Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ekuriren står för snyftarnas snyftare


TÅRDRYPANDE SNYFTARE Beväpna Eder med näsdukar, handdukar och gråterskor, för här kommer snyftarnas svartbältare Johan Steensland från Ekuriren med ett nytt tårdrypande rekord. Vi publicerar hela hans ”lysande” snyftessä.

Rubrik: ”Stackars Strängnäs invandrare” - Ibland skäms jag över att vara svensk. Det sker när vi svenskar slentrianmässigt lägger skulden för något dåligt på invandrarna. Oftast är orsaken rasism, ren och ful rasism av den typen som frodades på 80-talet. Invandrarna tar våra jobb, hette­ det ena dagen. Invandrarna lever på bidrag, sa man nästa. Hur samma grupp både kunde arbeta och leva på bidrag var irrelevant. Logik och rasism har aldrig hört ihop.”

”Men det var länge sedan. Dagens Sverige­ är tolerant och inkluderande. Jag tycker att man ofta kan vara stolt över att vara svensk.

Men hur mår Strängnäs invandrare och flyktingar? Hur ska de kunna integreras i samhället när det finns tjänstemän i kommunen som öppet lägger skulden för dåliga resultat i skolan på ensamkommande flyktingbarn? Vilken signal skickar det till familjer som kommit till Strängnäs som flyktingar? Vad ska de tro om oss, när dessa skolledare förklarar dålig­a resultat med att det är ”utlänningar­nas” fel?

Jag skäms å Strängnäs vägnar! Jag skäms över att vi har en ansvarig rektor och en verksamhetschef som inte har en aning om varför resultaten i deras skola­ sjunker. Jag skäms över att Pauliina Björkman och Andreas Gydingsgård döljer sin okunskap genom nödlögner med rasistiska förtecken. Men framför allt skäms jag över att ingen inom kommunens ledning ställer vare sig Pauliina eller Andreas till svars eller publicerar en offent­lig ursäkt.

För de hade fel. Inga ensamkommande flyktingbarn påverkade resultatet.”

Ekuriren

 • Mariah_Magdalena

  Istället för att passivt stå där och skämmas över svenska folket, vill vi se dessa pådrivande figurer gå o spetsen och själv tagit in några ensamkommande i sitt hushåll.
  Och sedan berätta hur det gick.

 • Strandnypon

  Johan Steensland är oikofobisk och extremt ointelligent.

  • Andersonszkan

   ”Vi dillar olika”

 • Andersonszkan

  Om nu Johan skäms så fruktansvärt över att vara svensk så är det väldigt lätt åtgärdat, det är bara för hennom att flytta till något av de länder som hans skyddslingar kommer från – gärna till Zoomalia och om han mot all förmodan inte fick sin ”backdoor” uttänjd så att han kunde smuggla flyktingbarn i den eller svalt ihjäl, så kan han ju alltid köpa sig ett rep och göra slut på sitt miserabla lidande.

  Och tänk Johan att idag finns det inte längre några svenskar som tror att MENA-lämmeltåget tar våra jobb – svenskarna är bara för dumsnälla för att slå näven i bordet, men den dagen kommer!

 • svartamalin

  Man blir rasande att det finns sådana företeelser som Johan och Ekuriren, som vräker ut dessa primitiva åsikter. Fy tusan för dessa socialister/kommunister!

 • Guest

  Fan – finns det inte en enda ort eller byhåla som inte är berikad,
  man blir så trött. Ifall Ebolakuriren väntar lite så kan Ni snart
  skriva om att skolorna i Strängnäs brunnit ned.

 • Brite_Liner

  Ja man skäms verkligen över att vara svensk när man tar del av uppgifter som denna från någon som säger sig vara svensk – att vara invandrare betyder inte med nödvändighet att vara skuldfri. Om sakernas tillstånd kan förklaras med att traumatiserade människor (och då menar jag inte bara av krig utan av inavel och som konsekvens av märkliga beteenden i familjerna rent allmänt, inte sällan beroende på primitiva föreställningar om vad som är rätt och fel människor emellan, exv. hederskulturella yttringar) utsätter andra för sina intellektuella och sociala färdigheter, då bör man naturligtvis inte försköna detta och skylla på något annat än just detta faktum.

 • zelotai

  Är mannen utvecklingsstörd?

  ”Invandrarna tar våra jobb, hette­ det ena dagen. Invandrarna lever på
  bidrag, sa man nästa. Hur samma grupp både kunde arbeta och leva på
  bidrag var irrelevant. Logik och rasism har aldrig hört ihop.”

  M

 • zelotai

  Är den mannen utvecklingsstörd?

  ”Invandrarna tar våra jobb, hette­ det ena dagen. Invandrarna lever på
  bidrag, sa man nästa. Hur samma grupp både kunde arbeta och leva på
  bidrag var irrelevant. Logik och rasism har aldrig hört ihop.”

  Tydligen är det samma sak att prata om en finländare 1975 som en somalier 2012?

  Han inte bara jämför olika invandrargrupper, han jämför dem med en 40 års tidsskillnad!

