenhetskö för flera år och att de så bara kan hoppas över snabbt av så kallade ensamkommende flyktingebarn!”
   
  Han sa detta strax efter att han hade gett tack för många års gott samarbete och ett meddelade att detta var hans sista närvaro vid ett sammenträde då han nu ska gå på pension.
   
  Ni borde verkligen ha sett ansiktena på alla hans kollegor och politiker från den styrande majoriteten, som som vände sina huvuden mot honom med öppen mun och trodde inte sina egna öron …
   
  Jag kommer aldrig att glömma denna stund. Det var mycket imponerande. Tror ni verkligen att han skulle ha öppnat munnen om inte han skulle gå i pension? Jag tror det knappast …
   
  Förstår mig inte fel - jag vil inte försvara lärarna här, men de är fyllda med ångest och detta förklarar delvis deras agerande!

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Magnus-Akerblom/100000215189005 Carl Magnus Åkerblom

  mmmm så e livet i skolan de börja redan för 20 årsen ……föräldrarna blir ÖVERKÖRDA av HELA skolan .. de håller varandra om ryggen ……

  • 585961

    Och Baylan pratar om korsbefrukning det är så man storknar över  idiotin, skulle flytta mitt barn till en helvit skola utan blattar om det  nu finns att uppbringa i Sverige eller är det mörkläggning över hela linjen, SD 2014

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Magnus-Akerblom/100000215189005 Carl Magnus Åkerblom

  hur går det me Eslöv Bergaskolan …. en muslim som ej ville skriva om Jesus ….

 • Mr Peasley

  Gör som jag, vägra lägga pengar i en svart hand. Det kommer att få effekt.

  • RealistRacist

   Du betalar inte skatt? :)

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Skulle någon unge göra likadant med min son skulle jag gå på föräldrarna direkt. Hjälper inte det får man ta till applicerad psykologi.

  • Angermannaland

    Jo tjena, i en bättre skola är det rätt men det enda rätta man kan göra i aktuell situation som svensk är att ta sin 6-åring därifrån omgående.

 • gbmye

  Det är likadant på många skolor här. Tro mig. Har talat med en lärare om problemet. De känner sig utslitna och ledsna också. De vill inte ha bråk och mobbing i klassen. De vill ha lugn och ro. Men vad händer om de kör ut en unge som har en arg pappa, som kommer med kompisar för att hota läraren. Läraren tvingas pudla, be om ursäkt och blir polisanmäld. Det finns olämpliga lärare men numera finns det allt för många omöjliga ungar.

 • Blaator

  Det här handlar inte om mobbing eller dålig uppfostran utan om konflikt och kamp mellan två folk. Det blir alltid så här när ett annat folk tar över. Fyra gossar ur Hitler Jugend som går i bredd i Warszawa 1942 flyttar sig inte för polacker. Fyra polacker i den nyblivna polska staden Wroclaw 1946 misshandlar och rånar alla tyskar de ser. De små araber som spöar sexåriga svenska flickor i Malmö gör det för att de hemma fått höra att svennarna är slödder som skall sparkas ut och iväg eller ännu värre.

  Jag anser för det första att svenskar inte skall bo kvar i segregerade områden utan de skall flytta samman med sitt folk. Man måste retirera till fast mark innan man kan göra nånting åt saken. Det är bättre att Malmö och Skåne blir 90 % arabiskt så fort som möjligt än att svenskarna försöker hålla ut i enklaver och låter sig terroriseras. När Skåne blivit arabiskt kommer det att hända saker där som väcker svenskarna. Synd på en vacker provins men det är som med Viborg och Karelen. Det är trots allt bättre att ryssarna är 100 % där än 60 % i hela Finland.

  Jag har personligen samma borgerliga inställning som 1980 men partibossarna som sitter nu verkar rekryterade från svenska FNL-grupperna. Hade Sverige haft erfarenhet av sovjetisk eller nazitysk aggression hade vårt folk haft större motståndskraft. Tyvärr kommer man inte undan i längden. Det som nu händer är nog vår motsvarighet till nionde april.
  Rösta inte på Vidkun Reinfeldt !

  • Angermannaland

    Vart i Sverige ska vi flytta då…? Även småkommunerna i inlandet skiftar färg i snabb takt.
   Börja hellre plugga finska och teknik, och framförallt se till att era barn har en sådan bakdörr härifrån.

   • MartinA

    Ihop. Det är inte ett län. Det är dit där andra svenskar bor. Vi kan ju prata med varandra vetja.