  Men det är klart, vissa jämför vallonerna med dagens somaliska invandring.

   

 • antikomunisten

  Med dom asikter Johan Steensland hyser har han all anledning att skammas
  over att vara svensk.

 • Malmoman64

  Det kan bero på att Pauliina Björkman och Andreas Gydingsgård beskriver  verkligheten som den är. För en del människor är sanningen för hemsk. Dom vill hellre förtränga sanningen och leva i en dröm.

 • Sweetasplumpie

  Till och med Ullentott erkänner att en 13-årig analfabet inte klarar av att hoppa in direkt i en ”Svensk” skolklass. En 13-årig analfabet med ett eller två års intensiva studier har inte stora chanser att hänga med- det är en realitet oavsett hur orättvist man kan tycka det är.

 • YOTHI_TARZAN

  Den hemska sanningen är att vi har många Johan Steensland i Sverige

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Som OM det vore motsättning mellan det påståendet. Jag skäms å era vägnar, dumma djävla journalister. Ni borde be svenska folket om ursäkt. Ni har ljugit sönder ett helt land och ni tror att ni ska gå skadelösa från det, ja jisses.

  Fakta, det ta 7 år innan blattarna får jobb i snitt, ergo dom lever på bidrag.
  Fakta, dom får upp till 90 % av lönen betalt av staten när dom väl får jobb. Vem står då utan?

  Journalister ni må hängas i närmaste lyktstolpe.

  Om man nu nödvändigtvis måste jobba gör det i så liten grad som möjligt. Köp så lite som möjligt . Se till att denna svenskfientliga stat får in så lite statsmedel så det omöjliggör allt. Sedan kan vi ställa krav.

  • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

    Nej 9 år!

  • 10020316

   7 år är gamla siffror, det gäller de första från 90-talet. Vilka gav sig av först, inte var det getherdarna och kameldrivarna, dom kommer nu. Och nu kommer det inte att räcka med 7 årtill arbete, jag lovar.

 • O_Rolig

  Ge honom svar på tal i kommentarsfältet!

 • Kullen

  ”Invandrarna tar våra jobb, hette­ det ena dagen. Invandrarna lever på
  bidrag, sa man nästa. Hur samma grupp både kunde arbeta och leva på
  bidrag var irrelevant. Logik och rasism har aldrig hört ihop.”  ”

  Jodå för så fort nötterna fattar att alla invandrar inte är samma, och att ena gänget får bidrag för allt utom för att gå på skithuset(som dom inte är säkra på hur man gör) medan ett annat gäng invandrare får alla instegs jobb och/eller jobbar svart för löjligt lite pengar med politikernas goda minne.

 • PETER NYMAN

  Stackars Strängnas invånare.Ofta skäms jag över att SVERIGE har Värdens näst högsta och EUs högsta väldtäkts
   statistk (6500 .afro1650,araber1300 ,ETNISKA SVENSKAR RUNT 300) Jag skäms även för att vi har värdens högsta tal i skolbränder.Jag skäms över SVENSK rättväsen när man ser Kordelala domarna.Jag inser att inga invandrare tar några jobb,dom flyttar ut,samt om man har ett IQ på 68 (Zoomalier) som hör till värdens lägst uppmätta för ett land.dom klarar ine dom avancerade industiarbetana i ett modernt och tekniskt samhälle.Jag skäms också att VI ger bort våra bostäder till Zoomalier när vi saknar 300tusen,till SVENSKA ungdomar som vill bilda familj.
  Dom kommer aldrig att integreras,att skolresultaten blir lägre med innvandrare i skolan,är även det helt  IQ relaterat. Att invandringen av lågIQ-raser är enligt flera genomförda studier den värsta och största faran Väst Värden sliter med.Att någon I skolledning säger att det är invandrarnas fel,är fel Det skall. vara skolans låga studie resultat beror på en sjunkande IQ-nivå hos våra elever(då behöver ingen känna sig uthängd)Alla låg-IQ elever på verkar resultatet,Tyvärr även för SVENSKA hög IQ-elever.Därför önskar jag en segregerad skola,det skall ske genom IQ,Då skulle varje elev få rätt undervisning efter sitt eget IQ.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Skäms över idioten som skrev det alstret

 • tokeskil

  Vi normala svenskar skäms över att du är svensk herr Klenland.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Eftersom johan steensland påstår att han är svensk,så skäms jag över att kalla mig svensk !

 • tokeskil

  Enda nytta man kan få av såna där kvalster är när en hjärnröntgen skall kallibreras på 0.

 • blueviolet.sun

  Hahahaha xD detta var skrattretande

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jag är nog en som många säkert betraktar som en sk ”rasist” och som en sådan borde jag sålunda veta vad som händer och sägs i rasistsvängen. Fakta är att de enda jag hör och ser säga ”alla invandrare tar våra jobb” eller ”alla invandrare lever på bidrag” osv osv.. är såna som denna Johan som författat artikeln i ekuriren, inte ”rasister”.

  • 530729

   Precis, de som är de största rasisterna är de s.k. anti-rasisterna!
   Jörgen